דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי roy1000 » 25 נובמבר 2013, 23:59

rc4991 כתב:1.שחקנים לא משקיעים
2.לקבל סל תוך שבע שניות זו אשמה של השחקנים ולא קששור לשיטה
3.מסירות מפגרות וחסרות אחריות גם לא קשורות לשיטה
4.אפשר להראות יותר מאבק בריבאונד

מסכים שאין ממש שיטה אבל לשחקנים יש חלק גדול במצב הזה

הסיבה לכל הדברים האלו זה המאמן. כשהשחקנים מרבדים אמון במאמן הם לא מתאמצים. אלו דברים שקורים כל הזמן.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2013, 23:59

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אין כזה דבר דברים שקשורים רק בהם.
הקבוצה לא מאורגנת לא בהתקפה, ולא בהגנה, הריבאונד הוא שערורייה אחת גדולה ועל הספסל עושים שכונה.

איך זה לא אשמת המאמן?

1.שחקנים לא משקיעים
2.לקבל סל תוך שבע שניות זו אשמה של השחקנים ולא קששור לשיטה
3.מסירות מפגרות וחסרות אחריות גם לא קשורות לשיטה
4.אפשר להראות יותר מאבק בריבאונד

מסכים שאין ממש שיטה אבל לשחקנים יש חלק גדול במצב הזה

לפעמים גם מצב מנטלי זה באשמת המאמן...

בלאט המאמן האחרון שיתן לדברים האלה לקרות במשמרת שלו
יכול להיות שהשחקנים מתעצבנים מההערות/צעקות שלו על זה אבל אז זה הופך אותם לבכיינים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 00:04

rc4991 כתב:בלאט המאמן האחרון שיתן לדברים האלה לקרות במשמרת שלו
יכול להיות שהשחקנים מתעצבנים מההערות/צעקות שלו על זה אבל אז זה הופך אותם לבכיינים

אתה מדבר כאילו זה פעם ראשונה בתולדות הספורט ששחקנים מוחקים מאמן. אלו דברים שקורים כל הזמן וכמעט לכל מאמן. בלאט מחוק אצל השחקנים. הוא איבד את חדר ההלבשה. הסיפור שלו במכבי גמור.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 00:11

אי אפשר להגיד שזאת רק אשמת השחקנים וגם זאת לא רק אשמת המאמן.
מפה צריך לראות מה יקרה, לראות אם הקבוצה מסוגלת להתאפס על עצמה, אם זה יראה רע בשני המשחקי יורוליג הבאים אז בלאט צריך ללכת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 00:12

roy1000 כתב:

אתה מדבר כאילו זה פעם ראשונה בתולדות הספורט ששחקנים מוחקים מאמן. אלו דברים שקורים כל הזמן וכמעט לכל מאמן. בלאט מחוק אצל השחקנים. הוא איבד את חדר ההלבשה. הסיפור שלו במכבי גמור.

אתה מדבר באובר ביטחון, אתה נמצא באימונים? אתה נוכח בחדר הלבשה אחרי משחקים? אני מניח שלא.
המצב לא נראה טוב, אבל לא הייתי ממהר לזרוק דברים לאוויר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 00:13

roy1000 כתב:

אז מה זאת אשמתו שהשחקנים מחקו אותו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 05:57

rc4991 כתב:אז מה זאת אשמתו שהשחקנים מחקו אותו?

1. מה זה משנה?
2. אשמתו של מי זה יכול להיות?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 06:00

LIAV10 כתב:אתה מדבר באובר ביטחון, אתה נמצא באימונים? אתה נוכח בחדר הלבשה אחרי משחקים? אני מניח שלא.

צריך להיות באימונים בשביל לראות את זה? לא מספיק אנחנו רואים שחקנים שלא מתאמצים שבוע אחרי שבוע? לא היית ממהר לזרוק דברים לאוויר? חבל, כי זה פורום כדורסל, לא פורום מדעי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2013, 07:40

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:אתה מדבר באובר ביטחון, אתה נמצא באימונים? אתה נוכח בחדר הלבשה אחרי משחקים? אני מניח שלא.

צריך להיות באימונים בשביל לראות את זה? לא מספיק אנחנו רואים שחקנים שלא מתאמצים שבוע אחרי שבוע? לא היית ממהר לזרוק דברים לאוויר? חבל, כי זה פורום כדורסל, לא פורום מדעי.

אם זה פורום כדורסל אז אל תביא תאורוריות מעולם הכדורגל...שביתה איטלקית זה בכדורגל ולא בכדורסל...
שחקנים (הזרים) לא מתאמצים פשוט כי הם עדיין לא מבינים את החשיבות של הליגה , והאמת שגם אני לא מבין , הרי כל הקיץ כולנו מדברים שהליגה הזאת לא חשובה עד כדי כך שאולי כדאי לעזוב אותה ועכשיו מכל משחק עושים פה גמר יורוליג...
במשחק עצמו רואים בברור שעם טיפה מאמץ מכבי סוגרת פער דו סיפרתי בקלות ורק לחשוב מה יהיה אם ישחקו כך משחק שלם מאוד מרגיע אותי לגבי ההמשך...היורוליג זה סיפור אחר מבחינת גישה אבל שם יש את הבעיות המקצועיות שידענו עליהם עוד בקיץ ובנתיים מכבי מסתדרת לא רע . אם נחזור לנבואות הזעם אחרי טורניר גומלסקי כשהפסדו לקובן ופאו ("שתי דרגות מעל מכבי") אז המצב שלנו היום הוא מעולה וממלחמה על מקום בטופ 16 שחלק פה טענו , אנחנו במצב הכי טוב להיות מקום 1 בבית...
שנה שעברה בטופ 16 היינו בבוץ עמוק הרבה יותר ולא היה פה כזאת היסטריה וגועל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 11:14

yzafrir כתב:אם זה פורום כדורסל אז אל תביא תאורוריות מעולם הכדורגל...שביתה איטלקית זה בכדורגל ולא בכדורסל...
שחקנים (הזרים) לא מתאמצים פשוט כי הם עדיין לא מבינים את החשיבות של הליגה , והאמת שגם אני לא מבין , הרי כל הקיץ כולנו מדברים שהליגה הזאת לא חשובה עד כדי כך שאולי כדאי לעזוב אותה ועכשיו מכל משחק עושים פה גמר יורוליג...
במשחק עצמו רואים בברור שעם טיפה מאמץ מכבי סוגרת פער דו סיפרתי בקלות ורק לחשוב מה יהיה אם ישחקו כך משחק שלם מאוד מרגיע אותי לגבי ההמשך...היורוליג זה סיפור אחר מבחינת גישה אבל שם יש את הבעיות המקצועיות שידענו עליהם עוד בקיץ ובנתיים מכבי מסתדרת לא רע . אם נחזור לנבואות הזעם אחרי טורניר גומלסקי כשהפסדו לקובן ופאו ("שתי דרגות מעל מכבי") אז המצב שלנו היום הוא מעולה וממלחמה על מקום בטופ 16 שחלק פה טענו , אנחנו במצב הכי טוב להיות מקום 1 בבית...
שנה שעברה בטופ 16 היינו בבוץ עמוק הרבה יותר ולא היה פה כזאת היסטריה וגועל...

לא יודע מה הקשר לכדורגל. מכבי קבוצה רעה. נקודה. שנה שעברה עשינו 8 - 2 בבית המוקדם אז אני לא יודע על מה אתה מדבר כאילו שמכבי קורעת את היורוליג ריאל מדריד סטייל.

המצב גרוע. הקבוצה הזו עומדת להתפרק בדצמבר ואני לא מבין איך אתה לא רואה את זה.
roy1000

הודעהעל ידי Assaf M » 26 נובמבר 2013, 11:16

השחקנים הזרים מתוסכלים מסיבה מאוד פשוטה- אין להם שום זיקה לקבוצה והם לא מבינים איפה הם נמצאים ולכן גם היכולת הדלה. אחת הסיבות לכך היא החוסר בישראלים דומינניטיים שיכניסו בהם קצת רעל וישחקו על חשבונם.
Assaf M

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 12:36

Assaf M כתב:השחקנים הזרים מתוסכלים מסיבה מאוד פשוטה- אין להם שום זיקה לקבוצה והם לא מבינים איפה הם נמצאים ולכן גם היכולת הדלה. אחת הסיבות לכך היא החוסר בישראלים דומינניטיים שיכניסו בהם קצת רעל וישחקו על חשבונם.

השחקנים מתוסכלים כי הציפיות מהם לא ריאליות וכי כועסים עליהם שהם לא מספיק טובים/מוכשרים. בלאט כועס ומספסל את רייס לא בגלל שהוא לא משחק טוב, אלא בגלל שהוא לא שחקן מספיק טוב למכבי ובגלל שהוא לא השחקן שמכבי צריכה. איך אתה מצפה שהוא לא יהיה מתוסכל וכועס? אותו דבר לגבי היקמן - הוא לא רכז, מה רוצים ממנו? אותו הדבר לגבי אינגלס - הוא שחקן משלים במקרה הטוב, שלא עשה שום דבר בקריירה שלו. אין לו את היכולת לסחוב קבוצת יורוליג על הגב שלו, אבל במכבי מצפים שהוא יעשה את זה. איך הוא לא יהיה מתוסכל?

השחקנים חוטפים צעקות בלתי פוסקות מבלאט והם בכלל לא מבינים למה ומה רוצים מהם.

ההנהלה בנתה סגל שהכשלון שלו היה ידוע מראש לרוב האנשים בפורום הזה, ובמקום להאשים את עצמם, הם מאשימים את המאמן והשחקנים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 12:52

roy1000 כתב:
Assaf M כתב:השחקנים הזרים מתוסכלים מסיבה מאוד פשוטה- אין להם שום זיקה לקבוצה והם לא מבינים איפה הם נמצאים ולכן גם היכולת הדלה. אחת הסיבות לכך היא החוסר בישראלים דומינניטיים שיכניסו בהם קצת רעל וישחקו על חשבונם.

השחקנים מתוסכלים כי הציפיות מהם לא ריאליות וכי כועסים עליהם שהם לא מספיק טובים/מוכשרים. בלאט כועס ומספסל את רייס לא בגלל שהוא לא משחק טוב, אלא בגלל שהוא לא שחקן מספיק טוב למכבי ובגלל שהוא לא השחקן שמכבי צריכה. איך אתה מצפה שהוא לא יהיה מתוסכל וכועס? אותו דבר לגבי היקמן - הוא לא רכז, מה רוצים ממנו? אותו הדבר לגבי אינגלס - הוא שחקן משלים במקרה הטוב, שלא עשה שום דבר בקריירה שלו. אין לו את היכולת לסחוב קבוצת יורוליג על הגב שלו, אבל במכבי מצפים שהוא יעשה את זה. איך הוא לא יהיה מתוסכל?

ההנהלה בנתה סגל שהכשלון שלו היה ידוע מראש לרוב האנשים בפורום הזה, ובמקום להאשים את עצמם, הם מאשימים את המאמן והשחקנים.

אני מסכים עם רוב הדברים חוץ מדבר אחד: למה החלטת שלמאמן לא הייתה יד בבניית הסגל הכושל הזה?
לדעתי, לבלאט יש חלק גדול בכישלון. אז נכון, הוא לא המחליט הבלעדי, אבל יש לו חלק גדול בהחלטות המקצועיות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 13:07

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אני מסכים עם רוב הדברים חוץ מדבר אחד: למה החלטת שלמאמן לא הייתה יד בבניית הסגל הכושל הזה?
לדעתי, לבלאט יש חלק גדול בכישלון. אז נכון, הוא לא המחליט הבלעדי, אבל יש לו חלק גדול בהחלטות המקצועיות.

אני מסכים. העונה אי אפשר לנקות את בלאט מהאחריות. נכון שהוא לא קיבל את השחקנים שרצה רוב הזמן, אבל עדיין, כמאמן הוא אמור לדעת לפחות מהשחקנים המוכרים לכולם,
שנעימי וטיוס לא הולכים לשחק אצלו אפילו דקה, ובכך למנוע את החתמתם. מנגד הוא אישר בניית סגל בלי אף שחקן בעמדה 4 (בלו נפל עליו משמים) וגם זה פאול רציני שלו.
כמובן שגם בניית הקו האחורי שכולל את רייס והיקמן כשחקנים מובילים, זאת טעות גסה, שאיש מקצוע לא אמור לאפשר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 13:08

felix_r כתב:אני מסכים עם רוב הדברים חוץ מדבר אחד: למה החלטת שלמאמן לא הייתה יד בבניית הסגל הכושל הזה?

יכול להיות. אני לא יודע בדיוק מה היה החלק של בלאט, אבל הסגל הזה הוא חסר הגיון וזה לא חוכמה בדיעבד - אמרנו את זה עוד בקיץ.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 נובמבר 2013, 14:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 14:14

אי אפשר שלא להאשים את המאמן לא רק השנה, אבל גם צריך פרופורציות.
לי יותר מפריעה הנוכחות של פדרמן והג'וניורים.
מעניין מה יהיה פה בפורום אם וכאשר מכבי ינצחו את שני משחקי היורוליג הבאים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 14:16

LIAV10 כתב:אי אפשר שלא להאשים את המאמן לא רק השנה, אבל גם צריך פרופורציות.

ומה יהיה אם מכבי יפסידו אאת שני משחקי היורוליג הבאים?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 14:21

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:אי אפשר שלא להאשים את המאמן לא רק השנה, אבל גם צריך פרופורציות.

ומה יהיה אם מכבי יפסידו אאת שני משחקי היורוליג הבאים?

אז אני מניח שזה יגמר בינו למכבי.
ומה יקרה אם ינצחו? (ואז יהיה עוד משחק בית קל נגד הליטאים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 14:28

LIAV10 כתב:אז אני מניח שזה יגמר בינו למכבי.
ומה יקרה אם ינצחו? (ואז יהיה עוד משחק בית קל נגד הליטאים)

אם מנצחים ביום חמישי, אז תלוי מה קורה במלחה ביום שני. תבוסה במלחה ובלאט הולך הביתה בלי קשר לכלום.
יכול להיות שאני טועה, אבל אני רואה קבוצה שעומדת סנטימטר לפני קריסה מוחלטת. כבר ראיתי בדיוק את המצבים האלה מספיק פעמים בעבר.
roy1000

הודעהעל ידי 0ved1212 » 26 נובמבר 2013, 14:44

ואם מפסידים בחמישי ובמלחה ???

למה לחכות שזה יקרה ??

אמנם שחקנו מול אילת ונצחנו אבל אוי לנו עם נצחון כזה

ניראנו זוועת עולם במשחק אז מה זה חשוב הניצחון??
0ved1212

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan, עידן ו־42 אורחים