המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:אני דווקא די רגוע ומאמין שכלום לא יקרה, עם כל הכבוד ליורובסקט
נתחיל בכך שאם מכבי רוצה פארגו ישחק במכבי העונה, אין עוררין. האופציה היחידה שלו להשתחרר זה להציג חוזה חתום (ולא משהו בעל-פה) עד ה1 באוגוסט. כרגע, אף קבוצה לא יכולה להחתים אותו, וגם לא לנהל מו"מ (אם כי אני מאמין שזה קורה מתחת לפני השטח).
עכשיו גם מה שכתבו ביורובסקט זה שפארגו יבקש להשתחרר, אם מכבי לא תסכים הוא יהיה שייך אליה, רוצה או לא. יכול מאוד ליהיות שהוא שוקל את זה ואולי אפילו מעוניין, אבל אני סומך על ההנהלה שלא תיתן לו ללכת, לפחות לא עד סוף העונה. אם מכבי ישחררו אותו זה טעות איומה של ההנהלה (כמו להחתים את כספי), לא משנה כמה פיצויים תקבל.
הרגשה אישית שלי זה שהוא ישאר עד סוף העונה הזאת.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני דווקא די רגוע ומאמין שכלום לא יקרה, עם כל הכבוד ליורובסקט
נתחיל בכך שאם מכבי רוצה פארגו ישחק במכבי העונה, אין עוררין. האופציה היחידה שלו להשתחרר זה להציג חוזה חתום (ולא משהו בעל-פה) עד ה1 באוגוסט. כרגע, אף קבוצה לא יכולה להחתים אותו, וגם לא לנהל מו"מ (אם כי אני מאמין שזה קורה מתחת לפני השטח).
עכשיו גם מה שכתבו ביורובסקט זה שפארגו יבקש להשתחרר, אם מכבי לא תסכים הוא יהיה שייך אליה, רוצה או לא. יכול מאוד ליהיות שהוא שוקל את זה ואולי אפילו מעוניין, אבל אני סומך על ההנהלה שלא תיתן לו ללכת, לפחות לא עד סוף העונה. אם מכבי ישחררו אותו זה טעות איומה של ההנהלה (כמו להחתים את כספי), לא משנה כמה פיצויים תקבל.
זה כמו להגיד שלשכטר היה חוזה בהפועל אז יש להם זכות להשאיר אותו..
זה נכון..אבל זה לא אומר ששחקן אומלל זה מה שטוב למועדון..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני דווקא די רגוע ומאמין שכלום לא יקרה, עם כל הכבוד ליורובסקט
זה כמו להגיד שלשכטר היה חוזה בהפועל אז יש להם זכות להשאיר אותו..
זה נכון..אבל זה לא אומר ששחקן אומלל זה מה שטוב למועדון..
הוא לא אומלל, כי הוא בעצמו היה שחקן חופשי ובחר לחדש את החוזה. הוא רוצה NBA, וכנראה קיבל הצעות, אבל אם מכבי תבהיר לו שהוא נשאר עד סוף העונה, הוא ישאר
אני מאמין שהכל יסתדר, שמעון זה לא אלי טביב
misha כתב:מארק סטיין כתב אמין ובדרך כלל לא כותב שטויות. הוא לא ממש מתבסס על הכתבה של יורובסקט אלא נותן להם קרדיט על זה שפרסמו ראשונים. חוץ מזה, סוכנו של פארגו שמצוטט בכתבה לא בדיוק מכחיש.
צריך לדעת מה באמת כתוב בחוזה של פארגו. אולי יש שם איזשהו סעיף שמאפשר להשתחרר בלי להציג חוזה חתום. לא ידוע, כנראה שנדע היום יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־31 אורחים