דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2013, 01:45

עזבו אפילו לתת לנעימי דקות של ממש.
היו לנו 3 רבעים שהגענו לסופם עם הרבה עבירות לתת והתקפה אחרונה של ויטוריה לעצור ורצוי בעזרת העבירות הללו.
למה אפילו בשביל המטרה הקטנה הזו שלרוב בשבילה בדיוק נוצרו שחקני קצה הספסל, נעימי לא היה מספיק טוב??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 01:47

חנו'ש כתב:עזבו אפילו לתת לנעימי דקות של ממש.
היו לנו 3 רבעים שהגענו לסופם עם הרבה עבירות לתת והתקפה אחרונה של ויטוריה לעצור ורצוי בעזרת העבירות הללו.
למה אפילו בשביל המטרה הקטנה הזו שלרוב בשבילה בדיוק נוצרו שחקני קצה הספסל, נעימי לא היה מספיק טוב??

אם מכבי כמעט לא עשו עבירות אז לא היו שחקנים עם בעיות עבירות ולכן לא הייתה להם בעיה לעשות את העבירות האלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2013, 01:47

jol9 כתב:
גיא כתב:יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.

ופה לדעתי האחריות של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.
הוא זה שאמור בעזרת הלוח שלו לחבר אנשים לקבוצה לוחמת ומנצחת.
וזה לא ממש מצליח לו. זה כמעט אף פעם לא הצליח לו. אתה כן צריך סטארים, אתה כן צריך שחקני נשמה. ולא להיות בקונטרול כל הזמן.
את הדבר הזה אנשים כמו קטש וגודס מבינים את זה יותר ממנו. בלאט פשוט קיצוני באספקט הזה.

אני יודע שלי יש שחקנים שאני לא סובל, וזה כבר שנה שניה ברציפות.
אוהב? לא. מחבב - סמית', ג'יימס ואינגלס, ואולי קצת את אוחיון, אבל ממש מתנדנד (כמו היכולת של יוגב).

אני הייתי מוסיפה לרשימה גם את סופו (קשה לי לא לחבב את הדובון הזה... :roll: ) ומורידה את אוחיון....

LIAV10 כתב:די יוני, כל הדוגמאות של הגונים יזרעאלים לממינהם מגוכחות (מקבל את לימונד שתמיד חשבתי שהוא מתאים), תמיד היו שחקנים שדפקו הצגות נגד מכבי, זה ממש לא עושים אותם לשווים יורוליג אלא למתאימים לליגה הישראלית וטובים בה.

לימונד?? :throwup2
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:48

LIAV10 כתב:די יוני, כל הדוגמאות של הגונים יזרעאלים לממינהם מגוכחות (מקבל את לימונד שתמיד חשבתי שהוא מתאים), תמיד היו שחקנים שדפקו הצגות נגד מכבי, זה ממש לא עושים אותם לשווים יורוליג אלא למתאימים לליגה הישראלית וטובים בה.

אני לגמרי לא מסכים. אני לא אומר שגוני הוא שחקן ברמת יורוליג, אלא שכמו שהוא דפק משחק גדול נגד מכבי (שהיא קבוצת יורוליג), כך גם נעימי יכול לדפוק משחק גדול
נגד ויטוריה. אין לך שום דרך להוכיח שלא, ולכן גם אין הגיון לטעון שלא הגיע לו אפילו 5 דקות במשחק הזה.

אני יודע שאתה אוהב את היקמן, אבל הבן אדם לא רכז, וכל שניה שהכדור בידיים שלו, שלא למטרת חדירה מסיימת התקפה, זה פשוט צער בעלי חיים. על רייס אין בכלל מה לדבר.
יכל לתת לנעימי וללאנדסברג לנסות להריץ את הקבוצה כמה דקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2013, 01:48

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:עזבו אפילו לתת לנעימי דקות של ממש.

אם מכבי כמעט לא עשו עבירות אז לא היו שחקנים עם בעיות עבירות ולכן לא הייתה להם בעיה לעשות את העבירות האלו.

ברבע הראשון והשני אתה לא יכול לדעת ולצפות למי יהיה בעיית עבירות לקראת סוף המשחק ולכן אתה לא אמור לסכן מראש את השחקנים המרכזיים שלך בזה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 01:52

כל הסיפור עם נעימי זה לא רק כמה דקות מגיע לו לשחק, זה פשוט ההרגשה שדיוויד בלאט יצר במשך השנים שאם אתה לא שחקן אמרקאי אז יש לך הרבה פחות קרדיט גם אם אין הצדקה לזה. יש פה מן תחושה של אפליה וחוסר צדק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2013, 01:52

גיא כתב:יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.

