המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:ירושלים נראים טוב.
דבר אחד אני לא מבין - אם ירושלים יכולים לשחק (הרבה) דקות אמיתיות עם אריאל ומנקו, ולהיראות טוב, למה לעזאזל מכבי צריכה את כל הטיוסים והכהנים האלה? למה אי אפשר היה לבנות סגל עם 3-4 ישראלים בכירים, עוד 5 זרים, ולתת לאלטיט והררי לשחק בליגה כמו שעושים בירושלים?
ועוד דבר - איזה שחקן זה ג'וש דאנקן! התקפה מבפנים, מבחוץ, משחק פוסט, הגנה. יודע לעשות הכל על המגרש. חייב להיות במכבי בעונה הבאה.
felix_r כתב:אבל הוא לא יגיע למכבי, כי נגד מכבי הוא ברך כלל פושר
roy1000 כתב: איזה שחקן זה ג'וש דאנקן! התקפה מבפנים, מבחוץ, משחק פוסט, הגנה. יודע לעשות הכל על המגרש. חייב להיות במכבי בעונה הבאה.
dod כתב:גם קרלון בראון של האדומים יכול להיות קומבו חביב.
בינתיים הוא בשתי רמות מעל הליצנים שלנו.
dod כתב:ואת דונטה סמית' כבר לא צריך להזכיר.
כשהוא מחליט ללכת לסל - הוא פשוט בלתי עציר.
מביך להשוות את דוין סמית' נשמר ע"י מתן נאור לעומת דונטה סמית' נשמר ע"י מתן נאור.
felix_r כתב:סמית' שחקן נהדר, אבל הקליעה שלו לשלוש מאוד-מאוד לא יציבה. היום אפילו בדקות הסיום, כשחיפה הייתה חייבת שלשות על מנת לנסות ולהשוות, הוא לא זרק לשלוש בכלל. איך תשים אותו בעמדה 3 ביורוליג?
felix_r כתב:סמית' שחקן נהדר, אבל הקליעה שלו לשלוש מאוד-מאוד לא יציבה. היום אפילו בדקות הסיום, כשחיפה הייתה חייבת שלשות על מנת לנסות ולהשוות, הוא לא זרק לשלוש בכלל. איך תשים אותו בעמדה 3 ביורוליג?
roy1000 כתב:עוד אנקדוטה:
ירושלים בליגה בלי אליהו: 4 - 3
ירושלים בליגה עם אליהו: 3 - 0
ושמישהו יגיד לי שהוא לא שובר שיוויון. יאללה.
MTA2311 כתב:חחחחחח
שובר שוויון תוכל להגיד עליו אחרי שהוא ייקח אליפות.
ד"א ראית את המשחק אתמול? הוא היה רע.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:עוד אנקדוטה:
ירושלים בליגה בלי אליהו: 4 - 3
ירושלים בליגה עם אליהו: 3 - 0
ושמישהו יגיד לי שהוא לא שובר שיוויון. יאללה.
ומי היו היריבות ?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:חחחחחח
שובר שוויון תוכל להגיד עליו אחרי שהוא ייקח אליפות.
ד"א ראית את המשחק אתמול? הוא היה רע.
15 נקודות ב- 28 דקות. 7/10 מהשדה. הלוואי והאוסטרלי במשחקים הכי טובים שלו יהיה כל כך "רע".
MTA2311 כתב:3 ריבאונדים, 2 אסיסטים, 4 איבודים, מדד 9 ו+- 7( השני הכי נמוך בקבוצה, במשחק של 20 הפרש). משחק רע.
מעיד על הרבה הבנה בכדורסל, ההתייחסות הזאת לטור הנקודות בלבד. אבל למה אני מצפה, תראה איך אתה מדבר על שחקן כמו אינגלז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים