LIAV10 כתב:גורדון השני הוא חביב הפורום, לפחות עלי, מאוד.
זה נכון, אבל גם את הגורדון ההוא הרבה אנשים רצו בזמנו

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:LIAV10 כתב:גורדון השני הוא חביב הפורום, לפחות עלי, מאוד.
זה נכון, אבל גם את הגורדון ההוא הרבה אנשים רצו בזמנו
LIAV10 כתב:מה הקשר?
גורדון קומבו גארד, אנדרסון סווינגמן.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:מה הקשר?
גורדון קומבו גארד, אנדרסון סווינגמן.
בעיקרון אתה צודק, אבל למרות זאת במכללה אנדרסון שיחק חלק גדול מהזמן בתפקיד רכז
felix_r כתב:ג'אמונט גורדון מגלאטאסאראי, חביב הפורום, נפצע וככל הנראה גמר את העונה! בנוסף לקבוצה הטורקית נפצע גם הסנטר הוותיק ארווין דאדלי, שיעדר גם הוא חודש-חודשים.
הסוכן של ליאור אליהו בכוננות?
felix_r כתב:נבן ספאחיה החביב פוטר מציבונה אחרי שהפסיד את כל המשחקים ביורוקאפ
LIAV10 כתב:felix_r כתב:נבן ספאחיה החביב פוטר מציבונה אחרי שהפסיד את כל המשחקים ביורוקאפ
אולי נביא אותו כמחליף לבלאט.
felix_r כתב:* לאו וסטרמן המוכשר קרע את הרצועות הצולבות בברך וסיים את העונה![]()
* סטפאן לאזמה נפצע במשחק הליגה היוונית ויעדר מספר שבועות
felix_r כתב:חחח... ברצלונה מקבלת בראש 17 הפרש מאובראדוירו הקטנה, ואתם אומרים נס-ציונה!
קודי כתב:felix_r כתב:חחח... ברצלונה מקבלת בראש 17 הפרש מאובראדוירו הקטנה, ואתם אומרים נס-ציונה!
ההבדל הקטן בין מכבי לברצלונה הוא שכל התקציב של מכבי מגיע מהקהל (ישירות דרך מנויים או בעקיפין דרך זכויות שידור וספונסרים) ושום דבר לא מגיע מהבעלים. ברגע שתמיכת הקהל יורדת כך מיד יורד לו גם התקציב - כלומר מכבי תלויה לגמרי בקהל. בברצלונה התקציב מגיע מהבעלים, שהיא קבוצת הכדורגל, והוא תלוי בעיקר ברצון של נשיא קבוצת הכדורגל. כך שגם אם לא יגיע קהל למשחקים עדיין יהיה שם תקציב מכובד.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:חחח... ברצלונה מקבלת בראש 17 הפרש מאובראדוירו הקטנה, ואתם אומרים נס-ציונה!
ההבדל הקטן בין מכבי לברצלונה הוא שכל התקציב של מכבי מגיע מהקהל (ישירות דרך מנויים או בעקיפין דרך זכויות שידור וספונסרים) ושום דבר לא מגיע מהבעלים. ברגע שתמיכת הקהל יורדת כך מיד יורד לו גם התקציב - כלומר מכבי תלויה לגמרי בקהל. בברצלונה התקציב מגיע מהבעלים, שהיא קבוצת הכדורגל, והוא תלוי בעיקר ברצון של נשיא קבוצת הכדורגל. כך שגם אם לא יגיע קהל למשחקים עדיין יהיה שם תקציב מכובד.
מה שכתבת זה נכון, אבל אני לא רואה שום קשר בין התגובה שלך לידיעה שלי פרט לשמות הקבוצות.
איך העובדה שהכסף של בארסה מגיע מכדורגל קשורה לעובדה שבארסה הפסידה שני משחקי ליגה רצופים? אני לא יודע.
dod כתב:ד'אור פישר חתם בבאמברג.
ביקום מקביל הייתי לוקח אותו להיות ה-4 שלי (טוב נו נסתפק בג'וש דאנקן)
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־32 אורחים