בניגוד למה שחושבים, (הנהלה וכ') לדעתי זו הנטיה של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.
וזה לא ממש מצליח לו. זה כמעט אף פעם לא הצליח לו. אתה כן צריך סטארים, אתה כן צריך שחקני נשמה. ולא להיות בקונטרול כל הזמן.
את הדבר הזה אנשים כמו קטש וגודס מבינים את זה יותר ממנו. בלאט פשוט קיצוני באספקט הזה.

האמירה מעניינת כשלעצמה, אבל בלאט כבר עבד עם כוכבים. זה שהDNA שלו הוא לאו דווקא לבנות סביב כאלה זה משהו די נכון, אבל זה בעיקר אומר שהוא לא צריך להיות היחיד והבלעדי שאחראי על החתמת השחקנים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2013, 01:54

jol9 כתב:

אני לגמרי לא מסכים. אני לא אומר שגוני הוא שחקן ברמת יורוליג, אלא שכמו שהוא דפק משחק גדול נגד מכבי (שהיא קבוצת יורוליג), כך גם נעימי יכול לדפוק משחק גדול
נגד ויטוריה. אין לך שום דרך להוכיח שלא, ולכן גם אין הגיון לטעון שלא הגיע לו אפילו 5 דקות במשחק הזה.

אני יודע שאתה אוהב את היקמן, אבל הבן אדם לא רכז, וכל שניה שהכדור בידיים שלו, שלא למטרת חדירה מסיימת התקפה, זה פשוט צער בעלי חיים. על רייס אין בכלל מה לדבר.

איך אפשר לאהוב את היקמן? את ראית איך הוא נראה במשחקים האחרונים? לא רק שהבן אדם לא יודע להחזיק כדור ביד, הוא גם מלך האיבודים של הקבוצה במשחקים האחרונים, ואני מדבר על איבודים לא מחוייבי המציאות. רבאק, מאז שרשרת משחקי ה"צעדים" של באטיסטה לא נתקלתי בשחקן כל כך מטומטם. פשוט מטומטם.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 נובמבר 2013, 01:56

החציל האצטקי כתב:

בניגוד למה שחושבים, (הנהלה וכ') לדעתי זו הנטיה של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.

האמירה מעניינת כשלעצמה, אבל בלאט כבר עבד עם כוכבים. זה שהDNA שלו הוא לאו דווקא לבנות סביב כאלה זה משהו די נכון, אבל זה בעיקר אומר שהוא לא צריך להיות היחיד והבלעדי שאחראי על החתמת השחקנים.

אז מי בדיוק אמור לעזור לו להחתים שחקנים? דני פדרמן?
אם זה המצב והוא באמת לא יודע ולא יכול לבנות לבדו קבוצה מוצלחת אז הוא באמת לא צריך להיות המאמן שלנו!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 01:57

jol9 כתב:

היקמן לא רכז, אין ספק. תראה לי פעם אחת שרשמתי שהוא כן.
גם נעימי לא.
עזוב, הדיון הזה לא ילך לשום מקום, יש שחקנים שאין להם מקום בהמשך העונה בקבוצה הזאת והם לא צריכים לשחק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Assaf M » 22 נובמבר 2013, 02:56

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

היקמן לא רכז, אין ספק. תראה לי פעם אחת שרשמתי שהוא כן.
גם נעימי לא.
עזוב, הדיון הזה לא ילך לשום מקום, יש שחקנים שאין להם מקום בהמשך העונה בקבוצה הזאת והם לא צריכים לשחק.

היקמן רכז כמו שאליהו שוט בלוקר.
Assaf M

הודעהעל ידי מכביסט24 » 22 נובמבר 2013, 03:11

LIAV10 כתב:
מכביסט29 כתב:בלאט אתה פשוט ביזיון. 0 צברים על המגרש היום.. היו זמנים שזה בכלל לא היה מפריע לי (אני בעד שהטב ביותר ישחק בלי להסתכל על דרכונים) אבל דווקא הערב ששני ה״רכזים״ שלך (היקמן את רייס) ניגרו את המגרש 40 דקות והרכז הישראלי היחיד שלך נפצע, לא מצאת אפילו חצי שנייה ליובל נעימי??? ש-ע-ר-ו-ר-י-י-ה!!!

אין עד מילים.

אתה בזיון, ״צברים״, גזען, אתה מוזמן ללכת לראות את הצברים בירושלים, בעצמך כבר אמרת שאתה כבר לא אוהד את הקבוצה הזאת.
שהצברים קודם ינצחו פעמיים באליפות אירופה.

קראתי את ההודעה שלי 10 פעמים רצוף כדי לנסות להבין מאיפה הבנת שאני גזען..
רצית לפתוח חזית בכח? תשמור על הפה שלך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי 0ved1212 » 22 נובמבר 2013, 07:32

באחד האתרים פורסם שהנהלת מכבי תתכנס היום לדון במצב הקבוצה אני מקווה שזה שלא יכול לראות יותר את בלט יחלט לפטר0אותו עוד היום ויעשה לנו סוף שבוע טוב
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2013, 08:39

0ved1212 כתב:באחד האתרים פורסם שהנהלת מכבי תתכנס היום לדון במצב הקבוצה אני מקווה שזה שלא יכול לראות יותר את בלט יחלט לפטר0אותו עוד היום ויעשה לנו סוף שבוע טוב

אני בדעה שצריך לפתר אותו עוד היום. אין מה לחכות למשחק נגד אילת.
roy1000

הודעהעל ידי 0ved1212 » 22 נובמבר 2013, 08:45

מה בלאט מצפה מהישראלים שהוא עצמו לא סופר שהם יעלו למגרש ביום שני נגד אילת

והתאבדו בשבילו ??

שישכך מזה אני חושב שההפך הוא נכון הישראלים קוראים עיתונים ויודעים טוב מה קורה

ואני לא בטוח שהם יתאמצו בשבילו בשני
0ved1212

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 נובמבר 2013, 08:59

בלאט - אמריקאים קופצניים ובלאגן

בלאט - לא סופר ישראלים וחושב שהוא מאמן באמריקה

בלאט - מוחק שחקנים לפעמים בלי סיבה

בלאט _ פיינל פור אחד ב 4 שנים

זה מספיק מבחינתי , צריך להגיד לו תודה יפה ושיילך הביתה ולא משנה מי יהיה מחליפו הוא פשוט מכור ונעול בהשקפת העולם שלו וכל עוד הוא נשאר לא נראה רכז נורמלי וסגנון אחר , גם קבוצת פ'פ היתה כזו רק שהשחקנים שם היו מספיק טובים להביא את מכבי לפיינל פור .

בלי שום קשר לעובדה שמי שהחריבו את מכבי הם קודם כל הג'וניורים ואפילו פדרמן האב .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 09:13

er79 כתב:
jol9 כתב:

איך אפשר לאהוב את היקמן? את ראית איך הוא נראה במשחקים האחרונים? לא רק שהבן אדם לא יודע להחזיק כדור ביד, הוא גם מלך האיבודים של הקבוצה במשחקים האחרונים, ואני מדבר על איבודים לא מחוייבי המציאות. רבאק, מאז שרשרת משחקי ה"צעדים" של באטיסטה לא נתקלתי בשחקן כל כך מטומטם. פשוט מטומטם.

את זה צריך להפנות לליאב לא אליי... :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 09:23

אני חייב לתקן משהו בהקשר למה שנאמר על בלאט. זה לא "ישראלים" ובטח לא "צברים", שבלאט לא נותן להם קרדיט ולא סומך עליהם.
אני מייחס את זה גם לדברים שנכתבו לא מעט בתקשורת, ולפי מה שאני רואה, ואני די בטוח שזה נכון.

לבלאט יש את החיילים שלו ויש את האאוטסיידרים. מאוד קשה אצלו לעבור מקבוצה אחת לקבוצה אחרת. למעשה, כמעט בלתי אפשרי.
היקמן הוא חייל שלו, ולא משנה מה יעשה על המגרש, הוא יישחק את הדקות שלו. אתמול היקמן היה זוועתי מהשניה הראשונה, עד האחרונה, ושיחק 37 דקות.
מנגד לבלאט יש את קבוצת האאוטסיידרים, שכוללת לא רק ישראלים צברים אלא גם את טיוס וכהן. מנגד, דווקא אוחיון שהוא ישראלי צבר, כן שייך לקבוצת החיילים, או לכל הפחות
לקבוצת ביניים כזאת שכוללת אולי גם את סופו ואת אליהו בשנה שעברה.

מה זה אומר? כמה דברים:
א - זה אומר שבלאט הוא מאמן מקובע, שלא מוכן לזוז מילימטר מהשיטות שלו ומהאמונות שלו
ב - זה אומר שבלאט מפשל בבניית הקבוצה, שכן הוא מאפשר החתמות של שחקנים שהוא יודע שלא יישחקו הרבה, או גרוע יותר, הוא זה שמחתים אותם. שרמדיני הוא דוגמא
טובה למשל (ושוב - לא מדובר בישראלי וגם לא בצבר)
ג - זה אומר שבלאט ייקום וייפול על החיילים שלו. כשהם יהיו פרקינס ופארגו, אז נראה כאן כדורסל מלהיב וחיבור נפלא עם הקהל, אבל כשהם יהיו היקמן ורייס, אז נראה כאן
חבורת מוגבלים שמנסה רק לשפר את הסטטיסטיקה של עצמה לקראת החוזה בקיץ
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חציברטאס » 22 נובמבר 2013, 09:33

לפעמים כשהבוס שלך בעבודה או המפקד בצבא יורדים עליך בכל הזדמנות אפשרית, מתישהוא אתה נהיה אדיש. אתה אומר "בסדר, נו, הוא תמיד צועק". ואז לאט לאט החשק שלך יורד, המוטיבציה צונחת ואתה נהיה שחוק בעבודה ובהתאם התפוקה שלך יורדת. אותו דבר כאן - אני נזכר בראיון עם קיינר מדלי שאמר שבלאט כעס וסיפסל על כל דבר קטן ועל כל טעות הכי קטנה. אז מתישהוא השחקן הבינוני הממוצע (כל הסגל של מכבי מסתבר) יגיד "טוב נו, זה בלאט, לא משנה מה אני יעשה הוא יתעצבן". ואז אתה מתחיל להילחם פחות, לקחת פחות ריבאונדים, לשמור פחות טוב עד שהקבוצה נראית כמו אוסף אחד גדול של בינוניות שחוקה. ועד עובדי מפעלי ים-המלח זה כאן.

צריך זעזוע, כמו הת'רד המקביל, אבל הבעלים שלנו כל כך גרועים בניהול שאין להם כבר כסף לבזבז מרוב שחקנים שלא משחקים פה ועדיין נמצאים על הפיירול.

אז אנחנו תקועים ככה לעוד עונה בינונית שבה נעלה לטופ16, נילחם בעור שינינו כדי לעלות להצלבה ונסיים את העונה האירופית בתחילת אפריל.
חציברטאס

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 09:43

חציברטאס כתב:לפעמים כשהבוס שלך בעבודה או המפקד בצבא יורדים עליך בכל הזדמנות אפשרית, מתישהוא אתה נהיה אדיש. אתה אומר "בסדר, נו, הוא תמיד צועק". ואז לאט לאט החשק שלך יורד, המוטיבציה צונחת ואתה נהיה שחוק בעבודה ובהתאם התפוקה שלך יורדת. אותו דבר כאן - אני נזכר בראיון עם קיינר מדלי שאמר שבלאט כעס וסיפסל על כל דבר קטן ועל כל טעות הכי קטנה. אז מתישהוא השחקן הבינוני הממוצע (כל הסגל של מכבי מסתבר) יגיד "טוב נו, זה בלאט, לא משנה מה אני יעשה הוא יתעצבן". ואז אתה מתחיל להילחם פחות, לקחת פחות ריבאונדים, לשמור פחות טוב עד שהקבוצה נראית כמו אוסף אחד גדול של בינוניות שחוקה. ועד עובדי מפעלי ים-המלח זה כאן.

צריך זעזוע, כמו הת'רד המקביל, אבל הבעלים שלנו כל כך גרועים בניהול שאין להם כבר כסף לבזבז מרוב שחקנים שלא משחקים פה ועדיין נמצאים על הפיירול.

אז אנחנו תקועים ככה לעוד עונה בינונית שבה נעלה לטופ16, נילחם בעור שינינו כדי לעלות להצלבה ונסיים את העונה האירופית בתחילת אפריל.

אני מסכים. זה לגמרי המצב. בדיוק בגלל זה אני אומר שלא צריך לחפש רחוק. לא פיני, לא צביקה ולא ז'ליקו. בשביל להבריא את הקבוצה ולפחות להציל חלק מהעונה הזאת,
גם גודס יהיה מספיק טוב. זה גם השם הריאלי היחידי שיש ושכבר מקבל שכר ממכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, Avi1508, Google [Bot], מרסר, שמואל1 ו־55 אורחים