המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:הם כולה מחזיקים את הקבוצה פחות מחצי שנה. נראה אותם לאורך זמן ואז נשפוט. עד עכשיו הם לא עשו שום דבר מיוחד, בטח לא משהו שמצדיק תרחישי אימים.
LIAV10 כתב:אם אתם כל כך מסמפטים כ״כ את הפועל ירושלים שאכלו כרגע 28 הפרש מנס ציונה אני ממליץ לכם לפתוח משתמש בצ׳ה.
MTA2311 כתב:רעידת אדמה בקנה מידה היסטורי, שגרמה לצונאמי ולדליפה של חומרים רדיו אקטיביים מליבת הכור בדימונה!!!!!!!
הפועל ירושלים הובסה על ידי נס ציונה.
חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
ואין שום קשר לתבוסה שלהם הרגע לנס ציונה.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
התקציב של מכבי עדיין גבוה משל ירושלים פי 4 בערך, אם הכניסה של הבעלים החדשים לירושלים היא לא הסיבה לפאניקה אז לא ברור לי מה כן.
הטענות כלפי ההנהלה צריכות להיות בהקשר של ההבדלים עם קבוצות יורוליג ולא עם כל מיני לוזריות שמחתימות שחקנים בינוניים שמשום מה גורמים למשתמשים פה לאורגזמה.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
התקציב של מכבי עדיין גבוה משל ירושלים פי 4 בערך, אם הכניסה של הבעלים החדשים לירושלים היא לא הסיבה לפאניקה אז לא ברור לי מה כן.
הטענות כלפי ההנהלה צריכות להיות בהקשר של ההבדלים עם קבוצות יורוליג ולא עם כל מיני לוזריות שמחתימות שחקנים בינוניים שמשום מה גורמים למשתמשים פה לאורגזמה.
התשובה שלך ושל אור מראה שאתם לא באמת מקשיבים (לפחות לא למה שאני טענתי...)
המאבק על הפועל בעתיד לא יהיה על המגרש, שם אני מאמינה שעדיין יהיה פער עוד הרבה זמן.
המאבק יהיה בעתיד בעיקר על דעת הקהל ועל אהדתו.
עיקר העניין יקרה בזכות השתפפות עתידית ביורוליג שזה כיום עיקר הכוח של מכבי, מה שמביא לה קהל, התעניינות גבוהה ומיתוג גבוה.
וכמו שציינתי, אם הפועל תוסיף להשתתפות ביורוליג גם מיתוג של "צביון ישראלי", מה שמכבי לא עושה כיום, זה ישנה את מאזן הכוחות של 2 הקבוצות בדעת הקהל וכמובן שזה יתבלט היטב ע"י התקשורת.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
התשובה שלך ושל אור מראה שאתם לא באמת מקשיבים (לפחות לא למה שאני טענתי...)
המאבק על הפועל בעתיד לא יהיה על המגרש, שם אני מאמינה שעדיין יהיה פער עוד הרבה זמן.
המאבק יהיה בעתיד בעיקר על דעת הקהל ועל אהדתו.
עיקר העניין יקרה בזכות השתפפות עתידית ביורוליג שזה כיום עיקר הכוח של מכבי, מה שמביא לה קהל, התעניינות גבוהה ומיתוג גבוה.
וכמו שציינתי, אם הפועל תוסיף להשתתפות ביורוליג גם מיתוג של "צביון ישראלי", מה שמכבי לא עושה כיום, זה ישנה את מאזן הכוחות של 2 הקבוצות בדעת הקהל וכמובן שזה יתבלט היטב ע"י התקשורת.
MTA2311 כתב:רגע, מקשיבים למה ששמואל אמר, או למה שאת אמרת? מדובר בדברים שונים. האמת שההשתתפות ביורוליג היא לא מה שמביאה למכבי קהל, התעניינות וכו', מה שמביא למכבי את הדברים האלה זאת ההצלחה היחסית במפעל, וההיסטוריה המפוארת. הרי תבוסות שהם יספגו ביורוליג עם גרין, הלפרין, אליהו וכדיר לא בדיוק יגרמו לבריחה של ספונסרים ממכבי להפועל. חוץ מזה, עם כל הכבוד אנחנו לא המדינה היחידה שיש בה יותר מקבוצה אחת ביורוליג, ולא נראה לי שזה מאוד בעייתי.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:רגע, מקשיבים למה ששמואל אמר, או למה שאת אמרת? מדובר בדברים שונים. האמת שההשתתפות ביורוליג היא לא מה שמביאה למכבי קהל, התעניינות וכו', מה שמביא למכבי את הדברים האלה זאת ההצלחה היחסית במפעל, וההיסטוריה המפוארת. הרי תבוסות שהם יספגו ביורוליג עם גרין, הלפרין, אליהו וכדיר לא בדיוק יגרמו לבריחה של ספונסרים ממכבי להפועל. חוץ מזה, עם כל הכבוד אנחנו לא המדינה היחידה שיש בה יותר מקבוצה אחת ביורוליג, ולא נראה לי שזה מאוד בעייתי.
מי דיבר על שמואל? אמרתי תקשיבו למה שאומרים פה אנשים שהם לא שמואל (כלומר אני...)
אנחנו לא המדינה היחידה שיש לה יותר בקבוצה אחת, אבל אנחנו כן מדינה קטנה עם פחות אפשרויות לקהלים אדירים עבור 2 קבוצות ומספיק ספונסרים עבור כולם, כך שתחרות כן תהיה.
ויכול להיות שאתה צודק לגבי הסיבה שמכבי ממלאת עדין אולמות וכל זה, אבל כמה זמן זה עוד יחזיק מעמד? כמה זמן של דשדוש בבינוניות שהפדרמנים מתעקשים להשאיר אותנו, ימשיכו להביא קהל?
עוד כמה שנים של 20 זרים בינוניים בחצי שקל מידי שנה יגרמו לעזיבה של חלק גדול מהקהל (בעיקר אלה הנקראים "אוהדי הצלחות").
וברגע שתהיה עוד אופציה של קבוצה ישראלית שמשחקת במפעל, וגם אם היא תחטוף תבוסות על ימין ועל שמאל, אם היא תצליח בנוסף למתג עצמה כקבוצה ישראלית - איזושהי השפעה על ההכנסות של מכבי זה בטוח יעשה.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
זאת בדיוק הטעות שלך
הבעיה היא במכבי ולא בשאר הליגה
LIAV10 כתב:אם אתם כל כך מסמפטים כ״כ את הפועל ירושלים שאכלו כרגע 28 הפרש מנס ציונה אני ממליץ לכם לפתוח משתמש בצ׳ה.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אתם באמת לא מקשיבים למה שאנשים (וכשאני אומרת אנשים אני לא מתכוונת לשמואל...) מנסים להעביר כאן לגבי מאבק עתידי בין מכבי למגדל.
זאת בדיוק הטעות שלך
הבעיה היא במכבי ולא בשאר הליגה
אין שום בעיה במכבי ביחס לליגה, יש בעיה במכבי ביחס לירוליג.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:רגע, מקשיבים למה ששמואל אמר, או למה שאת אמרת? מדובר בדברים שונים. האמת שההשתתפות ביורוליג היא לא מה שמביאה למכבי קהל, התעניינות וכו', מה שמביא למכבי את הדברים האלה זאת ההצלחה היחסית במפעל, וההיסטוריה המפוארת. הרי תבוסות שהם יספגו ביורוליג עם גרין, הלפרין, אליהו וכדיר לא בדיוק יגרמו לבריחה של ספונסרים ממכבי להפועל. חוץ מזה, עם כל הכבוד אנחנו לא המדינה היחידה שיש בה יותר מקבוצה אחת ביורוליג, ולא נראה לי שזה מאוד בעייתי.
אנחנו לא המדינה היחידה שיש לה יותר בקבוצה אחת, אבל אנחנו כן מדינה קטנה עם פחות אפשרויות לקהלים אדירים עבור 2 קבוצות ומספיק ספונסרים עבור כולם, כך שתחרות כן תהיה.
ויכול להיות שאתה צודק לגבי הסיבה שמכבי ממלאת עדין אולמות וכל זה, אבל כמה זמן זה עוד יחזיק מעמד? כמה זמן של דשדוש בבינוניות שהפדרמנים מתעקשים להשאיר אותנו, ימשיכו להביא קהל?
עוד כמה שנים של 20 זרים בינוניים בחצי שקל מידי שנה יגרמו לעזיבה של חלק גדול מהקהל (בעיקר אלה הנקראים "אוהדי הצלחות").
וברגע שתהיה עוד אופציה של קבוצה ישראלית שמשחקת במפעל, וגם אם היא תחטוף תבוסות על ימין ועל שמאל, אם היא תצליח בנוסף למתג עצמה כקבוצה ישראלית - איזושהי השפעה על ההכנסות של מכבי זה בטוח יעשה.
חחח פספסתי את ה"לא" במשפט שלך על שמואל.
לא יודע, זה עדיין נראה לי כמו נבואת זעם.
כמה אוהדים כבר אפשר לאבד? כמה ספונסרים כבר אפשר לאבד? ולמה? רק כי ירושלים תשחק עם יותר ישראלים? באמת קשה לי להאמין.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:רגע, מקשיבים למה ששמואל אמר, או למה שאת אמרת? מדובר בדברים שונים. האמת שההשתתפות ביורוליג היא לא מה שמביאה למכבי קהל, התעניינות וכו', מה שמביא למכבי את הדברים האלה זאת ההצלחה היחסית במפעל, וההיסטוריה המפוארת. הרי תבוסות שהם יספגו ביורוליג עם גרין, הלפרין, אליהו וכדיר לא בדיוק יגרמו לבריחה של ספונסרים ממכבי להפועל. חוץ מזה, עם כל הכבוד אנחנו לא המדינה היחידה שיש בה יותר מקבוצה אחת ביורוליג, ולא נראה לי שזה מאוד בעייתי.
חחח פספסתי את ה"לא" במשפט שלך על שמואל.
לא יודע, זה עדיין נראה לי כמו נבואת זעם.
כמה אוהדים כבר אפשר לאבד? כמה ספונסרים כבר אפשר לאבד? ולמה? רק כי ירושלים תשחק עם יותר ישראלים? באמת קשה לי להאמין.
ירושלים תשחק עם יותר ישראלים ביורוליג, שזו נקודת המפתח.
וכמובן שכמו שכרמל ציינה, זה לא ירושלים כמו שזו מכבי שנמצאת בדרך הבטוחה לאיבוד של קהל והכנסות בדרך בה היא הולכת, כל ההבדל הוא שיכול להיות שיהיה לאותם אוהדים אלטרנטיבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים