המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני בשוק ממך. עונה מצויינת?? היקמן הוא סקורר שעסק בסטטיסטיקה שלו כל העונה, והרס לא מעט משחקים. כמובן שזאת גם היתה העונה הכי חלשה מבחינה מקצועית של מכבי, אולי מאז
עונת 93, וההיקמן שלך חתום על העונה הזאת, כשחקן מוביל בקבוצה.
אתה אשכרה לא הכחשת את ההשוואה המופרכת שעשיתי בינו לבין שאראס וספאנוליס... (זה מחייב אותי לסמיילי שמואל נוסף)
עוד עונה מצויינת כזאת ואבדנו...
אני לא מצליח להבין איך שחקן שמחרב כל סיכוי למשחק קבוצתי וזורם מקבל אצלך כ"כ הרבה קרדיט. מה זה אם לא נסיון לגמד את אינגלס.
עזוב שניה את אינגלס. האם היקמן זה שחקן שאתה רוצה לראות כשחקן מוביל בקבוצה שלך? אתה נהנה מהכדורסל שלו ושל מכבי בשנתיים האחרונות?
האם לא אתה זה שאומר שמכבי הזאת היא אולי הקבוצה הכי חלשה של מכבי בשני העשורים האחרונים?
אני אגיד גם עוד משהו. לא זכור שחקן של מכבי, שלמרות כביכול מספרים טובים, היה כ"כ שנוי במחלוקת אצל האוהדים. האם יכול להיות שהאוהדים מבינים דבר או שניים
בכדורסל, ומבינים שמדובר בשחקן בינוני?
אתה באמת חושב שהשוויתי את היקמן לספאנוליס? בסה"כ אמרתי שיחסית לשחקן שהגיע מהיורוקאפ, בחצי מליון דולר של פדרמן, הוא נתן עונה טובה שהייתה הרבה מעל הציפיות שלי ממנו.
האם אני נהנה מהכדורסל שלו? האם הייתי רוצה לראות שחקנים כאלה בקבוצה? לא, ואמרתי את זה מספיק פעמים אני חושב. אני גם לא ממש נהנה מהכדורסל של סמית' או של האוסטרלי מחמד או של האורז.
היקמן הוא ללא ספק כדורסלן בינוני (למרות שעשה עונה של כדורסלן טוב בעונה שעברה), אבל אם הוא בינוני, אני לא מבין איך הואסטרלי הוא כדורסלן גדול? כל הנקודה שלי היא שהפער ביניהם לא גדול עד לא קיים, ומי שרואה הבדל של שמיים וארץ בין שני השחקנים האלו, רואה דברים שלא קשורים לכדורסל.
jol9 כתב:אז לדעתי אנחנו פחות או יותר מסכימים לגבי רוב הסגל של מכבי, פרט לאינגלס. אני אישית עדיין חושב שהוא שחקן טוב, ושיש לו איכויות. יכול להיות שבחודש-חודשיים הקרובים הוא יוכיח שצדקתי ויכול להיות שהוא יוכיח שטעיתי. אבל זה עדיין קצת מוקדם מדי לקפוץ למסקנות לגביו לדעתי.
er79 כתב:התשובה היא פשוטה, האוסטרלי יותר חכם ממנו. היקמן טמבל.
rc4991 כתב:רוי,אתה מוזמן לראות את המשחק של האחרון ולראות איך מכבי משחקת עם אינגלס ובלעדיו
אתה מוזמן לראות את המחצית השניה של המשחק בה אינגלס הפעיל יפה את חבריו לקבוצה והיחיד שגם מצליח להפעיל את טיוס
אינגלס שחקן חכם והרכז בפועל של הקבוצה הזאת
roy1000 כתב:rc4991 כתב:רוי,אתה מוזמן לראות את המשחק של האחרון ולראות איך מכבי משחקת עם אינגלס ובלעדיו
אתה מוזמן לראות את המחצית השניה של המשחק בה אינגלס הפעיל יפה את חבריו לקבוצה והיחיד שגם מצליח להפעיל את טיוס
הוא פוינט פורוורד והוא עושה 4 אס' למשחק, שזו התרומה הבולטת שלו למשחק. גם רייס הפעיל יפה את טיוס. אינגלס נותן מעט מאוד יחסית למה שזר בעמדה שלו היה אמור לתת. הוא לא נותן לך שום ייתרון בעמדות 2-3 והוא רחת הסיבות לחולשה של מכבי.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:רוי,אתה מוזמן לראות את המשחק של האחרון ולראות איך מכבי משחקת עם אינגלס ובלעדיו
הוא פוינט פורוורד והוא עושה 4 אס' למשחק, שזו התרומה הבולטת שלו למשחק. גם רייס הפעיל יפה את טיוס. אינגלס נותן מעט מאוד יחסית למה שזר בעמדה שלו היה אמור לתת. הוא לא נותן לך שום ייתרון בעמדות 2-3 והוא רחת הסיבות לחולשה של מכבי.
טוב אני התאיישתי
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:רוי,אתה מוזמן לראות את המשחק של האחרון ולראות איך מכבי משחקת עם אינגלס ובלעדיו
טוב אני התאיישתי
עבור רבים, ריקי היקמן מייצג את מכבי תל אביב החדשה. מימוש האופציה שבחוזהו מסמל עבור כמה מהאוהדים את הבינוניות אליה שקעה קבוצתם האהובה בשנים האחרונות – אף לא אחד מבין ראשי מכבי תל אביב מחזיק ממנו כשחקן זר בעל שיעור קומה, אך בכל זאת הם מוכנים לבלוע את הצפרדע מטעמי יחס עלות-תועלת.
rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2700638עבור רבים, ריקי היקמן מייצג את מכבי תל אביב החדשה. מימוש האופציה שבחוזהו מסמל עבור כמה מהאוהדים את הבינוניות אליה שקעה קבוצתם האהובה בשנים האחרונות – אף לא אחד מבין ראשי מכבי תל אביב מחזיק ממנו כשחקן זר בעל שיעור קומה, אך בכל זאת הם מוכנים לבלוע את הצפרדע מטעמי יחס עלות-תועלת.
אני חושב שזו הפסקה שממצה הכי נכון את הדעה שלי לגביו
jol9 כתב:rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2700638עבור רבים, ריקי היקמן מייצג את מכבי תל אביב החדשה. מימוש האופציה שבחוזהו מסמל עבור כמה מהאוהדים את הבינוניות אליה שקעה קבוצתם האהובה בשנים האחרונות – אף לא אחד מבין ראשי מכבי תל אביב מחזיק ממנו כשחקן זר בעל שיעור קומה, אך בכל זאת הם מוכנים לבלוע את הצפרדע מטעמי יחס עלות-תועלת.
אני חושב שזו הפסקה שממצה הכי נכון את הדעה שלי לגביו
אכן כתבה נכונה ומדוייקת. בזמן האחרון יש עוד ועוד כאלה... נקווה שהגישות הפופולריות כאן בפורום יזלגו עוד ועוד החוצה. במיוחד הגישה
הטוענת נגד דני פדרמן ומעלליו במכבי.
שחף כתב:מתי הוא עף הביתה? אפילו רייס עשה פחות שטויות ממנו.
roy1000 כתב:שחף כתב:מתי הוא עף הביתה? אפילו רייס עשה פחות שטויות ממנו.
אל תלכלך. בלאט אומר שזה בגלל אליפות אירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים