המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אז מה נסגר? משחררים אותו או שממשיכים לשלם לו לשבת על אזרחי?
rc4991 כתב:זה אמנם קצת באיחור אבל קראתי השבוע בישראל היום שנעימי מסרב לכל פיצוי כספי של מכבי שמנסה להיפטר ממנו ומצד שני הוא גם לא מוכן להיות מושאל לאירופה
אני באמת לא מבין מה מכבי שואלת אותו.היא צריכה פשוט לשלוח אותו לאירופה בלי לשאול את דעתו כמו שהוא משחק בנו (ובצדק).
דבר אחד בטוח - יש לנו הנהלה מפגרת
את הזרים עם הפוטנציאל מחתימים לשנה+אופציה (כך שהם עוזבים אחרי שנה-שנתיים) ואילו את הישראלים שמתים לשחק כאן מחתימה על חוזה ארוך טווח שכמעט תמיד מסתיים בבזבוז כסף מטומטם
למה לא להחתים ישראלים לשנה אחת?לאן הם כבר יברחו? הרי ברור שמכבי זו האופציה הכי טובה שלהם כלכלית ומקצועית אז למה להסתבך בחוזים ארוכים על שחקנים שהרבה פעמים לא תורמים ועולים המון?
jol9 כתב:rc4991 כתב:זה אמנם קצת באיחור אבל קראתי השבוע בישראל היום שנעימי מסרב לכל פיצוי כספי של מכבי שמנסה להיפטר ממנו ומצד שני הוא גם לא מוכן להיות מושאל לאירופה
אני באמת לא מבין מה מכבי שואלת אותו.היא צריכה פשוט לשלוח אותו לאירופה בלי לשאול את דעתו כמו שהוא משחק בנו (ובצדק).
את הזרים עם הפוטנציאל מחתימים לשנה+אופציה (כך שהם עוזבים אחרי שנה-שנתיים) ואילו את הישראלים שמתים לשחק כאן מחתימה על חוזה ארוך טווח שכמעט תמיד מסתיים בבזבוז כסף מטומטם
למה לא להחתים ישראלים לשנה אחת?לאן הם כבר יברחו? הרי ברור שמכבי זו האופציה הכי טובה שלהם כלכלית ומקצועית אז למה להסתבך בחוזים ארוכים על שחקנים שהרבה פעמים לא תורמים ועולים המון?
אני לא חושב שאפשר לשלוח שחקן לשחק בניגוד לרצונו. הוא שחקן כדורסל ולא עבד. יכול להיות גם שזה היה הסיכום בין הצדדי בחוזה או בע"פ (זכור לי איזה משהו כזה שדיברנו עליו כשחתם).
החלק השני שלך נכון בתאוריה, אבל איך שאנחנו רואים היום, כבר לא ממש נכון בפרקטיקה. אף אחד כבר לא ממש מתקפל בפני מכבי, וכך קרה שפרט לאוחיון, אף ישראלי (או מתאזרח) שמשחק היום במכבי,
לא מהווה איזה שחקן משמעותי בליגה המקומית שלנו.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:זה אמנם קצת באיחור אבל קראתי השבוע בישראל היום שנעימי מסרב לכל פיצוי כספי של מכבי שמנסה להיפטר ממנו ומצד שני הוא גם לא מוכן להיות מושאל לאירופה
אני לא חושב שאפשר לשלוח שחקן לשחק בניגוד לרצונו. הוא שחקן כדורסל ולא עבד. יכול להיות גם שזה היה הסיכום בין הצדדי בחוזה או בע"פ (זכור לי איזה משהו כזה שדיברנו עליו כשחתם).
החלק השני שלך נכון בתאוריה, אבל איך שאנחנו רואים היום, כבר לא ממש נכון בפרקטיקה. אף אחד כבר לא ממש מתקפל בפני מכבי, וכך קרה שפרט לאוחיון, אף ישראלי (או מתאזרח) שמשחק היום במכבי,
לא מהווה איזה שחקן משמעותי בליגה המקומית שלנו.
איך זה קשור לעובדה שמכבי מחתימה הימורים ישראלים על חוזים ארוכי טווח?
זו לא סיבה מוצדקת להתנהלות הזאת
Roni1 כתב:ירושלים לא מחפשת גארד?
יש מצב שגם הם יחתימו אותו פתאום.
יש לנו הנהלה מטומטמת, איך הם מוותרים עליו? יש להם בסגל בלטות כמו רייס והיקמן, כשנעימי עלה מול אשדוד הקהל עף מהתלהבות
כמה טעויות אפשר לעשות?
roy1000 כתב:Roni1 כתב:ירושלים לא מחפשת גארד?
יש לנו הנהלה מטומטמת, איך הם מוותרים עליו? יש להם בסגל בלטות כמו רייס והיקמן, כשנעימי עלה מול אשדוד הקהל עף מהתלהבות
כמה טעויות אפשר לעשות?
אחרי שבלאט לא הלביש אותו למשחק במלחה, כנראה שזה שבר אותו. ירושלים לא רצו אותו בקיץ וכנראה שלא רוצים אותו עכשיו.
felix_r כתב:roy1000 כתב:Roni1 כתב:ירושלים לא מחפשת גארד?
כמה טעויות אפשר לעשות?
אחרי שבלאט לא הלביש אותו למשחק במלחה, כנראה שזה שבר אותו. ירושלים לא רצו אותו בקיץ וכנראה שלא רוצים אותו עכשיו.
דווקא במקרה הזה אני לא בטוח שזה היה בגלל בלאט. נדמה לי שנעימי לא רצה לשחק נגד קבוצת הבית שלו
roy1000 כתב:Roni1 כתב:ירושלים לא מחפשת גארד?
כמה טעויות אפשר לעשות?
er79 כתב:בלאט צריך לקבל 2 סטירות לחי ולהתעורר מהחלום המטופש שלו שהיקמן ורייס יהפכו להיות שחקנים
rc4991 כתב:אני חושב שהוא יכול לתרום לנו אבל הוא במילא לא משחק (לא מעט בזכות החוקים ההזויים בליגה)
הוא צריך לעבור כבר קבוצה וכך גם כהן כדי שנוכל להשקיע יותר ברכז
Maccabikid כתב:בספורט 5 היום בלאט אמר שרייס פשוט עם "קליטה מאוחרת" במכבי כי שיחק בקיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים