המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ארגו/רכז אמיתי וטוב, יוגב
הימור (אפילו בראון מהפועל), לאנדסברג
סמית׳/אינגלס/פליט NBA מוכשר, פניני
בלו, זר לא יקר מידי אבל גם לא בשקל.
סופו, ג׳יימס/זר איכותי אחר, טיוס
dod כתב:LIAV10 כתב:ארגו/רכז אמיתי וטוב, יוגב
ג'וש דאנקן
roy1000 כתב:dod כתב:LIAV10 כתב:ארגו/רכז אמיתי וטוב, יוגב
ג'וש דאנקן
ג'וש דאנקן צריך להיות במכבי בעונה הבאה. אבל אם הוא בא, זה במקום טיוס.
LIAV10 כתב:ההשוואה בכלל לא מגוחכת, מה הסיכוי שיגיע שחקן גבוה טוב בכזה כסף קטן?
סופו מאוד יעיל אבל מאוד מוגבל, יעמיד ממוצע של 15 דקות ומה השאר? אין, אתה חייב לפחות עוד גבוה חוץ מסופו ובלו שיוכל לעשות משהו התקפית.
אל תבין אותי לא נכון, גם לי נמאס מסגל ארוך, בינוני וחסר שכל, גם אני הייתי שמח לסגל קצר ואיכותי, אבל עשית פה קו אחורי מטורף והפקרת לגמרי את הקו הקדמי.
פארגו/רכז אמיתי וטוב, יוגב
לדעתי מכבי צריכים לשאוף לכיוון הזה, 11 שחקנים אבל שיהיה מאוזן ואיכותיים בכל העמדות ל40 דקות
er79 כתב:אוקיי, אתה מציע מה שאני מציע, רק עם סנטר איכותי במקום גארד איכותי. אני רואה את זה קצת אחרת. אגב, דאנקן יכול להתאים לשחקן ה-11 שהצעתי בעמוד הקודם, אבל בשביל לחסוך בעלויות זה צריך להיות על חשבון ג'יימס. אני דווקא לא בטוח שבלו יפרוש בעונה הבאה.
er79 כתב:תשכח משחקן מוביל בכל עמדה. אין כסף לזה, והשחקנים המובילים כפי שאתה רואה את זה זה לא השחקנים המובילים כפי שהנהלת מכבי ובלאט רואים. על פי ההגדרה שלהם שחקנים מובילים זה שחקני יורוקאפ וכוכבי הליגה הגרמנית. אני עדיין נוקט בעמדה של שני כוכבים ושחקנים משלימים זולים לידם.
dod כתב:er79 כתב:תשכח משחקן מוביל בכל עמדה. אין כסף לזה, והשחקנים המובילים כפי שאתה רואה את זה זה לא השחקנים המובילים כפי שהנהלת מכבי ובלאט רואים. על פי ההגדרה שלהם שחקנים מובילים זה שחקני יורוקאפ וכוכבי הליגה הגרמנית. אני עדיין נוקט בעמדה של שני כוכבים ושחקנים משלימים זולים לידם.
מסכים. לא התכוונתי למוביל ברמה של פארגו/לנגפורד בכל עמדה. את זה נשאיר לריאל/צסק'"א/פנר/ברצלונה. אנחנו הרי "במודל אולימפיאקוס"![]()
לדעתי - למודל הזה סופו לא מתאים כי הוא מאלץ אותך להשכיב בעמדה 5 המון כסף (לא היית רוצה שטיוס ישחק ביורוליג 25 דקות בממוצע למשחק, או שכן?)
מתאמנים לקראת הקיץroy1000 כתב:אפשר לנעול את הת'רד. חיזוק לא יגיע העונה.
er79 כתב:חשבתי על זה:
סמית-850 אלף דולר
ג'יימס - 600 אלף, אבל בגלל המיסוי שלו הוא בסביבות המליון דולר שכר. מדובר בסכומים נטו ולכן לא משנה כמה הברוטו
רייס - חצי מליון
היקמן - למיטב הבנתי סביבות 400 אלף.
אינגלס - לא ברור השכר שלו, אבל נכתב שהוא מרוויח פחות מקיינר מדלי. לצורך העניין נתמחר אותו על 700 אלף.
אני אתמחר את ג'ייק כהן בסדר גודל של 200 אלף.
בלאט משתכר 700 אלף.
פניני מרוויח מעל חצי מליון דולר. היה מת !!!
אני מעריך שלנדסברג בין 250 ל-300.
כרגע יש לנו עוד חוב על פלאניניץ, אבל אני מניח שזה מתקזז עם השחרור של נעימי. לפי החישוב שלי מתפנה תקציב של בין 5 ל-5.5 מליון דולר לערך אם השחקנים שציינתי יעזבו, כמובן במידה ואלו שחתומים על חוזה ימצאו קבוצה. עכשיו בוא נראה אם הקבוצה שבניתי אפשרית. אני לא מחשב את שכרם של אוחיון, בלו, טיוס וסופו כרגע, שלצורך הבדיקה שאני עושה נשארים בקבוצה. שדרוגי השכר שלהם לא משמעותיים, וגם אם כן, השכר של בלאט ושל פניני כישראלים גבוה יותר בין כה וכה מהמדווח, כך שהפער התקציבי לא אקוטי. נגיד שהצמדתי בעמדה 1 לאוחיון שחקן כמו פארגו, שאני מקצין את השכר שלו בגלל חשש לפיצוי לרוסים, ונתמחר אותו ב-2 מליון. אני אקצין גם עם לנגפורד ואתמחר אותו ב-1.75 מליון. יש לי בערך מליון וחצי דולר לשחק איתם. סמית שיחק בחיפה ב-300. נגיד שיוצע לו 400. במליון הנותרים אני לא רואה בעיה לשים פה את בן רייס, בלייזר, בראון ואדלשטיין כמאמן. ייתכן ואולי אפשר להביא את דאנקן במקום בלייזר, או בנוסף. בקיצור, מכבי בהחלט יכולה להביא 2 קליברים , אבל כמובן שיש לזה מחיר. אני הייתי הולך על זה.
roy1000 כתב:אפשר לנעול את הת'רד. חיזוק לא יגיע העונה.
itai7 כתב:טיוס היה סגור באולימפיאקוס, אבל המחליף חתם ב-NBA
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 61303.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים