מכבי תל אביב מנסה לצרף גבוה נוסף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב מנסה לצרף גבוה נוסף

הודעהעל ידי rc4991 » 18 דצמבר 2013, 08:55

קודי כתב:אנחנו כבר לקראת סוף דצמבר, כך שבאמת מיותר להחליף עכשיו שחקנים. אף שחקן שהגיע בשלב כל כך מאוחר לא הצליח להשתלב או להשפיע במשהו על הקבוצה. נגזר עלינו להמשיך לסבול לאורך כל העונה ואני חושב שהגיע הזמן שהבעלים הנוכחיים יחטפו מכה אנושה בדמות הפסד אליפות (ואולי גם גביע) יחד עם כשלון בטופ 16. רק אחרי עוד עונה כזו והתחלת נטישה של אוהדים הם ישקלו להעביר את הבעלות לאנשים עם כסף שלא יחזיקו את הקבוצה כבת ערובה לגחמותיהם.

כבר העונה הם עמוק בבוץ.לפי מה שאני קורא נראה שרוב האוהדים שונאים אותם כמונו ורק מייחלים שיעופו מפה
כבר בקיץ הקרוב לא תהיה להם ברירה והם יצטרכו להרים תקציב מכובד אחרת נוקיה יהיה חצי ריק והכנסות הקבוצה יקוצצו משמעותית.כבר השנה לא הם לא הצליחו למכור את כל המנוים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 18 דצמבר 2013, 09:32

כל שנה אנחנו משלים את עצמנו שהם ירימו תקציב מכובד וכל שנה אנחנו חוטפים צינור. לא יהיו שום שינויים עד אשר יהיו בהיכל יותר קרחות מאוהדים.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2013, 09:53

er79 כתב:כל שנה אנחנו משלים את עצמנו שהם ירימו תקציב מכובד וכל שנה אנחנו חוטפים צינור. לא יהיו שום שינויים עד אשר יהיו בהיכל יותר קרחות מאוהדים.

אין להם במילא כסף להביא, ככה שגם קרחות בהיכל לא ישנו כלום. הדבר היחידי שיזיז משהו זה בעלים חדשים.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 דצמבר 2013, 10:03

וכרגע גם סיבה למכור אין להם. הם רק מרוויחים מהעניין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2013, 10:47

er79 כתב:כל שנה אנחנו משלים את עצמנו שהם ירימו תקציב מכובד וכל שנה אנחנו חוטפים צינור. לא יהיו שום שינויים עד אשר יהיו בהיכל יותר קרחות מאוהדים.

בדיוק!!
זה אפילו משעשע לקרוא את הזעקות שלנו מפעם לפעם ("עכשיו כבר לא תהיה להם ברירה", "הם חייבים לעשות שינויים ולהכניס את היד לכיס",...).

אנחנו צריכים להתעורר. כרגע החבורה ששולטת במועדון לא שמה פס על רוב האוהדים (אלא רק על החשובים שבהם) ולא על ההצלחה המקצועית של הקבוצה.

משפט כמו - "דני פדרמן עזב בזעם את ההיכל", הוא משפט קנוי. כלומר משפט שלמישהו היה אינטרס מובהק שיפרסמו אותו בתקשורת. who gives a fuck שדני פדרמן
עזב בזעם את ההיכל? למה צריך לכתוב את זה בכלל?
הסיבה היחידה היא להראות ולמכור כל מיני דברים.
כמו שהם גאוני שיווק והפכו (באמת) את מכבי למותג רווחי ומכניס, הם עושים את אותו הדבר כרגע, בנסיון למכור את השטויות של עצמם, לנו האוהדים.

הם לא יעשו כלום, וכדאי לנו להפסיק לצפות ולקוות. בלאט יעזוב בקיץ, גודס יהיה המאמן הראשי. זה יהיה השינוי. אני גם לא אופתע אם היקמן יישאר כאן בשביל למכור עוד
לוקש של המשכיות, כמו שהם עשו בהצלחה רבה אחרי העונה האחרונה.
אז בעונה הבאה זה לא יהיה רייס אלא דייס או מייס. ואולי זה לא יהיה היקמן אלא פיקמן או דיקמן. זה עדיין אותו הדבר בדיוק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 18 דצמבר 2013, 12:31

אם כך, אני קצת מתקשה להבין את כל הסיפור הזה של הכנסת המשקיעים החדשים בקיץ האחרון...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 דצמבר 2013, 13:52

קובי כתב:אם כך, אני קצת מתקשה להבין את כל הסיפור הזה של הכנסת המשקיעים החדשים בקיץ האחרון...

כנראה שגם המעט שהם כן הביאו מכיסם הפרטי היה כבד להם והם היו צריכים עזרה גם בזה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2013, 13:53

קובי כתב:אם כך, אני קצת מתקשה להבין את כל הסיפור הזה של הכנסת המשקיעים החדשים בקיץ האחרון...

מה כל כך קשה להבין - המשקיעים הכניסו כסף לכיסם של פדרמן ורקנאטי. לא מאמין שמשהו מזה נכנס לקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2013, 15:00

קודי כתב:

מה כל כך קשה להבין - המשקיעים הכניסו כסף לכיסם של פדרמן ורקנאטי. לא מאמין שמשהו מזה נכנס לקבוצה.

אני חושב שהמשקיעים הכניסו כסף קטן שנכנס לקבוצה לכסות חובות עבר.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 18 דצמבר 2013, 16:42

אם הם לא ישיקעו הקיץ יהיו קרחות בנוקיה ואני מאמין שגם תהיה מחאה כך שהם יכולים לשרוד במצב הנוכחי אולי עוד עונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 דצמבר 2013, 18:00

לא יודע אם זה כבר נכתב, אבל אז'ינסה עובר לניו אורלינס ב NBA. הקבוצה הצרפתית תקבל 575000 דולר ביי-אאוט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 18 דצמבר 2013, 19:38

felix_r כתב:לא יודע אם זה כבר נכתב, אבל אז'ינסה עובר לניו אורלינס ב NBA. הקבוצה הצרפתית תקבל 575000 דולר ביי-אאוט

אבל פדרמן הציע מיליון יורו :oops
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 18 דצמבר 2013, 23:15

זה קצת אירוני אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו בשנים הבאות זה ההתחזקות של ירושלים . זה פשוט יכריח את הפדרמנים לעשות מעשה ולמכור את החלק שלהם .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2013, 23:38

yzafrir כתב:זה קצת אירוני אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו בשנים הבאות זה ההתחזקות של ירושלים . זה פשוט יכריח את הפדרמנים לעשות מעשה ולמכור את החלק שלהם .

עוד אחת מהאמירות האופטימיות שלדעתי אין לה הרבה סיכוי.

מה יכריח אותם בדיוק? הרי כבר היום התקציב של מכבי גבוה בהרבה מזה של מגדל, וכך זה גם יישאר. פשוט מה שיקרה זה שמכבי תנסה להתמודד מול מגדל ומול חיפה בארץ
במקום לכוון להתמודדות מול צסקא ואול'.

אני חושב שאם מכבי היתה מנצלת את כל התקציב שלה בשביל לבנות קבוצת יורוליג טובה ולבנות אותה בחוכמה, אז גם היא לא היתה מתקשה כ"כ בליגה.
אבל כשמפקידים את הקבוצה בידיים של רייס והיקמן, וכשג'יימס וסמית' פצועים, אז זה נראה הרבה יותר קשה ופחות טוב.

רק הפסד כספי אמיתי יגרום להם לשנות כיוון ואולי אפילו למכור את הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 דצמבר 2013, 08:03

jol9 כתב:
yzafrir כתב:זה קצת אירוני אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו בשנים הבאות זה ההתחזקות של ירושלים . זה פשוט יכריח את הפדרמנים לעשות מעשה ולמכור את החלק שלהם .

מה יכריח אותם בדיוק? הרי כבר היום התקציב של מכבי גבוה בהרבה מזה של מגדל, וכך זה גם יישאר. פשוט מה שיקרה זה שמכבי תנסה להתמודד מול מגדל ומול חיפה בארץ

אני חושב שאם מכבי היתה מנצלת את כל התקציב שלה בשביל לבנות קבוצת יורוליג טובה ולבנות אותה בחוכמה, אז גם היא לא היתה מתקשה כ"כ בליגה.
אבל כשמפקידים את הקבוצה בידיים של רייס והיקמן, וכשג'יימס וסמית' פצועים, אז זה נראה הרבה יותר קשה ופחות טוב.

אתה ממש אוהב לנפץ לנו כל רסיס של תקווה ;)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 דצמבר 2013, 10:14

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אתה ממש אוהב לנפץ לנו כל רסיס של תקווה ;)

תראה, אנחנו כאן מדברים כבר 3 שנים על אותו הדבר, והמונח - "עכשיו הם יהיו חייבים" מופיע בכל הודעה שניה. בינתיים חייבים לציין שלמכבי יש הרבה הרבה מזל, שמנע
קטסטרופה ספורטיבית (הסיפור של פארגו, לאנגפורד שהיה על המדף, הטופ 16 של העונה שעברה ועוד מקרים).
ההנהלה שלנו לא מראה שהיא מחוייבת למשהו. היא מראה שהיא פשוט הולכת עם הזרם ונסחבת. לא יוזמת.

לכן, אני לא מרגיש שלאמירות כמו - "הם יהיו חייבים לחזק ולהשקיע יותר" יש אחיזה במציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חציברטאס » 19 דצמבר 2013, 16:43

לא חייב להשקיע יותר ממה משמקיעים עכשיו, אפשר פשוט להחליף מאמן, להחליף סקאוטרים, ופשוט לבנות קבוצה יותר טובה. לא חייב רכז ב-2 מיליון יורו, אפשר למצוא רכזים טובים שעולים פחות, אבל שיהיו באמת טובים, ולא הימור על רכזים מגרמניה ומתאזרחים חסרי מנוח.
חציברטאס

הודעהעל ידי toja27 » 19 דצמבר 2013, 19:09

הנה כתבה שמאששת את התחושה הפנימית שלי שמלווה אותי כבר מהקדנציה הקודמת של סופו במכבי אבל לא הייתה לי דרך ממשית להוכיח את זה
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2704829&m=1
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 20 דצמבר 2013, 11:03

אפשר לקוות בשקט?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2705002
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2013, 11:15

שחף כתב:אפשר לקוות בשקט?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2705002

בשקט אפשר.

זה נראה יותר כמו עוד ספין. פתאום כשרייס מעט מתאושש ונראה כמו סוג של שחקן כדורסל, מחליטים שהוא לא מספיק טוב? זה לא היה ברור לפני חודשיים?

אני לא מאמין שיגיע שחקן חדש למכבי בשלב הזה. סה"כ הבלגאן קצת נרגע עד הפעם הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים