יורוליג, טופ 16, מחזור שלישי: ז׳לגיריס-מכבי, יום חמישי 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, טופ 16, מחזור שלישי: ז׳לגיריס-מכבי, יום חמישי 1

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2014, 08:30

שחף כתב:העניין הוא שלא רק בלאט לא אהב את ליאור, אלא גם צביקה שרף, וגם איבאנוביץ'. העונה היחידה שבה מכבי לא הגיעה להצלבה הייתה עונת ארויו שבה אליהו היה שחקן מוביל בלי אף אחד על העמדה שלו חוץ ממנו. גם באותה שנה הוא לא פגע מול הגדולות. בכל מקרה, לטעון שהעזיבה שלו החלישה את מכבי ביורוליג כל עוד בלאט שלא אוהב אותו מאמן כאן זה פשוט לא נכון, לא משנה כמה תנסה להאדיר את ליאור.

אני לא מנסה "להאדיר" את ליאור. אני רואה משחק שבו הוא תופר קבוצה עם 25 נקודות ב- 9/11, ומצד שני אני רואה את השחקנים שהביאו במקומו - אחד בכלל משחק ברשל"צ, והשני נראה כמו פח אשפה במשחק מול גליל. אני אוכל את הלב שבגלל השטות הזו אנחנו כנראה נפסיד עוד אליפות, והפעם בסדרה. אין לזה שום הצדקה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ינואר 2014, 08:33

לדעתי שני הצדדים נסחפים
מצד אחד לא צריך לתלות את המגרעות שלנו בגלל שאליהו לא פה
מצד שני הוא בהחלט שחקן טוב+ שיכל לתרום לנו לא מעט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2014, 09:01

roy1000 כתב:
שחף כתב:העניין הוא שלא רק בלאט לא אהב את ליאור, אלא גם צביקה שרף, וגם איבאנוביץ'. העונה היחידה שבה מכבי לא הגיעה להצלבה הייתה עונת ארויו שבה אליהו היה שחקן מוביל בלי אף אחד על העמדה שלו חוץ ממנו. גם באותה שנה הוא לא פגע מול הגדולות. בכל מקרה, לטעון שהעזיבה שלו החלישה את מכבי ביורוליג כל עוד בלאט שלא אוהב אותו מאמן כאן זה פשוט לא נכון, לא משנה כמה תנסה להאדיר את ליאור.

אני לא מנסה "להאדיר" את ליאור. אני רואה משחק שבו הוא תופר קבוצה עם 25 נקודות ב- 9/11, ומצד שני אני רואה את השחקנים שהביאו במקומו - אחד בכלל משחק ברשל"צ, והשני נראה כמו פח אשפה במשחק מול גליל. אני אוכל את הלב שבגלל השטות הזו אנחנו כנראה נפסיד עוד אליפות, והפעם בסדרה. אין לזה שום הצדקה.

אתה אומר שאתה לא מנסה להאדיר את אליהו ומאידך טוען שרק בגלל זה נאבד אליפות בסדרה. זהו? אליהו הוא הגורם לאובדן האליפות שלנו העונה? אליהו ה-mvp? האם לא איבדנו את אותה אליפות בעונה שעברה, עם ה-mvp שלך בסגל שלנו? אם מכבי תאבד אליפות, זה בטח ובטח לא יהיה בגלל חסרונו של אליהו. מכבי דלה אולי בעמדה 4, אבל זו לא העמדה הבעייתית שלה. אם מכבי תאבד אליפות, בדיוק כמו שנה שעברה אגב, זה יהיה באשמת הקו האחורי. וכל ניסיון להתנות את זה באליהו שגוי. אני מציע לך להמתין ולראות את ביצועיו של ליאור במשחקי המאניטיים, שם בשנים האחרונות, למעשה מאז עונת האליפות שלו בספרד, הוא נוטה להתמסמס.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2014, 09:51

er79 כתב:אתה אומר שאתה לא מנסה להאדיר את אליהו ומאידך טוען שרק בגלל זה נאבד אליפות בסדרה. זהו? אליהו הוא הגורם לאובדן האליפות שלנו העונה? אליהו ה-mvp? האם לא איבדנו את אותה אליפות בעונה שעברה, עם ה-mvp שלך בסגל שלנו? אם מכבי תאבד אליפות, זה בטח ובטח לא יהיה בגלל חסרונו של אליהו. מכבי דלה אולי בעמדה 4, אבל זו לא העמדה הבעייתית שלה. אם מכבי תאבד אליפות, בדיוק כמו שנה שעברה אגב, זה יהיה באשמת הקו האחורי. וכל ניסיון להתנות את זה באליהו שגוי. אני מציע לך להמתין ולראות את ביצועיו של ליאור במשחקי המאניטיים, שם בשנים האחרונות, למעשה מאז עונת האליפות שלו בספרד, הוא נוטה להתמסמס.

אני טוען שלירושלים לא היה שום סיכוי לנצח את מכבי בסדרה בלי אליהו ושהיא לא הייתה מתקרבת ל- 10 נצחונות רצופים בלעדיו. הויתור עליו לא רק הפך את מכבי לפחות טובה, הוא גם חיזק מאוד את המתחרה הכי משמעותית.
ואתה טוען שאליהו "מתמסמס" במאני טיים? אז מה הבאת במקומו? את אימגלס שרק עושה נזק ואת כהן שכבר לא בקבוצה? תגיד על אליהו שהוא בינוני? טוב. המחליפים שלו אפילו לא בינוניים. הם אפילו לא שחקנים "גרועים".
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2014, 10:41

" בגלל השטות הזאת כנראה נפסיד עוד אליפות"
אין הרבה טעם לדיון אחרי המשפט הזה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2014, 11:17

roy1000 כתב:
er79 כתב:אתה אומר שאתה לא מנסה להאדיר את אליהו ומאידך טוען שרק בגלל זה נאבד אליפות בסדרה. זהו? אליהו הוא הגורם לאובדן האליפות שלנו העונה? אליהו ה-mvp? האם לא איבדנו את אותה אליפות בעונה שעברה, עם ה-mvp שלך בסגל שלנו? אם מכבי תאבד אליפות, זה בטח ובטח לא יהיה בגלל חסרונו של אליהו. מכבי דלה אולי בעמדה 4, אבל זו לא העמדה הבעייתית שלה. אם מכבי תאבד אליפות, בדיוק כמו שנה שעברה אגב, זה יהיה באשמת הקו האחורי. וכל ניסיון להתנות את זה באליהו שגוי. אני מציע לך להמתין ולראות את ביצועיו של ליאור במשחקי המאניטיים, שם בשנים האחרונות, למעשה מאז עונת האליפות שלו בספרד, הוא נוטה להתמסמס.

אני טוען שלירושלים לא היה שום סיכוי לנצח את מכבי בסדרה בלי אליהו ושהיא לא הייתה מתקרבת ל- 10 נצחונות רצופים בלעדיו. הויתור עליו לא רק הפך את מכבי לפחות טובה, הוא גם חיזק מאוד את המתחרה הכי משמעותית.
ואתה טוען שאליהו "מתמסמס" במאני טיים? אז מה הבאת במקומו? את אימגלס שרק עושה נזק ואת כהן שכבר לא בקבוצה? תגיד על אליהו שהוא בינוני? טוב. המחליפים שלו אפילו לא בינוניים. הם אפילו לא שחקנים "גרועים".

אז כנראה לא הפנמת את מה שכתבתי. בלי שום קשר לאליהו, אינגלס או כהן, הבעיה של מכבי איננה בעמדה 4 כיום. היא גם לא הייתה עמדה בעייתית בעונה שעברה, כשאליהו שיחק בקבוצה ואיבדנו אליפות. לגבי אינגלס, אולי אתה צודק, אבל אני הייתי רוצה לראות את תפקודו במשחקי המאניטיים של העונה, שעוד לא הגיעו בכל מקרה. מכבי טובה יותר מירושלים, ללא קשר לאליהו בהפועל או לא בהפועל. וכשמכבי נכנסת לקשיים במשחק נתון, זה בדרל כלל לא בא מעמדה 4: בלו נותן את התפוקה שלו, סמית' כסמול בול נותן תפוקה מצויינת. נושא ריבאונד ההגנה של מכבי (שבין כה וכה אליהו לא מצטיין בו, ואתמול היה היוצא מן הכלל ולא הכלל) נפתר לאט לאט והיא טובה יותר בקטיפת כדורים חוזרים. אין שום אלמנט כרגע, שבעטיו חסרונו של אליהו מורגש במכבי. הקו הקדמי של מכבי, בעיקר במחזורים האחרונים, פנטסטי, ולא צריך לגעת בו. סמית, בלו, טיוס וסופו מעולים, וגם ג'יימס חוזר לעצמו. אז חלאס להעלות את אליהו באוב.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2014, 11:25

er79 כתב:אז כנראה לא הפנמת את מה שכתבתי. בלי שום קשר לאליהו, אינגלס או כהן, הבעיה של מכבי איננה בעמדה 4 כיום. היא גם לא הייתה עמדה בעייתית בעונה שעברה, כשאליהו שיחק בקבוצה ואיבדנו אליפות. לגבי אינגלס, אולי אתה צודק, אבל אני הייתי רוצה לראות את תפקודו במשחקי המאניטיים של העונה, שעוד לא הגיעו בכל מקרה. מכבי טובה יותר מירושלים, ללא קשר לאליהו בהפועל או לא בהפועל. וכשמכבי נכנסת לקשיים במשחק נתון, זה בדרל כלל לא בא מעמדה 4: בלו נותן את התפוקה שלו, סמית' כסמול בול נותן תפוקה מצויינת. נושא ריבאונד ההגנה של מכבי (שבין כה וכה אליהו לא מצטיין בו, ואתמול היה היוצא מן הכלל ולא הכלל) נפתר לאט לאט והיא טובה יותר בקטיפת כדורים חוזרים. אין שום אלמנט כרגע, שבעטיו חסרונו של אליהו מורגש במכבי. הקו הקדמי של מכבי, בעיקר במחזורים האחרונים, פנטסטי, ולא צריך לגעת בו. סמית, בלו, טיוס וסופו מעולים, וגם ג'יימס חוזר לעצמו. אז חלאס להעלות את אליהו באוב.

פעם אחרונה שאני מגיב בנושא הזה, כי העניין מיצה את עצמו. אחת הבעיות הגדולות של מכבי זה סלים קלים ומשחק ריצה - שני הדברים שאליהו מצטיין בהם. לגבי ריבאונד - הוא לקח אתמול 15 ריבאונד שזה קצת יותר טוב מבלו וסמית'. לא ברור לי איך הבעיה של מכבי היא לא (גם) בעמדה 4, אבל לא משנה.
לא ברור לי על בסיס מה אתה אומר שמכבי טובה מירושלים. אני מסתכל על סגל השחקנים של שתי הקבוצות וממש לא ברור לי איך הלפרין קיצ'ן ורייט פחות טובים (שלא להגיד הרבה יותר טובים) מרייס, אוחיון, היקמן ואינגלס, ואיך דופרי, אליהו, ודאנקן פחות טובים מבלו, פניני, סמית' וטיוס. אני לא חושב שהטבלה משקרת, אבל כל אחד יכול לחיות בסרטי דני פדרמן שהוא בוחר בהם.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2014, 12:33

roy1000 כתב:
er79 כתב:אז כנראה לא הפנמת את מה שכתבתי. בלי שום קשר לאליהו, אינגלס או כהן, הבעיה של מכבי איננה בעמדה 4 כיום. היא גם לא הייתה עמדה בעייתית בעונה שעברה, כשאליהו שיחק בקבוצה ואיבדנו אליפות. לגבי אינגלס, אולי אתה צודק, אבל אני הייתי רוצה לראות את תפקודו במשחקי המאניטיים של העונה, שעוד לא הגיעו בכל מקרה. מכבי טובה יותר מירושלים, ללא קשר לאליהו בהפועל או לא בהפועל. וכשמכבי נכנסת לקשיים במשחק נתון, זה בדרל כלל לא בא מעמדה 4: בלו נותן את התפוקה שלו, סמית' כסמול בול נותן תפוקה מצויינת. נושא ריבאונד ההגנה של מכבי (שבין כה וכה אליהו לא מצטיין בו, ואתמול היה היוצא מן הכלל ולא הכלל) נפתר לאט לאט והיא טובה יותר בקטיפת כדורים חוזרים. אין שום אלמנט כרגע, שבעטיו חסרונו של אליהו מורגש במכבי. הקו הקדמי של מכבי, בעיקר במחזורים האחרונים, פנטסטי, ולא צריך לגעת בו. סמית, בלו, טיוס וסופו מעולים, וגם ג'יימס חוזר לעצמו. אז חלאס להעלות את אליהו באוב.

פעם אחרונה שאני מגיב בנושא הזה, כי העניין מיצה את עצמו. אחת הבעיות הגדולות של מכבי זה סלים קלים ומשחק ריצה - שני הדברים שאליהו מצטיין בהם. לגבי ריבאונד - הוא לקח אתמול 15 ריבאונד שזה קצת יותר טוב מבלו וסמית'. לא ברור לי איך הבעיה של מכבי היא לא (גם) בעמדה 4, אבל לא משנה.
לא ברור לי על בסיס מה אתה אומר שמכבי טובה מירושלים. אני מסתכל על סגל השחקנים של שתי הקבוצות וממש לא ברור לי איך הלפרין קיצ'ן ורייט פחות טובים (שלא להגיד הרבה יותר טובים) מרייס, אוחיון, היקמן ואינגלס, ואיך דופרי, אליהו, ודאנקן פחות טובים מבלו, פניני, סמית' וטיוס. אני לא חושב שהטבלה משקרת, אבל כל אחד יכול לחיות בסרטי דני פדרמן שהוא בוחר בהם.

הטבלה משקרת. מכבי מצאה לעצמה את ההיררכיה ואת סגנון המשחק הנכון. זה לקח זמן והרבה תסכול ועצבים, אבל הרצץ של מכבי הרבה יותר מרשים מהרצף של הפועל, לרבות נצחונות יורוליג לא פשוטים. אני מניח שבמשחק הבא בין שתי הקבוצות בנוקיה תיווכח מי טובה יותר. לגבי אליהו ומשחק הריצה, מכבי רצה הרבה יותר טוב מבחלק הראשון של העונה, קולעת מעל 80 נקודות למשחק בלי צורך באליהו, למדה לשפר את משחק הריצה לאחר שיפור התיאום בין אוחיון, רייס וטיוס. מכבי של החודש וחצי האחרונים שונה ממכבי של תחילת העונה. ישנם מספיק שחקנים שיודעים לקלוע היום במשחק ריצה ואין צורך באליהו. שוב אומר, ה-15 ריבאונדים שלו הם מדד חריג ביותר. הוא לא תרם כמות כזו במכבי, ולא יתרום בדרך כלל גם בירושלים. יש לנו מספיק ריבאונדרים על חשבונו, ואם לאמר את האמת טיוס עושה את זה הרבה יותר טוב ממנו. לגבי ההשוואות שלך:
אוחיון עדיף על קיצ'ן.
את דעתי על רייס כולם פה יודעים, אבל הוא במגמת שיפור ואני לא כל כך מחזיק גם מרייט כדי להגיד לך מי כרגע עדיף על מי.
גם בהשוואה של הלפרין לעומת היקמן עין מישהו שידו על העליונה כרגע.
סמית ופניני טובים מאליהו ודופרי. גם טיוס תורם יותר מהם, והוא לא נופל מדאנקן, למרות שהתקפית מדובר בשחקנים עם סגנונות משחק שונים.
סופו וג'יימס טובים מפרחובסקי.
שורה תחתונה - מכבי עדיפה על ירושלים ברוב העמדות, אין החלטה לגבי יתר העמדות. אינגלס לא הכנסתי בכלל למשוואה, וגם לא צריך. כרגע הוא שחקן ספסל מבחינתי. רק דאנקן לדעתי בקונסטלציה מסויימת הוא שחקן שיש לו יתרונות בקו הקדמי. שורה תחתונה מכבי טובה יותר מהפועל. לקח למכבי זמן, אבל היא נראית קבוצה חזקה יותר כרגע.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2014, 12:40

er79 כתב:הטבלה משקרת. מכבי מצאה לעצמה את ההיררכיה ואת סגנון המשחק הנכון. זה לקח זמן והרבה תסכול ועצבים, אבל הרצץ של מכבי הרבה יותר מרשים מהרצף של הפועל, לרבות נצחונות יורוליג לא פשוטים. אני מניח שבמשחק הבא בין שתי הקבוצות בנוקיה תיווכח מי טובה יותר. לגבי אליהו ומשחק הריצה, מכבי רצה הרבה יותר טוב מבחלק הראשון של העונה, קולעת מעל 80 נקודות למשחק בלי צורך באליהו, למדה לשפר את משחק הריצה לאחר שיפור התיאום בין אוחיון, רייס וטיוס. מכבי של החודש וחצי האחרונים שונה ממכבי של תחילת העונה. ישנם מספיק שחקנים שיודעים לקלוע היום במשחק ריצה ואין צורך באליהו. שוב אומר, ה-15 ריבאונדים שלו הם מדד חריג ביותר. הוא לא תרם כמות כזו במכבי, ולא יתרום בדרך כלל גם בירושלים. יש לנו מספיק ריבאונדרים על חשבונו, ואם לאמר את האמת טיוס עושה את זה הרבה יותר טוב ממנו. לגבי ההשוואות שלך:
אוחיון עדיף על קיצ'ן.
את דעתי על רייס כולם פה יודעים, אבל הוא במגמת שיפור ואני לא כל כך מחזיק גם מרייט כדי להגיד לך מי כרגע עדיף על מי.
סמית ופניני טובים מאליהו ודופרי. גם טיוס תורם יותר מהם, והוא לא נופל מדאנקן, למרות שהתקפית מדובר בשחקנים עם סגנונות משחק שונים.
שורה תחתונה - מכבי עדיפה על ירושלים ברוב העמדות, אין החלטה לגבי יתר העמדות. אינגלס לא הכנסתי בכלל למשוואה, וגם לא צריך. כרגע הוא שחקן ספסל מבחינתי. רק דאנקן לדעתי בקונסטלציה מסויימת הוא שחקן שיש לו יתרונות בקו הקדמי. שורה תחתונה מכבי טובה יותר מהפועל. לקח למכבי זמן, אבל היא נראית קבוצה חזקה יותר כרגע.

טוב. אני לא מסכים עם בערך כל מה שאמרת פה, אז אין טעם להגיב אחד אחד. אם לשפוט לפי מה שקרה פה בשלוש השנים האחרונות, הסרט של דני פדרמן לא יחזיק עוד הרבה זמן.
אני מניח שתצפה לך הפתעה די גדולה במשחק בנוקיה, אבל אני בטוח שאתה (והאחרים בפורום שחים באותו הסרט) תמצאו את הסיבות להמשיך ולחיות בסרט עד שיגיע בסוף המר שמגיע בכל שנה. ואז בשנה הבאה יחליפו את שחקני היורוקאפ הנוכחיים בשחקני יורוקאפ חדשים ונריץ את אותו הסרט בדיוק מהתחלה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ינואר 2014, 13:29

בינתיים כל שבוע שעובר מראה שאתה החי העיקרי בסרט, אם אני לא טועה אתה אמרת לפני חודש שמצב שנהיה עכשיו במאזן שלילי 1-2 ביורוליג זה בכלל לא תסריט הזוי, אתה הוא זה שתמיד מהמר כנגד הקבוצה.
אני מת כבר שהמשחק בנוקיה יגיע ונראה מי חי בסרט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2014, 14:01

roy1000 כתב:
er79 כתב:הטבלה משקרת. מכבי מצאה לעצמה את ההיררכיה ואת סגנון המשחק הנכון. זה לקח זמן והרבה תסכול ועצבים, אבל הרצץ של מכבי הרבה יותר מרשים מהרצף של הפועל, לרבות נצחונות יורוליג לא פשוטים. אני מניח שבמשחק הבא בין שתי הקבוצות בנוקיה תיווכח מי טובה יותר. לגבי אליהו ומשחק הריצה, מכבי רצה הרבה יותר טוב מבחלק הראשון של העונה, קולעת מעל 80 נקודות למשחק בלי צורך באליהו, למדה לשפר את משחק הריצה לאחר שיפור התיאום בין אוחיון, רייס וטיוס. מכבי של החודש וחצי האחרונים שונה ממכבי של תחילת העונה. ישנם מספיק שחקנים שיודעים לקלוע היום במשחק ריצה ואין צורך באליהו. שוב אומר, ה-15 ריבאונדים שלו הם מדד חריג ביותר. הוא לא תרם כמות כזו במכבי, ולא יתרום בדרך כלל גם בירושלים. יש לנו מספיק ריבאונדרים על חשבונו, ואם לאמר את האמת טיוס עושה את זה הרבה יותר טוב ממנו. לגבי ההשוואות שלך:
אוחיון עדיף על קיצ'ן.

טוב. אני לא מסכים עם בערך כל מה שאמרת פה, אז אין טעם להגיב אחד אחד. אם לשפוט לפי מה שקרה פה בשלוש השנים האחרונות, הסרט של דני פדרמן לא יחזיק עוד הרבה זמן.
אני מניח שתצפה לך הפתעה די גדולה במשחק בנוקיה, אבל אני בטוח שאתה (והאחרים בפורום שחים באותו הסרט) תמצאו את הסיבות להמשיך ולחיות בסרט עד שיגיע בסוף המר שמגיע בכל שנה. ואז בשנה הבאה יחליפו את שחקני היורוקאפ הנוכחיים בשחקני יורוקאפ חדשים ונריץ את אותו הסרט בדיוק מהתחלה.

כולם חיים בסרט, הא? רק אתה שפוי. איש באמונתו יחיה. אני מאמין שמכבי ינצחו בנוקיה. אגב, אני אחד מהמוחים הגדולים נגד ההתנהלות הקמצנית והמטופשת של ההנהלה, לא ברור לי למה אתה חושב שהדעה שלי היא מנוגדת לך, להיפך, אני אפילו יותר רדיקלי ממך מהמדיניות של השנים האחרונות בכל הנוגע להחתמת שחקנים, אבל מצד שני אתה לא יכול להתעלם מכך שמכבי בכושר שיא, עלתה על המסלול הנכון וחיזקה את הברגים שהיו משוחררים עד כה. אפשר להתווכח על האסונות שפדרמן ממטיר עלינו, אבל מקצועית מכבי נראית טוב, ונוכחותו או חסרונו של אליהו בסגל לא משנה ולא משפיעה כהוא זה. זה הדבר היחידי שאני חולק עליך. אתה עשית מאליהו משיח והפכת אותו לכוכב על כמו ספאנוליס, שבמו ידיו יביא אליפות להפועל, אני טוען שהוא לא ספאנוליס, לא דיאמנטידיס ולא דרמטידיס, הוא שחקן מוכשר התקפית, רך הגנתית, שבשנים האחרונות נעלם במאני טיים, ולהציג את מכבי כקבוצה רעה רק כי הוא לא משחק בה זו טעות. החסרונות של מכבי אינם בעמדות הפנים, שוב אני אגיד, בעמדות הפנים למכבי יש את הקו מהטובים באירופה.
er79

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־36 אורחים