מקובי כתב:מצטער אבל אני לא קונה את זה.
אתה החלטת שבגלל שמכבי ניצחה פעמיים את ריטאס בהפרשים קטנים, וריטאס פחות טובה מבודיוולניק (לא בטוח אבל נזרום) אז הפערים מאוד מאוד קטנים.
אני רשמתי שבגלל שמכבי ניצחה פעמיים את פאו שמוליכה כרגע את הבית המקביל ונחשבת כיום לקבוצה מהטופ 8 ביורוליג אז הפערים מאוד גדולים כי ירושלים לא עשתה את זה.
בשורה התחתונה יכול להיות שהפערים קטנים, לא אהבתי שעשית דמגוגיה שבגלל שניצחנו בהפרשים קטנים את ריטאס אז הפערים הם קטנים.
זה כמו שאני אגיד שבגלל שהפסדנו לנס ציונה אז נס ציונה תוכל לנצח קבוצות אירופיות.
כל מקרה לגופו.
לילה טוב.
אין מה לקנות. אמרתי משהו פשוט - מכבי לא מביסה קבוצות ואם הייתה פוגשת בקייב, נצחון בהפרש קטן לא היה מפתיע אף אחד ולא היה גורם ל"השתוללות" או שערוריה. אין קשר לנצחון על פאו או על קובאן.
לשחצנות ולציפיה שמכבי תביס בקלילות את מגדל בנוקיה (או את חיפה בסיבוב השלישי) אין בסיס. אני ממש לא מאלה שמהללים באופן קבוע את היריבות בארץ ואפילו זלזלתי לפני פתיחת העונה בסגל של ירושלים וחשבתי שהם יהיו קבוצת מרכז טבלה ויאבקו של מקומות 3-6. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם צירפו שני שחקנים מצויינים (אליהו ורייט) ושהם משחקים כדורסל ברמת גבוהה. ודרך אגב - זה לא רק מגדל, גם חיפה (כשהם בהרכב מלא ללא פצועים) משחקת כדורסל מצויין, ואפילו החברה מהחניון יכולים לנצח כל קבוצה במשחק אחד ויש גם את נס ציונה (כשהאניקאט יחזור).
הליגה העונה היא הכי חזקה שאני זוכר ב-20 שנים האחרונות ולמכבי אין שום נשק שובר שיוויון דוגמת קטש/ג'מצ'י/שפר או אפילו בורשטיין עם החוק הרוסי או זרים דוגמת פארקר וניקולה. לא במקרה מכבי יורקת דם בכל משחק ליגה. לעבור את חיפה בסדרה ואח"כ את ירושלים במשחקי בית/חוץ כשהמשחק השני במלחה לא הולך להיות טיול. האליפות לחלוטין על הרצפה השנה, ויוני, זה "שמואלפיקציה" כשמכבי באמת מתקשה.