חנו'ש כתב:חוץ מזה אני מאמינה שצסקא תהיה זו שתסיים שניה בבית א'
אני כבר חזיתי את זה לפני שבוע....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:חוץ מזה אני מאמינה שצסקא תהיה זו שתסיים שניה בבית א'
rc4991 כתב:צסק"א תסיים כנראה במקום השני בבית A כך שאם נעלה מהמקום הראשון נקבל אותם בהגרלה
עכשיו אני ממש רוצה לסיים במקום הראשון בבית ולקבל אותם ואת ריאל
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:צסק"א תסיים כנראה במקום השני בבית A כך שאם נעלה מהמקום הראשון נקבל אותם בהגרלה
כי?!
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:צסק"א תסיים כנראה במקום השני בבית A כך שאם נעלה מהמקום הראשון נקבל אותם בהגרלה
כי?!
כי אני אוהב לשחק נגד הקבוצות הטובות ביותר
אנחנו לא משתתפים ביורוליג כדי לשחק מול נאנטר,סיינה ומלאגה
roy1000 כתב:אז מכבי מקבלת בית עם ריאל מדריד (אוי אובוי), צסק"א/בארסה (רע מאוד), גאלאטסריי עם ארויו, אפס/מילאנו, פנא, ועוד שתי נמושות. לא יהיה פשוט לעלות להצלבה מבית כזה.
מכביסט29 כתב:roy1000 כתב:אז מכבי מקבלת בית עם ריאל מדריד (אוי אובוי), צסק"א/בארסה (רע מאוד), גאלאטסריי עם ארויו, אפס/מילאנו, פנא, ועוד שתי נמושות. לא יהיה פשוט לעלות להצלבה מבית כזה.
כל עוד לא נשפר דראסטית את הריבאונד, את הירידה להגנה, את ההתקפה העומדת, נחזק את עמדת הרכז במישהו עם שכל שבונה קבוצה ולא מחפש בעיקר את הסטטיסטיקה האישית שלו וכל עוד בלאט לא יצא קצת מהשבלונות הקבועות שלו - הסיכוי שנעלה מאיזשהו מקום שהוא לא הרביעי בלי יתרון ביתיות הוא קלוש עד אפסי. הנחמה היחידה היא שגם אם נעלה רק מהמקום הרביעי, לפחות לא נקבל שוב את ריאל לריפיט כואב מתמיד..
LIAV10 כתב:ברגע שיגמר השלב הראשון הבתים יהיו ידועים?
לא זכור לי משנה שעברה שהם היו 100% ידועים, אלא יותר שיבוץ, שאם למשל נצא עם ריאל מדריד ההמשך ידוע, אבל לא שישר אחרי סיום השלב הראשון ידוע הכל.
ואם כן ידוע מראש, איזה מקומות נקבל מכל בית?
felix_r כתב:LIAV10 כתב:ברגע שיגמר השלב הראשון הבתים יהיו ידועים?
לא זכור לי משנה שעברה שהם היו 100% ידועים, אלא יותר שיבוץ, שאם למשל נצא עם ריאל מדריד ההמשך ידוע, אבל לא שישר אחרי סיום השלב הראשון ידוע הכל.
ואם כן ידוע מראש, איזה מקומות נקבל מכל בית?
http://www.euroleague.net/competition/format
roy1000 כתב:השיטה של 8 קבוצות בבית דופקת את מכבי כי זה מקטין לקרוב לאפס את הסיכויים לסיים במקומות 1-2 להתגנב לפיינל פור. יהיה קשה מאוד אפילו לסיים במקומות 3-4 בבית הזה.
roy1000 כתב:אז מכבי מקבלת בית עם ריאל מדריד (אוי אובוי), צסק"א/בארסה (רע מאוד), גאלאטסריי עם ארויו, אפס/מילאנו, פנא, ועוד שתי נמושות. לא יהיה פשוט לעלות להצלבה מבית כזה.
jol9 כתב:הרבה תלוי בפאו (איך היא תיראה) ובנמושות.
מכבילרוב מנצחת את אלה שהיא אמורה לנצח, אבל מפסידה לקבוצות עמוקות ואיכותיות יותר ממנה\ מה שאומר שהיא מתקשה להתעלות על עצמה ולהפיק יותר מסך חלקיה.
אם נניח שריאל ובארסה/צסקא יהיו במקומות 1-2, אז מכבי צריכה לכוון לניצחון 1 מארבעת המשחקים מולן לפחות (יותר מזה, יהיה קשה).
מול הנמושות היא צריכה לכוון ל-4 ניצחונות, אבל כאן זהות הנמושות היא חשובה. אם נקבל איזו קבוצה בסגנון של הכוכב האדום, אז יהיה לא פשוט להוציא ניצחון חוץ מולם.
מה שמשאיר את המאבק מול גלא, פאו והקבוצה השלישית (אפס, מילאנו או מי שזאת לא תהיה). להערכתי יהיה שם מאבק איתנים על שני המקומות האחרונים שיובילו
להצלבה בלי יתרון ביתיות.
בכל אופן, כרגע לפחות לא נראה שמכבי היא קבוצה שמישהו סופר אותה למאבקי הפיינל פור, וזה עצוב מאוד שקבוצה עם הכי הרבה הכנסות ביורוליג, היא עד כדי כך רחוקה
מלהיות בתמונת הפיינל פור.
felix_r כתב:roy1000 כתב:השיטה של 8 קבוצות בבית דופקת את מכבי כי זה מקטין לקרוב לאפס את הסיכויים לסיים במקומות 1-2 להתגנב לפיינל פור. יהיה קשה מאוד אפילו לסיים במקומות 3-4 בבית הזה.
אני מאמין שהסיכוי היחיד שלנו לפיינל-פור הוא אם ניפול בהצלבה על אולימפיאקוס. לא בגלל שאולימפיאקוס היא חלשה, אלא בגלל שהסגנון של בלאט משום מה מצליח לא רע נגד הסגנון של אולימפיאקוס
LIAV10 כתב:"גאלא גם יותר עמוקה וטובה ממכבי" - אחת הבדיחות היותר טובות שסופרו פה בפורום.
יש להם חמישייה טובה (פחות משל מכבי, אולי יש להם יתרון בעמדת הרכז, אבל על מי ארויו ישמור?) ומהספסל יש להם את דומרקאנט שלא פוגע בכלום מאז שהבריטים עזבו את הארץ ואת "הפורוורד הכי טוב באירופה".
סלח לי שאני לא מחשיב את כל האקסים של ראשון לציון למיניהם והטורקים הבינוניים/מזדקנים.
LIAV10 כתב:"גאלא גם יותר עמוקה וטובה ממכבי" - אחת הבדיחות היותר טובות שסופרו פה בפורום.
יש להם חמישייה טובה (פחות משל מכבי, אולי יש להם יתרון בעמדת הרכז, אבל על מי ארויו ישמור?) ומהספסל יש להם את דומרקאנט שלא פוגע בכלום מאז שהבריטים עזבו את הארץ ואת "הפורוורד הכי טוב באירופה".
סלח לי שאני לא מחשיב את כל האקסים של ראשון לציון למיניהם והטורקים הבינוניים/מזדקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים