פשוט אין לנו את זה
אני כבר לו יודע כמה פעמים איבדנו הפרש גבוה במקום לגמור את המשחק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני מבקש ממך לא להכניס את שאראס ופרקינס ביחד באותו משפט אפילו בצחוק... לא מכיר דבר כזה קילר הגנתי. פרקינס לא היה מקבל כל כך הרבה התייחסות אם לא היה לידו את אידסון עם הידיים הארוכות שיירט מסירות.
rc4991 כתב:אני לא חושב שזה קשור רק לשחקן מסוים אלא גם כקבוצה
הם פשוט לא נלחמים מספיק ונשברים מנטלית מכל ריצה של היריבה
jol9 כתב:שחף כתב:אני מבקש ממך לא להכניס את שאראס ופרקינס ביחד באותו משפט אפילו בצחוק... לא מכיר דבר כזה קילר הגנתי. פרקינס לא היה מקבל כל כך הרבה התייחסות אם לא היה לידו את אידסון עם הידיים הארוכות שיירט מסירות.
קילר הגנתי הוא אחד שלוחץ על הכדור כמו מטורף גם ביתרון 15, ומוציא ליריב את החשק לשחק כי הוא בכלל לא מגיע לזריקה לסל.
שאראס שחקן עצום, אחד הגדולים שהיה, אבל זה לא קשור לנושא הספציפי עליו אנחנו מדברים, שם פרקינס בהחלט ראוי להיות
מוזכר ליד שאראס, לפחות באותה עונה ספציפית.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אני מבקש ממך לא להכניס את שאראס ופרקינס ביחד באותו משפט אפילו בצחוק... לא מכיר דבר כזה קילר הגנתי. פרקינס לא היה מקבל כל כך הרבה התייחסות אם לא היה לידו את אידסון עם הידיים הארוכות שיירט מסירות.
קילר הגנתי הוא אחד שלוחץ על הכדור כמו מטורף גם ביתרון 15, ומוציא ליריב את החשק לשחק כי הוא בכלל לא מגיע לזריקה לסל.
שאראס שחקן עצום, אחד הגדולים שהיה, אבל זה לא קשור לנושא הספציפי עליו אנחנו מדברים, שם פרקינס בהחלט ראוי להיות
מוזכר ליד שאראס, לפחות באותה עונה ספציפית.
פרקינס היה שובר קבוצות מצחיקות כמו רומא ולובליאנה. הלחץ ההגנתי שלו לא עשה רושם על קבוצות טובות ומאומנות, מולן אני חושב שהיכולות שלו בהתקפה בעיקר פגעו במכבי של אותה שנה.
שאראס פירק ביחד עם הקבוצה הכי מענגת של מכבי אי פעם את סקיפר ב-44 הפרש במשחק גמר. יחי ההבדל הקטן.
יוסי22 כתב:בלאט ענה על השאלה הזו ואני נוטה להסכים איתו .
כשיהיה הרכב מלא והשחקנים יחזרו לכושר (בעיקר סמית שהיה השחקן שהרג משחקים שנה שעברה ) מכבי תוכל לגמור משחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים