אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי felix_r » 09 אוגוסט 2011, 19:48

הקרואטים הובילו בזכות משחק מצוין של אנטה טומיץ' (שלקח איזה 20 ריבאונדים מול קרסטיץ'), אבל אחרי שהשופטים הדביקו לו את העבירה החמישית, הקרואטים התפרקו.

דרך אגב, אהבתי מאוד את משחקו של קרונוסלאב סימון, שלא הכרתי אותו כל כך קודם.

בוגדנוביץ' סקורר נהדר, אבל מה שדי מעצבן אצלו, שהוא תמיד התחנה האחרונה. אם הכדור מגיע אליו, זהו, אין מצב שמישהו מהקבוצה יקבל אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2011, 19:51

felix_r כתב:הקרואטים הובילו בזכות משחק מצוין של אנטה טומיץ' (שלקח איזה 20 ריבאונדים מול קרסטיץ'), אבל אחרי שהשופטים הדביקו לו את העבירה החמישית, הקרואטים התפרקו.

בוגדנוביץ' סקורר נהדר, אבל מה שדי מעצבן אצלו, שהוא תמיד התחנה האחרונה. אם הכדור מגיע אליו, זהו, אין מצב שמישהו מהקבוצה יקבל אותו.

אתה יכול אולי לעשות מחקר קטן על הסימון הזה?אולי כדאי להביא אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוגוסט 2011, 19:51

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:איזה קאמבק מדהים :eek

אני מניח שדעתך כלפי סרביה השתנתה

דעתי לא השתנת. דעתי הייתה שאם לפני עשור ויותר הסיכויים היו 90-10 לסרביה, היום הפערים ממש לא כאלה, משהו כמו 60-40. אם תאודוסיץ' תופס יום מחורבן כמו יום (והעונה זה קרה ל לא מעט), שאר הקבוצה לא הכי במיטבה, והנבחרת תופסת יום, בהחלט אפשרי להפתיע אותם. זה משחק 1 נתון, וטוניר עם מעט משחקים, הסיכויים לא נוטים לטובטנו, אבל זה בהחלט אפשרי. אם זה היה נבחרת כמו ספרד אז זה היה סגור מראש, אבל סרביה של היום זה לא הקבוצה של פעם.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2011, 19:54

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
asafb96 כתב:איזה קאמבק מדהים :eek

אני מניח שדעתך כלפי סרביה השתנתה

דעתי לא השתנת. דעתי הייתה שאם לפני עשור ויותר הסיכויים היו 90-10 לסרביה, היום הפערים ממש לא כאלה, משהו כמו 60-40. אם תאודוסיץ' תופס יום מחורבן כמו יום (והעונה זה קרה ל לא מעט), שאר הקבוצה לא הכי במיטבה, והנבחרת תופסת יום, בהחלט אפשרי להפתיע אותם. זה משחק 1 נתון, וטוניר עם מעט משחקים, הסיכויים לא נוטים לטובטנו, אבל זה בהחלט אפשרי. אם זה היה נבחרת כמו ספרד אז זה היה סגור מראש, אבל סרביה של היום זה לא הקבוצה של פעם.

אבל גם הערב היה לו חרא משחק וזה עדיין לא הפריע להם לנצח את קרואטיה!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 09 אוגוסט 2011, 19:55

עם כמה נקודות,ריבאונדים ואסיסטים מצבאן סיים?
BIG sofo

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוגוסט 2011, 19:59

קודם כל, אל תזלזל בנבחרת. למקרה ששכחת, יש לנו שחקן NBA לגיטימי (מה שלסרביה כרגע אין), ושחקני יורוליג ברמה גבוה בעמדות 2-4.
בקשר לסרבים, קודם כל היה להם די מזל היום, ושיפוט בינוני מינוס. הם היו בפיגור 10, והקרואטים פשוט לא פגעו בכלום. שחקנים כמו מרקוביץ' וטפיץ', שהם די בינונים תפסו יום מצוין. אם תאודוסיץ' תופס יום כזה, ושאר השחקנים תופסים יום פחות טוב, אני לא רואה סיבה שישראל לא תוכל להפתיע אותם. שוב הסיכויים לטובתם, אבל אני חושב שבהחלט אפשר לנצח ביום נתון. צריך גם לזכור שלא רק המשחק הזה יקבע מי יכולה לעלות מבין ה-2. גם אם ישראל מפסידה, אבל מנצחת את גרמניה נגיד במשחק הראשון, וסרביה לדוגמא מפסידה, הבית הזה פתוח..
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 09 אוגוסט 2011, 20:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 09 אוגוסט 2011, 19:59

rc4991 כתב:
felix_r כתב:הקרואטים הובילו בזכות משחק מצוין של אנטה טומיץ' (שלקח איזה 20 ריבאונדים מול קרסטיץ'), אבל אחרי שהשופטים הדביקו לו את העבירה החמישית, הקרואטים התפרקו.

כבר בדקתי, הוא משחק בק.ק.זאגרב.
זה לא שאני מציע אותו למכבי.
פשוט ברמות האלה לא יוצא לי לפגוש הרבה שחקנים נחמדים, שאני לא מכיר את השם שלהם מקודם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוגוסט 2011, 20:04

ספרד פירקה את צרפת 23 הפרש!
מדהימה הנבחרת הזאת
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2011, 20:10

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

כבר בדקתי, הוא משחק בק.ק.זאגרב.
זה לא שאני מציע אותו למכבי.
פשוט ברמות האלה לא יוצא לי לפגוש הרבה שחקנים נחמדים, שאני לא מכיר את השם שלהם מקודם.

יש לך מידע עליו(סטטיסטיקה,גיל וכדומה)?שחקן שפותח בחמישייה של קרואטיה אמור להיות שחקן טוב
אגב בזאגרב משחק גם דאריו סאריץ' שאני ממש רוצה לראות במכבי(הלוואי שיחתימו אותו על חוזה ארוך טווח)
זה אחד הפלוסים לדעתי בזה שנשחק באדריאטית:נוכל לגלות שחקנים סרבים וקרואטים כישרוניים ולהביא אותם למכבי,הם גם בוודאי נורא יתלהבו ממכבי לאחר שיראו איך אנחנו מפרקים אותם בליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוגוסט 2011, 20:12

BIG sofo כתב:עם כמה נקודות,ריבאונדים ואסיסטים מצבאן סיים?

6 נקודות
4 ריבאונדים
2 חטיפות
0 אסיסטים
1 איבודים
ב-17 דקות(16:42)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 אוגוסט 2011, 20:39

יש לך מידע עליו(סטטיסטיקה,גיל וכדומה)?שחקן שפותח בחמישייה של קרואטיה אמור להיות שחקן טוב

http://www.adriaticbasket.info/w2/playe ... =10#season
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2011, 20:43

felix_r כתב:

http://www.adriaticbasket.info/w2/playe ... =10#season

תודה.מצאתי את זה כבר והוא לא מרשים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוגוסט 2011, 05:11

asafb96 כתב:

קודם כל, אל תזלזל בנבחרת. למקרה ששכחת, יש לנו שחקן NBA לגיטימי (מה שלסרביה כרגע אין), ושחקני יורוליג ברמה גבוה בעמדות 2-4.
בקשר לסרבים, קודם כל היה להם די מזל היום, ושיפוט בינוני מינוס. הם היו בפיגור 10, והקרואטים פשוט לא פגעו בכלום. שחקנים כמו מרקוביץ' וטפיץ', שהם די בינונים תפסו יום מצוין. אם תאודוסיץ' תופס יום כזה, ושאר השחקנים תופסים יום פחות טוב, אני לא רואה סיבה שישראל לא תוכל להפתיע אותם. שוב הסיכויים לטובתם, אבל אני חושב שבהחלט אפשר לנצח ביום נתון. צריך גם לזכור שלא רק המשחק הזה יקבע מי יכולה לעלות מבין ה-2. גם אם ישראל מפסידה, אבל מנצחת את גרמניה נגיד במשחק הראשון, וסרביה לדוגמא מפסידה, הבית הזה פתוח..

קרסטיץ', עד לפני חודשיים, היה שחקן נ.ב.א לגיטימי לגמרי ואפילו שחקן חמישייה טוב. לא חושב שזה שהוא עבר לשחק באירופה הופך אותו
לפחות טוב נכון לעכשיו.
כספי שחקן טוב, אבל גם לא צריך להגזים, לא מדובר על כוכב נ.ב.א שיכול לעשות הבדל ענק . צרפת מלאה בשחקני נ.ב.א, חלקם טובים יותר מכספי ועדיין היא נבחרת שחוטפת מספרד בלי בעיות.
יש לנו גארד אחד בלבד בשם הלפרין שהוא ברמה אירופית גבוהה נכון להיום, אבל אנחנו יודעים שהוא שחקן שלא ניתן לסמוך עליו במשחקים קשים.
הכוח שלנו הוא בעיקר בעמדות 3-4 , השאלה אם זה יספיק.

בסך הכול צריך להכיר בכך שסרביה נבחרת הרבה יותר טובה ועמוקה מישראל, בטח בכל מה שקשור לשחקני פנים. זה לא אומר שאי אפשר
להפתיע אותם, בוודאי שאפשר, הם לא ברמה של ספרד.
אבל קצת צניעות כאן לא תזיק.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 10 אוגוסט 2011, 05:40

סוכנו של דוראנט אומר שהוא במגעים ראשוניים עם בשיקטאש, כשגם אופציות מספרד ורוסיה באות בחשבון.
גם ג'מאל קרופורד מבוקש בטורקיה.
ארטסט מתכוון לשחק באנגליה.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/68487 ... agent-says
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוגוסט 2011, 06:22

ארטסט המחורפן החליט לחתום באנגליה באיזה קבוצה בשם צ'שייר ג'טס :D

זה מה שהוא כותב בטוויטר :

Go Jets!!!!! Uk, here we come!!!" Artest tweeted. "Jets are the best!!! Jets
are the best!!! New chant!!!!!!!!!"

רק שלא יעצרו אותו בטעות באמצע המהומות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 10 אוגוסט 2011, 14:18

רוסיה נגד ליטא, תחילת רבע שני: http://debilizator.tv/tv.cgi?kanal=7
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוגוסט 2011, 14:32

yarinsaky כתב:
asafb96 כתב:

קרסטיץ', עד לפני חודשיים, היה שחקן נ.ב.א לגיטימי לגמרי ואפילו שחקן חמישייה טוב. לא חושב שזה שהוא עבר לשחק באירופה הופך אותו
לפחות טוב נכון לעכשיו.
כספי שחקן טוב, אבל גם לא צריך להגזים, לא מדובר על כוכב נ.ב.א שיכול לעשות הבדל ענק . צרפת מלאה בשחקני נ.ב.א, חלקם טובים יותר מכספי ועדיין היא נבחרת שחוטפת מספרד בלי בעיות.
יש לנו גארד אחד בלבד בשם הלפרין שהוא ברמה אירופית גבוהה נכון להיום, אבל אנחנו יודעים שהוא שחקן שלא ניתן לסמוך עליו במשחקים קשים.
הכוח שלנו הוא בעיקר בעמדות 3-4 , השאלה אם זה יספיק.

בסך הכול צריך להכיר בכך שסרביה נבחרת הרבה יותר טובה ועמוקה מישראל, בטח בכל מה שקשור לשחקני פנים. זה לא אומר שאי אפשר
להפתיע אותם, בוודאי שאפשר, הם לא ברמה של ספרד.
אבל קצת צניעות כאן לא תזיק.

קרסטיץ' הוא לא שחקן חמישיה טוב ברמת NBA, אל תגזים. הוא שחקן מצוין ברמה האירופית, וסנטר מחליף נחמד מאוד בNBA.
כספי שחקן שלא נופל מקרסטיץ'.
על צרפת אמרתי שיהיה קשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי לעבור, מה הם קשורים?
גם לסרביה יש גארד 1 ברמה אירופאית גבוה, וזה שחקן שביום נתון יכול לחרב משחק לחלוטין. בעמדות 2-4 אנחנו ממש לא נופלים מהם, אולי עולים עליהם.
אם תטרח לקרוא את כל מה שכתבתי, תראה שכתבתי מה שאתה כתבת, שהם יותר עמוקים ועם יותר סיכויים, אבל אפשר להפתיע אותם ביום נתון, מה הקשר לצניעות?
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוגוסט 2011, 14:52

להגיד שכספי לא נופל מקרסטיץ' זו סתם אמירה . מדובר בשני שחקנים שונים בתפקידים שונים, השאלה מהו המשקל של שני השחקנים
האלו בנבחרות שלהם.
מה שחסר לנבחרת שלנו זה סנטר ובשר מתחת לסל וכאן בדיוק שחקן כמו קרסטיץ' יכל לעשות את ההבדל. כספי מגיע דווקא לעמדה הכי עמוסה
בנבחרת שהיא עמדה 3 -4 , עם בלו, אליהו, פניני.
בסך הכול סרביה היא לא נבחרת על ותמיד היו בה בעיות של אגו ומנטליות וכאן יש לנבחרת ישראל יתרון מסויים. רק חבל שמי שמאמן אותה זה מאמן שבלונה .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוגוסט 2011, 14:58

yarinsaky כתב:להגיד שכספי לא נופל מקרסטיץ' זו סתם אמירה . מדובר בשני שחקנים שונים בתפקידים שונים, השאלה מהו המשקל של שני השחקנים
האלו בנבחרות שלהם.
מה שחסר לנבחרת שלנו זה סנטר ובשר מתחת לסל וכאן בדיוק שחקן כמו קרסטיץ' יכל לעשות את ההבדל. כספי מגיע דווקא לעמדה הכי עמוסה
בנבחרת שהיא עמדה 3 -4 , עם בלו, אליהו, פניני.
בסך הכול סרביה היא לא נבחרת על ותמיד היו בה בעיות של אגו ומנטליות וכאן יש לנבחרת ישראל יתרון מסויים. רק חבל שמי שמאמן אותה זה מאמן שבלונה .

אני מדבר מבחינת רמת השחקן והיכולות. סרביה ממש לא דומה לנבחרות העבר שלהם, הם בסוג של תקופת מעבר כזאת, ובהחלט אפשר להפתיע ביום נתון.
בקשר ל"מאמן שבלונה", אותו אחד הביא את ישראל למקום ה2 בלי שום דבר שקרוב לסנטר, על חשבון איטליה שם משחק תותח על כמו ברניאני. הוא המאמן הישראלי כרגע הכי טוב שמאמן (גרשון וצביקה לא מאמנים כרגע..)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוגוסט 2011, 16:35

לפי אוהדים יוונים,פאו ירדה מאופציית לוגאן..
בסוף הוא באמת יגיע הנה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים