יורוליג: טופ 16 - המחזור השלישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: טופ 16 - המחזור השלישי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2014, 00:44

LIAV10 כתב:בסדר, מוכן לקבל שחקן שמסוגל לסחוב קבוצה לפיינל פור גם אם הוא הפסיד כבר בשלוש גמרים בעבר.
שחקן עם רמת כישרון שלא היה פה המון זמן.

בינתיים הוא לא סחב אף קבוצה והיו לידו תמיד עוד כמה כוכבים וסגל חזק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 ינואר 2014, 00:47

יש לו תואר MVP של היורוליג, זה הרבה יותר ממה שפארגו השיג עד עכשיו. מה שמשעשע שאנשים מדברים על פארגו כעל מישהו שנפגע מהסירוס של מסינה ושוכחים שגם תאודוסיץ' נראה הרבה יותר טוב לפני כן.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2014, 00:48

תאודוסיץ' הוא הד קייס. שחקן בעל אופי מסריח. הוא גם אחד שכבר נהרס בכסף הגדול של צסקא. לא רוצה אותו פה, למרות שיש לו יכולות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2014, 00:50

שחף כתב:יש לו תואר MVP של היורוליג, זה הרבה יותר ממה שפארגו השיג עד עכשיו. מה שמשעשע שאנשים מדברים על פארגו כעל מישהו שנפגע מהסירוס של מסינה ושוכחים שגם תאודוסיץ' נראה הרבה יותר טוב לפני כן.

יש בזה משהו אבל יכולת ההרס העצמי שלו והאגו תלויים רק בעצמו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2014, 00:52

דרך אגב, ככל שמילאנו מצליחה יותר, הסיכוי שנראה כאן את לאנגפורד נעשה נמוך יותר.
אם מילאנו תעלה להצלבה, לדעתי הסיכוי הזה יהפוך לאפסי.
המאמן סקאריולו אוהב את לאנגפורד (הביא אותו לחימקי בזמנו), נוסיף לזה הצלחה מקצועית , ולא תישאר ללאנגפורד שום סיבה לעזוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2014, 01:24

rc4991 כתב:יוני,פארגו שחקן תותח מבחינתי
הוא נתן חצי עונה טובה ובשניה התפוצץ,הוא גם הרשים מאוד ב-nba כשאירווינג נפצע
לא קונה את זה שהוא נכשל השנה בגלל עניין מנטאלי אלא בגלל מסינה שנכשל איתו,עם ג'קסון,פרידזון והרשימה ארוכה...

לא יודע את מי הוא הרשים בNBA, אבל כנראה לא את אלה שהיה צריך, כי אחרת לא היה חוזר לאירופה.

שוב, הוא שחקן טוב מאוד, אבל הוא עדיין לא ב- A LIST של היורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 ינואר 2014, 02:31

rc4991 כתב:יוני,פארגו שחקן תותח מבחינתי
הוא נתן חצי עונה טובה ובשניה התפוצץ,הוא גם הרשים מאוד ב-nba כשאירווינג נפצע
לא קונה את זה שהוא נכשל השנה בגלל עניין מנטאלי אלא בגלל מסינה שנכשל איתו,עם ג'קסון,פרידזון והרשימה ארוכה...

הוא עבר בשלוש קבוצות בתוך שתי עונות על איזה הצלחה אתה מדבר בדיוק? זה שיש לו את הכישרון הדרוש לשחק שם זה נכון לדעתי והוא גם הראה את זה אבל הוא לא הצליח שם וזאת עובדה.
הוא גם לא היה חוזר לאירופה אחרי שניסה להגיע לNBA ותוך כך הפר חוזה עם קבוצה שאיתה הייתה לו עונה טובה.
אתה מדבר על האגו של תיאודוסיץ' אבל איכשהו לא מצליח להבחין באגו של פארגו( לא אומר שאני רוצה בהכרח את תאודוסיץ' במכבי). הייתה כתבה עליו פעם (אם אני לא טועה בוואלה), ומישהו הביע שם את דעתו ואמר שלדעתו הסיבה העיקרית שפארגו נכשל בNBA היא שהוא לא היה מוכן להשלים עם תפקידו בקבוצה(כלומר לא שחקן מרכזי). אתה מוסיף את האמירה שלו " אני השחקן הכי טוב באירופה" וזה אחרי שתי עונות לא מוצלחות ועושה לי הרושם שזאת קביעה מדוייקת של האיש שאמר את זה. אתה רוצה ניחוש שלי? אחת הסיבות העיקריות שפארגו עד עכשיו נראה כמו כלום בצסק"א היא שהאגו שלו צריך להתמודד עם האגו של מסינה שהוא קונטרול פריק בעצמו. מסינה כמובן לא יקבל את זה שיש אצלו שחקן בקבוצה שחושב שהוא מעל כולם וזה כולל המאמן. זה רק ניחוש אבל מרגיש לי מדוייק מאוד.
בסופו של דבר, פארגו לאחר שנתן עונה יוצאת מן הכלל, והראה ללא ספק שזה שחקן עם המון כישרון, הפר את החוזה עם הקבוצה שנתנה לו את במה( וכמובן בצד השני נהנתה משירותיו), עבר שלוש קבוצות תוך שנתיים בNBA, חזר לאירופה ולא רואה דקות משחק אצל קבוצה שמשלמת לו משכורת גרנדיוזית.
לא מתלהב ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2014, 08:04

תאודוסיץ' ובלאט באותה קבוצה זה פוטנציאלית הקומדיה הכי טובה בהיסטוריה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ינואר 2014, 10:43

בלאט עובר לצסק״א? כי במכבי הוא לא ישאר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ינואר 2014, 11:13

כאילו שמכבי יכולה להחתים את תאודוסיץ' ....נו באמת...
בניינו אם מכבי תחתים שניים מבין פארגו / ג'קסון / לאנגפורד / תאודוסיץ' / גארד ברמות האלו...ולא משנה באיזה ציוות , זו יהיה המהפכה הכי גדולה שמכבי עשתה בעשר שנים האחרונות...
לא רואה את זה קורה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 11:20

yzafrir כתב:כאילו שמכבי יכולה להחתים את תאודוסיץ' ....נו באמת...
בניינו אם מכבי תחתים שניים מבין פארגו / ג'קסון / לאנגפורד / תאודוסיץ' / גארד ברמות האלו...ולא משנה באיזה ציוות , זו יהיה המהפכה הכי גדולה שמכבי עשתה בעשר שנים האחרונות...
לא רואה את זה קורה...

למה שמכבי תחתים את תיאודוסיץ' אם אפשר להגיע להצלבה עם רייס והיקמן?
המטרה של מכבי זה טופ, כאשר הצלבה היא בונוס, והמטרות האלו הושגו במלואן העונה עם סגל בתקציב של מסטיק בזוקה.
המאבק בעונה הבאה יהיה על השארתו של אוחיון, לא על כל מיני פנטזיות כמו פארגו או תיאודוסיץ'.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ינואר 2014, 11:24

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:כאילו שמכבי יכולה להחתים את תאודוסיץ' ....נו באמת...
לא רואה את זה קורה...

למה שמכבי תחתים את תיאודוסיץ' אם אפשר להגיע להצלבה עם רייס והיקמן?
המטרה של מכבי זה טופ, כאשר הצלבה היא בונוס, והמטרות האלו הושגו במלואן העונה עם סגל בתקציב של מסטיק בזוקה.
המאבק בעונה הבאה יהיה על השארתו של אוחיון, לא על כל מיני פנטזיות כמו פארגו או תיאודוסיץ'.

מסכים איתך .
אולי גארד אחד איכותי יגיע כשסביר יותר שזה יהיה מאלו שבירידה ( פארגו , ג'קסון ) ולא מאלו שבעלייה עכשיו או שגם ככה יקרים מאוד (לאנגפורד , תאודוסיץ' ) . אבל גם זה תלוי באיך נראה בהצלבה וכמה ביקורת יהיה בתקשורת בקיץ .
נראה לי בקיץ יהיה גם ניסיון להחתים את גל מקל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 11:58

yzafrir כתב:מסכים איתך .
אולי גארד אחד איכותי יגיע כשסביר יותר שזה יהיה מאלו שבירידה ( פארגו , ג'קסון ) ולא מאלו שבעלייה עכשיו או שגם ככה יקרים מאוד (לאנגפורד , תאודוסיץ' ) . אבל גם זה תלוי באיך נראה בהצלבה וכמה ביקורת יהיה בתקשורת בקיץ .
נראה לי בקיץ יהיה גם ניסיון להחתים את גל מקל...

למקל יש חוזה מובטח ל- 3 בדאלאס, הם יתנו לו צ'אנס נוסף בעונהה הבאה. אם יחתכו אותו, זה לא יהיה לפפני סוף אוקטובר. מקל לא יהיה במכבי בעונה הבאה.
אני חושב שהמהלך העיקרי יהיה החתמה של אוחיון ופניני, כשאוחיון מקבל שידרוג מאוד גדול לשכר שלו.
מעבר לזה, אני מצפה לקונסולידציה בקו האחורי כשבמקום רייס, היקמן ואינגלס יגיעו שני שחקנים חדשים (אף אחד מהם לא יהיה שחקן של מליון דולר ומעלה). בנוסף, יגיע שחקן לעמדה 4 (אני מקווה שדאנקן). לדעתי, בלו יישאר לעונה נוספת ואחרונה.

הבעיה המסתמנת הגדולה ביותר של מכבי היא שון ג'יימס שחתום על חוזה מאוד יקר לעוד שנתיים (או שלוש) נוספות מעבר לעונה הנוכחית, ואני לא מאמין שהוא יוכל לחזור ולהיות אותו השחקן שהיה בעונה שעברה.

לעונה הבאה אני מצפה משהו כמו:
אוחיון/קומבו זר
גארד זר/לנדסברג
סמית'/פניני
דאנקן (4 זר אחר)/בלו
סופו/ג'יימס/טיוס
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2014, 12:04

רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?

פרט לכך אני מסכים איתך, והזהות של שני הגארדים תהיה מעניינת וחשובה במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 12:08

jol9 כתב:רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?

מצד אחד, אני לא רואה סיבה להשאיר אותו, אבל מצד שני, יש לו חוזה גדול, ואין לו מחליף ישראלי. את לא יכול לשחרר אותו בלי לשלם לו הרבה מאוד כסף.
אחרי שבלאט יילך, אולי מאמן אחר ישתמש בו יותר.

לגבי הזהות של שני הגארדים - קשה לצפות ליותר מדי. רק אם תהיה קונסטלציה שבה צסק"א מוכנים לשלם לפארגו את רוב המשכורת לפה שחקן כזה, אחרת אתה תראה את היקמן (או תואם) גם בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2014, 13:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, איזו סיבה אתה רואה להשאיר את לאנדסברג, שכבר שנה שניה ברציפות שחקן זניח בסגל?

מצד אחד, אני לא רואה סיבה להשאיר אותו, אבל מצד שני, יש לו חוזה גדול, ואין לו מחליף ישראלי. את לא יכול לשחרר אותו בלי לשלם לו הרבה מאוד כסף.

לגבי הזהות של שני הגארדים - קשה לצפות ליותר מדי. רק אם תהיה קונסטלציה שבה צסק"א מוכנים לשלם לפארגו את רוב המשכורת לפה שחקן כזה, אחרת אתה תראה את היקמן (או תואם) גם בעונה הבאה.

מה שמדאיג זה שבעונה הבאה כנראה נהיה עם מאמן אחר... אפשר להגיד על בלאט הרבה וכולנו גם אמרנו, אבל אין ספק שהוא עושה עבודה
מאוד קשה ובתנאים לא פשוטים ועם לחץ גדול. הוא פשוט הצליח לייצב את הספינה, למרות אלה שלא ממש עוזרים לו בהנהלה, ולפחות כרגע לא רק שהקבוצה
בדרך הנכונה, אלא שהוא נמצא במצב של לקחת קבוצה של ברווזים צולעים כל הדרך לפיינל פור...

חבל שמכבי לא חושבים קצת יותר בגדול. עם המאמן הזה, עם המסורת של מכבי ועם תקופת המעבר שעוברת על היורוליג בשנים הללו, מכבי היתה אפילו יכולה לצאת
עם איזה תואר ולפחות עם פיינל פור או שניים.
לא סתם הקבוצה המוגבלת מפיראוס לקחה שני תארים ברציפות. אפשר לעשות את זה רק בתקופת מעבר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2014, 13:33

צריך לציין שגם שנה שעברה הייתה תקופה של משחקים טובים וכבר אמרנו שבלאט " הצליח לייצב את הספינה" ואז הובסנו בהצלבה והפסדנו אליפות.

כשמסתכלים בראייה רחבה על שלוש השנים האחרונות, אי אפשר להגיד שבלאט הצליח פה. לא מבחינת תוצאות, ובטח שלא מבחינת הדרך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2014, 15:10

MTA2311 כתב:צריך לציין שגם שנה שעברה הייתה תקופה של משחקים טובים וכבר אמרנו שבלאט " הצליח לייצב את הספינה" ואז הובסנו בהצלבה והפסדנו אליפות.

כשמסתכלים בראייה רחבה על שלוש השנים האחרונות, אי אפשר להגיד שבלאט הצליח פה. לא מבחינת תוצאות, ובטח שלא מבחינת הדרך.

בינתיים אנחנו מקבלים שנה "בלאטית" טיפוסית עם עליות וירידות ובסופו של דבר כנראה נגיע להצלבה וזהו. השנה גם יהיה מאבק קשה במיוחד על האליפות כי יש מספר קבוצות איכותיות.
בלאט הצליח מבחינת התוצאות. קשה לי להאמין שקיים מאמן בעולם שהיה מוציא יותר מהסגלים המאוד מוגבלים שהוא קיבל. בכל מקרה, הוא מיצה את עצמו במכבי והגיע הזמן למישהו אחר.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2014, 15:35

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

מה שמדאיג זה שבעונה הבאה כנראה נהיה עם מאמן אחר... אפשר להגיד על בלאט הרבה וכולנו גם אמרנו, אבל אין ספק שהוא עושה עבודה
מאוד קשה ובתנאים לא פשוטים ועם לחץ גדול. הוא פשוט הצליח לייצב את הספינה, למרות אלה שלא ממש עוזרים לו בהנהלה, ולפחות כרגע לא רק שהקבוצה
בדרך הנכונה, אלא שהוא נמצא במצב של לקחת קבוצה של ברווזים צולעים כל הדרך לפיינל פור...

חבל שמכבי לא חושבים קצת יותר בגדול. עם המאמן הזה, עם המסורת של מכבי ועם תקופת המעבר שעוברת על היורוליג בשנים הללו, מכבי היתה אפילו יכולה לצאת
לא סתם הקבוצה המוגבלת מפיראוס לקחה שני תארים ברציפות. אפשר לעשות את זה רק בתקופת מעבר...

דווקא ההנהלה לחצה עליו להשתמש יותר בשחקני הספסל שבלאט לא ספר או רצה להחליף. התברר, שהם לא כאלה רעים כשמאמן מפסיק ללכת ראש בראש ומתחיל להשתמש בהם בחוכמה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2014, 18:46

felix_r כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

דווקא ההנהלה לחצה עליו להשתמש יותר בשחקני הספסל שבלאט לא ספר או רצה להחליף. התברר, שהם לא כאלה רעים כשמאמן מפסיק ללכת ראש בראש ומתחיל להשתמש בהם בחוכמה

הקרדיט הוא של בלאט לא של ההנהלה. עוד לא הגענו למצב שבו ההנהלה מקבלת קרדיט על מהלכים מקצועיים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים