מי יהיו יריבותיה של מכבי בטופ 16?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי יהיו יריבותיה של מכבי בטופ 16?

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 דצמבר 2013, 15:10

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:"גאלא גם יותר עמוקה וטובה ממכבי" - אחת הבדיחות היותר טובות שסופרו פה בפורום.
יש להם חמישייה טובה (פחות משל מכבי, אולי יש להם יתרון בעמדת הרכז, אבל על מי ארויו ישמור?) ומהספסל יש להם את דומרקאנט שלא פוגע בכלום מאז שהבריטים עזבו את הארץ ואת "הפורוורד הכי טוב באירופה".
סלח לי שאני לא מחשיב את כל האקסים של ראשון לציון למיניהם והטורקים הבינוניים/מזדקנים.

כן כי במכבי משחקים בלייק גריפין וכריס פול... על מי ארויו ישמור? על כל אחד בקו האחורי שלנו. לא בדיוק אתגר גדול, אתה יודע.

החמישייה שלנו כוללת היום את אוחיון, אינגלס, פניני, סמית' וסופו. לא בדיוק חמישייה של הספרס...

עם כל הדיסריספקט שלך להיקמן הוא חודר מצויין, ארויו לא היה מסוגל לשמור על חודרים לפני 5 שנים, מה היום?
גם אוחיון חודר טוב. עם כל הזלזול החמישייה של מכבי הרבה יותר טובה ובטח שהספסל יותר עמוק.
אם סמית' יהיה בריא הוא גם יוכל לנטרל את האיירסטון, אני מאמין שבלו יסתדר עם הסטרץ' פור שלהם, הוא משקיע המון בהגנה העונה, הבעיה העיקרית היא האופנסיב ריבאונד של פופס.
מזכיר לך שיש להם שלושה הפסדים ההית הכי חלש (כן, יותר משלנו).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2013, 15:13

יוני, תסתכל שנייה על הסגל של גאלא, ותגיד לי אם אפשר להגיד בכזה ביטחון שהיא יותר טובה ועמוקה ממכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 דצמבר 2013, 15:26

ארויו - אוחיון
גולר - אינגלס
דומרקאנט - סמית'
פופס/דאדלי - בלו
ארצג - סופו

מהספסל יש להם את מאצ'בן, היירסטון, ועוד כמה טורקים והם ועד יביאו גארד לחיזוק במקום גורדון.
אני ממש לא רואה איפה הייתרון הגדול של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2013, 15:31

תסתכל על מה שדומרקאנט, היירסטון וארצג עשו העונה.

לא יכול להיות שאתה חושב שאינגלז לא עדיף על גולר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 דצמבר 2013, 16:01

MTA2311 כתב:תסתכל על מה שדומרקאנט, היירסטון וארצג עשו העונה.

לא יכול להיות שאתה חושב שאינגלז לא עדיף על גולר.

ברור שדומרקאנט וגולר פחות טובים מאינגלס/סמית', אבל ברור גם שהתורכים יביאו חיזוק בעמדות האלה אחרי שגורדון נפצע. ארצג אולי לא בעונה מדהימה, אבל הוא עדיין עדיף ממה שיש למכבי. אני גם לא מבין איך מכבי מתכוונת להתמודד עם פופס ומאצ'בן בעמדה 4.

בשורה התחתונה, לגאלא יש כסף להשקיע. היה להם חוסר מזל עם המון פציעות, אבל אני מניח שהם יימצאו דרך לחזק את עצמם לקראת הטופ 16. זה לא דני פדרמן שם.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2013, 16:19

אם פופס ישחק שם 4, בלאט יעבור לשחק בהרכב עם שני גבוהים. בלו יכול להתמודד בלי בעיה עם מצבאן״, שלא מצליח לממש עשירית מהכישרון שלו בינתיים.

אם הם יביאו חיזוק זה סיפור אחר, אבל בינתיים זאת לא קבוצה יותר טובה ממכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 14 דצמבר 2013, 16:53

לגאלא באמת יש סגל רחב ברמת העיקרון. הבעיה שלהם היא שחלק לא מבוטל של השחקנים פצועים לתקופה ארוכה: ג'מונט גורדון, ג'אוואי, דאדלי, מארקואישווילי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 14 דצמבר 2013, 17:00

felix_r כתב:לגאלא באמת יש סגל רחב ברמת העיקרון. הבעיה שלהם היא שחלק לא מבוטל של השחקנים פצועים לתקופה ארוכה: ג'מונט גורדון, ג'אוואי, דאדלי, מארקואישווילי

כן, אבל זה יהיה נאיבי לחשוב שהם לא יביאו חיזוק משמעותי לקראת הטופ 16.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 דצמבר 2013, 17:20

roy1000 כתב:ארויו - אוחיון
גולר - אינגלס
דומרקאנט - סמית'
פופס/דאדלי - בלו
ארצג - סופו

מהספסל יש להם את מאצ'בן, היירסטון, ועוד כמה טורקים והם ועד יביאו גארד לחיזוק במקום גורדון.
אני ממש לא רואה איפה הייתרון הגדול של מכבי.

ארויו הרבה יותר טוב מאוחיון. בכיף הייתי לוקח אותו עכשיו כרכז.
אינגלס, למרות שהוא מאכזב במשחקים האחרונים, עדיף על גולר.
דומרקאנט קלעי נפלא, אמנם פחות יציב לאחרונה אבל יכול להיות עדיין קטלני. סמית ורסטילי יותר ואני מעדיף אותו.
פופס/דאדלי-בלו: שני סגנונות משחק שונים. בלו קלעי אדיר, פופס אתלט מצוין ומשחק בצבע. אני לא יכול להשוות אבל נכון לעכשיו פופס חשוב יותר לגאלא מאשר בלו למכבי.
ארצג-סופו: סופו, ללא ספק.
שורה תחתונה, אולי יש למכבי יתרון קל בעמדות, אבל לגאלא יש שחקן נפלא, ארויו, שמפעיל מעולה את הקבוצה. אני בהחלט רואה בו נשק שובר שוויון. המשחקים נגדם לא יהיו קלים בכלל. בטורקיה בטוח נפסיד, בישראל אין לדעת. הספסל שלהם עדיף על שלנו, עם היירסטון ומצבאן.
er79

הודעהעל ידי קודי » 14 דצמבר 2013, 17:24

מכבי בקלות יכולה למצוא את עצמה בבית סופר קשה עם ריאל, צסק"א, גלאטסראי, פאו, אפס, מלאגה ופרטיזן. לא מדובר בבית בלתי עביר אבל בבית ללא סיכוי לסיים באחד משני המקומות הראשונים ותהיה בו מלחמה עזה בין 4-5 קבוצות על מקומות 3 ו-4.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 14 דצמבר 2013, 17:53

קודי כתב:מכבי בקלות יכולה למצוא את עצמה בבית סופר קשה עם ריאל, צסק"א, גלאטסראי, פאו, אפס, מלאגה ופרטיזן. לא מדובר בבית בלתי עביר אבל בבית ללא סיכוי לסיים באחד משני המקומות הראשונים ותהיה בו מלחמה עזה בין 4-5 קבוצות על מקומות 3 ו-4.

הבעיה זה שכבר היינו בסרט הזה של מקומות 3-4. כמעט בלתי אפשרי לעבור את היריבה בהצלבה אם אתה מסיים במקום 4.
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 14 דצמבר 2013, 19:03

שבוע טוב :)

לכל אלה שאומרים שאין סיכוי למקום 1-2, להזכיר לכם ששנה שעברה היינו רחוקים ניצחון אחד ממקום שני (וככל הנראה פיינל פור...) עם קבוצה שלטעמי יותר חלשה משל השנה
לא הייתי ממהר להספיד את הסיכויים שלנו גם בבית כזה.

עוד דבר- רק אני לא כ"כ מחזיק מברצלונה של השנה?
גם את צסק"א לפי היכולת שהיא מציגה עד כה השנה אפשרי בהחלט לנצח בהיכל.

מי שיבוא יבוא, ושיבוא נתמודד עם זה.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 14 דצמבר 2013, 19:21

אז בסוף מקבלים בית חזק כמו שרציתי...
ריאל קבוצה סופר חזקה ופשוט מושלמת ואין לנו בכלל סיכוי מולם,צסק"א תעלה (כמעט בטוח) גם לבית שלנו אבל ממנה אני לא כל כך מפחד והם כבר הראו שהם ממש שבירים
גלא' קבוצה טובה אבל היא בערך ברמה של מכבי ולא יותר טובה,אני חושב שאנחנו מצחים אותם לפחות פעם אחת אם לא בשני המשחקים
אנשים פה נסחפים!!! מכבי תעלה מהבית הזה כמעט בטוח.לגבי מקומות 1-2...אנשים פה מדברים על המקומות האלה כסיכוי טוב לעלות לפיינל פור,זה די מצחיק בזמן שאתם כל הזמן אומרים שהקבוצה לא בטופ 8
בקיצור,צאו מהסרט-זה באמת בית חזק אבל מכבי תמיד מוציאה כמה ניצחונות חשובים והיא תעלה להצלבה ואני מאוד מקווה שזה יהיה מול אולימפיאקוס (שיש סיכוי לא רע שנעבור)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 דצמבר 2013, 19:37

מקובי כתב:שבוע טוב :)

לכל אלה שאומרים שאין סיכוי למקום 1-2, להזכיר לכם ששנה שעברה היינו רחוקים ניצחון אחד ממקום שני (וככל הנראה פיינל פור...) עם קבוצה שלטעמי יותר חלשה משל השנה

ראיתי את ברצלונה - צסק"א ואני לא יודע על מה אתה מדבר.
אז אתה באמת מצפה לנצח את נבארו ואולסן עם אינגלס והיקמן? או אולי את ג'קסון, פארגו ווימס עם אוחיון היקמן ואינגלס? צא מהסרט של דני פדרמן. כבר היינו בסרט הזה וראינו מה קורה כשיוצאים למלחמה עם יוגב והיקמן מול רודריגז ופרננדז. זה נגמר בדיוק כמו נסיון להילחם בטנק עם חרבות.

הסיכוי לגנוב משחק מריאל, ברצלונה או צסק"א הוא קלוש עד אפסי.

ומה גורם לך לחשוב להקבוצה הזו טובה מזו של שנה שעברה? בטח שלא התוצאות עד עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 14 דצמבר 2013, 20:40

roy1000 כתב:
מקובי כתב:שבוע טוב :)

ראיתי את ברצלונה - צסק"א ואני לא יודע על מה אתה מדבר.
אז אתה באמת מצפה לנצח את נבארו ואולסן עם אינגלס והיקמן? או אולי את ג'קסון, פארגו ווימס עם אוחיון היקמן ואינגלס? צא מהסרט של דני פדרמן. כבר היינו בסרט הזה וראינו מה קורה כשיוצאים למלחמה עם יוגב והיקמן מול רודריגז ופרננדז. זה נגמר בדיוק כמו נסיון להילחם בטנק עם חרבות.

הסיכוי לגנוב משחק מריאל, ברצלונה או צסק"א הוא קלוש עד אפסי.

ומה גורם לך לחשוב להקבוצה הזו טובה מזו של שנה שעברה? בטח שלא התוצאות עד עכשיו.

ואני ראיתי גם את המשחק ביניהן וגם משחקים אחריםש להם ואני יכול להגיד לך שהמשחק הזה היה יוצא מהכלל
שתיהן קבוצות חזקות על הנייר (ברצלונה הרבה פחות) ושתיהן נראות רע ברמה שאפשר להפתיע אותן
חוץ מזה,המטרה היא לא לעלות במקומות 1-2 אלא לעלות להצלבה
אני דווקא יעדיף לעלות מהמקום השלישי כדי לקבל כנראה את אולימפיאקוס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 דצמבר 2013, 21:17

rc4991 כתב:ואני ראיתי גם את המשחק ביניהן וגם משחקים אחריםש להם ואני יכול להגיד לך שהמשחק הזה היה יוצא מהכלל
שתיהן קבוצות חזקות על הנייר (ברצלונה הרבה פחות) ושתיהן נראות רע ברמה שאפשר להפתיע אותן
חוץ מזה,המטרה היא לא לעלות במקומות 1-2 אלא לעלות להצלבה
אני דווקא יעדיף לעלות מהמקום השלישי כדי לקבל כנראה את אולימפיאקוס

צסק"א וברצלונה הן קבוצות הרבה יותר עמוקות, יותר פיזיות ויותר מוכשרות מאיתנו. אין לנו שום דרך להתמודד עם האתלטיות של ג'קסון, פארגו וווימס. כשאני חושב שאינגלס יצטרך לשמור על נבארו או בלו על מירוטיץ' זה גורם לי לחשוב שאולי היה עדיף לא לעלות לטופ 16 בכלל.

רייס, היקמן ואינגלס לא הולכים להפתיע אף אחד כמו שהם לא "הפתיעו" שנה שעברה את רודריגז ורודי.
זה סתם לחיות בסרט ואז לחטוף 30 הפרש בדיוק כמו שחטפנו בעונה שעברה.

יכול להיות שנעלה ממקום 3 (סיכוי קטן) או ממקום 4 (סיכוי גדול יותר), אבל הפנטזיות שאנחנו הולכים להפתיע את אוליפיאקוס או פנר או בארסה עם היקמן, רייס ואינגלס הן הזויות לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 14 דצמבר 2013, 21:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי חציברטאס » 14 דצמבר 2013, 21:19

סורי חברים, הרצף של 6 ניצחונות כמו שהיה שנה שעברה זה לא משהו שחוזר (גם אז זה היה מקרי, ראה הצלבה). המיקום הריאלי שלנו בבית הזה זה מקום שישי. אפילו פנאתינייקוס או קובאן שכנראה יצטרפו אלינו לבית הבא יכולים לנצח אותנו ביום נתון.
חציברטאס

הודעהעל ידי מקובי » 14 דצמבר 2013, 21:54

התחזיות השחורות בפורום הזה שוברות שיאים.
מדברים כאן כאילו אנחנו נופלים ליורוקאפ, אבל הפלא ופלא הבטחנו את המקום הראשון עוד לפני המחזור האחרון (ותפסיקו לחפור על כך שהבית היה חלש- שקיבלנו את ההגרלה כולם פה רשמו שלא יהיה טיול, ושהם קונים מקום 2-3)
נהיה קל להגיד שאנחנו חלשים, אנחנו לא משחקים טוב (אנחנו לא... שלא תבינו אחרת) והמצב שחור, אבל בפועל המצב לא עד כדי כך רע.

נכון, אנחנו לא פייבוריטיים מול ריאל, אבל לעניות דעתי הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה באירופה (כנ"ל גם להפסיד)

אני לא חי בסרט, ואני רואה כדורסל מספיק זמן אבל אתה כל הזמן אומר עד כמה המצב רע, עד כמה אינגלס לא שחקן, עד כמה אליהו חסר וכו' וכו' וכו'.

שלא יובן מכאן אחרת- יש הרבה דברים שהייתי משנה, אם זה בשחקנים, אם זה ברמת הכדורסל וסוג הכדורסל שהקבוצה הזו משחקת אבל נמאס כבר לשמוע עד כמה המצב על הפרצוף. לא אגיד שהמצב טוב אבל המצב גם לא אסון. על פניו אנחנו סיימנו במקום הראשון את השלב המוקדם, נקבל בית סביר+ שממנו בהחלט אפשר להעפיל לשלב הבא, ובליגה אמנם הפסדנו יותר מדי אבל מצד שני זה לא באמת משמעותי למישהו ואני בספק אם יש כאן כאלה שחוששים שלא נסיים במקום הראשון (וגם אם כן- אנחנו סה"כ נקודה משם...)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 14 דצמבר 2013, 22:16

מקובי כתב:התחזיות השחורות בפורום הזה שוברות שיאים.
מדברים כאן כאילו אנחנו נופלים ליורוקאפ, אבל הפלא ופלא הבטחנו את המקום הראשון עוד לפני המחזור האחרון (ותפסיקו לחפור על כך שהבית היה חלש- שקיבלנו את ההגרלה כולם פה רשמו שלא יהיה טיול, ושהם קונים מקום 2-3)
נהיה קל להגיד שאנחנו חלשים, אנחנו לא משחקים טוב (אנחנו לא... שלא תבינו אחרת) והמצב שחור, אבל בפועל המצב לא עד כדי כך רע.

נכון, אנחנו לא פייבוריטיים מול ריאל, אבל לעניות דעתי הקבוצה הזו יכולה לנצח כל קבוצה באירופה (כנ"ל גם להפסיד)

אני לא חי בסרט, ואני רואה כדורסל מספיק זמן אבל אתה כל הזמן אומר עד כמה המצב רע, עד כמה אינגלס לא שחקן, עד כמה אליהו חסר וכו' וכו' וכו'.

שלא יובן מכאן אחרת- יש הרבה דברים שהייתי משנה, אם זה בשחקנים, אם זה ברמת הכדורסל וסוג הכדורסל שהקבוצה הזו משחקת אבל נמאס כבר לשמוע עד כמה המצב על הפרצוף. לא אגיד שהמצב טוב אבל המצב גם לא אסון. על פניו אנחנו סיימנו במקום הראשון את השלב המוקדם, נקבל בית סביר+ שממנו בהחלט אפשר להעפיל לשלב הבא, ובליגה אמנם הפסדנו יותר מדי אבל מצד שני זה לא באמת משמעותי למישהו ואני בספק אם יש כאן כאלה שחוששים שלא נסיים במקום הראשון (וגם אם כן- אנחנו סה"כ נקודה משם...)

מקובי, הכל טוב ויפה ומה שאתה אומר זה נכון, אבל אני יכול לקחת כנראה שנה אחורה ולמצוא הודעות שלך שיהיו די דומות לזאת.
אתה מדבר אבל זה נשמע כמו דני פדרמן (ואני לא מתכוון להעליב אותך חלילה).

אנחנו במקום הראשון, אפשר לנצח גם את ריאל, המצב לא אסון, בית סביר שאפשר לעלות לשלב הבא,... הכל נכון, וחלק מהדברים אולי אפילו יקרו.

אבל תסביר לי איך יכול להיות שהקבוצה הנוכחית בכלל לא רלוונטית להיכלל בדיון של קבוצות יורוליג בכירות. לגנוב משחק מריאל בבית... זה המקסימום שדני פדרמן יכול?

מכבי של השנה היא קבוצה די חלשה, בדיוק כמו שהיתה בעונה שעברה, וגם בעונה שעברה היא סיימה בית מוקדם במקום הראשון, ואחרי 7 משחקים בטופ 16, מצאה את עצמה עם מאזן
של 2-5 ועל סף הדחה בזיונית בטופ 16.
סדר משחקים קשה בטופ 16, יכול לגרום למצב דומה, כי למרות שמכבי נמצאת במקום הראשון, היא לא משחקת טוב, ואי אפשר לההסתתר מאחורי המקום הראשון.

אני זוכר ד"א, שבשנה שעברה כשהגרלנו את הבית ההוא, אמרתי שמכבי אמנם לא טובה, אבל יש לה מזל כי היא קיבלה קבוצות אנדראצ'יבריות בדנא שלהן, כמו סיינה, קאחה, פנר וחימקי,
וזה התברר כנכון בסוף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 דצמבר 2013, 22:22

מקובי כתב:התחזיות השחורות בפורום הזה שוברות שיאים.

מסכים איתך, סיכום טוב למצב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים