Maccabikid כתב:ייני היום טוב מאוד עם המסירות שלו.
הוא כבר איזה חודש עם הרמות טובות+
כנראה עבד על זה
יאללה, עכשיו לרוץ חודשיים בליגה בלי הפרעות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:ייני היום טוב מאוד עם המסירות שלו.
MTA2311 כתב:ניהול משחק נוראי של סוזה, שרק במזל לא עלה לנו במשחק.
הבני זונות פשוט היו הרבה יותר טובים היום.
היחידים שהגיעו למשחק הם זהבי ויצחקי.
העיקר הניצחון.
LIAV10 כתב:יש לי תחושה שלא נוציא יותר מ 1-2 נקודות בשלושת המשחקים הבאים, בית״ר, בורדו ודרבי, מאוד קשה.
MTA2311 כתב:קרע לדאבור... לא נורא.
אני מציע שיביאו בינואר עוד קשר אחורי, כי זה מה שצריך עכשיו.
Maccabikid כתב:MTA2311 כתב:קרע לדאבור... לא נורא.
מה?
MTA2311 כתב:Maccabikid כתב:MTA2311 כתב:קרע לדאבור... לא נורא.
מה?
איזה חלק בהודעה לא הבנת?
Maccabikid כתב:MTA2311 כתב:Maccabikid כתב:MTA2311 כתב:קרע לדאבור... לא נורא.
מה?
איזה חלק בהודעה לא הבנת?
החלק השני.. צריך עוד קשר אחורי?
or163 כתב:מהקיץ אני מייחל לבואו של טוטו, הלוואי ויגיע. מסתמן שאוראל רוצים להיפטר ממנו, אני הייתי מנסה להשאיל אותו עד סוף העונה עם אופציה לרכישה, ככה שאם לא יתאקלם אפשר יהיה לחתוך את זה בקיץ.
אתמול פורסם ב-YNET על מועמדותו של דוד רודריגז, הוא חלוץ שמשחק בסלטה ויגו . פורסם שחואן פאבלו, ששיחק איתו בעבר, המליץ עליו.
יש לו 62 שערים ב-177 משחקים בליגת המשנה בספרד כאשר ברוב המשחקים עלה כמחליף.
אני חושב שזה רעיון רע, העמדה האחרונה שצריכים להתחזק בה בזר היא עמדת החלוץ, שם השוק הישראלי עשיר ביותר (רק עכשיו נמצאים על המדף - טוטו, דודו ביטון, שהר, דמארי, שכטר ואולי אפילו הייתי מכניס את ארבייטמן לרשימה. בסוף העונה אולי יתווספו לרשימה עטר וחמד - תלוי איך העונה שלהם תתפתח) עדיף להתחזק בזר בעמדת המגן הימני או קשר 50/50 שההיצע שלהם יותר דל בשוק הישראלי.
האידיאל מבחינתי בינואר זה טוטו, גולסה (גם אם לא לעונה הנוכחית לפחות לתחילת העונה הבאה) ומגן ימני זר.
MTA2311 כתב:or163 כתב:מהקיץ אני מייחל לבואו של טוטו, הלוואי ויגיע. מסתמן שאוראל רוצים להיפטר ממנו, אני הייתי מנסה להשאיל אותו עד סוף העונה עם אופציה לרכישה, ככה שאם לא יתאקלם אפשר יהיה לחתוך את זה בקיץ.
אתמול פורסם ב-YNET על מועמדותו של דוד רודריגז, הוא חלוץ שמשחק בסלטה ויגו . פורסם שחואן פאבלו, ששיחק איתו בעבר, המליץ עליו.
יש לו 62 שערים ב-177 משחקים בליגת המשנה בספרד כאשר ברוב המשחקים עלה כמחליף.
אני חושב שזה רעיון רע, העמדה האחרונה שצריכים להתחזק בה בזר היא עמדת החלוץ, שם השוק הישראלי עשיר ביותר (רק עכשיו נמצאים על המדף - טוטו, דודו ביטון, שהר, דמארי, שכטר ואולי אפילו הייתי מכניס את ארבייטמן לרשימה. בסוף העונה אולי יתווספו לרשימה עטר וחמד - תלוי איך העונה שלהם תתפתח) עדיף להתחזק בזר בעמדת המגן הימני או קשר 50/50 שההיצע שלהם יותר דל בשוק הישראלי.
האידיאל מבחינתי בינואר זה טוטו, גולסה (גם אם לא לעונה הנוכחית לפחות לתחילת העונה הבאה) ומגן ימני זר.
קודם כל, איפה היית?
גם אני לא הייתי מביא חלוץ זר. ממש לא.
אני לא חושב שצריך 50\50, והייתי מסתפק בראלי בתור מגן ימני. הוא כישרון גדול.
LIAV10 כתב:גולסה 50/50?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים