המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אגב, זה רק אני או שרייס היה טוב (אפילו טוב מאוד) במחצית הראשונה נגד קובאן?
הוא קלע טוב, מסר (זוכר שהוא נתן להיקמן שלשה פנוייה ממש) וגם דחף את הקבוצה עם כל מיני צעקות וגרם לכולם לעשות הגנת לחץ, היה בסוג של טירוף.
ואז הוא חזר להיות טייריס רייס המוכר והט...רע.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אגב, זה רק אני או שרייס היה טוב (אפילו טוב מאוד) במחצית הראשונה נגד קובאן?
הוא קלע טוב, מסר (זוכר שהוא נתן להיקמן שלשה פנוייה ממש) וגם דחף את הקבוצה עם כל מיני צעקות וגרם לכולם לעשות הגנת לחץ, היה בסוג של טירוף.
הוא לא היה טוב מאוד. קלע קצת נקודות וזהו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אגב, זה רק אני או שרייס היה טוב (אפילו טוב מאוד) במחצית הראשונה נגד קובאן?
בעיקר תודות לאינגלס שהעדיף לוותר על לייאפ של עצמו לטובת רייס שהיה צריך את הנקודות האלה יותר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אגב, זה רק אני או שרייס היה טוב (אפילו טוב מאוד) במחצית הראשונה נגד קובאן?
בעיקר תודות לאינגלס שהעדיף לוותר על לייאפ של עצמו לטובת רייס שהיה צריך את הנקודות האלה יותר.
מי זה אינגלז? הטיפש הלבן?
LIAV10 כתב:אגב, זה רק אני או שרייס היה טוב (אפילו טוב מאוד) במחצית הראשונה נגד קובאן?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אגב, זה רק אני או שרייס היה טוב (אפילו טוב מאוד) במחצית הראשונה נגד קובאן?
מי זה אינגלז? הטיפש הלבן?
האידיוט האוסטרלי, הזר הכי גרוע ששיחק כאן בערך מאז אנקראם (הגולש לא השחקן).
ankram כתב:jol9 כתב:
האידיוט האוסטרלי, הזר הכי גרוע ששיחק כאן בערך מאז אנקראם (הגולש לא השחקן).
הלו!! אני יליד הארץ!!
jol9 כתב:אבל תודה שאתה גרוע...
rc4991 כתב:צפריר,תודה כבר שהוא שחקן רע!!!!
yzafrir כתב:rc4991 כתב:צפריר,תודה כבר שהוא שחקן רע!!!!
כשאתה תודה שטיוס שייך לענף .....
dod כתב:חיפה לא צריכים רכז?
הייתי נותן להם אותו בחינם. רק שיקחו.
jol9 כתב:למה להם? עדיף את רוט פצוע ע"פ רייס.
מוזר לי מאוד שמכבי לא מחפשים לו קבוצה. זה מחדל.
dod כתב:חיפה לא צריכים רכז?
jol9 כתב:dod כתב:חיפה לא צריכים רכז?
למה להם? עדיף את רוט פצוע ע"פ רייס.
מוזר לי מאוד שמכבי לא מחפשים לו קבוצה. זה מחדל.
קודי כתב:זה מחדל עצום שאי אפשר לתאר. לא ממש ברור על מה מסתמכת האופטימיות שלהם בנוגע לשחקן שקיבל כאן אינספור הזדמנויות ואיכזב פעם אחר פעם ושגם בארבע השנים שהוא משחק באירופה לא הראה משהו שאמור לתמוך באופטימיות הזאת. הבעלים של מכבי השיגו את המטרה האמיתית שלהם - הטופ 16 - ולכן לא יוציאו עוד אגורה על רכש. לכן אפילו עב"מ כמו רייס ישאר כאן עד סיום העונה. בנוסף, המעמד של בלאט כל כך חלש והוא כבר נתן שיעשו ממנו סמרטוט כך שהוא לא יכול לדפוק על השולחן (אפילו לא בלחש) בכדי שיחליפו את רייס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים