מכבי צריכה זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי צריכה זעזוע

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2013, 09:30

rc4991 כתב:1.לקחת את כל התקציה של הקבוצה לטובת השחקנים וברור שזה לא כך (במכבי הוא עומד רק על חצי!!! מהתקציב הכולל)
2.אף קבוצה לא תבנה את עצמה עם ישראלים כאלה

1. ברור. במכבי הוצאות המנהלה הן קיצוניות. אני זוכר שחישבנו את תקציב השחקנים וזה יצא משהו כמו 9 מליון דולר ברוטו. שאר ה- 11 מליון הולכים למקומות לא ברורים. בקבוצה נורמלית, הוצאות המנהלה הן חצי מתקציב השחקנים. ככה שהקבוצה שדיברתי עליה היא קבוצה עם תקציב כולל של משהו כמו 9 מליון דולר (לעומת ה- 20 של מכבי).

2. מה הבעיה עם הישראלים? יש לך שני ישראלים מובילים (אליהו/הלפרין), עוד אחד משני (גרין) ועוד שני צעירים (אריאל/מנקו). זה מה שיש להם היום וזה עובד בסדר גמור. לא ממש צריך יותר מזה.

3. זה בסה"כ תרגיל תיאורטי שמראה עד כמה הניהול במכבי כושל. אפשר להעמיד קבוצה טובה יותר בפחות מחצי מהתצקציב של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 01 דצמבר 2013, 16:31

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:1.לקחת את כל התקציה של הקבוצה לטובת השחקנים וברור שזה לא כך (במכבי הוא עומד רק על חצי!!! מהתקציב הכולל)
2.אף קבוצה לא תבנה את עצמה עם ישראלים כאלה

1. ברור. במכבי הוצאות המנהלה הן קיצוניות. אני זוכר שחישבנו את תקציב השחקנים וזה יצא משהו כמו 9 מליון דולר ברוטו. שאר ה- 11 מליון הולכים למקומות לא ברורים. בקבוצה נורמלית, הוצאות המנהלה הן חצי מתקציב השחקנים. ככה שהקבוצה שדיברתי עליה היא קבוצה עם תקציב כולל של משהו כמו 9 מליון דולר (לעומת ה- 20 של מכבי).

2. מה הבעיה עם הישראלים? יש לך שני ישראלים מובילים (אליהו/הלפרין), עוד אחד משני (גרין) ועוד שני צעירים (אריאל/מנקו). זה מה שיש להם היום וזה עובד בסדר גמור. לא ממש צריך יותר מזה.

3. זה בסה"כ תרגיל תיאורטי שמראה עד כמה הניהול במכבי כושל. אפשר להעמיד קבוצה טובה יותר בפחות מחצי מהתצקציב של מכבי.

1.אתה לא יכול להחליט על דעת עצמך ששאר ההוצאות שלהם יעמדו על שלוש מיליון דולר
מה גם שזה עדיין יותר מהצפי שלהם לתקציב בשנים הבאות וזה בדיוק ההבדל בין שני השחקנים היקרים שציינת
2.מה הבעיה עם הישראלים? חוץ מאליהו אין להם שחקן שיכול להיות מחליף ביורוליג.הלפרין איטי מדי ופחדן,גרין נגר ולא שחקן כבר שבע שנים והשניים האחרים הם ילדים שבקושי מתאימים ליורוקאפ.
צא מהסרט,זה סגל ישראלי גרוע!!!!!!!
3.אני מסכים שהניהול כושל אבל אי אפשר להגיד שאפשר להעמיד קבוצה יותר טובה בפחות מחצי מהתקציב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 דצמבר 2013, 21:30

מכבי עם הפסד ליגה רביעי מתוך 9 משחקים. מאזן 5:4, מקום חמישי בליגה. בלאט בדרך הביתה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2013, 21:36

שמואל1 כתב:מכבי עם הפסד ליגה רביעי מתוך 9 משחקים. מאזן 5:4, מקום חמישי בליגה. בלאט בדרך הביתה?

די. לך תישן. ההפסד היום היה חסר משמעות, ואם כבר הראה קבוצה מאוד מאומנת שהשאירה הכל על המגרש בהרכב חסר.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 דצמבר 2013, 21:37

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:מכבי עם הפסד ליגה רביעי מתוך 9 משחקים. מאזן 5:4, מקום חמישי בליגה. בלאט בדרך הביתה?

די. לך תישן. ההפסד היום היה חסר משמעות, ואם כבר הראה קבוצה מאוד מאומנת שהשאירה הכל על המגרש בהרכב חסר.

מסכים איתך, אבל בכדורסל צריך גם לנצח, וכרגע מכבי בעיקר מפסידה. זאת פתיחת העונה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2013, 22:00

שמואל1 כתב:מסכים איתך, אבל בכדורסל צריך גם לנצח, וכרגע מכבי בעיקר מפסידה. זאת פתיחת העונה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מכבי.

אם מכבי הייתה משחקת כמו היום, אז היה לה הפסד אחד.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 02 דצמבר 2013, 22:30

roy1000 כתב:

בסדר אל תתרגש משמואל, הוא תמיד אוהב להשאיר חותם פה אחרי שהוא מבקר בצ'ה(הפורום של מגדל)
itai7

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2013, 22:35

itai7 כתב:בסדר אל תתרגש משמואל, הוא תמיד אוהב להשאיר חותם פה אחרי שהוא מבקר בצ'ה(הפורום של מגדל)

ממש לא מתרגש. בפעם השניה העונה (חוץ מקובאן), פשוט נהניתי לראות את הקבוצה הזו. קבוצה מאומנת, שחקנים שמשאירים הכל על המגרש. באו בחצי הרכב ונתנו משחק מצויין. יוגב, ופניני היו נהדים. טיוס נתן מלחמה גדולה. חוץ מהאוסטרלי והאורז, אין לי תלונות.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 03 דצמבר 2013, 01:28

roy1000 כתב:
jay כתב:תביא. מה השבועיים האחרונים מספרים מלבד על השבועיים האחרונים? מה שליאור עשה בשלב הראשון משמעותי ומה שאינגלס/ז עושה לא משמעותי?

אני מסתכל על סטטיסטיקה של 7 משחקים ורואה 11 נק' ב-54% ל-2, 45% לשלוש, 85% מהקו, 5 ריב', 4 אס', 1 חט', 2 איב' ומדד 16 (הגבוה בקבוצה?). אם ליאור יעשה את זה ביורוקאפ הוא יוכתר כמלך ישראל. מדהים כמה שאתה לא אובייקטיבי.

בו אני אעזור לך:

האליל האוסטרלי בחודש נובמבר ביורוליג: 8 נק' ב- 28% ל- 2, 46% ל- 3, 4.5 ריב' ו- 4 אס', ומדד 11. כל זה ב- 32 דקות, כלומר 0.25 נקודות לדקה.
בליגה: 7 נקודות ב- 40% ל- 2, 25% ל- 3, 4.5 ריב', 4.5 אס', ומדד 11.5. כל זה ב- 31 דקות, כלומר 0.225 נקודות לדקה.

ליאור אליהו במשחק אחד בליגה (אחרי 3 חודשים שהוא לא משחק): 11 נקודות ב- 50% מ- 2, 11 ריב', 4 אס' ומדד 22. כל זה ב- 36 דקות, כלומר 0.25 נקודות לדקה.
במשחק אחד ביורוקאפ: 12 נקודות ב- 54% מהשדה, 7 ריב', 7 אס' ומדד 14. כל זה ב- 24 דקות, כלומר 0.5 מקודות לדקה.

אני רק אוסיף ואציין שאליהו משחק הגנה סבירה ומעלה שכוללת מספק גגות יפים וסגירה טובה בפיק אנד רול. אינגלס מצד שני מארגן טיילת לכל שחקן שהוא שומר עליו והוא אחד האחראיים העיקריים לבעיות ההגנה של מכבי ולבעיות העבירות של הגבוהים. בשורה התחתונה, אינגלס נתן שלושה משחקים טובים ביורוליג וזהו. כל השוואה בין אינגלס ואליהו כי מגוכחת. שני השחקנים האלה לא נמצאים על אותה הפלנטה מבחינת הכישרון, היכולת וההשפעה שלהם על המשחק. אפילו במשחק ההגנה אליהו עולה על האוסטרלי. תסתכל על המשחק, על הסטטסיטיקה, על היעילות, ועל התוצאות של הקבוצות. בעצם אתה מוזמן להסתכל על כל מדד אפשרי ולנסות להסביר לי איך האוסטרלי משתווה לשחקן שמשחק במגדל בעבור 300 אלף דולר.

העניין הוא שאתה זה שנוהג לקרוא לו אליל ולהשוות אותו לליאור אליהו. לי אין שום צורך להשוות ביניהם, אני לא רואה שום סיבה אובייקטיבית לעשות את זה.

אגב, אם בחודש מחורבן שלו הוא קולע ב-46% ל-3, מוריד 4.5 ריב' ומוסר 4 אס' עם מדד 11 - זה לא כזה נורא. אם נמשיך בקו שלך - לצד חודשי ההצטיינות של ליאור, היו לו חודשים גרועים מזה.

כך שבגדול - כמו שהוא לא האליל ששמואל עשה ממנו, הוא לא הסמרטוט שאתה עושה ממנו. על דבר אחד אני מסכים - הוא מגלה חולשה מפתיעה בשמירה על גארדים ובמהירות (או יותר נכון באיטיות) שלו באופן כללי. אני זוכר שחקן הרבה הרבה יותר אנרגטי ומהיר בבארסה. כנראה שכשבארסה קורעת אותך גם אחרון שחקני הספסל שלהם נראה מדהים. או שזה ההבדל בין לתת את הכל ב-15 דקות לעומת להיסחט בקביעות 35 דקות. בכל אופן, בעקבות זאת אני חושב שהוא צריך לשחק 1 או 3 בהתקפה אידסון סטייל כי אני לא רואה רכז/מוסר טוב ממנו בקבוצה, ו-3 וחצי בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 06:52

jay כתב:העניין הוא שאתה זה שנוהג לקרוא לו אליל ולהשוות אותו לליאור אליהו. לי אין שום צורך להשוות ביניהם, אני לא רואה שום סיבה אובייקטיבית לעשות את זה.

אגב, אם בחודש מחורבן שלו הוא קולע ב-46% ל-3, מוריד 4.5 ריב' ומוסר 4 אס' עם מדד 11 - זה לא כזה נורא. אם נמשיך בקו שלך - לצד חודשי ההצטיינות של ליאור, היו לו חודשים גרועים מזה.

כך שבגדול - כמו שהוא לא האליל ששמואל עשה ממנו, הוא לא הסמרטוט שאתה עושה ממנו. על דבר אחד אני מסכים - הוא מגלה חולשה מפתיעה בשמירה על גארדים ובמהירות (או יותר נכון באיטיות) שלו באופן כללי. אני זוכר שחקן הרבה הרבה יותר אנרגטי ומהיר בבארסה. כנראה שכשבארסה קורעת אותך גם אחרון שחקני הספסל שלהם נראה מדהים. או שזה ההבדל בין לתת את הכל ב-15 דקות לעומת להיסחט בקביעות 35 דקות. בכל אופן, בעקבות זאת אני חושב שהוא צריך לשחק 1 או 3 בהתקפה אידסון סטייל כי אני לא רואה רכז/מוסר טוב ממנו בקבוצה, ו-3 וחצי בהגנה.

אין סיבה "אובייקטיבית" להשוות ביניהם כי הם באמת משחקים בעמדות שונות. כן מעצבן אותי היחס השונה לחלוטין שהם מקבלים. את אליהו אנשים פה קרעו כי הוא שיחק הגנה בינונית (ולעיתים גרועה). אינגלס משחק הגנה באמת נוראית, ואנשים פה לא פותחים רבע פה עליו. בלי קשר, אליהו שחקן מוכשר וטוב ממנו פי כמה.

לא יודע אם הוא אליל או סמרטוט, אבל הוא זר די גרוע שרחוק מאוד ממה שמכבי הייתה צריכה. מכבי הייתה צריכה גארד סקורר והוא לא יכול לשחק גארד. ה- 46% לשלוש באים עם 25% ל-2, ככה שהסה"כ באמת לא מרשים.

יכול להיות שבאמת יש לו בעיה של "מנוע" והוא לא יכול לשחק יותר מ- 15-20 דקות למשחק. אולי כדאי לנסות את זה ולהעלות אותו מהספסל כמחליף לסמית' ולתת לו את אפשרות לשמור על מספרי 3 במקום לרוץ אחרי גארדים.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2013, 11:37

כן כן, אליהו שיחק הגנה בינונית, ואינגלז משחק הגנה נוראית.
אין ספק שאתה האובייקטיבי פה.

ג'ייק כהן מודה לכוכב על הקלות שבה הוא נתן לו לעשות נקודות במשחק כדורסל מקצועני. אפילו הוא יודע שזה כנראה לא יקרה שוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 13:13

MTA2311 כתב:כן כן, אליהו שיחק הגנה בינונית, ואינגלז משחק הגנה נוראית.
אין ספק שאתה האובייקטיבי פה.

ג'ייק כהן מודה לכוכב על הקלות שבה הוא נתן לו לעשות נקודות במשחק כדורסל מקצועני. אפילו הוא יודע שזה כנראה לא יקרה שוב.

ג'ייק כהן עשה 4 נקודות והשתיים שהוא עשה על אליהו היו דרדלה שקיפצה על הטבעת. אליהו שיחק הגנה בינונית. אינגלז שיחק הגנה נוראית. ראיתי את המשחק.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים