אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: פאפא משלים את הרוסטר. גם כספי יגיע?

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוגוסט 2011, 21:15

קודי כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=238011

http://www.one.co.il/Article/185067.html

מה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש לא נראה לי שזה נכון,אני מקווה שמחר בבוקר זה כבר יעלם כלא היה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אוגוסט 2011, 21:17

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=238011

http://www.one.co.il/Article/185067.html

מה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם יורובאסקט וגם וואן... המממ.....

שניים מהאתרים הפחות אמינים בתבל, אבל עדיין... בסיטואציה כזו אנחנו בצרה צרורה, מאחר שהרכז המוביל שלנו הוא אוחיון או פארמר, שיכול לעזוב שבוע אחרי שהעונה מתחילה.

קראתי את מה שכתוב ביורובאסקט וזה נשמע בערך כמו מדע בדיוני למקדמים.
הם טוענים שפארגו הודיע למכבי בראשון לאוגוסט שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי.
ברמה התאירורטית, הדבר פשוט בלתי אפשרי, שהרי בשל השביתה קבוצות לא יכולות לנהל מו"מ עם שחקנים וכמו כן, פארגו חתם במכבי לשנתיים, כאשר אופציית היציאה לאנ.בי.אי היא רק בעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 21:21

חביב, זה לא נכון - היתה לפארגו גם אופציית יציאה בקיץ הזה, אבל הוא היה צריך להביא חוזה חתום בקבוצת NBA ולא סתם הצעה. מאחר שברור שלא היה חוזה כזה בגלל השביתה, הוא לא יכול להשתחרר. מצד שני, מה הסיבה שהאתר הזה, עם כל חוסר האמינות שבו, יפרסם סתם כך ידיעה כל כך מופרכת אם אין לו מידע ברור שהיא נכונה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי p&p » 14 אוגוסט 2011, 21:24

אם הדבר הזה נכון ואני מדגיש אם אז אני לא מבין מה זה השטויות האלה פשוט התנהלות בדיחה קודם כל פורסמה הודעה רשמית שהלפרין ישחק במכבי (כולנו יודעים איפה הוא עכשיו).
אחר כך פורסם שיוגב אוחיון חתם ופתאום אומרים שהוא עדיין לא חתם.
עכשיו פארגו הוא פרי אייג'נט אחרי שנלחמו עליו כל כך הרבה ואף הודיעו הודעה רשמית על חתימתו פשוט מוזר..... אני ממש מקווה שזו בדיחה או שיתברר כמידע שקרי... אבל אם כל זה נכון אז פשוט שלא יודיעו ש X חתם וY חתם לפני שהכל כולל הכל נסגר.
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 21:24

קודי כתב:חביב, זה לא נכון - היתה לפארגו גם אופציית יציאה בקיץ הזה, אבל הוא היה צריך להביא חוזה חתום בקבוצת NBA ולא סתם הצעה. מאחר שברור שלא היה חוזה כזה בגלל השביתה, הוא לא יכול להשתחרר. מצד שני, מה הסיבה שהאתר הזה, עם כל חוסר האמינות שבו, יפרסם סתם כך ידיעה כל כך מופרכת אם אין לו מידע ברור שהיא נכונה?

אני מכירה את מי שכתב את זה..אני לא אתחיל להגיד פה ''הוא הכי אמין בעולם'' או ''זה נכון,אין מצב שלא''..אני כן אגיד שאני יודעת בודאות שהוא ביחסים מאוד מאוד קרובים עם פארגו וביינום(הוא פירסם עליו שהוא רוצה לחזור למכבי)..אז לא הייתי שוללת את העניין שהוא לא יודע על מה הוא מדבר..
ככל הנראה יגיע שחקן אחר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוגוסט 2011, 21:26

לא נראה לי הגיוני בכלל שמכבי לא תחתים רשמית שחקן כל כך חשוב לקבוצה כל הזמן הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אוגוסט 2011, 21:27

קודי כתב:חביב, זה לא נכון - היתה לפארגו גם אופציית יציאה בקיץ הזה, אבל הוא היה צריך להביא חוזה חתום בקבוצת NBA ולא סתם הצעה. מאחר שברור שלא היה חוזה כזה בגלל השביתה, הוא לא יכול להשתחרר. מצד שני, מה הסיבה שהאתר הזה, עם כל חוסר האמינות שבו, יפרסם סתם כך ידיעה כל כך מופרכת אם אין לו מידע ברור שהיא נכונה?

שים לב שביורובאסקט נכתב שהסוכנות של פארגו לא אישרה את הידיעה.
מה גורם להם להנפיץ כזאת שמועה? כנראה שאותם דברים שגרמו להם להזכיר את פי.ג'יי טאקר כמועמד, או לוואן לפתוח את קמפיין אנתוני פארקר ההזוי.

בכל מקרה, לא הייתי פוסל מכל וכל את הידיעה, ובהחלט יש איזשהו מקום לדאגה, אבל לפי התוכן של הידיעה, הדבר נראה מאוד מצוץ מהאצבא וגם ברמה התיאורטית, ספק אם הוא בכלל אפשרי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 14 אוגוסט 2011, 21:29

קצת קשה להאמין בעיקר בגלל המצב בNBA.

אם זה היה קיץ רגיל אז הייתי אומר שזה יכול להיות הגיוני, אבל לקבוצות אסור לנהל מו"מ עם שחקנים, ככה שלא ברור איך יש לו הצעה משם.

אגב, ברור לכולם שוואן העתיקו מיורובאסקט כן?
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 21:30

חביב אורנג'ד כתב:

שים לב שביורובאסקט נכתב שהסוכנות של פארגו לא אישרה את הידיעה.
מה גורם להם להנפיץ כזאת שמועה? כנראה שאותם דברים שגרמו להם להזכיר את פי.ג'יי טאקר כמועמד, או לוואן לפתוח את קמפיין אנתוני פארקר ההזוי.

בכל מקרה, לא הייתי פוסל מכל וכל את הידיעה, ובהחלט יש איזשהו מקום לדאגה, אבל לפי התוכן של הידיעה, הדבר נראה מאוד מצוץ מהאצבא וגם ברמה התיאורטית, ספק אם הוא בכלל אפשרי.

יש אלף ואחת סיבות למה אירגונים כאלה ואחרים לא מאשרים או מכחישים דברים..
זה שהם בחרו לא להגיב(ולא להכחיש)זה מה שצריך להדאיג..

הייתה כתבה על שחקן שבחר להישאר בעילום שם שהפועל חולון לא שילמה לזרים מלפני שנה..
הסיפור עצמו נכון,אבל חולון אמרו שהם לא מגיבים כי השחקן נשאר בעילום שם..לא בגלל שהסיפור לא היה נכון..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 21:36

rc4991 כתב:לא נראה לי הגיוני בכלל שמכבי לא תחתים רשמית שחקן כל כך חשוב לקבוצה כל הזמן הזה

אתה מאמין לוואן? פארגו חתם במו ידיו על החוזה בזמן הפיינל פור של הקופליג. יכול להיות שהוא קיבל מסר מקבוצת NBA שיחכה לאחר השביתה ויקבל חוזה שמן והוא לא מעוניין לחזור. אני לא מעריך שבמקרה כזה מכבי תכפה עליו חזרה לארץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אוגוסט 2011, 21:36

מקובי כתב:קצת קשה להאמין בעיקר בגלל המצב בNBA.

אם זה היה קיץ רגיל אז הייתי אומר שזה יכול להיות הגיוני, אבל לקבוצות אסור לנהל מו"מ עם שחקנים, ככה שלא ברור איך יש לו הצעה משם.

ברור. אין מקום לוכיוח בכלל.

יובל, בגדול אתה צודק, אבל קשה להאמין שדבר כזה ייצא רק עכשיו.
סה"כ, במכבי מנהלים את העיניינים מתחת לפני השטח, אבל לכאשר הדברים מתגלים, במכבי פועלים באופן שקוף לחלוטין מול התקשורת.
הנה, רק בחודש האחרון מכבי ניהלה מו"מ מתוקשר גם עם אוחיון וגם עם פארמר, ועכשיו מתנהלים מגעים גלויים לחלוטין עם עומרי כספי.
אם פארגו הודיע למכבי שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי בראשון לאוגוסט, ספק אם זה נשמר בסוד כל-כך הרבה זמן.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 14 אוגוסט 2011, 21:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 21:37

א. נו, אז מה אם אסור לנהל מו"מ, אתה חושב שהם באמת לא מנהלים מו"מ?
ב. ברור שוואן העתיקו, כמו שהם תמיד רגילים לעשות רגע לפני שהם רושמים "פרסום ראשון".
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוגוסט 2011, 21:38

יכול להיות שהוא פשוט ניסה לצאת מהחוזה ע"י טענה מטופשת שיש לו הצעה מקבוצת NBA אבל בעצם אין לו שום דבר שיאפשר לו לצאת מהחוזה
מה גם שעל מכבי אי אפשר לעבוד בקלות ואני סומך על העורך דין מזרחי שיטפל בבעיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אוגוסט 2011, 21:41

לפי מה שהבנתי, פארגו אמור היה להציג למכבי חוזה מקבוצת אנ.בי.אי.. אם קיים כזה חוזה, אז הקבוצה אשר הציע אותו שברה שביתה, ועלולה להסתבך.
אפילו אם אין לפארגו חוזה רשמי, עדיין, לקבוצות אנ.בי.אי. אסור בכלל לדבר איתו.
נראה לי מאוד מוזר. במיוחד שעוד לא שמענו על אף שחקןשקיבל חוזה מקבוצת אנ.בי.אי. בקיץ הזה, ופתאום צץ לו סהיפור הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 21:42

חביב אורנג'ד כתב:

סה"כ, במכבי מנהלים את העיניינים מתחת לפני השטח, אבל לכאשר הדברים מתגלים, במכבי פועלים באופן שקוף לחלוטין מול התקשורת.
הנה, רק בחודש האחרון מכבי ניהלה מו"מ מתוקשר גם עם אוחיון וגם עם פארמר, ועכשיו מתנהלים מגעים גלויים לחלוטין עם עומרי כספי.
אם פארגו הודיע למכבי שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי בראשון לאוגוסט, ספק אם זה נשמר בסוד כל-כך הרבה זמן.

התפרסם היום ביורובאסקט ראיון עם פאפאלוקאס..
רשום שהעניין איתו התחיל עוד מהפיינל פור בברצלונה ואז כמה שבועות אחרי בלאט שם את השם שלו על השולחן בשביל שהבן של פדרמן ושמעון יתחילו בשיחות..ואף אחד לא ידע על זה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 14 אוגוסט 2011, 21:46

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

התפרסם היום ביורובאסקט ראיון עם פאפאלוקאס..
רשום שהעניין איתו התחיל עוד מהפיינל פור בברצלונה ואז כמה שבועות אחרי בלאט שם את השם שלו על השולחן בשביל שהבן של פדרמן ושמעון יתחילו בשיחות..ואף אחד לא ידע על זה..

ובספורט 5 היה כתוב שבלאט חשב לכיוונו של רשאד מקנטס, ורק אחרי שהתברר שפאפאלוקס זמין, הוא הוחתם עבור ההצעה הראשונה שקיבל.

שוב, יכול מאוד להיות שמה שנכבת ביורובאסקט נכון. אבל ישנם יותר מדי עובדות הגורמות לידיעה הזאת להראות מאוד מפוקפקת ואולי אפילו פיקטיבית.
בכל מקרה, אני מניח שביממה הקרובה נדע אם יש דברים בגו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 21:49

קודי

הודעהעל ידי p&p » 14 אוגוסט 2011, 21:53

קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1850497

נכתב בכתבה לפי יורובאסקט זאת אומרת שכרגע הוא המקור היחיד ואפשר לראות מי חתומה על הכתבה ולהירגע :D :D :D
p&p

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 22:12

אגב, לא רק יורובאסקט מפרסם על פארגו אלא גם אבי סגל טוען ב"ישראל היום" (שיופץ בעוד כמה שעות) שפארגו ביקש מראשי מכבי להשתחרר בסיום השביתה ל-NBA ושבמכבי שוקלים לאפשר לו זאת תמורת פיצוי כספי. בעיניי זו הפשרה הכי גרועה, מאחר שבמקרה כזה סיום השביתה תרסק את הקבוצה לרסיסים, כשיעזבו אותה אולי 3 מ-4 השחקנים הכי חשובים בסגל מבלי שיהיו להם מחליפים.
אם גם אבי סגל מדבר על זה אז כנראה שאי אפשר ממש להירגע.
קודי

הודעהעל ידי p&p » 14 אוגוסט 2011, 22:12

פאק זה מפורסם גם בישראל היום.... להם אני מאמין וזה מתחיל להדאיג :? :
בישראל היום אומרים שלפארגו אין אפשרות חוזית להתנתק ממכבי אבל מכבי לא יכריחו אות לשחק שם( אם כי תדרוש פיצוי כספי.) עוד מוסיפים שהצעדים האחרונים שמכבי מבצעת הם נגזרת מהדיבורים עם פארגו.
p&p

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים