LIAV10 כתב:מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
וגם עולים לפיינל פור ומפסידים לאולימפיאקוס בגמר...
ניפגש ביום שלישי בשבוע הבא ונראה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
dod כתב:LIAV10 כתב:מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
LIAV10 כתב:dod כתב:LIAV10 כתב:מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
כן, כי לנצח שלוש קבוצות חלשות הזוי כמו להגיע לגמר הפיינל פור.
מישהו רוצה להתערב על זה?
er79 כתב:כאוהד מכבי אני מעולם לא מאחל להפסדים, אבל אם הפסד כזה יביא לחילופים בעמדת המאמן ולרכז טוב יותר מרייס - אשרינו. אם פיטרנו את בלאט ונשארנו עם כינים ביד, לא עשינו בזה כלום.
מקאדו 3 כתב:מי אמר שלא יעשו שינויים ? הנה לכם הפקת הלקחים , היידד ...
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 58485.html
מקאדו 3 כתב:מי אמר שלא יעשו שינויים ? הנה לכם הפקת הלקחים , היידד ...
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 58485.html
קודי כתב:צריך לעשות שינוי "טיפה" יותר משמעותי מהשאלת טיוס שבטח "תעשיר" את קופת הקבוצה באיזה 50 אלף דולר. צריך מצד אחד לשחרר לפחות שלושה שחקנים (אחד מהם רייס) ולהחתים רכז אחד טוב.
jol9 כתב:קודי כתב:צריך לעשות שינוי "טיפה" יותר משמעותי מהשאלת טיוס שבטח "תעשיר" את קופת הקבוצה באיזה 50 אלף דולר. צריך מצד אחד לשחרר לפחות שלושה שחקנים (אחד מהם רייס) ולהחתים רכז אחד טוב.
מעניין... אז טיוס הוא לא בדיוק מחליף איכותי לא לאליהו ולא בכלל...
באמת שזה לא היה ברור מההתחלה ששחקנים כאלה בדר"כ לא מצליחים במכבי. העיקר שדני "טיוס ואליהו זה אותו סוג שחקן כי הם משחקים קרוב לסל" פדרמן ימצא כבר את מי להאשים
גם בעניין הזה.
שמשון הגיבור כתב:אולי מתפתח פה מהלך של דילול הסגל שישחרר כמה דולרים - שחרור טיוס+רייס והבאת רכז ששווה בשכר לשניהם. אבל זו רק פנטזיה שלי...
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:צריך לעשות שינוי "טיפה" יותר משמעותי מהשאלת טיוס שבטח "תעשיר" את קופת הקבוצה באיזה 50 אלף דולר. צריך מצד אחד לשחרר לפחות שלושה שחקנים (אחד מהם רייס) ולהחתים רכז אחד טוב.
מעניין... אז טיוס הוא לא בדיוק מחליף איכותי לא לאליהו ולא בכלל...
באמת שזה לא היה ברור מההתחלה ששחקנים כאלה בדר"כ לא מצליחים במכבי. העיקר שדני "טיוס ואליהו זה אותו סוג שחקן כי הם משחקים קרוב לסל" פדרמן ימצא כבר את מי להאשים
גם בעניין הזה.
כדי להראות עד כמה מנהלי מכבי מבינים בכדורסל, הנה ציטוט של שי רקנאטי מראיון בוואלה בתאריך 20/7/12: "את טיוס לא רצינו. חיפשנו שחקן בעמדה מספר 5, והוא 3-4." עכשיו גם שי גילה שטיוס הוא 5 נמוך, בדיוק כמו שכל הפורום הזה צועק כבר שנתיים.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
ליאב, זה לא עניין של ניצחון כזה או אחר. השאלה היא האם מכבי מסוגלת לצאת מהמצב שהיא נמצאת בו בכוחות עצמה, או שהיא צריכה זעזוע.
נכון שניצחונות זה הפתרון הכי טוב, אבל הנה, עובדה שגם רצף חביב ביותר של ניצחונות, עדיין לא הפך אותנו לקבוצה טובה ומחוברת, ולא היה צריך הרבה בשביל לחבל
במרקם העדין שנוצר ולהכניס את המועדון שוב למשבר.
צריכים להודות כולם שגם כשמנצחים, זה לא נראה טוב, והקבוצה לא נראת מחוברת ואנרגתית. האם עוד 2-3 ניצחונות יכולים לשנות את זה? האם אפשר בקליק אחד לעבור
מכדורסל טוב לרע? וואלה לא נראה לי.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
ליאב, זה לא עניין של ניצחון כזה או אחר. השאלה היא האם מכבי מסוגלת לצאת מהמצב שהיא נמצאת בו בכוחות עצמה, או שהיא צריכה זעזוע.
נכון שניצחונות זה הפתרון הכי טוב, אבל הנה, עובדה שגם רצף חביב ביותר של ניצחונות, עדיין לא הפך אותנו לקבוצה טובה ומחוברת, ולא היה צריך הרבה בשביל לחבל
צריכים להודות כולם שגם כשמנצחים, זה לא נראה טוב, והקבוצה לא נראת מחוברת ואנרגתית. האם עוד 2-3 ניצחונות יכולים לשנות את זה? האם אפשר בקליק אחד לעבור
לא דיברתי על זה, פשוט הייתי חייב להגיב לזה ש90% מהתגובות פה הן שנפסיד בסרביה וירושלים, שים לב כמה כתבו את זה ביומיים האחרונים.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
לא דיברתי על זה, פשוט הייתי חייב להגיב לזה ש90% מהתגובות פה הן שנפסיד בסרביה וירושלים, שים לב כמה כתבו את זה ביומיים האחרונים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־29 אורחים