המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מספיק עם זה כבר. לא צריך אותם שם.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מספיק עם זה כבר. לא צריך אותם שם.
אני לא מסכים עם הקביעה הזאת
מה תעשה עוד כמה עשרות שנים (לא יותר מדי) כשהם יהיו חלק די גדול במדינה?
חוץ מזה שלמה לא לגייס כמה שיותר אנשים ובמקום זה להוריד את השירות לשנתיים לדוגמא?
MTA2311 כתב:מספיק עם זה כבר. לא צריך אותם שם.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מספיק עם זה כבר. לא צריך אותם שם.
חוץ מזה שלמה לא לגייס כמה שיותר אנשים ובמקום זה להוריד את השירות לשנתיים לדוגמא?
לא רק שלא צריך לגייס עוד אנשים בשביל להוריד את השירות לשנתיים, אפשר לקצץ משמעותית בכוח האדם הקיים ועדיין להוריד את השירות לשנתיים.
הם מבוגרים, הם מקבלים כל פטור אפשרי מהצבא( הם נחשבים כמתנדבים), הם מבלים חצי מהיום בשיעורי תורה ובתפילות, הם יוכלו לשרת בבסיסים עם גברים בלבד וכבונוס הם יקבלו משכורת מינימום מהצבא כי הם נשואים עם ילדים.
שיצאו לעבוד, ושיפרנסו את עצמם. בצבא לא צריך אותם. זה סתם פופוליזם זול.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מספיק עם זה כבר. לא צריך אותם שם.
לא רק שלא צריך לגייס עוד אנשים בשביל להוריד את השירות לשנתיים, אפשר לקצץ משמעותית בכוח האדם הקיים ועדיין להוריד את השירות לשנתיים.
הם מבוגרים, הם מקבלים כל פטור אפשרי מהצבא( הם נחשבים כמתנדבים), הם מבלים חצי מהיום בשיעורי תורה ובתפילות, הם יוכלו לשרת בבסיסים עם גברים בלבד וכבונוס הם יקבלו משכורת מינימום מהצבא כי הם נשואים עם ילדים.
אני מדבר על מצב שהם לא מקבלים את כל הת"ש הזה
הדברים היחידים שהם צריכים זה כשרות גלאט וקצת התחשבות במידה ויש להם ילדים
חוץ מזה הם צריכים לעשות שירות כמו כל אזרח
וגם לא ענית לי מה נעשה כשהם יהיו אכוז משמועתי מהאוכלוסיה?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מספיק עם זה כבר. לא צריך אותם שם.
אני מדבר על מצב שהם לא מקבלים את כל הת"ש הזה
הדברים היחידים שהם צריכים זה כשרות גלאט וקצת התחשבות במידה ויש להם ילדים
חוץ מזה הם צריכים לעשות שירות כמו כל אזרח
וגם לא ענית לי מה נעשה כשהם יהיו אכוז משמועתי מהאוכלוסיה?
jol9 כתב:הם צריכים לעשות שירות כלשהו בגיל 18. מעטים מהם יכולים ללכת למסלול סטייל עתודה וללמוד אבל אח"כ להשלים את השירות.
כמובן שהצבא הוא לא מקום עבור רוב רובם. אבל אין שום סיבה שלא יישרתו את הציבור שלהם בבתי חולים, קופות חולים וכו'.
Holiday_Armadillo כתב:הכישלון הכי גדול של ישראל הוא בהסברה
כל המוסלמים בעולם עם אותה מנטרה על ישראל שוב ושוב עד שהעולם מאמין ופה 50 איש מסנגרים על ישראל ו-50 יוצאים נגד ישראל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים