אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2013, 11:15

קודי כתב:הבעיה העיקרית של מכבי היא שבפעם הראשונה יש להפועל ירושלים בעלים שהם גם עשירים וגם אוהבים את הקבוצה ומעוניינים להישאר בה שנים רבות. עד היום היו שם בעלים עשירים שהקבוצה לא עניינה אותם ושבאו לעשות יחסי ציבור או עמותה בלי כסף. אם תוסיפו לזה אולם גדול והגדלה משמעותית בהכנסות תקבלו קבוצה שתוך כמה שנים יכולה להיות ראש בראש מול מכבי גם מבחינה כלכלית. אם נוסיף למשוואה את העובדה שבירושלים, בניגוד למכבי, מעוניינים שאנשי מקצוע ינהלו את הקבוצה אז לא ירחק היום שהם גם יעקפו אותנו.

אני באמת לא רואה איך זה פוגע במכבי, להיפך. אם וזה עדיין אם די גדול, ירושלים יצליחו לעשות משהו בארנה החדשה, אז זה יעשה רק טוב למכבי, כי זה יכריח את מכבי להשתנות ולהשתפר.
קצת יריבות מבית עושה טוב לכולם, כי ספורט בלי יריבות ותחרות לא שווה כלום. כשתהיה יריבה רצינית מבית, דני פדרמן לא יוכל להמשיך עם השטויות שלו. או שהם ינהלו את הקבוצה כמו שצריך או שהם ייזרקו הביתה. אז לטובת כולנו, אני מקווה שבירושלים דווקא כן יצליחו להעמיד קבוצה ראויה ותחרותית ברמת יורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2013, 14:55

קודי כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב, אורי אלון התעשר באיזה 100 מליון דולר בעקבות הנפקת טוויטר, ככה שהוא יכול להרשות לעצמו להוציא קצת יותר, ואולי זה מה שעומד מאחורי המהלך בכיוון של אליהו.

הבעיה העיקרית של מכבי היא שבפעם הראשונה יש להפועל ירושלים בעלים שהם גם עשירים וגם אוהבים את הקבוצה ומעוניינים להישאר בה שנים רבות. עד היום היו שם בעלים עשירים שהקבוצה לא עניינה אותם ושבאו לעשות יחסי ציבור או עמותה בלי כסף. אם תוסיפו לזה אולם גדול והגדלה משמעותית בהכנסות תקבלו קבוצה שתוך כמה שנים יכולה להיות ראש בראש מול מכבי גם מבחינה כלכלית. אם נוסיף למשוואה את העובדה שבירושלים, בניגוד למכבי, מעוניינים שאנשי מקצוע ינהלו את הקבוצה אז לא ירחק היום שהם גם יעקפו אותנו.

רגע, לא הבנתי... אתה רומז שדני פדרמן הוא לא איש מקצוע?? :heat
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 11 נובמבר 2013, 15:57

ככה או ככה הנהלת מכבי צריכה להתאפס על עצמה ולדאוג שאליהו לא יגיע למגדל. גם אם זה אומר להוציא הרבה כסף מהכיס עכשיו.
אליהו הוא בהחלט שובר שיוויון ברמה של הישראלים בליגה ושיכולים לשחק פה בעתיד. הגעה שלו למגדל משנה את המאזן.
בזרים תמיד אפשר לשחרר ולתקן, בישראלים אי אפשר. אנחנו רואים את המשמעות של חוק רוסי וישראלים חלשים השנה טוב מאד.
אם במכבי באמת רוצים שמשחקי הליגה יהפכו להיות קשים יותר מהיורוליג כדרך קבע ושהאליפות תגיע למגדל אז אליהו לא צריך להזיז להם.
אם יש להם בתכנון להחזיר את מכבי להיות הכוח הדומיננטי בליגה שהיא הייתה אחרי שהג'וניורים יפסיקו להרוס את הקבוצה אז אליהו צריך להיות פה בשנים הבאות.
NY boy

הודעהעל ידי dod » 11 נובמבר 2013, 16:02

NY boy כתב:ככה או ככה הנהלת מכבי צריכה להתאפס על עצמה ולדאוג שאליהו לא יגיע למגדל. גם אם זה אומר להוציא הרבה כסף מהכיס עכשיו.
אליהו הוא בהחלט שובר שיוויון ברמה של הישראלים בליגה ושיכולים לשחק פה בעתיד. הגעה שלו למגדל משנה את המאזן.
בזרים תמיד אפשר לשחרר ולתקן, בישראלים אי אפשר. אנחנו רואים את המשמעות של חוק רוסי וישראלים חלשים השנה טוב מאד.
אם במכבי באמת רוצים שמשחקי הליגה יהפכו להיות קשים יותר מהיורוליג כדרך קבע ושהאליפות תגיע למגדל אז אליהו לא צריך להזיז להם.
אם יש להם בתכנון להחזיר את מכבי להיות הכוח הדומיננטי בליגה שהיא הייתה אחרי שהג'וניורים יפסיקו להרוס את הקבוצה אז אליהו צריך להיות פה בשנים הבאות.

אין סיכוי שאליהו יגיע למכבי השנה. פשוט אין. גם ככה יש לפחות 2 שחקנים מיותרים (במשחקי ליגה יושבים 3 שחקנים בחוץ)
dod

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2013, 17:20

roy1000 כתב:
קודי כתב:הבעיה העיקרית של מכבי היא שבפעם הראשונה יש להפועל ירושלים בעלים שהם גם עשירים וגם אוהבים את הקבוצה ומעוניינים להישאר בה שנים רבות. עד היום היו שם בעלים עשירים שהקבוצה לא עניינה אותם ושבאו לעשות יחסי ציבור או עמותה בלי כסף. אם תוסיפו לזה אולם גדול והגדלה משמעותית בהכנסות תקבלו קבוצה שתוך כמה שנים יכולה להיות ראש בראש מול מכבי גם מבחינה כלכלית. אם נוסיף למשוואה את העובדה שבירושלים, בניגוד למכבי, מעוניינים שאנשי מקצוע ינהלו את הקבוצה אז לא ירחק היום שהם גם יעקפו אותנו.

אני באמת לא רואה איך זה פוגע במכבי, להיפך. אם וזה עדיין אם די גדול, ירושלים יצליחו לעשות משהו בארנה החדשה, אז זה יעשה רק טוב למכבי, כי זה יכריח את מכבי להשתנות ולהשתפר.
קצת יריבות מבית עושה טוב לכולם, כי ספורט בלי יריבות ותחרות לא שווה כלום. כשתהיה יריבה רצינית מבית, דני פדרמן לא יוכל להמשיך עם השטויות שלו. או שהם ינהלו את הקבוצה כמו שצריך או שהם ייזרקו הביתה. אז לטובת כולנו, אני מקווה שבירושלים דווקא כן יצליחו להעמיד קבוצה ראויה ותחרותית ברמת יורוליג.

יפה מאוד.מסכים איתך רוי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 17:53

כנראה שהפרסומים האחרונים על הצטרפותו של אליהו לירושלים עזרו...

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2693805
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 18:05

אני לא חושב שאליהו ישנה את פני העונה אבל אני ישמח אם הוא יחזור כי אנחנו בהחלט בבעיה בעמדה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 18:22

rc4991 כתב:אני לא חושב שאליהו ישנה את פני העונה אבל אני ישמח אם הוא יחזור כי אנחנו בהחלט בבעיה בעמדה שלו

הבעיה העיקרית שלנו היא בעמדת הרכז ולאו דווקא בעמדה 4. אם כבר אז בעמדה 4 חסר ריבאונדר ושומר רציני ואליהו הוא לא ממש אחד מאלה. בכל מקרה, אליהו כן יכול להוסיף אינטיליגנציית משחק ויכולות התקפיות ולכן לא הייתי שולל את זה על הסף. מה שכן, כבר היום יש שני ישראלים מיותרים בקבוצה, אז מה בדיוק יעשו אם אליהו יגיע? אז נניח שנעימי וכהן יושאלו/ישוחררו, מי יהיה הישראלי הנוסף שישלם את המחיר? לדעתי זה צריך להיות פניני, אבל מן הסתם זה לא יהיה הוא בגלל שהוא ישראלי "אמיתי". מצד שני, לא בטוח שלאור בעיית העבירות הדי קבועה של גבוהי הקבוצה יהיה נכון לשחרר את טיוס וגם לא נראה סביר שלנדסברג ישוחרר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 11 נובמבר 2013, 18:28

פניני גם ככה לא ממש משחק. אז הוא לא יתלבש... ביג דיל. הוא גם לא הולך להמשיך בשנה הבאה אז אין טעם לבכות על זה.
אליהו כבר היום הוא ריבאונדר הרבה יותר טוב מכל מה שיש לנו בעמדה 4. ואליהו לא ריבאונדר טוב (זה רק מראה על מצבנו בעמדה הזאת).
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2013, 18:58

להחתים אותו על חוזה מופקע רק כדי שהוא לא יחתום בירושלים? לא נשמע לי חכם במיוחד. אנחנו לא מקבלים מהעמדה הזאת הגנה וריבאונד כרגע. ליאור ישפר את זה? די בטוח שלא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2013, 19:07

קודי כתב:
rc4991 כתב:אני לא חושב שאליהו ישנה את פני העונה אבל אני ישמח אם הוא יחזור כי אנחנו בהחלט בבעיה בעמדה שלו

הבעיה העיקרית שלנו היא בעמדת הרכז ולאו דווקא בעמדה 4. אם כבר אז בעמדה 4 חסר ריבאונדר ושומר רציני ואליהו הוא לא ממש אחד מאלה. בכל מקרה, אליהו כן יכול להוסיף אינטיליגנציית משחק ויכולות התקפיות ולכן לא הייתי שולל את זה על הסף. מה שכן, כבר היום יש שני ישראלים מיותרים בקבוצה, אז מה בדיוק יעשו אם אליהו יגיע? אז נניח שנעימי וכהן יושאלו/ישוחררו, מי יהיה הישראלי הנוסף שישלם את המחיר? לדעתי זה צריך להיות פניני, אבל מן הסתם זה לא יהיה הוא בגלל שהוא ישראלי "אמיתי". מצד שני, לא בטוח שלאור בעיית העבירות הדי קבועה של גבוהי הקבוצה יהיה נכון לשחרר את טיוס וגם לא נראה סביר שלנדסברג ישוחרר.

זה לא ממש משנה באיזו עמדה משחק השחקן היוצר. עובדה, אינגלס הוא היוצר הכי טוב במכבי, והוא לא רכז. בשנים הקודמות וויצ'יץ' היה יוצר מעמדת הסנטר. אז נכון, זה היה נהדר אילו היה לנו רכז טוב, אבל אין וגם לא יהיה, לפחות לא העונה, אז צריך להשתמש בשחקנים יוצרים בעמדות אחרות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 19:33

felix_r כתב:
קודי כתב:

זה לא ממש משנה באיזו עמדה משחק השחקן היוצר. עובדה, אינגלס הוא היוצר הכי טוב במכבי, והוא לא רכז. בשנים הקודמות וויצ'יץ' היה יוצר מעמדת הסנטר. אז נכון, זה היה נהדר אילו היה לנו רכז טוב, אבל אין וגם לא יהיה, לפחות לא העונה, אז צריך להשתמש בשחקנים יוצרים בעמדות אחרות.

בזה אתה לגמרי צודק. הרי משאלת הלב של כולנו שרייס יישלח הביתה ובמקומו יגיע רכז על שמורות לחלומות בלילה ואם כבר יגיע מישהו זה יהיה אליהו (כנראה רק בגלל שירושלים רוצים אותו אבל זה לא ממש משנה).
קודי

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2013, 19:34

MTA2311 כתב:להחתים אותו על חוזה מופקע רק כדי שהוא לא יחתום בירושלים? לא נשמע לי חכם במיוחד. אנחנו לא מקבלים מהעמדה הזאת הגנה וריבאונד כרגע. ליאור ישפר את זה? די בטוח שלא.

אם אליהו יחזור זה בטח לא יהיה עם חוזה מופקעץ מעבר לזה, מה זה משנה כמה הוא עולה, כשברור שאם הוא לא יגיע הכסף הזה לא ילך לשחקן אחר.
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 נובמבר 2013, 19:34

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:כולנו מסכימים, אבל בחייאת רבאק, התרסקות בליגה? איזה הילולים להפועל ירושלים, מזכיר לכם שחוץ מגארד זר נחמד, הלפרין הגוויה ועוד פורוורד טוב מאוד אין שם כלום, מדהים איך מתלהבים מגרין בן ה49 ומקציצת בשר לבנה מאוקראינה שלא מסוגל לקנות סל ממטר.
כל עוד התקציב של מכבי גדול ב400% משאר הליגה אין מה להכנס לפאניקה ולהשתמש בקלישאות ששמואל כ״כ אוהב.

פשוט לא יאמן, כל יומיים פותחים פה ת׳רד עם איזה אסון טבע בכותרת, מביך.

עובדתית, למכבי השנה קשה יותר בליגה מאי פעם ואחת הסיבות למה שקורה זה ליאור אליהו שהיה ייתרון עצום בליגה.

לגבי מגדל - אני עדיין מחזיק בדעה שהקבוצה שהם בנו השנה פחות טובה משנים קודמות. השחקן היחידי שאני באמת מחזיק ממנו שם זה דאנקן שלדעתי היה צריך להביא אותו למכבי בסוף העונה הקודמת. חוץ ממנו, לפרחובסקי יש פוטנציאל, אבל הוא שחקן שיכול לההיות טופ יורוליג לדעתי. הלפרין שחקן גמור וקיצ'ן בינוני למדי לדעתי. דופרי בקושי שחקן יורוקאפ. כרדע חיפה והרצליה טובות ממנה. בלי קשר לכלום, אם הם מחתימים את אליהו, הם הופכים לקבוצה מספר 2.

אני לא מבין איך אתה אומר שהלפרין שחקן גמור, כשממש בימים אלה הוא מציג את היכולת הטובה ביותר שלו מזה 4 שנים, והוא ללא ספק הישראלי הטוב ביותר בליגה נכון לעכשיו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2013, 20:40

קודי כתב:
MTA2311 כתב:להחתים אותו על חוזה מופקע רק כדי שהוא לא יחתום בירושלים? לא נשמע לי חכם במיוחד. אנחנו לא מקבלים מהעמדה הזאת הגנה וריבאונד כרגע. ליאור ישפר את זה? די בטוח שלא.

אם אליהו יחזור זה בטח לא יהיה עם חוזה מופקעץ מעבר לזה, מה זה משנה כמה הוא עולה, כשברור שאם הוא לא יגיע הכסף הזה לא ילך לשחקן אחר.

זה יהיה יותר ממה שירושלים הציעה לו נכון? כל שקל מעבר לזה יהיה חוזה מופקע.

מה זה משנה בכלל נו, זה השחקן שאנחנו צריכים עכשיו? כבר שכחת מה ראינו ממנו בשנתיים האחרונות? מה נסגר עם הפאניקה שיש פה בפורום ביומיים האחרונים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 20:45

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

זה יהיה יותר ממה שירושלים הציעה לו נכון? כל שקל מעבר לזה יהיה חוזה מופקע.

מה זה משנה בכלל נו, זה השחקן שאנחנו צריכים עכשיו? כבר שכחת מה ראינו ממנו בשנתיים האחרונות? מה נסגר עם הפאניקה שיש פה בפורום ביומיים האחרונים?

אני מאמין שזה יהיה באיזור החוזה של ירושלים
אליהו באמת לא יוסיף לנו הרבה אבל הוא כן יכול לעזור בשטף הקבוצתי הנוראי שלנו בייצור נקודות ללא תנועה
האמת שהשילוב שלו עם אינגלס יכול להיות קטלני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 11 נובמבר 2013, 20:52

לא מאמין לכתבה של וואלה, נראה לי כמו ניסיון של אנשי אליהו להכניס איזה סעיף יציאה לחוזה עם מגדל.

שמואל1 כתב:אם לא שמת לב, לירושלים יש בעלים חדש שדוגל בבנייה לטווח ארוך, יעילות כלכלית ושאיפה למצויינות.

:grin :grin נראה לי שאפילו אלון לא מחמיא לעצמו ככה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2013, 20:56

misha כתב:לא מאמין לכתבה של וואלה, נראה לי כמו ניסיון של אנשי אליהו להכניס איזה סעיף יציאה לחוזה עם מגדל.

שמואל1 כתב:אם לא שמת לב, לירושלים יש בעלים חדש שדוגל בבנייה לטווח ארוך, יעילות כלכלית ושאיפה למצויינות.

:grin :grin נראה לי שאפילו אלון לא מחמיא לעצמו ככה.

דווקא המשפט הזה נכון
מבחינה ניהולית ירושלים השתפרה הקיץ אבל מבחינה מקצועית נעשו יותר מדי טעויות
הם בהחלט יכולים לבנות שנה הבאה קבוצה נחמדה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 11 נובמבר 2013, 21:02

הם כולה מחזיקים את הקבוצה פחות מחצי שנה. נראה אותם לאורך זמן ואז נשפוט. עד עכשיו הם לא עשו שום דבר מיוחד, בטח לא משהו שמצדיק תרחישי אימים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 נובמבר 2013, 21:04

מה שאני בטוחה זה שכולנו מסכימים שאם הפועל תצמצם משמעותית פערים ממכבי זה יהיה באשמת מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־29 אורחים