שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
אכן.
עוד מישהו חושב כאן שמדובר בשחקן גמור?
אני חושב שזו היכולת הטובה ביותר שלו מאז אותה עונה של חמישייה שנייה ביורוליג. בטח יותר טוב מאוחיון ורייס.
למה אתה חושב שהוא יותר טוב מאוחיון?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
אכן.
אני חושב שזו היכולת הטובה ביותר שלו מאז אותה עונה של חמישייה שנייה ביורוליג. בטח יותר טוב מאוחיון ורייס.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
אכן.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
אכן.
כי הוא פשוט שחקן יותר איכותי.
הדבר היחיד שאוחיון יותר טוב ממנו, זה בהגנה, ואולי קצת חדירות.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
אכן.
אני לא חושב שרכז פותח של קבוצת יורוליג די מצליחה, הוא שחקן פחות איכותי מרכז של קבוצת יורוקאפ סבירה.
הלפרין חוזר לכושר אישי טוב, וזה אישית די משמח אותי, אבל לא צריך לבטל את השחקנים של מכבי, במיוחד את היותר סבירים שבהם.
שמואל1 כתב:קודם כל בא לא נגזים עם הקומפלימנטים. אוחיון רכז פותח של קבוצה יורוליג בינונית, והוא רכז פותח רק בגלל שאין רכז אחר יותר נורמלי.
אני לא אומר שאוחיון לא שחקן טוב, הוא שחקן יורוליג לגיטימי אבל ממש לא רכז מוביל של קבוצה עם שאיפות לרמות הגבוהות ביותר.
ובוא נשים את הקלפים על השולחן- אני חושב שאתה יכול להסכים איתי שהלפרין בכושר טוב הוא שחקן הרבה יותר איכותי ומוכשר מאוחיון. בכל זאת, מדובר בשחקן עם קבלות. לבחור קריירה מפוארת כולל חמישיה שנייה ביורוליג.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
אכן.
אני לא חושב שרכז פותח של קבוצת יורוליג די מצליחה, הוא שחקן פחות איכותי מרכז של קבוצת יורוקאפ סבירה.
הלפרין חוזר לכושר אישי טוב, וזה אישית די משמח אותי, אבל לא צריך לבטל את השחקנים של מכבי, במיוחד את היותר סבירים שבהם.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:קודם כל בא לא נגזים עם הקומפלימנטים. אוחיון רכז פותח של קבוצה יורוליג בינונית, והוא רכז פותח רק בגלל שאין רכז אחר יותר נורמלי.
אני לא אומר שאוחיון לא שחקן טוב, הוא שחקן יורוליג לגיטימי אבל ממש לא רכז מוביל של קבוצה עם שאיפות לרמות הגבוהות ביותר.
ובוא נשים את הקלפים על השולחן- אני חושב שאתה יכול להסכים איתי שהלפרין בכושר טוב הוא שחקן הרבה יותר איכותי ומוכשר מאוחיון. בכל זאת, מדובר בשחקן עם קבלות. לבחור קריירה מפוארת כולל חמישיה שנייה ביורוליג.
אז זהו שלא... אני לא מסכים איתך. אני חושב שהלפרין הרג את הקריירה שלו ומאז אותה עונה במכבי, הוא לא הצליח לתת עונה אחת טובה אפילו (זה כבר 5-6 שנים).
אוחיון הוא לא רכז טופ יורוליג, אבל עובדתית, הוא הרכז הפותח של קבוצת הצלבה פלוס בשלוש השנים האחרונות, וזה יותר ממה שהלפרין היה באותה התקופה.
הלפרין לא שמר על הגוף שלו, לא התפתח בשום צורה, ובכל הזדמנות שהיתה לו לחזור למרכז הבמה, הוא העדיף דברים אחרים. אז אם לרגע מתנתקים מהעבר, רואים שהמצב הנוכחי
שונה ממה שאתה מציג אותו.
roy1000 כתב:שמואל, הלפרין שחקן גמור. הוא איטי להחריד והוא לא מסוגל לשמור כל קונוס. מעבר לזה, גם הובלת הכדור שלו חלשה. שלשות הוא עדיין יכול לקלוע ובסה"כ הוא שחקן אינטילגנט שגם יודע למסור, אבל הוא פחות טוב מאוחיון.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:שמואל, הלפרין שחקן גמור. הוא איטי להחריד והוא לא מסוגל לשמור כל קונוס. מעבר לזה, גם הובלת הכדור שלו חלשה. שלשות הוא עדיין יכול לקלוע ובסה"כ הוא שחקן אינטילגנט שגם יודע למסור, אבל הוא פחות טוב מאוחיון.
למה,מה כבר אוחיון עושה?
yzafrir כתב:לא משנה מי יותר טוב , יותם היה צריך להיות במכבי יחד עם אוחיון...
כבר אמרתי כמה פעמים שאצל יותם היה בעיה מנטאלית מאוד חזקה בזה שהוא שיחק רחוק מהבית ועכשיו הוא שחקן הרבה יותר שמח...
החוכמה שלו זה בדיוק מה שחסר למכבי ....
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:שמואל, הלפרין שחקן גמור. הוא איטי להחריד והוא לא מסוגל לשמור כל קונוס. מעבר לזה, גם הובלת הכדור שלו חלשה. שלשות הוא עדיין יכול לקלוע ובסה"כ הוא שחקן אינטילגנט שגם יודע למסור, אבל הוא פחות טוב מאוחיון.
למה,מה כבר אוחיון עושה?
אוחיון מסוגל לכדרד מול לחץ ולשחק הגנה. אלא הדרישות שהלפרין לא עומד בהן.
MTA2311 כתב:יותם לא היה בא על חשבון יוגב בכל מקרה.
היו פה כאלה שטענו שהוא שחקן גמור, ובינתיים הוא מוכיח להם שהם טעו בענק.
הוא שחקן מאוד אינטיליגנט, משחק פיק אנד רול מצויין, יכול לשחק בשתי עמדות ויד טובה מבחוץ תמיד תהיה לו. אם זה לא מספיק, הוא אפילו ישראלי, אז גם כל החוששים לאובדן הזהות היו נהנים ממנו.
היה צריך להיות במכבי היום.
MTA2311 כתב:יותם לא היה בא על חשבון יוגב בכל מקרה.
הוא שחקן מאוד אינטיליגנט, משחק פיק אנד רול מצויין, יכול לשחק בשתי עמדות ויד טובה מבחוץ תמיד תהיה לו. אם זה לא מספיק, הוא אפילו ישראלי, אז גם כל החוששים לאובדן הזהות היו נהנים ממנו.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יותם לא היה בא על חשבון יוגב בכל מקרה.
הוא לא היה משחק במכבי. עמדות 2/3 עמוסות מדי.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יותם לא היה בא על חשבון יוגב בכל מקרה.
הוא לא היה משחק במכבי. עמדות 2/3 עמוסות מדי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים