המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:בחיים שלי לא שמעתי על שחקן באירופה שויתר על 3 מליון דולר כי הוא לא מסתדר עם המאמן, בטח שלא ג'רמי פארגו. אולי בסוף העונה אם צסק"א באמת ירצו להיפטר ממנו.
er79 כתב:roy1000 כתב:בחיים שלי לא שמעתי על שחקן באירופה שויתר על 3 מליון דולר כי הוא לא מסתדר עם המאמן, בטח שלא ג'רמי פארגו. אולי בסוף העונה אם צסק"א באמת ירצו להיפטר ממנו.
זה הרי ברור שאם מכבי ירצו אותו וצסק"א לא, מכבי יצטרכו לפצות אותם. דווקא ישנם שחקנים שהיו מוכנים לוותר על שכר גבוה יותר בשביל שדרוג מקצועי, את זה אני עוד איכשהו יכול לקבל. מצד שני, אין מצב שהפדרמנים ישלמו עבורו שכר גבוה + פיצוי. זה מנוגד לעקרונות החדשים והמטופשים שלהם. פיק גם מדבר בכלל על העונה הבאה, עד אז הבחור יכול לקום לתחייה ולתפור משחקי ענק בצסק"א, ופני התמונה משתנים. ברור שהסיכויים נמוכים, אבל שחקן כמו פארגו אני מקבל בזרועות פתוחות בכל יום נתון.
LIAV10 כתב:יהיה כל כך מצחיק לעבור על הת׳רד הזה כששנה הבאה יחדשו חוזה להיקמן ויחתימו את וולטר הודג׳/אידיוט אחר.
rc4991 כתב:זוכרים שכתבו בקיץ שספאנוליס מועמד?
קודי כתב:די מגוחך שמדברים על העונה הבאה כשדצמבר רק התחיל. הרי שני משחקים טובים ופתאום יהיו כתבות על רצון של צסק"א להחתים את פארגו לכל החיים. כל כך מוקדם בעונה שלנבא מה יהיה בקיץ הקרוב נראה טיפשי לחלוטין. הרי רק בקיץ האחרון היו בטוחים במכבי שארון ג'קסון, שכמעט ולא שיחק בעונה שעברה, ישוחרר מצסק"א והסתבר שהוא נשאר. רק לפני שנתיים היו בטוחים במכבי שגורדון, ששוחרר מצסק"א, יגיע אליהם ופתאום הוא נחת בגלאטסראי. אז לנבא מה שיקרה בעוד חצי שנה? קצת יומרני.
מכבי צריכה לראות איך היא מחזקת את עצמה עכשיו ואם היא מוותרת על העונה הזו כבר אחרי חודש וחצי אז שתחזיר בבקשה גם למנויים את החלק היחסי מהמחיר שהם שילמו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־20 אורחים