המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ofir@ כתב:צריך לנפות עוד גארד, כנראה נסים או נעימי. אם לא יקרה משהו יוצא דופן רות'בארט וניר כהן ינופו אחרי הטורניר בהולנד.
Ofir@ כתב:צריך לנפות עוד גארד, כנראה נסים או נעימי.
Holiday_Armadillo כתב:Ofir@ כתב:צריך לנפות עוד גארד, כנראה נסים או נעימי.
שניהם תורמים הרבה יותר ממקל..
טפו על פוליטיקה..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Ofir@ כתב:צריך לנפות עוד גארד, כנראה נסים או נעימי.
שניהם תורמים הרבה יותר ממקל..
טפו על פוליטיקה..
נעימי לא תורם יותר ממקל. מקל לפחות שומר ומוסר (שמסדרים לו את הראש). אם הוא נכנס ראש בקיר, שיבק ישר מוציא אותו והוא חוזר בראש אחר. נעימי ישחק לבד גם עם לא יראה פרקט 7 שנים
לא מסכימה לחלוטין..
מקל פשוט זוועה..
לא מוסר
לא קולע
זוועה זוועה זוועה(ושלא יגידו לי שזה בגלל שהוא ''אדום'')
נעימי לפחות כשהוא תופס יום הוא קלעי נהדר..
asafb96 כתב:לא מסכימה לחלוטין..
מקל פשוט זוועה..
לא מוסר
לא קולע
את מדבר על 3 המשחקים המסכנים שהיו
העונה בגליל הוא היה טוב. שיחק כרכז אמיתי (מקום 2 באסיסטים אם אני לא טועה), הוא מוסר ושומר הרבה יותר טוב מנעימי, ומקבל החלטות יותר טוב. הוא לא ממש הבריק בטורניר הזה, אבל חוץ מאליהו ופניני אף אחד לא היה גדול האמת... הוא יכול תרום יותר מנעימי לדעתי, שפשוט שחקן טיפש
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:לא מסכימה לחלוטין..
מקל פשוט זוועה..
לא מוסר
לא קולע
את מדבר על 3 המשחקים המסכנים שהיו
העונה בגליל הוא היה טוב. שיחק כרכז אמיתי (מקום 2 באסיסטים אם אני לא טועה), הוא מוסר ושומר הרבה יותר טוב מנעימי, ומקבל החלטות יותר טוב. הוא לא ממש הבריק בטורניר הזה, אבל חוץ מאליהו ופניני אף אחד לא היה גדול האמת... הוא יכול תרום יותר מנעימי לדעתי, שפשוט שחקן טיפש
סלח לי אם מה שהוא עשה בליגת קופל לא מרשים אותי..
גם רוט מסר העונה 6 אסיסטים בליגה המגעילה שלנו..
Holiday_Armadillo כתב:ברגע שמקל יוכיח לי(ולא בליגת קופל)שהוא לא שחקן פח אני אשנה את דעתי..
עכשיו אני מעדיפה את נעימי עליו..וזה אומר הרבה על כמה שהוא מסריח את הפרקט..
yarinsaky כתב:אני מבין שלא אוהבים את מקל כל כך כאן, אבל אני חייב להגיד שהוא שחקן יותר שלם ומועיל מנעימי הסוצויומט. נכון שנעימי שחקן התקפה עם
יכולת אישית טובה, אבל זה שחקן שלפעמים נזקו עולה על תועלתו, בטח בבחירת הזריקות ובמשחק ההגנה שלו.
אבל מי שצריך להיפרד מהנבחרת הוא מורן רוט. שחקן נשמה, אבל חוץ מזה לא יכול להביא שום תועלת לנבחרת ברמות שהיא הולכת לפגוש.
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברגע שמקל יוכיח לי(ולא בליגת קופל)שהוא לא שחקן פח אני אשנה את דעתי..
ואיפה נעמי הוכיח שהוא יותר מזה? שניהם שיחקו בעיקר בליגה ובעונה שעברה מקל היה הרבה יותר טוב. בעונה הבאה נראה מה הוא יעשה באיטליה.
לפי מה שפורסם, בגארדים כרגע מתלבטים בין נעמי לאפיק ניסים. מקווה שנעימי יהיה המודח הבא.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברגע שמקל יוכיח לי(ולא בליגת קופל)שהוא לא שחקן פח א9ני אשנה את דעתי..
ואיפה נעמי הוכיח שהוא יותר מזה? שניהם שיחקו בעיקר בליגה ובעונה שעברה מקל היה הרבה יותר טוב. בעונה הבאה נראה מה הוא יעשה באיטליה.
לפי מה שפורסם, בגארדים כרגע מתלבטים בין נעמי לאפיק ניסים. מקווה שנעימי יהיה המודח הבא.
נעימי כבר נתן כמה משחקים טובים במוקדמות לפני שנה וקלע כשאף אחד אחר לא..
אני ואמא שלי סבלנו כשהוא נכנס כי ידענו שהוא לא הולך למסור לאף אחד..אבל לפחות הוא קלע..
מקל לא רק שלא מוסר הוא גם לא קולע..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים