מקובי כתב:התחזיות השחורות בפורום הזה שוברות שיאים.
מדברים כאן כאילו אנחנו נופלים ליורוקאפ, אבל הפלא ופלא הבטחנו את המקום הראשון עוד לפני המחזור האחרון (ותפסיקו לחפור על כך שהבית היה חלש- שקיבלנו את ההגרלה כולם פה רשמו שלא יהיה טיול, ושהם קונים מקום 2-3)
נהיה קל להגיד שאנחנו חלשים, אנחנו לא משחקים טוב (אנחנו לא... שלא תבינו אחרת) והמצב שחור, אבל בפועל המצב לא עד כדי כך רע.
נכון, אנחנו לא פייבוריטיים מול ריאל, אבל לעניות דעתי הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה באירופה (כנ"ל גם להפסיד)
אני לא חי בסרט, ואני רואה כדורסל מספיק זמן אבל אתה כל הזמן אומר עד כמה המצב רע, עד כמה אינגלס לא שחקן, עד כמה אליהו חסר וכו' וכו' וכו'.
שלא יובן מכאן אחרת- יש הרבה דברים שהייתי משנה, אם זה בשחקנים, אם זה ברמת הכדורסל וסוג הכדורסל שהקבוצה הזו משחקת אבל נמאס כבר לשמוע עד כמה המצב על הפרצוף. לא אגיד שהמצב טוב אבל המצב גם לא אסון. על פניו אנחנו סיימנו במקום הראשון את השלב המוקדם, נקבל בית סביר+ שממנו בהחלט אפשר להעפיל לשלב הבא, ובליגה אמנם הפסדנו יותר מדי אבל מצד שני זה לא באמת משמעותי למישהו ואני בספק אם יש כאן כאלה שחוששים שלא נסיים במקום הראשון (וגם אם כן- אנחנו סה"כ נקודה משם...)
מקובי, הכל טוב ויפה ומה שאתה אומר זה נכון, אבל אני יכול לקחת כנראה שנה אחורה ולמצוא הודעות שלך שיהיו די דומות לזאת.
אתה מדבר אבל זה נשמע כמו דני פדרמן (ואני לא מתכוון להעליב אותך חלילה).
אנחנו במקום הראשון, אפשר לנצח גם את ריאל, המצב לא אסון, בית סביר שאפשר לעלות לשלב הבא,... הכל נכון, וחלק מהדברים אולי אפילו יקרו.
אבל תסביר לי איך יכול להיות שהקבוצה הנוכחית בכלל לא רלוונטית להיכלל בדיון של קבוצות יורוליג בכירות. לגנוב משחק מריאל בבית... זה המקסימום שדני פדרמן יכול?
מכבי של השנה היא קבוצה די חלשה, בדיוק כמו שהיתה בעונה שעברה, וגם בעונה שעברה היא סיימה בית מוקדם במקום הראשון, ואחרי 7 משחקים בטופ 16, מצאה את עצמה עם מאזן
של 2-5 ועל סף הדחה בזיונית בטופ 16.
סדר משחקים קשה בטופ 16, יכול לגרום למצב דומה, כי למרות שמכבי נמצאת במקום הראשון, היא לא משחקת טוב, ואי אפשר לההסתתר מאחורי המקום הראשון.
אני זוכר ד"א, שבשנה שעברה כשהגרלנו את הבית ההוא, אמרתי שמכבי אמנם לא טובה, אבל יש לה מזל כי היא קיבלה קבוצות אנדראצ'יבריות בדנא שלהן, כמו סיינה, קאחה, פנר וחימקי,
וזה התברר כנכון בסוף.