LIAV10 כתב:בסדר, מוכן לקבל שחקן שמסוגל לסחוב קבוצה לפיינל פור גם אם הוא הפסיד כבר בשלוש גמרים בעבר.
שחקן עם רמת כישרון שלא היה פה המון זמן.
בינתיים הוא לא סחב אף קבוצה והיו לידו תמיד עוד כמה כוכבים וסגל חזק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:בסדר, מוכן לקבל שחקן שמסוגל לסחוב קבוצה לפיינל פור גם אם הוא הפסיד כבר בשלוש גמרים בעבר.
שחקן עם רמת כישרון שלא היה פה המון זמן.
שחף כתב:יש לו תואר MVP של היורוליג, זה הרבה יותר ממה שפארגו השיג עד עכשיו. מה שמשעשע שאנשים מדברים על פארגו כעל מישהו שנפגע מהסירוס של מסינה ושוכחים שגם תאודוסיץ' נראה הרבה יותר טוב לפני כן.
rc4991 כתב:יוני,פארגו שחקן תותח מבחינתי
הוא נתן חצי עונה טובה ובשניה התפוצץ,הוא גם הרשים מאוד ב-nba כשאירווינג נפצע
לא קונה את זה שהוא נכשל השנה בגלל עניין מנטאלי אלא בגלל מסינה שנכשל איתו,עם ג'קסון,פרידזון והרשימה ארוכה...
rc4991 כתב:יוני,פארגו שחקן תותח מבחינתי
הוא נתן חצי עונה טובה ובשניה התפוצץ,הוא גם הרשים מאוד ב-nba כשאירווינג נפצע
לא קונה את זה שהוא נכשל השנה בגלל עניין מנטאלי אלא בגלל מסינה שנכשל איתו,עם ג'קסון,פרידזון והרשימה ארוכה...
yzafrir כתב:כאילו שמכבי יכולה להחתים את תאודוסיץ' ....נו באמת...
בניינו אם מכבי תחתים שניים מבין פארגו / ג'קסון / לאנגפורד / תאודוסיץ' / גארד ברמות האלו...ולא משנה באיזה ציוות , זו יהיה המהפכה הכי גדולה שמכבי עשתה בעשר שנים האחרונות...
לא רואה את זה קורה...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:כאילו שמכבי יכולה להחתים את תאודוסיץ' ....נו באמת...
בניינו אם מכבי תחתים שניים מבין פארגו / ג'קסון / לאנגפורד / תאודוסיץ' / גארד ברמות האלו...ולא משנה באיזה ציוות , זו יהיה המהפכה הכי גדולה שמכבי עשתה בעשר שנים האחרונות...
לא רואה את זה קורה...
למה שמכבי תחתים את תיאודוסיץ' אם אפשר להגיע להצלבה עם רייס והיקמן?
המטרה של מכבי זה טופ, כאשר הצלבה היא בונוס, והמטרות האלו הושגו במלואן העונה עם סגל בתקציב של מסטיק בזוקה.
המאבק בעונה הבאה יהיה על השארתו של אוחיון, לא על כל מיני פנטזיות כמו פארגו או תיאודוסיץ'.
yzafrir כתב:מסכים איתך .
אולי גארד אחד איכותי יגיע כשסביר יותר שזה יהיה מאלו שבירידה ( פארגו , ג'קסון ) ולא מאלו שבעלייה עכשיו או שגם ככה יקרים מאוד (לאנגפורד , תאודוסיץ' ) . אבל גם זה תלוי באיך נראה בהצלבה וכמה ביקורת יהיה בתקשורת בקיץ .
נראה לי בקיץ יהיה גם ניסיון להחתים את גל מקל...
jol9 כתב:רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?
פרט לכך אני מסכים איתך, והזהות של שני הגארדים תהיה מעניינת וחשובה במיוחד.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?
מצד אחד, אני לא רואה סיבה להשאיר אותו, אבל מצד שני, יש לו חוזה גדול, ואין לו מחליף ישראלי. את לא יכול לשחרר אותו בלי לשלם לו הרבה מאוד כסף.
אחרי שבלאט יילך, אולי מאמן אחר ישתמש בו יותר.
לגבי הזהות של שני הגארדים - קשה לצפות ליותר מדי. רק אם תהיה קונסטלציה שבה צסק"א מוכנים לשלם לפארגו את רוב המשכורת לפה שחקן כזה, אחרת אתה תראה את היקמן (או תואם) גם בעונה הבאה.
MTA2311 כתב:צריך לציין שגם שנה שעברה הייתה תקופה של משחקים טובים וכבר אמרנו שבלאט " הצליח לייצב את הספינה" ואז הובסנו בהצלבה והפסדנו אליפות.
כשמסתכלים בראייה רחבה על שלוש השנים האחרונות, אי אפשר להגיד שבלאט הצליח פה. לא מבחינת תוצאות, ובטח שלא מבחינת הדרך.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?
מצד אחד, אני לא רואה סיבה להשאיר אותו, אבל מצד שני, יש לו חוזה גדול, ואין לו מחליף ישראלי. את לא יכול לשחרר אותו בלי לשלם לו הרבה מאוד כסף.
לגבי הזהות של שני הגארדים - קשה לצפות ליותר מדי. רק אם תהיה קונסטלציה שבה צסק"א מוכנים לשלם לפארגו את רוב המשכורת לפה שחקן כזה, אחרת אתה תראה את היקמן (או תואם) גם בעונה הבאה.
מה שמדאיג זה שבעונה הבאה כנראה נהיה עם מאמן אחר... אפשר להגיד על בלאט הרבה וכולנו גם אמרנו, אבל אין ספק שהוא עושה עבודה
מאוד קשה ובתנאים לא פשוטים ועם לחץ גדול. הוא פשוט הצליח לייצב את הספינה, למרות אלה שלא ממש עוזרים לו בהנהלה, ולפחות כרגע לא רק שהקבוצה
בדרך הנכונה, אלא שהוא נמצא במצב של לקחת קבוצה של ברווזים צולעים כל הדרך לפיינל פור...
חבל שמכבי לא חושבים קצת יותר בגדול. עם המאמן הזה, עם המסורת של מכבי ועם תקופת המעבר שעוברת על היורוליג בשנים הללו, מכבי היתה אפילו יכולה לצאת
עם איזה תואר ולפחות עם פיינל פור או שניים.
לא סתם הקבוצה המוגבלת מפיראוס לקחה שני תארים ברציפות. אפשר לעשות את זה רק בתקופת מעבר...
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?
מה שמדאיג זה שבעונה הבאה כנראה נהיה עם מאמן אחר... אפשר להגיד על בלאט הרבה וכולנו גם אמרנו, אבל אין ספק שהוא עושה עבודה
מאוד קשה ובתנאים לא פשוטים ועם לחץ גדול. הוא פשוט הצליח לייצב את הספינה, למרות אלה שלא ממש עוזרים לו בהנהלה, ולפחות כרגע לא רק שהקבוצה
בדרך הנכונה, אלא שהוא נמצא במצב של לקחת קבוצה של ברווזים צולעים כל הדרך לפיינל פור...
חבל שמכבי לא חושבים קצת יותר בגדול. עם המאמן הזה, עם המסורת של מכבי ועם תקופת המעבר שעוברת על היורוליג בשנים הללו, מכבי היתה אפילו יכולה לצאת
עם איזה תואר ולפחות עם פיינל פור או שניים.
לא סתם הקבוצה המוגבלת מפיראוס לקחה שני תארים ברציפות. אפשר לעשות את זה רק בתקופת מעבר...
דווקא ההנהלה לחצה עליו להשתמש יותר בשחקני הספסל שבלאט לא ספר או רצה להחליף. התברר, שהם לא כאלה רעים כשמאמן מפסיק ללכת ראש בראש ומתחיל להשתמש בהם בחוכמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים