המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:למה בשעה כ"כ מוקדמת??
אני לא אספיק לראות את תחילת המשחק...
מקובי כתב:חנו'ש כתב:למה בשעה כ"כ מוקדמת??
בגלל ערוץ 11 שחושבים שזה חכם לעשות משחקי כדורסל בשעה כזאת.
יופי של דרך להביא קהל למגרשים.
הרייטינג של "הקלאסיקו" הולך להיות ברצפה.
ושמואל- מתערבים שמכבי מנצחת במעל 10?
MTA2311 כתב:מקובי כתב:חנו'ש כתב:למה בשעה כ"כ מוקדמת??
בגלל ערוץ 11 שחושבים שזה חכם לעשות משחקי כדורסל בשעה כזאת.
יופי של דרך להביא קהל למגרשים.
הרייטינג של "הקלאסיקו" הולך להיות ברצפה.
ושמואל- מתערבים שמכבי מנצחת במעל 10?
יש מכבי בכדורגל בעשרה ל9.
לא ממש הייתה ברירה.
ולמה סתם לעשות נאחס?
MTA2311 כתב:אין לי מושג למה החליטו שהמשחק המרכזי יהיה בשני, אל אני מניח שהייתה לכך סיבה הגיונית( התנגשות עם אירועי ספורט אחרים ביום ראשון כנראה).
בכל מקרה רבע ל7 זה באמת מוקדם מאוד בשביל אוהדי מכבי שיצטרכו לעשות את כל הדרך מתל אביב בשעה של פקקים, אבל לירושלמים זה בטח לא מאוד ישנה. אולי ככה נראה יותר ילדים צעירים במשחק.
המשפט האחרון שלך דוחה.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו ששון ג'יימס לא ישחק נגד ירושלים
גם יש שמועות שפיט סמפראס פרש
MTA2311 כתב:אין לי מושג למה החליטו שהמשחק המרכזי יהיה בשני, אל אני מניח שהייתה לכך סיבה הגיונית( התנגשות עם אירועי ספורט אחרים ביום ראשון כנראה).
בכל מקרה רבע ל7 זה באמת מוקדם מאוד בשביל אוהדי מכבי שיצטרכו לעשות את כל הדרך מתל אביב בשעה של פקקים, אבל לירושלמים זה בטח לא מאוד ישנה. אולי ככה נראה יותר ילדים צעירים במשחק.
המשפט האחרון שלך דוחה.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אין לי מושג למה החליטו שהמשחק המרכזי יהיה בשני, אל אני מניח שהייתה לכך סיבה הגיונית( התנגשות עם אירועי ספורט אחרים ביום ראשון כנראה).
המשפט האחרון שלך דוחה.
לא נכון, אני בטוח שיש ירושלמים שלא יצליחו להגיע.
גם אם המשחק היה בנוקיה אני ואבא שלי היינו מתקשים להגיע כי הוא סוגר את העסק בשמונה בערב, אין שום סיבה מוצדקת לשעות האידיוטיות האלה, ממש מטומטמים.
Holiday_Armadillo כתב:גם לפני שנה המשחק המרכזי היה ביום שני, הוא פשוט היה ב-5+ לייב וברבע ל-9
פה הם החליטו לעשות ערב ספורט והמחשב בכדורסל יוצא יותר מוקדם
לא ביג דיל
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם לפני שנה המשחק המרכזי היה ביום שני, הוא פשוט היה ב-5+ לייב וברבע ל-9
פה הם החליטו לעשות ערב ספורט והמחשב בכדורסל יוצא יותר מוקדם
לא ביג דיל
לא ביג דיל לך אולי
er79 כתב:מה הסיפור עם הפריצת דיסק של ג'יימס? לכמה זמן זה ישבית אותו והאם זה הולך להשפיע על היכולות שלו כשיחזור לשחק. אני לא אוהב את דממת האלחוט שמכבי משדרת בעניינו.
קודי כתב:er79 כתב:מה הסיפור עם הפריצת דיסק של ג'יימס? לכמה זמן זה ישבית אותו והאם זה הולך להשפיע על היכולות שלו כשיחזור לשחק. אני לא אוהב את דממת האלחוט שמכבי משדרת בעניינו.
אם אכן מדובר בפריצת דיסק (כמו שאבי סגל טוען הבוקר), אז הוא לא ישחק לפחות חודש ולאחר מכן יקח לו עוד כמה שבועות טובים לחזור לכושר משחק סביר. זה משהו שיכול לגמור למכבי את הטופ 16. נקווה מאוד שמדובר סתם במתיחת שריר ולא יותר.
misha כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה הסיפור עם הפריצת דיסק של ג'יימס? לכמה זמן זה ישבית אותו והאם זה הולך להשפיע על היכולות שלו כשיחזור לשחק. אני לא אוהב את דממת האלחוט שמכבי משדרת בעניינו.
אם אכן מדובר בפריצת דיסק (כמו שאבי סגל טוען הבוקר), אז הוא לא ישחק לפחות חודש ולאחר מכן יקח לו עוד כמה שבועות טובים לחזור לכושר משחק סביר. זה משהו שיכול לגמור למכבי את הטופ 16. נקווה מאוד שמדובר סתם במתיחת שריר ולא יותר.
כן, פעם שעברה לקח לו משהו כמו חודש לחזור. אבל יש עוד בדיוק חודש עד לטופ 16, וגם אם אחרי זה הוא יצטרך כמה משחקים כדי לחזור לעצמו, לא הייתי אומר שזה יגמור לנו את הטופ 16. לא בפורמט של 14 משחקים על פני 3 חודשים.
קודי כתב:misha כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה הסיפור עם הפריצת דיסק של ג'יימס? לכמה זמן זה ישבית אותו והאם זה הולך להשפיע על היכולות שלו כשיחזור לשחק. אני לא אוהב את דממת האלחוט שמכבי משדרת בעניינו.
כן, פעם שעברה לקח לו משהו כמו חודש לחזור. אבל יש עוד בדיוק חודש עד לטופ 16, וגם אם אחרי זה הוא יצטרך כמה משחקים כדי לחזור לעצמו, לא הייתי אומר שזה יגמור לנו את הטופ 16. לא בפורמט של 14 משחקים על פני 3 חודשים.
גם ככה הסיכויים של הסגל הזה בטופ 16 לא נראים מלבבים. תוריד את אחד השחקנים החשובים בסגל ותקבל בעיה קשה. אסור להסתנוור ממשחק אחד נגד קבוצה רכה כמו הכוכב האדום.
er79 כתב:כאילו מישהו הסתנוור ממשחק שאיבדת בו 18 הפרש וכמעט הפסדת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים