המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מחצית מדהימה של נס ציונה. שאפו.
rc4991 כתב:טל דן זה שחקן שכיף לראות
האניקט אתלט על
Holiday_Armadillo כתב:בחירת זרים טובה וישראלים ששווים ליגת על
זה נשמע כל כך פשוט על הנייר
misha כתב:איזה פירוקכבר 31 הפרש. לא מתאים לאימפריה כמו מגדל שהולכת לרשת את מכבי ולהשתלט על העולם.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחירת זרים טובה וישראלים ששווים ליגת על
האמת שאני לא מבין את הפרגון המוגזם לנואלס,לדעתי הוא סתם גאנר
תחליפי אותו בקומבו טוב ויש לנ"צ אחלה קבוצה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחירת זרים טובה וישראלים ששווים ליגת על
אפשר להגיד את אותו הדבר על האניקאט שלפעמים זורק יותר מדי אבל לשניהם יש את היתרונות שלהן ונואלס מרגיש לגמרי בנוח לתת לטפירו לנהל את המשחק
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחירת זרים טובה וישראלים ששווים ליגת על
אפשר להגיד את אותו הדבר על האניקאט שלפעמים זורק יותר מדי אבל לשניהם יש את היתרונות שלהן ונואלס מרגיש לגמרי בנוח לתת לטפירו לנהל את המשחק
להאניקט יש הרבה השפעה על המשחק והוא אתלט על (תראי כמה חסימות הוא דפק משום מקום)
נואלס סתם גאנר,לא קשה למצוא טובים ממנו בעמדה הזאת
misha כתב:אנשים טובים בנס ציונה, נותנים למגדל לצמצם לאזור ה-30.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אנשים טובים בנס ציונה, נותנים למגדל לצמצם לאזור ה-30.
מעצבן אותי שבסוף זה כל ההפרש
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אנשים טובים בנס ציונה, נותנים למגדל לצמצם לאזור ה-30.
מעצבן אותי שבסוף זה כל ההפרש
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם אבל לי אין ספק שנס ציונה מפסידה היום לירושלים ואני הולכת על יותר מ-15 הפרש
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אנשים טובים בנס ציונה, נותנים למגדל לצמצם לאזור ה-30.
מעצבן אותי שבסוף זה כל ההפרשHoliday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם אבל לי אין ספק שנס ציונה מפסידה היום לירושלים ואני הולכת על יותר מ-15 הפרש
אוי,החזירות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים