MTA2311 כתב:רק עכשיו ראיתי שבלאט אמר אחרי המשחק שמדובר ב"בית מוות". אין לו בושה אה?
סריוסלי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:רק עכשיו ראיתי שבלאט אמר אחרי המשחק שמדובר ב"בית מוות". אין לו בושה אה?
החציל האצטקי כתב:בשעות אחר הצהריים נפגשו חברי הנהלת מכבי תל אביב ובעוד שהיו כאלה שביקשו לפטר את המאמן, ההחלטה שהתקבלה בסופו של דבר היא לא להחליט, לפחות לא כרגע והדברים עשויים להתבהר בצורה מדויקת יותר בקרוב מאוד, ייתכן שאחרי המשחק ביום שני מול הפועל אילת.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:רק עכשיו ראיתי שבלאט אמר אחרי המשחק שמדובר ב"בית מוות". אין לו בושה אה?
סריוסלי?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:ו...? מה הופך אותו לכזה שמספיק טוב לאמן את מכבי? הוא נהיה מאמן יותר טוב במהלך הזמן הזה?
מה הופך את ג'וניור לבעלים טוב חוץ מזה שהוא הבא בתור?
הכל במכבי עובר בירושה וזה כולל את משרת המאמן וזה ממש לא חשוב שהוא היה חלק בכיר מהקבוצה שנכשלה גם השנה וגם לפני שנה, העיקר שהבטיחו לו
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:רק עכשיו ראיתי שבלאט אמר אחרי המשחק שמדובר ב"בית מוות". אין לו בושה אה?
סריוסלי?
אתה שואל על מה שהוא אמר, או על התוספת שלי?
MTA2311 כתב:לא יודע, אתה אולי עוד היחיד פה שרוצה שהוא יישאר לא?
גיא כתב:פיני כותב שחסר לו השאראס או הארואסטי שיתנו בחדר ההלבשה בעיטה לפח או אגרוף לארון אחרי הפסד.
מבחינתי זה מתקשר לפוסט הקודם שלי, לדעתי זה לא מקרי שאין כזה. לפפלוקס שאראס או אפילו מתן רוט, אין מקום אצלו.
אישיות מהסוג הזה היא בלתי צפויה מבחינתו. בלאט לדעתי לא מתחבר לתשוקה מהסוג הזה. (ומה גם שמישהו כזה עלול לפתוח פה ולומר מה הוא חושב על רוטציות והחילופים למשל)
לי זה בלט כבר מהקבוצה ההיא של קווינסי לואיס ובנו אודריך מ-2003. הרבה צעקות, הרבה ריצות על הקווים אבל חסר ניצוץ לחלוטין.
לא זוכר אם מכבי וותרו על מקדונלד או שהפסידו אותו, אבל לי ברור שבקבוצה החדשה שהוא רצה לבנות אז, לא היה לאיש עם כזו אישיות חזקה מקום.
עוד אחד מאלה שהיו מעיפים בעיטה לפח זבל בחדר הלבשה.
שחף כתב:פרקינס לא שחקן כזה. פרקינס הוא פועל שחור משודרג. בדיוק כמו הנדריקס וג'יימס, מחביביו של בלאט, שמאז ומעולם היה קונטרול פריק בלבל הכי גבוה. הכוכב הכי גדול ששיחק אצל בלאט בהצלחה היה קירילנקו, עוד אחד שבאופי שלו הוא פועל שחור(עם יכולות משודרגות). שאראס לא הגיע לפה לדעתי גם מהסיבה הזאת. חס וחלילה שמישהו עם אישיות דומיננטית ישחק במכבי. הוא היה ונשאר בעיני מאמן בינוני, להוציא את ההבלחה של 2011 שהייתה היוצאת מן הכלל שלא העידה על הכלל, ומהמאמנים ההתקפיים היותר גרועים שיש ביורוליג לדעתי. אני זוכר את קאנטו המוגבלת עושה צרות למכבי עם שחקן וחצי שיכלו לשים כדור על הרצפה. ככה מוציאים מקסימום מקבוצה.
יוני, בשביל שהיה מגיע שחקן כזה למכבי, כנראה שהמאמן היה צריך לרצות אותו. בלאט מעדיף רייסים ולוגאנים שאפשר להגיד להם תמיד מה לעשות.
שחף כתב:פרקינס לא שחקן כזה. פרקינס הוא פועל שחור משודרג. בדיוק כמו הנדריקס וג'יימס, מחביביו של בלאט, שמאז ומעולם היה קונטרול פריק בלבל הכי גבוה. הכוכב הכי גדול ששיחק אצל בלאט בהצלחה היה קירילנקו, עוד אחד שבאופי שלו הוא פועל שחור(עם יכולות משודרגות). שאראס לא הגיע לפה לדעתי גם מהסיבה הזאת. חס וחלילה שמישהו עם אישיות דומיננטית ישחק במכבי. הוא היה ונשאר בעיני מאמן בינוני, להוציא את ההבלחה של 2011 שהייתה היוצאת מן הכלל שלא העידה על הכלל, ומהמאמנים ההתקפיים היותר גרועים שיש ביורוליג לדעתי. אני זוכר את קאנטו המוגבלת עושה צרות למכבי עם שחקן וחצי שיכלו לשים כדור על הרצפה. ככה מוציאים מקסימום מקבוצה.
יוני, בשביל שהיה מגיע שחקן כזה למכבי, כנראה שהמאמן היה צריך לרצות אותו. בלאט מעדיף רייסים ולוגאנים שאפשר להגיד להם תמיד מה לעשות.
חנו'ש כתב:אפרופו פיני, אם אתם מקשיבים לפרשנויות שלו אני לא בטוחה שיש כאן הרבה שישמחו אם הוא יחליף את בלאט.
אם פיני בא לאמן את מכבי, הוא זורק את סופו לכל הרוחות ומביא במקומו איזה קפיץ הגנתי וריבאונדר כמו שהרבה כאן "אוהבים" (לטענתו, סופו הוא אחד מהאשמים הראשונים בבעיית הריבאונד)
ובנוסף הופך את רייס לכוכב הראשי והמוביל של הקבוצה הזו כאשר הוא לא מבין למה הוא מקבל אצל בלאט כל כך מעט דקות, אפילו במשחק כמו האחרון שאוחיון היה פצוע והוא שיחק "רק" 13 דקות.
ושלא יובן לא נכון, אני מאוד אוהבת את פיני (הוא יודע להצחיק אותי....), אבל אני לא בטוחה שחלק גדול מחברי הפורום יקבלו את מה שהוא היה רוצה לעשות בקבוצה.
וכמובן שהכל תיאורטי כי אין סיכוי שהוא יחליף את בלאט בזמן הקרוב...
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אפרופו פיני, אם אתם מקשיבים לפרשנויות שלו אני לא בטוחה שיש כאן הרבה שישמחו אם הוא יחליף את בלאט.
אם פיני בא לאמן את מכבי, הוא זורק את סופו לכל הרוחות ומביא במקומו איזה קפיץ הגנתי וריבאונדר כמו שהרבה כאן "אוהבים" (לטענתו, סופו הוא אחד מהאשמים הראשונים בבעיית הריבאונד)
ובנוסף הופך את רייס לכוכב הראשי והמוביל של הקבוצה הזו כאשר הוא לא מבין למה הוא מקבל אצל בלאט כל כך מעט דקות, אפילו במשחק כמו האחרון שאוחיון היה פצוע והוא שיחק "רק" 13 דקות.
ושלא יובן לא נכון, אני מאוד אוהבת את פיני (הוא יודע להצחיק אותי....), אבל אני לא בטוחה שחלק גדול מחברי הפורום יקבלו את מה שהוא היה רוצה לעשות בקבוצה.
וכמובן שהכל תיאורטי כי אין סיכוי שהוא יחליף את בלאט בזמן הקרוב...
אבל הוא גם אומר 200 פעם במשחק כמה צריך לשחק עליו יותר, ואיך לא מנצלים את היתרונות שלו כמו שצריך.
בלי קשר לזה, אני לא חושב שפיני צריך לחזור לאמן פה.
מקאדו 3 כתב:תגידו למה אף אחד לא חושב על צביקה שרף ? איש שאני מאוד מעריך ואוהב ואני חושב שהוא מכביסט אמיתי ומאמן טוב ? הפסיד גביע קופל כמו פיני ובלאט אז מה ?
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:תגידו למה אף אחד לא חושב על צביקה שרף ? איש שאני מאוד מעריך ואוהב ואני חושב שהוא מכביסט אמיתי ומאמן טוב ? הפסיד גביע קופל כמו פיני ובלאט אז מה ?
דווקא אני כן נקבתי בשמו. אין לי בעיה אם זה יהיה שרף או פיני, שניהם מקובלים עליי. כל המאמנים הישראלים הבכירים כבר הוכיחו שהם יכולים לאבד אליפות בשיטה הזו אז אני לא מתרגש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7, מקאדו 3 ו־44 אורחים