Holiday_Armadillo כתב:''אין אף קבוצה שאפשר להגיד עליה שהיא פייבורטית מול מכבי חיפה בקריית אליעזר, אולי רק מכבי ת''א''
הדובר? ניר קלינגר
לא הבנתי למה זה מצחיק.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:''אין אף קבוצה שאפשר להגיד עליה שהיא פייבורטית מול מכבי חיפה בקריית אליעזר, אולי רק מכבי ת''א''
הדובר? ניר קלינגר

or163 כתב:קלינגר ידוע בחיבה שלו למכבי ודווקא מפרגן לנו די הרבה.

Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:קלינגר ידוע בחיבה שלו למכבי ודווקא מפרגן לנו די הרבה.
לא יכול היה לפרגן בניצחון חוץ באשדוד? עשה לנו את המוות שם

MTA2311 כתב:1-0 לבני יהודה או 1-1.

or163 כתב:הרכב מכבי ת"א: חואן פאבלו, יואב זיו, איתן טיבי, קרלוס גארסיה, גל אלברמן, ניקולה מיטרוביץ', ערן זהבי, דור מיכה, טל בן חיים, ברק יצחקי, ראדה פריצה.
שני שינויים מהשבוע שעבר, יצחקי וטב"ח במקום ראדי ואלטמן.
לפי ההרכב נראה שזיו יעלה שוב פעם כבלם ומכבי ישחקו 3-4-3. הרכב פנטסטי לטעמי, הכי התקפי שיכול להיות.
זהבי קפטן שוב.

Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:הרכב מכבי ת"א: חואן פאבלו, יואב זיו, איתן טיבי, קרלוס גארסיה, גל אלברמן, ניקולה מיטרוביץ', ערן זהבי, דור מיכה, טל בן חיים, ברק יצחקי, ראדה פריצה.
שני שינויים מהשבוע שעבר, יצחקי וטב"ח במקום ראדי ואלטמן.
לפי ההרכב נראה שזיו יעלה שוב פעם כבלם ומכבי ישחקו 3-4-3. הרכב פנטסטי לטעמי, הכי התקפי שיכול להיות.
זהבי קפטן שוב.
אני מתה על זה שכל פעם ''ישראל היום'' מנסים לנבא את ההרכב של מכבי ואף פעם לא קרובים
הפעם הם אמרו שייני יהיה בלם שלישי ושאייבינדר יפתח ליד ראדי ואלברמן במקום מיטרוביץ'
אני קצת מודאגת מזה שזיו בלם שלישי האמת
LIAV10 כתב:אני מת על זהבי, אבל קרלוס ואלברמן לא אמורים להיות לפניו?

LIAV10 כתב:מי משחק באמצע? גארסיה או טיבי?
אני חושב שטיבייותר מתאים לצד כי יש לו דריבל עדיף ועלייה טובה יותר קדימה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים