המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:משחק נהדר שלו
בהתקפה אין לו מה למכור אבל בהגנה ובריבאונד הוא נהדר
יש לו מה למכור. טיוס אתלט מצויין ויכול לעשות נקודות מריבאונד התקפה ומלחמה על כדורים או אם מפעילים אותו כמו שצריך אחרי פיק אנד רול (למשל התרגיל הנפלא של בלאט אחרי פסק הזמן).
בהחלט מספק את הסחורה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:משחק נהדר שלו
יש לו מה למכור. טיוס אתלט מצויין ויכול לעשות נקודות מריבאונד התקפה ומלחמה על כדורים או אם מפעילים אותו כמו שצריך אחרי פיק אנד רול (למשל התרגיל הנפלא של בלאט אחרי פסק הזמן).
בהחלט מספק את הסחורה.
בינתיים היחיד שיודע להפעיל אותו זה אינגלס
rc4991 כתב:משחק נהדר שלו
מכביסט29 כתב:מאז שטיוס נכנס ברצינות לרוטציה קורים לנו רק דברים טובים. פתאום שון ג'יימס נראה כמו עבר רחוק..
שחף כתב:אולי כשג'יימס יחזור נראה בטעות הרכב עם שני גבוהים והיריבות לא ייקחו כל ערב 12 ריבאונד התקפה,
#סתם מחשבה שכזו#
felix_r כתב:באמת שאין תלונות לטיוס, עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. כל הכבוד.
אם כי אסור לשכוח, שמול הקבוצה היחידה בטופ-16 שהיה לה קו קידמי קצת יותר רציני מילדים או פנסיונרים, ואני מדבר על לוקומוטיב, טיוס לא היה מסוגל לעשות כלום.
למזלנו, קבוצות ה NBA גנבו מאירופה כמעט את כל השחקנים, שנראים כמו סנטרים, והשנה אין הרבה קבוצות ביורוליג, שיש להן קו קדמי אמיתי. ככה שמול רוב הקבוצות טיוס כן יכול לתרום.
היום יכולנו לראות מה קורה, כשקבוצה עם קו קדמי אמיתי פוגשת קבוצת סמול-בול. אני מדבר על המשחק במוסקבה. מסינה סירב לעשות תחרות ריצה עם ריאל, והעלה בחמישייה את קרסטיץ' (5), וורונצביץ' (4) וחריאפה (3). את הרבע האחרון מסינה שיחק עם קרסטיץ' ב 4 (!) וקאון כ 5.
Asf כתב:felix_r כתב:באמת שאין תלונות לטיוס, עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. כל הכבוד.
אם כי אסור לשכוח, שמול הקבוצה היחידה בטופ-16 שהיה לה קו קידמי קצת יותר רציני מילדים או פנסיונרים, ואני מדבר על לוקומוטיב, טיוס לא היה מסוגל לעשות כלום.
למזלנו, קבוצות ה NBA גנבו מאירופה כמעט את כל השחקנים, שנראים כמו סנטרים, והשנה אין הרבה קבוצות ביורוליג, שיש להן קו קדמי אמיתי. ככה שמול רוב הקבוצות טיוס כן יכול לתרום.
היום יכולנו לראות מה קורה, כשקבוצה עם קו קדמי אמיתי פוגשת קבוצת סמול-בול. אני מדבר על המשחק במוסקבה. מסינה סירב לעשות תחרות ריצה עם ריאל, והעלה בחמישייה את קרסטיץ' (5), וורונצביץ' (4) וחריאפה (3). את הרבע האחרון מסינה שיחק עם קרסטיץ' ב 4 (!) וקאון כ 5.
מסכים עם זה שכנראה הוא ייתקל בקשיים מול קבוצות עם קווים קדמיים רציניים יותר, אבל אני לא מסכים עם כך שהוא לא היה מסוגל לעשות כלום מול קובאן.
לדעתי התרומה הסטטיסטית הדלה עד בלתי קיימת שלו במשחק הזה נבעה בעיקר מכך שהוא נקלע לבעיית עבירות ולכן הוא שיחק רק 10 דקות. במשחק הבית הקודם מול קובאן, הוא דווקא סיים עם 5 נק', 5 ריבאונדים ולא פחות מ-3 חסימות.
LIAV10 כתב:עם כל הכבוד העבירות שנשרקו לו היו בזיוניות, אני זוכר את זה.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:עם כל הכבוד העבירות שנשרקו לו היו בזיוניות, אני זוכר את זה.
זה בכלל לא משנה.
בוא אני אזכיר לך את העונה של פרקינס ואנדרסון. אז היה לנו פרונט של פישר ולאזמה , דומה לג'יימס וטיוס עכשיו. אתה זוכר איך פרטיזן הרגה אותנו עם מאריץ' + ווראנש. קשה מאוד להתמודד מול מאסה גדולה גם אם אתה קפיץ אתלטי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים