שערוריית שיפוט(ולא המסירה של גילי עובד)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שערוריית שיפוט(ולא המסירה של גילי עובד)

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2013, 09:11

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.

הכל נכון רק שלא היתה שם שום רגל של פניני...

לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.
אני גם חושב שאוחיון יובש על הספסל שלא לצורך.

עזוב היקמן ואוחיון. אתה חייב להסכים איתי שסיפור רייס זו תופעה לא ברורה. מדובר בגארד איום ונורא שזוכה שוב ושוב להזדמנויות למרות שמעולם לא הוכיח את עצמו ברמות שאפילו קרובות לרמות הגבוהות של אירופה, בעוד נעימי שהוכיח את עצמו הרבה יותר לא זוכה אפילו לעשירית מהצ'אנסים הללו.

הסיפור של רייס ונעימי זאת שערורייה. אני לא מצליח להבין את הסיפור הזה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 09:16

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.

לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.

עזוב היקמן ואוחיון. אתה חייב להסכים איתי שסיפור רייס זו תופעה לא ברורה. מדובר בגארד איום ונורא שזוכה שוב ושוב להזדמנויות למרות שמעולם לא הוכיח את עצמו ברמות שאפילו קרובות לרמות הגבוהות של אירופה, בעוד נעימי שהוכיח את עצמו הרבה יותר לא זוכה אפילו לעשירית מהצ'אנסים הללו.

במה בדיוק נעימי הוכיח את עצמו הרבה יותר ? לנעימי יש פוטנציאל זה נכון אבל קבלות ממש אין....זה לא סותר את זה שבלאט צריך לראות מי נמצא בכושר יותר טוב ולתת לו לשחק ולא ללכת בצורה עיוורת אחרי רייס...בצורה הזאת הוא מאבד את שניהם
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 09:29

yzafrir כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

במה בדיוק נעימי הוכיח את עצמו הרבה יותר ? לנעימי יש פוטנציאל זה נכון אבל קבלות ממש אין....זה לא סותר את זה שבלאט צריך לראות מי נמצא בכושר יותר טוב ולתת לו לשחק ולא ללכת בצורה עיוורת אחרי רייס...בצורה הזאת הוא מאבד את שניהם

נעימי נתן עונות טובות בארץ ובליגה הרוסית, שהיא ליגה מצויינת, בעוד רייס נתן שתי עונות טובות בקבוצות סבירות בליגה הגרמנית העלובה ועוד שתי עונות בינוניות בקבוצות חלשות. הוא לא נתן אפילו עונת יורוקאפ אחת טובה. אין שום סיבה לחשוב שרייס טוב יותר מנעימי, גם אם הוא מרוויח כפול ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 03 דצמבר 2013, 10:01

רייס והיקמן הם שני אפסים שאין להם מקום בקבוצה. אני עדיין מתפחלץ שבלאט מתקשה לקבל את העובדה שלאור יכולתם העלובה, נעימי צריך להיות המחליף הראשון של אוחיון מהספסל, ולנדסברג צריך לקבל דקות משחק הרבה לפני היקמן.
er79

הודעהעל ידי קובי » 03 דצמבר 2013, 10:20

כשהמזל לא בצד של מכבי ועוד בחג חנוכה, סימן שהמצב באמת רע.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 03 דצמבר 2013, 10:21

בנוגע לויכוחים פה על רגל מכוונת \ לא מכוונת - ברגע שהכדור פוגע ברגל ומשנה את מהלך המשחק, זה רגל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי dod » 03 דצמבר 2013, 10:34

er79 כתב:רייס והיקמן הם שני אפסים שאין להם מקום בקבוצה. אני עדיין מתפחלץ שבלאט מתקשה לקבל את העובדה שלאור יכולתם העלובה, נעימי צריך להיות המחליף הראשון של אוחיון מהספסל, ולנדסברג צריך לקבל דקות משחק הרבה לפני היקמן.

הקיבעון הזה של בלאט ידוע ומפורסם. ברור שיש שחקנים של בלאט שישחקו גם כשהם נוראים (סמית', היקמן) ויש כאלה שימשיכו לאכול ספסל/יציע עד סוף העונה (לאנדסברג, נעימי).
זה בלאט וזה כבר לא ישתנה לצערנו.
גם מצידי שרייס ילך הביתה ונעימי יהיה רכז מחליף עד סוף העונה. וכנ"ל לאנסברג לחמישיה והיקמן לספסל. הסיכוי שזה יקרה הוא אפס.
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 11:31

דרך אגב, לנדסברג סופסל אתמול בצדק אחרי האנד וואן השערורייתי שהוא ניתן לקולמן. זה היה מגוחך.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 12:59

roy1000 כתב:דרך אגב, לנדסברג סופסל אתמול בצדק אחרי האנד וואן השערורייתי שהוא ניתן לקולמן. זה היה מגוחך.

זה נכון, אבל לא מדובר פה האם לאנדסברג סופסל בצדק או לא, מדברים על כך, ששחקנים אחרים זוכים לקרדיט אינסופי גם כשהם גרועים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 03 דצמבר 2013, 13:03

felix_r כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב, לנדסברג סופסל אתמול בצדק אחרי האנד וואן השערורייתי שהוא ניתן לקולמן. זה היה מגוחך.

זה נכון, אבל לא מדובר פה האם לאנדסברג סופסל בצדק או לא, מדברים על כך, ששחקנים אחרים זוכים לקרדיט אינסופי גם כשהם גרועים

נכון. אגב לנדסברג, מרבית שחקני מכבי מציגים יכולת הגנתית מבזה, אז מה זה כבר משנה אם זה הוא או מישהו אחר? התקפית לפחות, הוא מראה ניצוצות הרבה יותר מאשר היקמן, אם אני שופט על סמך משחקי הליגה האחרונים. הקיבעון הזה של בלאט, על שחקנים שאתה יכול לנגב איתם את הפרקט, כבר מתחילה להיות הזויה ולעורר שאלות.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 13:07

felix_r כתב:זה נכון, אבל לא מדובר פה האם לאנדסברג סופסל בצדק או לא, מדברים על כך, ששחקנים אחרים זוכים לקרדיט אינסופי גם כשהם גרועים

עם זה אין ויכוח לאף אחד. בלאט הוא מאמן שהולך עם השחקנים שהוא מאמין בהם ושום דבר לא משנה את דעתו. כל עוד הקבוצה מנצחת, אז הכל בסדר. ברגע שמתחילים להפסיד מתחילים הספקות. כל קו החוץ הזר שלנו (רייס, היקמן, אינגלס וסמית') משחקים גרוע והם זוכים לקרדיט מוגזם ולא מוצדק. זה לא ישתנה כל עוד בלאט פה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 03 דצמבר 2013, 14:15

איזה ספקות? גם שהוא מפסיד האדיוט הזה ממשיך להתקבע על אותם שחקנים שהפסידו לו את המשחק! שחקנים אחרים, שאין להם כל אשמה בהפסדים כי הם פשוט לא רואים פרקט, לא נספרים על ידו כהוא זה. זה מחדל של מאמן.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 דצמבר 2013, 17:13

התגובה הרשמית של מכבי לאירועי אמש:
http://maccabi.co.il/GameZone.asp?GameI ... iXMzn.dpbs

כאמור בסופו של דבר הקבוצה החליטה לא לערער על תוצאת המשחק, עם זאת מעבירה ביקורת על איגוד השופטים בנוגע לאותה עבירה חמישית שלא נרשמה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2013, 18:23

שמואל1 כתב:התגובה הרשמית של מכבי לאירועי אמש:
http://maccabi.co.il/GameZone.asp?GameI ... iXMzn.dpbs

כאמור בסופו של דבר הקבוצה החליטה לא לערער על תוצאת המשחק, עם זאת מעבירה ביקורת על איגוד השופטים בנוגע לאותה עבירה חמישית שלא נרשמה.

עשו את הדבר הנכון
1)כולם יודעים שהייתה פה טעות ענקית
2)ערעור לא יביא למשחק חוזר כי הוא מעולם לא הביא למשחק חוזר
3)את מי שזה שכנע זה שכנע ואת מי שלא זה כבר לעולם לא יצליח

אם זה קרב אבוד מראש למרות שיודעים שהייתה טעות אז באמת שאין מה להוציא על זה אנרגיות
הדבר הכי בריא יהיה עכשיו לעבור הלאה למשחק הבא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2013, 19:32

פראיירים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 19:55

אני לא מבין למה אפילו בתגובה כזו חייבים להתבכיין על כל דבר - למה לציין שוב את ה"אסיסט" של השופט ולמה בדיוק לציין שסופו וג'יימס לא שיחקו? למה זה בדיוק קשור?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 דצמבר 2013, 20:16

מזרחי: ידעתי שהיו לירושלים 4 עבירות קבוצתיות
יו"ר מכבי ת"א ל-102FM בשיתוף ONE: "אמרתי לגודס על כך, אך הוא פחד לקבל טכנית. הייתה רשלנות". המשקיף משה ביטון: "אני מודה, הייתה טעות"
http://one.co.il/Article/226272.html

מזרחי של פעם היה קופץ על המזכירות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2013, 20:37

שמואל1 כתב:מזרחי: ידעתי שהיו לירושלים 4 עבירות קבוצתיות
יו"ר מכבי ת"א ל-102FM בשיתוף ONE: "אמרתי לגודס על כך, אך הוא פחד לקבל טכנית. הייתה רשלנות". המשקיף משה ביטון: "אני מודה, הייתה טעות"

גודס פחד לקבל טכנית? הייתי מעדיפה שיקבלו טכנית בגלל שנלחמו על האמת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 21:04

קודי כתב:אני לא מבין למה אפילו בתגובה כזו חייבים להתבכיין על כל דבר - למה לציין שוב את ה"אסיסט" של השופט ולמה בדיוק לציין שסופו וג'יימס לא שיחקו? למה זה בדיוק קשור?

כי זה דני פדרמן ודני פדרמן לא לוקח אחריות של שום דבר. תמיד יש "אשמים".
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 דצמבר 2013, 21:33

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:מזרחי: ידעתי שהיו לירושלים 4 עבירות קבוצתיות

גודס פחד לקבל טכנית? הייתי מעדיפה שיקבלו טכנית בגלל שנלחמו על האמת

גורם לתהות מה יקרה כשהוא יהיה מאמן.
האם גם אז הוא יפחד לריב ולהתווכח עם שופטים כשהוא חושב שהם טועים מחשש לקבל טכנית (שלפעמים יכולה דווקא לעורר משחק)??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Neo ו־31 אורחים