על ידי felix_r » 08 דצמבר 2013, 12:59
קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אני קורא ידיעות כל יום ולא זכור לי ראיון שכזה. בלי שום קשר, אין להתנער מכך שפניני לא היה איתנו בשנתיים האחרונות, ועל כן הכתרים שפליקס קשר לו מוגזמים. יחד עם זאת, אין שמח יותר ממני שהוא מתחיל להראות את הניצוצות מלפני שנתיים. אני מקווה שזה יהיה עקבי, ואם כן - אין מנוס מלהאריך לו את החוזה. למען האמת, בשבועות האחרונים הוא משחק אפילו טוב יותר מסמית ואינגלס.
מצאתי את זה בפייסבוק של ידיעות. זה היה ב- 5.12. כותרת ראשית של הספורט.
אין אלטרנטיבה לפניני (בן רייס הוא ללא באמת אלטרנטיבה כרגע). פניני יוכל לסחוט לא מעט ממכבי בקיץ. מקרה יניב גרין 2.0.
לא רק הוא. מי שיסחט הכי הרבה ממכבי בקיץ הקרוב הוא יוגב אוחיון, שמכבי לא רצו לשדרג את החוזה שלו יותר מדי בקיץ האחרון ולכן נתנו לו אופציית יציאה מהחוזה. אני מניח שירושלים תנסה לפתות אותו בקיץ בסכומים גבוהים ומכבי תשלם לו הרבה יותר ממה שדרש בקיץ הקודם.
למה אתה משתמש במילה "יסחט" ? גם פניני וגם אוחיון הם שחקנים טובים ומקבלים שכר בהתאם. ראינו כבר מה קורה, כשהבעלים חושבים שאפשר להחתים מחליפים זולים יותר.
לדוגמא, זו היא העונה השלישית ברציפות שאוחיון אמור להיות הרכז המחליף, וכשנכנסים לתוך העונה, הוא הופך לרכז פותח. אז כנראה הוא לא כזה גרוע, והוא שווה את הכסף.
מי שכן ניסה לסחוט את מכבי , זה היה ידידנו הנדריקס, שרצה לקבל מעל מיליון דולר, כשהוא שחקן של 600-700 אלף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!