המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:להעיף את בלאט, להעיף את רייס, להעיף את היקמן, ובקיץ למכור את הקבוצה לבעלים שאכפת לו. זה מה שצריך לעשות בטווח הקצר. הקבוצה הזו פשוט דוחה. נמאס לי לראות אותה.
חנו'ש כתב:אגב, חייבים לציין שאינגלס וסמית', שהם בהחלט סוג של ברומטרים, מאוד חלשים בתקופה האחרונה.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אגב, חייבים לציין שאינגלס וסמית', שהם בהחלט סוג של ברומטרים, מאוד חלשים בתקופה האחרונה.
כשלרכזים שאמורים להפעיל אותם קוראים טייריס רייס וריקי היקמן- אני יכול להבין את היכולת החלשה שלהם. יש גבול כמה הם יכולים להחזיק את הקבוצה.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אגב, חייבים לציין שאינגלס וסמית', שהם בהחלט סוג של ברומטרים, מאוד חלשים בתקופה האחרונה.
כשלרכזים שאמורים להפעיל אותם קוראים טייריס רייס וריקי היקמן- אני יכול להבין את היכולת החלשה שלהם. יש גבול כמה הם יכולים להחזיק את הקבוצה.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אגב, חייבים לציין שאינגלס וסמית', שהם בהחלט סוג של ברומטרים, מאוד חלשים בתקופה האחרונה.
אבל אינגלס הפעיל יפה את הקבוצה עד לא מזמן, וסמית' היה טוב בעונה שעברה למרות שגם אז לא היה כלום בעמדת הרכז.
itai7 כתב:זה הזמן לגנוב את אג'ינסה משטרסבורג
jol9 כתב:הפסד עצוב ומביך לקבוצה עם מאמן בינוני שגבר באופן ברור על המאמן שלנו.
למרות שלפני כשנתיים חשבתי שבלאט צריך להישאר פה כל עוד הוא ירצה, השנה האחרונה גרמה לי לחשוב אחרת, והיום זה הגיע לקיצון השני.
נעזוב רגע את השחצן, מחלק הכיפים, ונגיד שמבחינה מקצועית, נבנתה כאן קבוצה נמוכה, שלא נלחמת על הריבאונד, שני גארדים מהטיפשים והאגואיסטים שראיתי בחיי (וראיתי
את דייויד אנקראם בלייב), בלי 4 (בלו הגיע כמתנה מהשמיים). גרוע יותר, שגם עם החבורה הזאת, היה אפשר וצריך לעשות עבודה טובה יותר, והכשלון של בלאט הוא עצום.
באמת חבל מאוד שכל המנויים נמכרו, ושגם בעונה הבאה הם יימכרו. באמת חבל.
MTA2311 כתב:שמואל, לא הייתה אף קרחת ביציעים היום.
לא יודע איפה היית בשנים האחרונות, אבל כבר הרבה מאוד זמן נוקיה לא מלא בתחילת המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים