המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מכבי פשוט מתעקשת לתת לפאו מיליון הזדמנויות בכל התקפה, ופאו מתעקשת לא לקחת אותם....
Asf כתב:חנו'ש כתב:אגב, שון ג'יימס - 3 פעמים סל + עבירה, ו-3 פעמים מחטיא את העונשין
קצת מעצבן, אבל האחוזים של הקבוצה היום מהקו לא רעים.
jol9 כתב:ד"א גיסט מראה שלמכבי אין שום צורך בשחקנים מהסוג הזה...
הלוואי ומכבי היתה מנסה להביא קצת שחקנים מהסוג של אינגלס, שחושבים על הקבוצה לפני שחושבים על הסטטיסטיקה האישית שלהם.
MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:אגב, שון ג'יימס - 3 פעמים סל + עבירה, ו-3 פעמים מחטיא את העונשין
מה שמעצבן, זה ששון ג'יימס לא מסוגל לקחת ריבאונד
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א גיסט מראה שלמכבי אין שום צורך בשחקנים מהסוג הזה...
הלוואי ומכבי היתה מנסה להביא קצת שחקנים מהסוג של אינגלס, שחושבים על הקבוצה לפני שחושבים על הסטטיסטיקה האישית שלהם.
כמו...?
MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:אגב, שון ג'יימס - 3 פעמים סל + עבירה, ו-3 פעמים מחטיא את העונשין
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:אגב, שון ג'יימס - 3 פעמים סל + עבירה, ו-3 פעמים מחטיא את העונשין
שון ג'יימס הולך בעיקר לחסום. שחקנים אחרים צריכים לגבות אותו ולסגור לריבאונד.
misha כתב:מזל שמשחקים נגד פאו כי נגד קבוצה יותר טובה היינו כבר בפיגור דו ספרתי בגלל כל השטויות שעשינו עד עכשיו.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א גיסט מראה שלמכבי אין שום צורך בשחקנים מהסוג הזה...
כמו...?
שאלה טובה, אבל בתזמון גרוע...![]()
אנחנו לא בעונת המלפפונים עכשיו. אני פשוט רואה את ההשפעה של שחקן כמו אינגלס על הקבוצה בניגוד למשל לרייס. לא חסרים שחקנים קבוצתיים ברחבי אירופה, והם לצערי,
לרוב אירופאים.
misha כתב:מזל שמשחקים נגד פאו כי נגד קבוצה יותר טובה היינו כבר בפיגור דו ספרתי בגלל כל השטויות שעשינו עד עכשיו.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א גיסט מראה שלמכבי אין שום צורך בשחקנים מהסוג הזה...
כמו...?
אנחנו לא בעונת המלפפונים עכשיו. אני פשוט רואה את ההשפעה של שחקן כמו אינגלס על הקבוצה בניגוד למשל לרייס. לא חסרים שחקנים קבוצתיים ברחבי אירופה, והם לצערי,
לרוב אירופאים.
אני אזכור לך את זה בקיץ וכדאי מאוד שתהיה לך תשובה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א גיסט מראה שלמכבי אין שום צורך בשחקנים מהסוג הזה...
כמו...?
לרוב אירופאים.
אני אזכור לך את זה בקיץ וכדאי מאוד שתהיה לך תשובה
![]()
ואז אני אגיד... תראי, זה לא אני, אני בכלל עברתי כאן בטעות ורק רציתי לעזור, ואת בכלל צריכה לשאול את אור או את רוי, שהם בכלל אשמים במה שקורה כאן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google Adsense [Bot] ו־9 אורחים