ת'רד ההנהלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2013, 21:25

MTA2311 כתב:סליחה, אבל המצב של הקבוצה התדרדר עוד כשדני היה בכיתה ו. האשמים הם פדרמן ורקנאטי, ולא הילדים שלהם.

זה שאין להם כסף להחזיק מועדון בסדר גודל של מכבי וכשמביאים שני משקיעים זה בשביל לצמצם את ההוצאות שלהם ולא להגדיל את התקציב זה ידוע וזהל אמ שהו שמתווכחים עליו
זה שמנהלים את המועדון ילדים שמלאים בקלישאות ותככים זה בטח לא משהו שעוזר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 דצמבר 2013, 21:36

MTA2311 כתב:סליחה, אבל המצב של הקבוצה התדרדר עוד כשדני היה בכיתה ו. האשמים הם פדרמן ורקנאטי, ולא הילדים שלהם.

מסכים,גם אני אמרתי כבר כמה פעמים שהאשמים הם כל המשפחות ולא רק הג'וניורים אם כי ברור שהם הורסים עוד יותר עם ההתערבות המקצועית שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2013, 23:25

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:נשמע מכם שכל הבעיות של מכבי מגיעות מכיווין ההנהלה הצעירה. לא מסכים עם זה שהבעיה רק בם. הבעיה העיקרית לדעתי היא דווקא בהנהלה הוותיקה כולל שמעון מזרחי. גם מחלקת הסקאוטינג ממש לא מרשימה עד עכשיו. ואת דיוויד בלאט אני כבר לא יכול לראות. זה קל להטיל את כל האשמה על החבר'ה הצעירים אבל לא נכון לדעתי.

הבעיות הן רבות, אבל הדג מסריח מהראש.
אם היתה בעיה נקודתית עם מאמן כזה או שחקן אחר, אז בהחלט אי אפשר היה להאשים אותם. אבל כשהכל רקוב, אז כל הדרכים מובילות אל הדלטה.
והדלטה בין מצב תקין בו היתה הקבוצה רוב השנים, לבין המצב המחורבן של השנים האחרונות, היא ההנהלה הצעירה ואך ורק היא.

כמובן שגם אנשים כמו צביקה ופיני, וההתבטאויות שלהם בתקשורת מחזקים את זה, אבל זה בהחלט ברור גם בלי כל אלה.

מבחינתי אני מוכן שהיקמן ורייס יהפכו להיות הפרנצ'ייז פליירס של מכבי ורק ששני האדונים האלה יעופו לנו מהפרצוף.

טוב הראש זה ההנהלה הותיקה. בוא נחשוב רגע, מה התלונה העיקרית שלנו כלפי ההנהלה, האם זה לא שהם מעמידים תקציב לא ראוי לקבוצה עם שאיפות כמו מכבי? זאת הטענה העיקרית של האוהדים. תחשוב על זה שאם במקום רייס היה פה פארגו למשל, הרי זה היה משנה את כל התמונה. מי האחראים על התקציב? בשורה התחתונה אלה ההנהלה הותיקה.
יכול מאוד להיות שגם ההנהלה הצעירה תומכת בתקציבים האלה אבל בסופו של דבר הם משתמשים בכלים הקיימים כדי לנהל את המועדון.

אני לא מסכים.
ההנהלה הותיקה היתה כאן גם בתקופות הטובות ביותר, והם כבר הראו שאין להם בעיה לקחת אחריות ולחזק את הקבוצה אם יש צורך.

הניהול בפועל היום הוא של הג'וניורים, והם אלה שצריכים לעמוד במוקד. אני לא מוציא את שמעון ואת דייויד פדרמן מהאחריות, אבל ברור שלהם יש ערכים שונים,
ושלהם כל הפסד כואב ומפריע הרבה יותר, אבל חוץ מלשבת במקומות הישנים שלהם מאחורי הספסל של מכבי, לדעתי כבר אין להם הרבה השפעה (אין מה לעשות,
הגיל עושה את שלו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2013, 23:35

המצב החל להדרדר כשרענן כץ הועזב וזה היה בערך באותה התקופה שבה הגיעו שני הממשיכים.
אפשר בהחלט להסכים עם TOJA שטוען שהאשמה המרכזית היא התקציב והמינוי של הג'יוניורים (ואפשר להוסיף לכך גם את הפרידה מכץ), אבל היום
הניהול בפועל הוא של הג'וניורים. הם אמנם לא מכניסים את היד לכיס, אבל הם אלה שמעורבים בכל החלטה והחלטה והם אלה שמדרדרים את המועדון לרמה
שבה הוא נמצא כעת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2013, 23:55

jol9 כתב:

המצב החל להדרדר כשרענן כץ הועזב וזה היה בערך באותה התקופה שבה הגיעו שני הממשיכים.
אפשר בהחלט להסכים עם TOJA שטוען שהאשמה המרכזית היא התקציב והמינוי של הג'יוניורים (ואפשר להוסיף לכך גם את הפרידה מכץ), אבל היום
הניהול בפועל הוא של הג'וניורים. הם אמנם לא מכניסים את היד לכיס, אבל הם אלה שמעורבים בכל החלטה והחלטה והם אלה שמדרדרים את המועדון לרמה
שבה הוא נמצא כעת.

המועדון נמצא באותה רמה כבר לא מעט שנים.
התינוקות לא צריכים לנהל את המועדון, והם עשו כמה טעויות מביכות מאוד מאז שהם ירשו את השלטון, אבל גם זה באשמה ישירה של האבות.

להפנות את המחאה כנגד הילדים זה לא נכון, ולא חכם במיוחד. פדרמן לא יפטר את הבן שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2013, 00:02

MTA2311 כתב:המועדון נמצא באותה רמה כבר לא מעט שנים.
התינוקות לא צריכים לנהל את המועדון, והם עשו כמה טעויות מביכות מאוד מאז שהם ירשו את השלטון, אבל גם זה באשמה ישירה של האבות.

להפנות את המחאה כנגד הילדים זה לא נכון, ולא חכם במיוחד. פדרמן לא יפטר את הבן שלו.

ברגע שתתחיל המחאה והעניין יתפוס תאוצה, הפרדמנים יעזבו בכוחות עצמם. ככל הנראה, נוחי דנקנר עומד להכריז על פשיטת רגל בקרוב. מצבו של פדרמן כנראה לא טוב בהרבה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 10 דצמבר 2013, 00:04

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

שבה הוא נמצא כעת.

המועדון נמצא באותה רמה כבר לא מעט שנים.

הירידה התחילה בגלל האבות אבל הבנים גורמים לנו לצלול לתהומות חדשים ומביכים
בשורה התחתונה-שתי המשפחות האלה לא צריכות להישאר כאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 10 דצמבר 2013, 11:10

דיברתי עם דני פדרמן. לדבריו, הציטוט שלו מהראיון ב-ONE, בו הוא אומר, "הייתה פגישה בה דרשנו לפטר את המאמן", הוא ציטוט שקרי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ankram » 10 דצמבר 2013, 11:56

מגיע למי שמתראיין לקובבה הזאת
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2013, 12:35

קובי כתב:דיברתי עם דני פדרמן. לדבריו, הציטוט שלו מהראיון ב-ONE, בו הוא אומר, "הייתה פגישה בה דרשנו לפטר את המאמן", הוא ציטוט שקרי.

חברים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 11 דצמבר 2013, 05:07

קובי כתב:דיברתי עם דני פדרמן. לדבריו, הציטוט שלו מהראיון ב-ONE, בו הוא אומר, "הייתה פגישה בה דרשנו לפטר את המאמן", הוא ציטוט שקרי.

ואיזה רמת אמינות אנחנו אמורים לייחס לדברים של דני פדרמן?
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 11 דצמבר 2013, 16:06

roy1000 כתב:

ואיזה רמת אמינות אנחנו אמורים לייחס לדברים של וואן ואופירה?

אם אני צריך לבחור אני בוחר בהכחשה של דני.
יש לי ביקורת על ההנהלה אבל אי אפשר רק להיות בצד שאומר שרק ההנהלה לא בסדר וכל מה שאחרים אומרים זה תורה מסיני.

נ.ב. אם זה לא נכון אני הייתי מצפה שהוא יגיד את זה בתקשורת+ תביעה.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2013, 16:33

מקובי כתב:
roy1000 כתב:

יש לי ביקורת על ההנהלה אבל אי אפשר רק להיות בצד שאומר שרק ההנהלה לא בסדר וכל מה שאחרים אומרים זה תורה מסיני.

איך דיברת איתו? מה הקשר שלך אליו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 16 דצמבר 2013, 18:16

אם אכן הפציעה של ג'יימס חמורה וכרונית, אז אפילו ההחתמה היחידה שנראתה טובה מאד בקיץ תהפוך לפארסה כואבת.
אין מה לומר, המזל הולך עם הטובים....
dod

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 דצמבר 2013, 19:33

rc4991 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:

איך דיברת איתו? מה הקשר שלך אליו?

אתה שואל את מקובי שאלות שאתה אמור לשאול את קובי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 02 ינואר 2014, 00:35

ואנחנו חושבים שפדרמן הבעלים הכי גרוע בעולם :D
http://sports.walla.co.il/?w=/154/2708000
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ינואר 2014, 13:39

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60996.html
למה לא מתחזקים?

מכבי משלמת והרבה על רכישות שהתבררו כטעויות ותהיות. ניק קיינר מדלי עושה חיל במלאגה. משחק למעלה מ-28 דקות וקולע 15.9 נק' למשחק. הוא מרוויח 600 אלף דולר. 300 מהם של הצהובים. ראשי הקבוצה צופים בביצועיו מידי שבוע ומשתגעים, כי הם משלמים על זה. אגב, לא תמיד יש אשמים ברורים בסיטואציות מחורבנות. מדלי הובא מתוך קונצנזוס בין ההנהלה לצוות המקצועי. כולם רצו אותו, אבל זה לא התחבר. קורה. הוא קיבל המון הזדמנויות, אבל פציעות טורדניות וחוסר כימיה הביאו לחוסר התאקלמות. שרמאדיני לקח את אליפות אירופה עם אולימפיאקוס. כזכור הוא החל את העונה במכבי ועבר לאחר מכן ליוון. גם במקרה הזה, מכבי המשיכה לשלם, והגאורגי היווה חלק חשוב בפאזל של היוונים.

אפילו ממילאן מצ'באן שחתם אי שם בדצמבר 2010 במכבי ל-4 עונות וחצי בחוזה של למעלה מ-2.5 מיליון דולר לכל התקופה והוצאתו מהחוזה בוורסאץ' עלתה לא מעט כסף, יש עדיין כוויות. כולם יודעים מה יצא בסופו של דבר מההבטחה לניקולה וויצ'יץ' הבא, וכמה כסף זה עלה לצהובים. ואת פלופ דארקו פלאניניץ' אפשר לשכוח? החוזה היה לשנתיים וחצי ואמנם השכר לא היה גבוה, אבל מכבי שילמה 300 אלף יורו 'ביי אאוט' לשירוקי הבוסנית, ושוב, הגבוה התורן לא היה פה עוד לפני שהתשלום האחרון ירד. גם מלקולם תומאס לא התחבר, ובצילם של כאבי בטן מסתוריים, ואי ההתייצבות בשדה התעופה לקראת טיסה לטורקיה, הפאוור פורוורד נעלם כשלא היה.

אז זהו שדי. במכבי אומרים: "לא עוד". אם הצהובים עקבו במשך שנתיים אחרי טייריס רייס, שלחו סקאוטים והוחלט להחתימו, לא מבטלים אחרי שליש עונה וחותכים. אם הצוות הרפואי אומר ששון ג'יימס יהיה כשיר למחזור השני או השלישי בטופ 16, לא מביאים עוד שחקן גבוה על תקציב שגם ככה מוצה במלואו, מה גם שיש במכבי 3 סנטרים מלבד ג'יימס: סופו, אלכס טיוס וג'ייק כהן.

חוץ מזה לצהובים תהיה אפשרות לחיזוק נוסף בחלון שיפתח אחרי הסיבוב הראשון בטופ 16. חיזוק בחלון זה יתבצע רק באחת מ-3 הסיטואציות הבאות: פציעה של אחד השחקנים, שון ג'יימס לא מתגבר על הפציעה ולא חוזר לעצמו בניגוד להערכות הרופאים, והצלחה בניסיון להשאיל את ג'ייק כהן. אחרת – זה לא יקרה. די לבזבוז.

צודקים לגמרי-די לבזבוז!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 05 ינואר 2014, 22:53

משקיע חדש? :D הבעלים החדשים של IDB...

תמונה
itai7

מסקנות מהתבוסה

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 מרץ 2014, 22:39

באופן סופי- זאת התבוסה הגדולה ביותר של מכבי בליגה הישראלית בכל הזמנים.
התבוסה הגדולה ביותר של מכבי בהיכל נוקיה בכל הזמנים! (גם באירופה). השיא הקודם היה 23.

אני פשוט נפעם מההשפלה הזאת.
היחס של השחקנים מביך.
הקהל מבין ופשוט עוזב את היכל נוקיה, שפשוט ריק.

ההנהלה אוכלת את הדייסה שהיא בישלה.

מכבי צריכה זעזוע מוחלט הלילה, ולא אכפת לי אם זה יעלה בהדחה מהיורוליג. הליגה הישראלית זה הלחם והחמאה ולא יתכן שנראה ככה.
מבחינתי כל ההנהלה צריכה להניח את המפתחות ולכת הביתה. שמעון, פדרמן, הג'וניורים, וויצ'יץ'. כולם.

דיוויד בלאט צריך להתפטר במיידי. הוא לא אשם מוחלט במצב, אבל זה לא יתכן.
בעונה הבאה צריכים להחליף את כל הסגל ולבנות מהתחלה. רק לסופו מגיע להישאר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: בושה וחרפה. ביזיון. ההשפלה הגדולה בכל הזמנים! זעזוע מייד

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 מרץ 2014, 22:42

ואני חושב שהיום אפשר לומר באופן סופי- יש למכבי אלטרנטיבה. ירושלים פשוט הייתה מדהימה היום, החל מהמאמן ועד לאחרון השחקנים.
הקבוצה הזאת עשתה היסטוריה בהיכל נוקיה, ולא בכדי.

אני חושב שפעם הראשונה בהיסטוריה, מכבי לא תהיה הפייבוריט לזכות באליפות.

ירושלים בצהרת כוונות, מוכיחה שאורי אלון מתקרב למהפכה מדהימה בכדורסל הישראלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, גל גל ו־12 אורחים