על ידי yzafrir » 26 נובמבר 2013, 07:40
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אתה מדבר באובר ביטחון, אתה נמצא באימונים? אתה נוכח בחדר הלבשה אחרי משחקים? אני מניח שלא.
המצב לא נראה טוב, אבל לא הייתי ממהר לזרוק דברים לאוויר.
צריך להיות באימונים בשביל לראות את זה? לא מספיק אנחנו רואים שחקנים שלא מתאמצים שבוע אחרי שבוע? לא היית ממהר לזרוק דברים לאוויר? חבל, כי זה פורום כדורסל, לא פורום מדעי.
אם זה פורום כדורסל אז אל תביא תאורוריות מעולם הכדורגל...שביתה איטלקית זה בכדורגל ולא בכדורסל...
שחקנים (הזרים) לא מתאמצים פשוט כי הם עדיין לא מבינים את החשיבות של הליגה , והאמת שגם אני לא מבין , הרי כל הקיץ כולנו מדברים שהליגה הזאת לא חשובה עד כדי כך שאולי כדאי לעזוב אותה ועכשיו מכל משחק עושים פה גמר יורוליג...
במשחק עצמו רואים בברור שעם טיפה מאמץ מכבי סוגרת פער דו סיפרתי בקלות ורק לחשוב מה יהיה אם ישחקו כך משחק שלם מאוד מרגיע אותי לגבי ההמשך...היורוליג זה סיפור אחר מבחינת גישה אבל שם יש את הבעיות המקצועיות שידענו עליהם עוד בקיץ ובנתיים מכבי מסתדרת לא רע . אם נחזור לנבואות הזעם אחרי טורניר גומלסקי כשהפסדו לקובן ופאו ("שתי דרגות מעל מכבי") אז המצב שלנו היום הוא מעולה וממלחמה על מקום בטופ 16 שחלק פה טענו , אנחנו במצב הכי טוב להיות מקום 1 בבית...
שנה שעברה בטופ 16 היינו בבוץ עמוק הרבה יותר ולא היה פה כזאת היסטריה וגועל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.