16 ינואר 2014, 23:11
rc4991 כתב:נתן משחק נהדר הערב אבל אני עדיין חושב שהוא לא רכז פותח
16 ינואר 2014, 23:14
16 ינואר 2014, 23:47
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:נתן משחק נהדר הערב אבל אני עדיין חושב שהוא לא רכז פותח
אני דווקא חושבת שבפורמה של העונה הזו הוא כן יכול להיות רכז פותח.
ברור שהוא לא איזה רכז על ברמות של רודריגז או ספאנוליס או משהו באיזור החיוג הזה.
אבל הוא בהחלט רכז טוב וסולידי שיכול להיות סבבה לגמרי במידה ומביאים כוכב גדול בעמדה אחרת, כמו עמדה 2 למשל....
17 ינואר 2014, 00:11
felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:נתן משחק נהדר הערב אבל אני עדיין חושב שהוא לא רכז פותח
אבל הוא בהחלט רכז טוב וסולידי שיכול להיות סבבה לגמרי במידה ומביאים כוכב גדול בעמדה אחרת, כמו עמדה 2 למשל....
אני מדבר על זה הרבה זמן. זאת השנה השלישית ברציפות, שבקיץ בונים עליו כמחליף, ובמהלך העונה הוא הופך לרכז ראשון. אז למה לבלבל לעצמנו את המוח? שישימו אותו רכז ראשון כבר בבנייה בקיץ, ונחסוך הרבה כאב ראש (וגם כסף לעמדות אחרות)
17 ינואר 2014, 00:20
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:נתן משחק נהדר הערב אבל אני עדיין חושב שהוא לא רכז פותח
אני מדבר על זה הרבה זמן. זאת השנה השלישית ברציפות, שבקיץ בונים עליו כמחליף, ובמהלך העונה הוא הופך לרכז ראשון. אז למה לבלבל לעצמנו את המוח? שישימו אותו רכז ראשון כבר בבנייה בקיץ, ונחסוך הרבה כאב ראש (וגם כסף לעמדות אחרות)
הוא כל הזמן הופך לרכז הראשון כי הרכזים שמכבי מביאה הם פשוט עלובים, לא כי הרעיון לא היה נכון מראש.
אבל אולי באמת כדאי להפסיק לנסות להביא כל מיני הימורים עלובים מהליגה הגרמנית, ולהשקיע את הכסף בכוכב אחד גדול בקו האחורי לצד אוחיון.
כמובן שאם יש למכבי אופציה להביא איזה רכז גדול (נניח משהו כמו פארגו), אז ברור שצריך לעשות את זה, אבל אם זה בחירה בין לתת להביא סתם עוד איזה רייס לבין פשוט לתת לאוחיון מראש את המפתחות לעמדת הרכז ולהביא לצידו איזה תותח - אני מעדיפה את האופציה השנייה.
17 ינואר 2014, 01:19
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:נתן משחק נהדר הערב אבל אני עדיין חושב שהוא לא רכז פותח
הוא כל הזמן הופך לרכז הראשון כי הרכזים שמכבי מביאה הם פשוט עלובים, לא כי הרעיון לא היה נכון מראש.
אבל אולי באמת כדאי להפסיק לנסות להביא כל מיני הימורים עלובים מהליגה הגרמנית, ולהשקיע את הכסף בכוכב אחד גדול בקו האחורי לצד אוחיון.
כמובן שאם יש למכבי אופציה להביא איזה רכז גדול (נניח משהו כמו פארגו), אז ברור שצריך לעשות את זה, אבל אם זה בחירה בין לתת להביא סתם עוד איזה רייס לבין פשוט לתת לאוחיון מראש את המפתחות לעמדת הרכז ולהביא לצידו איזה תותח - אני מעדיפה את האופציה השנייה.
17 ינואר 2014, 03:23
17 ינואר 2014, 08:33
17 ינואר 2014, 08:50
LIAV10 כתב:הוא לא חתם לשלוש שנים בחוזה חדש?
17 ינואר 2014, 09:27
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הוא לא חתם לשלוש שנים בחוזה חדש?
זה הקטע ההזוי
מישהו חשב שזה חכם לתת אופציית יציאה הדדית בסוף העונה הראשונה
17 ינואר 2014, 12:47
17 ינואר 2014, 13:11
MTA2311 כתב:אתם סגורים על עניין האופציה אחרי העונה הראשונה?
בכל מקרה, אני לא רואה את יוגב ממהר לעזוב את מכבי בשביל הצעה גבוהה. לא כי יש לו סנטימנטים למועדון, פשוט כי הוא כבר למד שזה לא צעד חכם מבחינתו.
17 ינואר 2014, 13:38
17 ינואר 2014, 14:02
MTA2311 כתב:ירושלים לא מסוגלת לשלם יותר ממכבי לאף שחקן.
אני מאמין שהוא יישאר במכבי בכל מקרה. נראה
17 ינואר 2014, 14:11
MTA2311 כתב:ירושלים לא מסוגלת לשלם יותר ממכבי לאף שחקן.
אני מאמין שהוא יישאר במכבי בכל מקרה. נראה
17 ינואר 2014, 17:44
17 ינואר 2014, 17:57
yzafrir כתב:עונה הבאה כשיהיה לירושלים מקור הכנסה נוסף ( הארנה) אז גם הסכום שהיא תוכל לשלם יעלה....
17 ינואר 2014, 19:30
felix_r כתב:yzafrir כתב:עונה הבאה כשיהיה לירושלים מקור הכנסה נוסף ( הארנה) אז גם הסכום שהיא תוכל לשלם יעלה....
בשביל להיות מקור הכנסה צריכים לא רק את הארנה, אלא גם מנויים שימלאו את הארנה
17 ינואר 2014, 19:46
שמואל1 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:עונה הבאה כשיהיה לירושלים מקור הכנסה נוסף ( הארנה) אז גם הסכום שהיא תוכל לשלם יעלה....
בשביל להיות מקור הכנסה צריכים לא רק את הארנה, אלא גם מנויים שימלאו את הארנה
לירושלים יש קהל אוהדים גדול מאוד, ועם הכסף בא התאבון. הם ימלאו את הארנה, ואם לא זה לפחות את רובה.
17 ינואר 2014, 20:09