חנו'ש כתב:roy1000 כתב:לגבי הראשון - אני לא יודע. אני חושב שאם חיפה וירושלים ילכו רחוק ביורוקאפ השנה, יש מצב שישראל תקבל נציגה נוספת למוקדמות.
לגבי השני - כן.
ברתומיאו אמר שצריך הצלחה עקבית של מס' שנים במפעל כמו היורוקאפ בשביל שהפועל תיכנס ליורוליג (למעט זכיה שנותנת כמובן כרטיס כניסה אוטומטי)
בין ברתומיאו לבינך, אני סומכת יותר על הדברים של ברתומיאו.
ומה כן? שאין שום סיכוי שתאודוסיץ' יגיע למכבי או להפועל??
יש המון קבוצות הרבה יותר עשירות מירושלים, אשר כבר שנים מבקשות כרטיס ליורוליג ולא מקבלות.
לדוגמא, לרוסיה יש רק נציגה קבוע אחת בלבד, למרות שיש שם איזה 5-6 קבוצות הרבה יותר עשירות מירושלים.
לליטא (!!!) , המדינה היחידה בעולם, בה כדורסל הוא הספורט מספר 1, יש רק נציגה אחת קבוע, וזה למרות שיש שם שתי קבוצות עם אולמות של 11 אלף, שמלאים במשחקי היורוליג.
אני לא רואה שום סיכוי שירושלים תקבל חוזה ביורוליג. ישראל זה שוק קטן, שלא יכול לתרום הרבה ליורוליג מעבר למה שמכבי כבר תורמת.
בשנים האחרונות היורוליג מנסה בכל הכוח להיכנס לשוק הגרמני - מדינה גדולה ועשירה עם הרבה השקעה בספורט. זה הולך קשה, כי בניגוד לכדורגל , כדורסל הוא לא כל כך פופולארי בגרמניה, אבל הפרויקט של באיירן מינכן דווקא הולך לקראת היורוליג, ואם ימשיכו שם להשקיע, זאת הקבוצה הראשונה שתקבל חוזה תלת-שנתי ביורוליג