דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 19:21

MTA2311 כתב:רק עכשיו ראיתי שבלאט אמר אחרי המשחק שמדובר ב"בית מוות". אין לו בושה אה?

סריוסלי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2013, 19:45

החציל האצטקי כתב:
בשעות אחר הצהריים נפגשו חברי הנהלת מכבי תל אביב ובעוד שהיו כאלה שביקשו לפטר את המאמן, ההחלטה שהתקבלה בסופו של דבר היא לא להחליט, לפחות לא כרגע והדברים עשויים להתבהר בצורה מדויקת יותר בקרוב מאוד, ייתכן שאחרי המשחק ביום שני מול הפועל אילת.

היה צפוי. ההנהלה טובה מאוד בלא לקבל החלטות. פשוט ניהול הזוי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 19:45

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:רק עכשיו ראיתי שבלאט אמר אחרי המשחק שמדובר ב"בית מוות". אין לו בושה אה?

סריוסלי?

אתה שואל על מה שהוא אמר, או על התוספת שלי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 19:52

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:ו...? מה הופך אותו לכזה שמספיק טוב לאמן את מכבי? הוא נהיה מאמן יותר טוב במהלך הזמן הזה?

מה הופך את ג'וניור לבעלים טוב חוץ מזה שהוא הבא בתור?
הכל במכבי עובר בירושה וזה כולל את משרת המאמן וזה ממש לא חשוב שהוא היה חלק בכיר מהקבוצה שנכשלה גם השנה וגם לפני שנה, העיקר שהבטיחו לו

ד"א חשבתי על זה... תכלס, אני מאמין שמדובר באחד מהGMים הכי פחות מוכשרים (כלומר בעלי כישורים מתאימים) בעולם.

אני לא מאמין שיש עוד הרבה בעלי תפקיד בסדר גודל הזה עם 0 נסיון בכדורסל הן כשחקן מקצוען או כמאמן מדרג כלשהו, או כGM מדרג כלשהו.
אם הבחור באמת היה רציני, הוא היה צריך לשבת כמה שנים מאחורי איזה GM אמיתי בNBA או באירופה וללמוד (להיות איזה פקיד שלו או משהו כזה).
אבל לא. דני שלנו יודע יותר טוב מכולם איך לעשות את התפקיד, וכך עם 0 נסיון ו-0 כישורים הוא נכנס לתפקיד הכי חשוב והכי רגיש של מועדון שמתגאה בתקציב של 20 מליון דולר.

מעניין אם דייויד פדרמן היה שם מישהו עם רקורד ניהול מקביל לשל דני בכדורסל כמנהל של אחד העסקים שלו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

לאור המצב הקשה!!! לפטר את בלאט או להחליף שחקנים?

הודעהעל ידי מני » 22 נובמבר 2013, 20:39

אני חושב שלפטר את בלאט זו הפיתרון ,לפי דעתי קיים חומר שאפשר לעבוד איתו בדרך שונה ולהפיק הרבה יותר ממה שבלאט מוציא מהסגל,כמו עם צביקה שרף בזמנו שאותם שחקנים שהיו גרועים עם קטש הגיעו עד לגמר היורוליג , והשתנו ב-180 מעלות.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 21:56

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

סריוסלי?

אתה שואל על מה שהוא אמר, או על התוספת שלי?

מה אתה חושב?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 22:03

לא יודע, אתה אולי עוד היחיד פה שרוצה שהוא יישאר לא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 22:07

MTA2311 כתב:לא יודע, אתה אולי עוד היחיד פה שרוצה שהוא יישאר לא?

אני כבר לא יודע, אני חושב שאין עוד מאמנים טובים ממנו בשוק, אבל אני חושב שהקבוצה זקוקה נואשות לזעזוע ופה יש את הרצוי והמצוי.
הרצוי זה שהפדרמנים יטוסו מפה ויקחו איתם את רייס, המצוי זה בלאט בחוץ ודי יהיה לי חבל כי אני די מחבב אותו.

למרות זאת יש לו יציאות מעצבנות כמו ״בית המוות״ ולזה התכוונתי, אנחנו לא מטומטמים, הספרדים לא שווים כלום עם תקציב של שקל וחצי, קובאן בינוניים פלוס ובלי מסורת ופאו נראת לא טוב בכלל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גיא » 23 נובמבר 2013, 14:20

פיני כותב שחסר לו השאראס או הארואסטי שיתנו בחדר ההלבשה בעיטה לפח או אגרוף לארון אחרי הפסד.

מבחינתי זה מתקשר לפוסט הקודם שלי, לדעתי זה לא מקרי שאין כזה. לפפלוקס שאראס או אפילו מתן רוט, אין מקום אצלו.
אישיות מהסוג הזה היא בלתי צפויה מבחינתו. בלאט לדעתי לא מתחבר לתשוקה מהסוג הזה. (ומה גם שמישהו כזה עלול לפתוח פה ולומר מה הוא חושב על רוטציות והחילופים למשל)

לי זה בלט כבר מהקבוצה ההיא של קווינסי לואיס ובנו אודריך מ-2003. הרבה צעקות, הרבה ריצות על הקווים אבל חסר ניצוץ לחלוטין.
לא זוכר אם מכבי וותרו על מקדונלד או שהפסידו אותו, אבל לי ברור שבקבוצה החדשה שהוא רצה לבנות אז, לא היה לאיש עם כזו אישיות חזקה מקום.
עוד אחד מאלה שהיו מעיפים בעיטה לפח זבל בחדר הלבשה.
גיא

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2013, 16:48

גיא כתב:פיני כותב שחסר לו השאראס או הארואסטי שיתנו בחדר ההלבשה בעיטה לפח או אגרוף לארון אחרי הפסד.

מבחינתי זה מתקשר לפוסט הקודם שלי, לדעתי זה לא מקרי שאין כזה. לפפלוקס שאראס או אפילו מתן רוט, אין מקום אצלו.
אישיות מהסוג הזה היא בלתי צפויה מבחינתו. בלאט לדעתי לא מתחבר לתשוקה מהסוג הזה. (ומה גם שמישהו כזה עלול לפתוח פה ולומר מה הוא חושב על רוטציות והחילופים למשל)

לי זה בלט כבר מהקבוצה ההיא של קווינסי לואיס ובנו אודריך מ-2003. הרבה צעקות, הרבה ריצות על הקווים אבל חסר ניצוץ לחלוטין.
לא זוכר אם מכבי וותרו על מקדונלד או שהפסידו אותו, אבל לי ברור שבקבוצה החדשה שהוא רצה לבנות אז, לא היה לאיש עם כזו אישיות חזקה מקום.
עוד אחד מאלה שהיו מעיפים בעיטה לפח זבל בחדר הלבשה.

כתבתי כאן לפני כמה ימים, שבעונת פארגו-פרקינס, היה לו אחד כזה. היה לו את פרקינס. לא יודע עד כמה הוא היה אישיות חזקה ודומיננטית, אבל היום בפרספקטיבה גם
על העבודה של בלאט וגם על הסגלים של מכבי בשנים האחרונות, ברור לי שמדובר בשחקן שהדביק את כל החבורה באופי שלו על המגרש - אגרסיביות, מאמץ של 100% בכל רגע,
חוסר התפשרות וכו'.
אני מסכים שהיום אין שחקן כזה, ובגלל זה גם כולם אפאטיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 נובמבר 2013, 17:38

פרקינס לא שחקן כזה. פרקינס הוא פועל שחור משודרג. בדיוק כמו הנדריקס וג'יימס, מחביביו של בלאט, שמאז ומעולם היה קונטרול פריק בלבל הכי גבוה. הכוכב הכי גדול ששיחק אצל בלאט בהצלחה היה קירילנקו, עוד אחד שבאופי שלו הוא פועל שחור(עם יכולות משודרגות). שאראס לא הגיע לפה לדעתי גם מהסיבה הזאת. חס וחלילה שמישהו עם אישיות דומיננטית ישחק במכבי. הוא היה ונשאר בעיני מאמן בינוני, להוציא את ההבלחה של 2011 שהייתה היוצאת מן הכלל שלא העידה על הכלל, ומהמאמנים ההתקפיים היותר גרועים שיש ביורוליג לדעתי. אני זוכר את קאנטו המוגבלת עושה צרות למכבי עם שחקן וחצי שיכלו לשים כדור על הרצפה. ככה מוציאים מקסימום מקבוצה.

יוני, בשביל שהיה מגיע שחקן כזה למכבי, כנראה שהמאמן היה צריך לרצות אותו. בלאט מעדיף רייסים ולוגאנים שאפשר להגיד להם תמיד מה לעשות.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2013, 18:24

שחף כתב:פרקינס לא שחקן כזה. פרקינס הוא פועל שחור משודרג. בדיוק כמו הנדריקס וג'יימס, מחביביו של בלאט, שמאז ומעולם היה קונטרול פריק בלבל הכי גבוה. הכוכב הכי גדול ששיחק אצל בלאט בהצלחה היה קירילנקו, עוד אחד שבאופי שלו הוא פועל שחור(עם יכולות משודרגות). שאראס לא הגיע לפה לדעתי גם מהסיבה הזאת. חס וחלילה שמישהו עם אישיות דומיננטית ישחק במכבי. הוא היה ונשאר בעיני מאמן בינוני, להוציא את ההבלחה של 2011 שהייתה היוצאת מן הכלל שלא העידה על הכלל, ומהמאמנים ההתקפיים היותר גרועים שיש ביורוליג לדעתי. אני זוכר את קאנטו המוגבלת עושה צרות למכבי עם שחקן וחצי שיכלו לשים כדור על הרצפה. ככה מוציאים מקסימום מקבוצה.

יוני, בשביל שהיה מגיע שחקן כזה למכבי, כנראה שהמאמן היה צריך לרצות אותו. בלאט מעדיף רייסים ולוגאנים שאפשר להגיד להם תמיד מה לעשות.

אני לא יודע. לדעתי יש כאן נטייה לשיכחה לא רק אצלך, אלא גם אצל אחרים.
סה"כ בלאט עשה קדנציה בכלל לא רעה במכבי ע"פ משהו כמו 5-6 עונות.
בעונה הראשונה שלו הוא עשה פיינל פור, אח"כ הביא את ניקולה, ועשה עונה לא פשוטה עם 3 מסגרות, אח"כ עשה גמר יורוליג, אח"כ היה מאוד מאוד קרוב לפיינל פור ושוב עבר
עונה לא פשוטה עם 3 מסגרות והמון התקלות.
משהו בשנה האחרונה לא עובד. גם הקבוצה שלו נראית כמו פח, גם הוא עצמו נראה מאוד לחוץ, לא מפרגן לשחקנים, רוטן וכועס כל הזמן, וגם התוצאות רחוקות מלהיות טובות.

לגבי פרקינס - כאן יש נטייה כללית בפורום (לפחות בחלקו) לזלזל בתרומה של פרקינס באותה העונה. אני מזכיר שבחלק הראשון של העונה, פארגו לא היה גדול, אידסון בא ונעלם, ליאור
היה ליאור ובלו היה בלו, ורק סופו היה טוב ויציב ברוב המשחקים.
פרקינס היה השחקן שהגיע לכל משחק ומשחק, והיה אחד משחקני ההגנה הטובים שראיתי. היו לו לפעמים נפילות בהתקפה, אבל בהגנה ובמאמץ הוא תמיד היה נותן 100%. הקבוצה
ההיא, אני מזכיר, היתה דורסת קבוצות גם בליגה וגם ביורוליג ב-30 ו-40 הפרש, בלי לרחם ובלי לוותר. לדעתי פרקינס, היה החלק החשוב ביותר שנתן לקבוצה ההיא את הרוח המיוחדת
הזאת, שאין היום ולא היה מאז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גיא » 23 נובמבר 2013, 20:21

שחף כתב:פרקינס לא שחקן כזה. פרקינס הוא פועל שחור משודרג. בדיוק כמו הנדריקס וג'יימס, מחביביו של בלאט, שמאז ומעולם היה קונטרול פריק בלבל הכי גבוה. הכוכב הכי גדול ששיחק אצל בלאט בהצלחה היה קירילנקו, עוד אחד שבאופי שלו הוא פועל שחור(עם יכולות משודרגות). שאראס לא הגיע לפה לדעתי גם מהסיבה הזאת. חס וחלילה שמישהו עם אישיות דומיננטית ישחק במכבי. הוא היה ונשאר בעיני מאמן בינוני, להוציא את ההבלחה של 2011 שהייתה היוצאת מן הכלל שלא העידה על הכלל, ומהמאמנים ההתקפיים היותר גרועים שיש ביורוליג לדעתי. אני זוכר את קאנטו המוגבלת עושה צרות למכבי עם שחקן וחצי שיכלו לשים כדור על הרצפה. ככה מוציאים מקסימום מקבוצה.

מסכים כמובן.

יוני, כדאי הפעם לא לפזר על הדיון עם כל מני "אנשים שוכחים" וכ'. היו לו נצחונות לבלאט, זה נכון. אבל לפעמים צריך לנסות לפחות לשים את האצבע על בעיה ספציפית (ככה גם אפשרות לתקן).
הייתרונות של בלאט כמאמן באו ליידי ביטוי טוב מאוד לצד פיני. שם הגישה שלו עזרה מאוד לקבוצה. אבל היה את פיני שידע לא להתייחס לשחקנים בוגרים כמו אל שחקני קולג'.
גיא

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 נובמבר 2013, 20:37

אפרופו פיני, אם אתם מקשיבים לפרשנויות שלו אני לא בטוחה שיש כאן הרבה שישמחו אם הוא יחליף את בלאט.
אם פיני בא לאמן את מכבי, הוא זורק את סופו לכל הרוחות ומביא במקומו איזה קפיץ הגנתי וריבאונדר כמו שהרבה כאן "אוהבים" (לטענתו, סופו הוא אחד מהאשמים הראשונים בבעיית הריבאונד)
ובנוסף הופך את רייס לכוכב הראשי והמוביל של הקבוצה הזו כאשר הוא לא מבין למה הוא מקבל אצל בלאט כל כך מעט דקות, אפילו במשחק כמו האחרון שאוחיון היה פצוע והוא שיחק "רק" 13 דקות.

ושלא יובן לא נכון, אני מאוד אוהבת את פיני (הוא יודע להצחיק אותי.... :tongue3 ), אבל אני לא בטוחה שחלק גדול מחברי הפורום יקבלו את מה שהוא היה רוצה לעשות בקבוצה.
וכמובן שהכל תיאורטי כי אין סיכוי שהוא יחליף את בלאט בזמן הקרוב...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2013, 20:42

חנו'ש כתב:אפרופו פיני, אם אתם מקשיבים לפרשנויות שלו אני לא בטוחה שיש כאן הרבה שישמחו אם הוא יחליף את בלאט.
אם פיני בא לאמן את מכבי, הוא זורק את סופו לכל הרוחות ומביא במקומו איזה קפיץ הגנתי וריבאונדר כמו שהרבה כאן "אוהבים" (לטענתו, סופו הוא אחד מהאשמים הראשונים בבעיית הריבאונד)
ובנוסף הופך את רייס לכוכב הראשי והמוביל של הקבוצה הזו כאשר הוא לא מבין למה הוא מקבל אצל בלאט כל כך מעט דקות, אפילו במשחק כמו האחרון שאוחיון היה פצוע והוא שיחק "רק" 13 דקות.

ושלא יובן לא נכון, אני מאוד אוהבת את פיני (הוא יודע להצחיק אותי.... :tongue3 ), אבל אני לא בטוחה שחלק גדול מחברי הפורום יקבלו את מה שהוא היה רוצה לעשות בקבוצה.

אבל הוא גם אומר 200 פעם במשחק כמה צריך לשחק עליו יותר, ואיך לא מנצלים את היתרונות שלו כמו שצריך.

בלי קשר לזה, אני לא חושב שפיני צריך לחזור לאמן פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 נובמבר 2013, 20:44

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:אפרופו פיני, אם אתם מקשיבים לפרשנויות שלו אני לא בטוחה שיש כאן הרבה שישמחו אם הוא יחליף את בלאט.

אבל הוא גם אומר 200 פעם במשחק כמה צריך לשחק עליו יותר, ואיך לא מנצלים את היתרונות שלו כמו שצריך.

בלי קשר לזה, אני לא חושב שפיני צריך לחזור לאמן פה.

זה דבר מובן מאליו, אם הוא כבר פה למה לא לנל את יתרונותיו?
אבל כולם יודעים שפיני וסופו זה לא בדיוק סיפור אהבה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 נובמבר 2013, 21:04

תגידו למה אף אחד לא חושב על צביקה שרף ? איש שאני מאוד מעריך ואוהב ואני חושב שהוא מכביסט אמיתי ומאמן טוב ? הפסיד גביע קופל כמו פיני ובלאט אז מה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2013, 16:53

בלאט החליט שדווין סמית' יהיה הזר שינוח מחר נגד אילת. האם יכול להיות שבלאט רוצה שיפטרו אותו? יכול להיות שהוא מעדיף לקבל את השכר בשקט בבית מאשר לריב עם הילדים כל שני וחמישי? או שאולי סתם מדובר בתאוריית קונספירציה וסמית' עדיין קצת פצוע וזקוק למנוחה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 נובמבר 2013, 17:15

מקאדו 3 כתב:תגידו למה אף אחד לא חושב על צביקה שרף ? איש שאני מאוד מעריך ואוהב ואני חושב שהוא מכביסט אמיתי ומאמן טוב ? הפסיד גביע קופל כמו פיני ובלאט אז מה ?

דווקא אני כן נקבתי בשמו. אין לי בעיה אם זה יהיה שרף או פיני, שניהם מקובלים עליי. כל המאמנים הישראלים הבכירים כבר הוכיחו שהם יכולים לאבד אליפות בשיטה הזו אז אני לא מתרגש.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2013, 18:00

er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:תגידו למה אף אחד לא חושב על צביקה שרף ? איש שאני מאוד מעריך ואוהב ואני חושב שהוא מכביסט אמיתי ומאמן טוב ? הפסיד גביע קופל כמו פיני ובלאט אז מה ?

דווקא אני כן נקבתי בשמו. אין לי בעיה אם זה יהיה שרף או פיני, שניהם מקובלים עליי. כל המאמנים הישראלים הבכירים כבר הוכיחו שהם יכולים לאבד אליפות בשיטה הזו אז אני לא מתרגש.

נראה לי שצביקה ופיני כבר בפנסיה, וכדאי לנו להתחיל לחפש שמות אחרים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7, מקאדו 3 ו־44 אורחים