אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: פאפא משלים את הרוסטר. גם כספי יגיע?

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 22:23

אם זה נכון (ויותר ויותר סימנים מעידים שכן) ופארגו לא ישחק כאן עונה שלמה זה פשוט אסון (ספורטיבי, כמובן) מבחינת מכבי. מכבי לא תמצא במיליון דולר שחקן שמתקרב לרמה של פארגו (אולי אם לא היו בונים את הקבוצה כל כך לרוחב אפשר היה לאסוף עוד קצת כסף) וברגע שהשביתה ב-NBA תסתיים תהיה לה ירידה משמעותית ברמה לעומת השנה שעברה. הבעיה היא שאם פארגו ישאר רק עד לסיום השביתה הבעיה תהיה כפולה ומכופלת מאחר שהקבוצה תתרסק ולא יהיה תחליף לאף אחד מאלה שיעזבו. עכשיו עוד אפשר למצוא מחליף לפחות לפארגו, אם כי שיש סיכוי מזערי שימצאו בשכר שהוא היה אמור לקבל מישהו ברמתו.
אם פארגו אכן יכול להשתחרר מחוזהו באמצעות הצעה פיקטיבית אז ברור שהחוזה רשלני ואם הוא לא יכול להשתחרר אז לא הייתי משחרר אותו בשום מחיר. את מי בדיוק יביאו במקומו? זו עזיבה שיכולה לגמור למכבי את העונה הקרובה, עם כל הכבוד לפארמר וכספי שיעזבו לפני המאני טיים ולפאפא שכבר לא ילד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 22:44

רק להזכיר לכולם שלפני שבועיים-שלושה בלאט עוד טען בלהט שאין סיכוי שינחת במכבי שחקן שיחזור ל-NBA בתום השביתה. ועכשיו כבר מדברים על 3 שחקני חמישיה שיעופו מכאן כששטרן והאנטר יחתמו על הסכם. מראה לכולנו שוב עד כמה כוחו של בלאט חזק ומשפיע במכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אוגוסט 2011, 23:35

אני דווקא די רגוע ומאמין שכלום לא יקרה, עם כל הכבוד ליורובסקט
נתחיל בכך שאם מכבי רוצה פארגו ישחק במכבי העונה, אין עוררין. האופציה היחידה שלו להשתחרר זה להציג חוזה חתום (ולא משהו בעל-פה) עד ה1 באוגוסט. כרגע, אף קבוצה לא יכולה להחתים אותו, וגם לא לנהל מו"מ (אם כי אני מאמין שזה קורה מתחת לפני השטח).
עכשיו גם מה שכתבו ביורובסקט זה שפארגו יבקש להשתחרר, אם מכבי לא תסכים הוא יהיה שייך אליה, רוצה או לא. יכול מאוד ליהיות שהוא שוקל את זה ואולי אפילו מעוניין, אבל אני סומך על ההנהלה שלא תיתן לו ללכת, לפחות לא עד סוף העונה. אם מכבי ישחררו אותו זה טעות איומה של ההנהלה (כמו להחתים את כספי), לא משנה כמה פיצויים תקבל.
הרגשה אישית שלי זה שהוא ישאר עד סוף העונה הזאת.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 23:40

asafb96 כתב:אני דווקא די רגוע ומאמין שכלום לא יקרה, עם כל הכבוד ליורובסקט
נתחיל בכך שאם מכבי רוצה פארגו ישחק במכבי העונה, אין עוררין. האופציה היחידה שלו להשתחרר זה להציג חוזה חתום (ולא משהו בעל-פה) עד ה1 באוגוסט. כרגע, אף קבוצה לא יכולה להחתים אותו, וגם לא לנהל מו"מ (אם כי אני מאמין שזה קורה מתחת לפני השטח).
עכשיו גם מה שכתבו ביורובסקט זה שפארגו יבקש להשתחרר, אם מכבי לא תסכים הוא יהיה שייך אליה, רוצה או לא. יכול מאוד ליהיות שהוא שוקל את זה ואולי אפילו מעוניין, אבל אני סומך על ההנהלה שלא תיתן לו ללכת, לפחות לא עד סוף העונה. אם מכבי ישחררו אותו זה טעות איומה של ההנהלה (כמו להחתים את כספי), לא משנה כמה פיצויים תקבל.

זה כמו להגיד שלשכטר היה חוזה בהפועל אז יש להם זכות להשאיר אותו..
זה נכון..אבל זה לא אומר ששחקן אומלל זה מה שטוב למועדון..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אוגוסט 2011, 23:47

Holiday_Armadillo כתב:

הוא לא אומלל, כי הוא בעצמו היה שחקן חופשי ובחר לחדש את החוזה. הוא רוצה NBA, וכנראה קיבל הצעות, אבל אם מכבי תבהיר לו שהוא נשאר עד סוף העונה, הוא ישאר
אני מאמין שהכל יסתדר, שמעון זה לא אלי טביב
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 23:49

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הוא לא אומלל, כי הוא בעצמו היה שחקן חופשי ובחר לחדש את החוזה. הוא רוצה NBA, וכנראה קיבל הצעות, אבל אם מכבי תבהיר לו שהוא נשאר עד סוף העונה, הוא ישאר
אני מאמין שהכל יסתדר, שמעון זה לא אלי טביב

כנראה שהוא לא חשב על זה עד הסוף..ואם באמת הייתה לו אפשרות עד ה-1.8..
אני לא אומרת שאני רוצה שהוא יעזוב או שאני מצדיקה את מה שקורה כרגע..אבל אני יודעת שלא נקבל מפארגו את מה שקיבלנו לפני שנה אם הוא ירצה לעוף מפה כל שנייה בכל יום..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אוגוסט 2011, 01:46

כולה יורובאסקט. אני מאמין שיהיה בסדר.
er79

Re: אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך. פארגו יעזוב?

הודעהעל ידי misha » 15 אוגוסט 2011, 02:34

אפילו בESPN זה פורסם. נראה רציני כל הסיפור.
http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... -nba-bound
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי er79 » 15 אוגוסט 2011, 02:42

גם את זה לא צריך לקחת כמובן מאליו, כי מפרסם הכתבה מתבסס גם הוא על כתבתו של דיוויד פיק מיורובאסקט. מצד שני, פתאום מירוץ החימוש ברכזים כמו פפלוקאס במקום בקומבו גארדים מעורר חשד. מישהו פה יודע מהי רמת האמינות של הפיק הזה?
er79

הודעהעל ידי misha » 15 אוגוסט 2011, 02:55

מארק סטיין כתב אמין ובדרך כלל לא כותב שטויות. הוא לא ממש מתבסס על הכתבה של יורובסקט אלא נותן להם קרדיט על זה שפרסמו ראשונים. חוץ מזה, סוכנו של פארגו שמצוטט בכתבה לא בדיוק מכחיש.

צריך לדעת מה באמת כתוב בחוזה של פארגו. אולי יש שם איזשהו סעיף שמאפשר להשתחרר בלי להציג חוזה חתום. לא ידוע, כנראה שנדע היום יותר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי aribari24 » 15 אוגוסט 2011, 03:24

מתחבר מאוד לדברים של פדרמן אתמול בגלצ שהאמר שהסגל כמעט סגור.. יש רק עוד פרט טכני קטן שאמור להסגר בשבוע הקרוב
aribari24

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אוגוסט 2011, 03:26

גם אם פארגו יחוייב על פי החוזה להישאר עונה במכבי , עם כל הכבוד לו הוא עדיין לא במצב שהוא יכול להרשות לעצמו לזרוק זין כל העונה ובסופה לקבל חוזה עתק ב NBA . הוא נתן עונה אחת טובה ביורוליג והוא עדיין צריך להראות המשכיות ושהוא באמת שחקן גדול ולא עוד הברקה חד פעמית.
אני בטוח שאם הוא ישאר הוא יתן את הכל לקבוצה כי סך הכל האהבה שלו למשחק והכבוד למקצוע זה מעל הכל . ובכלל מה הטעם לשבת ממורמר כל העונה אם אפשר לשחק ולהנות ?

לא יודע כמה הידיעות האלו נכונות אבל אם בסופו של דבר הוא יעזוב ועוד בשלב כזה אז אנחנו בצרות גדולות מאוד .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 15 אוגוסט 2011, 03:55

יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, אמר הבוקר ל-ynet ספורט: "פארגו הודיע לנו שקיבל חוזה לפני השביתה. קיימת מחלוקת - על פי פירוש החוזה אנו אומרים כי מכיוון שקיימת שביתה הסעיף כבר לא תקף. לא נוותר עליו ונלך לבוררות".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4108890,00.html
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2011, 04:32

גם ספורט 5 מדווחים:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05034.html

כנראה שכל העסק רציני
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 04:35

באמת אין לנו פרטים על החוזה ודווקא הסעיפים הקטנים יכולים להיות המשמעותיים במקרה הזה, לא סתם הולכים לבוררות וכל מיני עו"ד יכולים
למצוא פרשנויות מסוימות לכל סעיף.
קשה לי להאמין שפארגו קיבל הצעת חוזה ספציפית וקונקרטית, לדעתי היו גישושים ודיבורים עם סוכנים וקבוצות, אבל לא סביר שניירות הוחלפו בזמן השביתה בנ.ב.א.
אם אין נייר, כל אחד יכול לטעון שיש לו הצעת חוזה ולאן אנחנו באים ? לא חושב שזה תקף משפטית.

מצד שני, לא רוצה במכבי שחקנים שמכריחים אותם לשחק אצלנו דרך בתי משפט, רוצה שחקנים שמגיעים מכל הלב. כך גם מכבי נוהגת לאורך השנים ובצדק. היא כמעט אף פעם לא עמדה בפני רצונו של שחקן לעזוב לנ.ב.א, למרות חוזה זה או אחר ( הפעם היחידה והאחרונה הייתה לדעתי במקרה של מיקי ברקוביץ' לפני 30 שנה :x )

האמת שקצת תמוהה לי ההתנהגות הזאת של פארגו , הרי דווקא עכשיו שחקנים הולכים מהנ.ב.א לכיוון אירופה, הוא באמת רוצה לשבת בבית עד
שהבוררות תיגמר או השביתה תיגמר, הראשונה מבין השתיים ?

אז מסתבר, לפחות לפי אבי סגל, שהחתימה של פאפא לא הייתה סתם שינוי מקרי בתוכניות בגלל הזדמנות, אלא מחשבה על כך שפארגו עשוי לעזוב.

חוץ מזה, אני לא בטוח שעזיבה שלו היא אסון למכבי. נכון שהוא הבריק בעונה הראשונה שלו, אבל השנה הוא יהיה בסטטוס קצת שונה . ראינו מה
קרה לו בשנה בגלבוע שהוסיפו לו שחקן על הראש והוא נפגע בדקות המשחק.
שלא יובן לא נכון, הוא שחקן מעולה שהוכיח עצמו ברמה הגבוהה ביותר, אבל אין שחקן שאין לו תחליף וגם הוא הגיע מקבוצה קטנה בכלום כסף.

דווקא הקיץ אפשר להביא שחקני נ.ב.א טובים בלי חוזה לשנה שלמה בלי סעיף יציאה ויש הזדמנות חד פעמית, אולי יש כאלו שירצו לבוא בלי תנאים מוקדמים.

בכל מקרה, כמובן עדיף שפארגו כן ימשיך בגלל ההמשכיות. נקווה שכך יהיה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 15 אוגוסט 2011, 04:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2011, 04:37

misha כתב:מארק סטיין כתב אמין ובדרך כלל לא כותב שטויות. הוא לא ממש מתבסס על הכתבה של יורובסקט אלא נותן להם קרדיט על זה שפרסמו ראשונים. חוץ מזה, סוכנו של פארגו שמצוטט בכתבה לא בדיוק מכחיש.

צריך לדעת מה באמת כתוב בחוזה של פארגו. אולי יש שם איזשהו סעיף שמאפשר להשתחרר בלי להציג חוזה חתום. לא ידוע, כנראה שנדע היום יותר.

גם אם יש סעיף כזה, למה לעשות מה ששהוא עושה?
זה לא שהוא הולך לשחק בסן אנטוניו מחר, הרי יש שביתה מעבר לים.

רק לפני שבוע הוא גמר פה את ההלל על כמה שישראל יפה ונהדרת, והיורולג זו ליגה טובה וכו'.
בקיצור, תמוה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 15 אוגוסט 2011, 04:47

חרבאנה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מכביסט » 15 אוגוסט 2011, 04:48

לפי הכתבה ב-ESPN
מציינים שמכבי נמצאים בשיחות עם ראשאד מק'נטס
יכול להיות שהוא התוכנית גיבוי למצב שפארגו באמת יעזוב.
מכביסט

הודעהעל ידי aribari24 » 15 אוגוסט 2011, 04:50

אם פארגו עוזב חייבים עוד שחקן..

אין מצב שבתום השביתה בNBA נישאר עם פאפאס שייר ואוחיון

מדהים איך מהקו האחורי הטוב באירופה מאתמול.. אנחנו פתאום יכולים להשאר הכי קצרים שיש
aribari24

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 04:51

מקאנטס אופצייה די רעה , מתאים יותר לקיץ של אפי בירנבוים. מדוע מכבי צריכה להכניס ראש חולה למיטה הבריאה הזאת ? נכון, שחקן סופר מוכשר וכל זה, אבל עם האישיות שלו הוא יכול לפרק את הקבוצה הזאת שבנוייה של איזונים עדינים.
תמיד צריך לחשוד בשחקנים כאלו שנותנים עונות בודדות טובות ואחרי זה נעלמים לשנתיים בלי לעשות יותר מדי. לא סתם הוא לא מושך התעניינות יותר מדי גדולה היום.

מה שכן, באמת צריך לחפש קומבו גארד סקורר לכל מקרה . אם מכבי חושבת שאפשר לוותר על פארגו ולהסתפק במה שיש הרי זו טעות. ( וזה חשש די גדול שלי ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 15 אוגוסט 2011, 05:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־31 אורחים