המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הטורקיות מאז ומתמיד היו לוזריות, אפס הייתה פה ושם בפיינל פור בתחילת שנות האלפיים, אבל זהו.
roy1000 כתב:הטופ 16 כל כך ארוך שאי אפשר לקבןר עדיין אף קבוצה. קשה לי להאמין שפנר וגלא לא יעלו להצלבה.
Thorin כתב:roy1000 כתב:הטופ 16 כל כך ארוך שאי אפשר לקבןר עדיין אף קבוצה. קשה לי להאמין שפנר וגלא לא יעלו להצלבה.
גלא הפסידה בבית לשתי היריבות שלה על הכרטיס ככה שקשה לי להאמין שיש לה באמת סיכוי.
כרגע אם מישהי יכולה לאיים על מכבי או קובאן זאת באיירן וגם זה אני בספק.
שחף כתב:פנר תהיה בהצלבה. יש לה סגל נהדר ומאמן אדיר, וזו ליגה של 14 מחזורים ולא 6. אם נגיע להצלבה אני הייתי שואף לפגוש את אולימפיאקוס, שכבר בשנה שעברה היה לנו מאצ' אפ לא רע בכלל איתם והם אובראצ'יברים בגדול, אלופים או לא.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:הטורקיות מאז ומתמיד היו לוזריות, אפס הייתה פה ושם בפיינל פור בתחילת שנות האלפיים, אבל זהו.
אפס החזיקה בזמנו את אחד השחקנים הטובים באירופה בשנות ה-90, פטאר נאומוסקי. צריך לזכור גם שדור הזהב של הטורקים, עם כמה כדורסלנים
נהדרים כבר מאחורינו.
בכל אופן, הם מוציאים הרבה מאוד כסף, אבל לא מצליחים לחבר סגלים תחרותיים מספיק ליורוליג גם בגלל בעיית מאמנים (שפנר הצליחה לפתור) וגם
בגלל שחקנים מקומיים לא מספיק טובים.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:הטורקיות מאז ומתמיד היו לוזריות, אפס הייתה פה ושם בפיינל פור בתחילת שנות האלפיים, אבל זהו.
אפס החזיקה בזמנו את אחד השחקנים הטובים באירופה בשנות ה-90, פטאר נאומוסקי. צריך לזכור גם שדור הזהב של הטורקים, עם כמה כדורסלנים
נהדרים כבר מאחורינו.
בכל אופן, הם מוציאים הרבה מאוד כסף, אבל לא מצליחים לחבר סגלים תחרותיים מספיק ליורוליג גם בגלל בעיית מאמנים (שפנר הצליחה לפתור) וגם
בגלל שחקנים מקומיים לא מספיק טובים.
לא כל כך מדוייק, יש שחקנים טורקים מפוצצים בכישרון גם היום, הם פשוט מעבר לים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים