יורוליג, מח' 7: הכוכב האדום נגד מכבי - חמישי, 20:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 7: הכוכב האדום נגד מכבי - חמישי, 20:00, ערו

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 11:31

jol9 כתב:למה, דווקא יצאו כמה שחקני קולנוע לא רעים בכלל כמו ג'פרי ראש למשל..

חוץ מזה אם יש איזה מקום שנראה לי ממש כיף לחיות בו אז זה אוסטרליה

זה סתם אי ענק ש- 90% ממנו הוא מדבר. כשאני חושב על זה, ישראל זה באמת אחד המדינות הטובות בעולם מבחינת התנאים. מזג אוויר מצויין, רצועת חוף ענקית לים התיכון, ומגוון נופים עצום ביחס לגודל המדינה. אם היה אפשר לשמור על הכל כמו שהוא ופשוט להחליף את השכונה, זה היה כמעט אידיאלי.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 נובמבר 2013, 12:01

לא הייתי מתנגד לחורף הרבה יותר משמעותי.
החום הזה הורג אותי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 12:09

חייבים לציין שישראל זאת לא מדינה ממש יפה... כלומר היא בסדר, אבל איפה היא ואיפה המדינות באירופה.
גרוע אף יותר זה שכל מקום ששווה משהו, מתמלא בכל חופש או חופשה באלפים רבים של נופשים (שכמובן גם חייבים למנגל).

היינו במלא מקומות באירופה, ואני כולי מלא קנאה. מקומות מדהימים, וכמעט ריקים מאנשים. אתה בא עם הילדה, מוציא אותה מהרכב, והיא יכולה להתרוצץ שעות
בפארקים, על גדות האגמים, על המדשאות, בלי שתצטרך לדאוג שלא תיגע בטעות באיזה מנגל או שאיזה ערס לא יפגע בה עם הכדור של המטקות...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 12:13

מצד שני אני מדבר כל יום בעבודה עם אירופאים שמקנאים להחריד בזה שיש לנו שמש בנובמבר. סביר להניח שהייתי מתחלף איתם, אבל לא חייתי אף פעם בחו''ל ככה שבאמת אין לי מושג איך זה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 12:16

שחף כתב:מצד שני אני מדבר כל יום בעבודה עם אירופאים שמקנאים להחריד בזה שיש לנו שמש בנובמבר. סביר להניח שהייתי מתחלף איתם, אבל לא חייתי אף פעם בחו''ל ככה שבאמת אין לי מושג איך זה.

נכון... תראה, יש יתרונות לכל דבר. סה"כ קור ושלג זה משהו שאפשר להתרגל אליו (לחום הרבה יותר קשה להתרגל).

מבחינתי החסרונות הגדולים ביותר בארץ הן יוקר המחייה, אופי של חלק מהאוכלוסייה (שאני פשוט לא מצליח להתחבר לזה) ואולי בעיקר החברים מעזה שפעם ב נזכרים להעיף לנו
על הראש אלפי טילים (המבט על זה משתנה לחלוטין ברגע שיש לך ילדים).

בכל אופן, אני מאוד מקווה שייצא לי מתישהו לעבור לפחות לשנתיים-שלוש, רק בשביל החווייה ולא להשתקע..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 12:33

jol9 כתב:נכון... תראה, יש יתרונות לכל דבר. סה"כ קור ושלג זה משהו שאפשר להתרגל אליו (לחום הרבה יותר קשה להתרגל).

מבחינתי החסרונות הגדולים ביותר בארץ הן יוקר המחייה, אופי של חלק מהאוכלוסייה (שאני פשוט לא מצליח להתחבר לזה) ואולי בעיקר החברים מעזה שפעם ב נזכרים להעיף לנו

בכל אופן, אני מאוד מקווה שייצא לי מתישהו לעבור לפחות לשנתיים-שלוש, רק בשביל החווייה ולא להשתקע..

הייתי למעלה מעשור בקור ושלג. לא מתרגלים לזה. ברגע שאתה חוזר לארץ אתה מבין את זה. כשיש לך ילדים אז אתה מבין איזה התעללות זה לקבור ילד 6-9 חודשים בבית כשבכל יציאה צריך לעטוף אותם במליון שכבות. פתאום אתה מגלה שילדים בארץ משחקים בחוץ בנובמבר ואפילו בדצמבר. את זה אי אפשר לקנות בכסף.

אמנם מאוד צפוף, אבל יש פה נופים והסטוריה שמתשווים לרוב המדינות בעולם.

הבעיה היחידה פה היא השכונה. זה באמת וילה בג'ונגל, והילידים מסביב עדיין לא נרגעו. אם רק היה אפשר לעבור שכונה, זה היה אידיאלי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 13:19

roy1000 כתב:
jol9 כתב:נכון... תראה, יש יתרונות לכל דבר. סה"כ קור ושלג זה משהו שאפשר להתרגל אליו (לחום הרבה יותר קשה להתרגל).

הייתי למעלה מעשור בקור ושלג. לא מתרגלים לזה. ברגע שאתה חוזר לארץ אתה מבין את זה. כשיש לך ילדים אז אתה מבין איזה התעללות זה לקבור ילד 6-9 חודשים בבית כשבכל יציאה צריך לעטוף אותם במליון שכבות. פתאום אתה מגלה שילדים בארץ משחקים בחוץ בנובמבר ואפילו בדצמבר. את זה אי אפשר לקנות בכסף.

הבעיה היחידה פה היא השכונה. זה באמת וילה בג'ונגל, והילידים מסביב עדיין לא נרגעו. אם רק היה אפשר לעבור שכונה, זה היה אידיאלי.

יש בזה משהו... בכל אופן השכונה כמו שאתה קורא לזה, זה חתיכת דבר משמעותי, במיוחד אם אתה גר בדרום (או בצפון לצורך העניין).
אני גם ממש לא הייתי משווה בין נופים והיסטוריה של ישראל לשל איטליה, האי הבריטי, צרפת, גרמניה וכו'...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 13:22

jol9 כתב:יש בזה משהו... בכל אופן השכונה כמו שאתה קורא לזה, זה חתיכת דבר משמעותי, במיוחד אם אתה גר בדרום (או בצפון לצורך העניין).
אני גם ממש לא הייתי משווה בין נופים והיסטוריה של ישראל לשל איטליה, האי הבריטי, צרפת, גרמניה וכו'...

לאיטליה באמת יש ייחוד עצום מבחינת הנופים וההסטוריה, אבל אני לא ממש מתלהב מהאפרוריות של האי הבריטי וגם צרפת היא אוברייטד.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 נובמבר 2013, 13:32

roy1000 כתב:

אל תדאג , המוסלמי הקיצוני מהבית הלבן נראה לי מאוד רוצה ומתאמץ שנעבור שכונה ... אפילו היה מבסוט אם היינו עוברים מהעולם...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 13:45

מקאדו 3 כתב:אל תדאג , המוסלמי הקיצוני מהבית הלבן נראה לי מאוד רוצה ומתאמץ שנעבור שכונה ... אפילו היה מבסוט אם היינו עוברים מהעולם...

זה כבר ממש אוף טופיק, אבל המדיניות של אובאמה היא הזויה בלי קשר לישראל. ארה"ב השקיעה עשרות שנים וטריליוני דולרים בברית עם הסונים. זה התחיל במצרים, דרך סעודיה וירדן ומדינות המפרץ ופאקיסטן. פתאום בא אובאמה וביום בהיר אחד מחליט לזרוק הכל לפח וללכת לברית חדשה עם איראן והשיעים.

אני באמת מתקשה להבין את ההגיון של אובאמה והיועצים שלו, בהתחשב בזה שהשיעים קטנים יותר במספרים, בעלי כוח כלכלי והשפעה הרבה יותר קטנים וקיצוניים הרבה יותר. הרי סעודיה כבר מתכוונת לזרוק את כל החברות האמריקאיות מהממלכה, מצריים הולכת עם רוסיה ובסופו של דבר הוא גם מסתכן שישראל תלך עם סין ותעביר לשם טכנולוגיה שיכולה להפיל מאוד מהר חברות כמו סיסקו, אינטל ומיקרוסופט. והכל בשביל מה? הרי הכלכלה האיראנית היא בעלת פוטנציאל אפסי ביחס לכלכלות הסוניות. זה חסר כל הגיון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 17:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:יש בזה משהו... בכל אופן השכונה כמו שאתה קורא לזה, זה חתיכת דבר משמעותי, במיוחד אם אתה גר בדרום (או בצפון לצורך העניין).

לאיטליה באמת יש ייחוד עצום מבחינת הנופים וההסטוריה, אבל אני לא ממש מתלהב מהאפרוריות של האי הבריטי וגם צרפת היא אוברייטד.

האי הבריטי זה המקום האהוב עליי בעולם, וצרפת על מגוון הנופים שלה בכל המקומות זה בכלל לא באותה ליגה עם ישראל..
בערך כמו להשוות את היקמן לסטוקטון... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 01 דצמבר 2013, 16:08

נתון סטטיסטי מעניין (גם אם צפוי):
כשאוחיון ורייס היו על המגרש יחד (זה קרה במשך 9 דקות - כמעט כל הרבע האחרון) - התוצאה היתה +12 לכוכב האדום.

איפה לאנדסברג? הלך לחפש אש ביציע?

(הנתון באדיבות http://www.in-the-game.org/stats.php?season=2014&league=EL&level=game&sub=lineup&id=73)
dod

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־5 אורחים