פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 אוגוסט 2011, 05:07
איזה עסק ביש.
15 אוגוסט 2011, 05:08
ספורט 5:"ייתכן שלא יהיה מנוס מבוררות עם פארגו, שוקלים אקט משפטי"http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05034.html
15 אוגוסט 2011, 05:13
yarinsaky כתב:מקאנטס אופצייה די רעה , מתאים יותר לקיץ של אפי בירנבוים. מדוע מכבי צריכה להכניס ראש חולה למיטה הבריאה הזאת ? נכון, שחקן סופר מוכשר וכל זה, אבל עם האישיות שלו הוא יכול לפרק את הקבוצה הזאת שבנוייה של איזונים עדינים.
תמיד צריך לחשוד בשחקנים כאלו שנותנים עונות בודדות טובות ואחרי זה נעלמים לשנתיים בלי לעשות יותר מדי. לא סתם הוא לא מושך התעניינות יותר מדי גדולה היום.
מה שכן, באמת צריך לחפש קומבו גארד סקורר לכל מקרה . אם מכבי חושבת שאפשר לוותר על פארגו ולהסתפק במה שיש הרי זו טעות. ( וזה חשש די גדול שלי ).
החשש הכי גדול שלי זה שהסוכן של פארגו שנראה לי נוכל לא קטן ינסה לדחוף לנו בכח את ביינום במקומו כי הוא גם הסוכן שלו ואז זאת תהיה קטסטרופה אמיתית.
15 אוגוסט 2011, 05:18
לא מאמין שמכבי תיקח עוד סיכון עם שחקן בעל חוזה בנ.ב.א, יש גבול לכל תעלול.
15 אוגוסט 2011, 05:18
אני באמת לא מבין,הפיתרון הגדול של מכבי לחסרון הענק שיישאר אחרי שפראגו שילך-
הוא פאפס הקשיש? בורשטיין הנכה? אוחיון הבלתי בשל? גון סימן שאלה שייר? פארמר על כרטיס שאול?
אני ממש לא מבין מה עובר על מכבי ובלאט...
15 אוגוסט 2011, 05:23
yarinsaky כתב:לא מאמין שמכבי תיקח עוד סיכון עם שחקן בעל חוזה בנ.ב.א, יש גבול לכל תעלול.
אתה צודק
אבל בזמן שביינום היה מועמד הועלתה האפשרות לשחרר אותו מהחוזה בדטרויט ולהביא אותו לכאן לעונה שלמה וכאן החשש הגדול.
15 אוגוסט 2011, 05:31
בשביל לשחרר אותו מהחוזה , או יותר נכון להביא אותו לרצון להשתחרר מהחוזה שלו, מכבי תצטרך לשלם לו הרבה כסף שלא בטוח שיש לה.
זה גם לא כל כך פשוט פרצודורלית, כי לא בטוח שיש עם מי לדון עכשיו על ביטול חוזים בנ.ב.א.
15 אוגוסט 2011, 05:57
תהיו בריאים... גם את נושא פארגו דחפתם למלפפונים ? אולי כדאי שננעל את הפורום ונדבר באשכול אחד על הכל.
15 אוגוסט 2011, 06:06
לא צריך להתרגש.
אם פארגו רוצה שחרור אז ישלם קצת כסף בשביל להשתחרר מהחוזה.
אני בטוח שהחוזה מחזיק אותו במכבי ללא אפשרות שחרור בחינם
הכסף שישלם+ הכסף שישתחרר ממנו קרוב למיליון נטו כלומר ביחד מעל מיליון נטו וזה הרבה כסף.
בכסף הזה אפשר להביא במיוחד בקיץ כזה שיש שביתה ב NBA שחקנים טובים.
לא אלמן מכבי.
ברור שהיה עדיף פארגו שהשתלב כל כך טוב במכבי אבל כאמור יש מספיק שחקנים טובים בשוק ואפילו במחיר יותר נמוך.
15 אוגוסט 2011, 06:12
טוב לא יצא מהסיפור הזה.
בכל מקרה לא נראה לי שנראה אותו במכבי השנה , ויש להערך לנושא,חבל מאד.
הגיע הזמן ששחקנים יפסיקו לפרוץ חוזים , אני לא מקנה בפארגו אם הסיפור הזה יגמר בבית משפט , מאד יכול להיות שזה ייגמר בפיצוי רציני למכבי , ובהשבתה של שנה לפארגו.
איבד הרבה מחינו פארגו.
15 אוגוסט 2011, 06:14
עם זה מתממש מכבי איבדו את כל הקו האחורי שלהם משנה שעברה , הקו שאימלל כל קבוצה הגנתית , מכה מאד קשה.
15 אוגוסט 2011, 06:23
עלה השתן לראש לחביבנו פארגו
לא רוצה.. לא צריך
15 אוגוסט 2011, 07:09
זה הכי מעודכן עד עכשיו:
רוצה סעיף שחרור לאנ בי אי..ולפי הכתוב לא משתמע שהוא לא יגיע..אלא רוצה סעיף שחרור כי בטוח שייקבל הצעות...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4108957,00.html
15 אוגוסט 2011, 07:20
באיזה הגיון פארגו דורש כזה חוזה?
החוזה של פארמר נחתם על דעת זה שהשביתה תסתיים והוא יחזור,פארגו חתום
עד שלא קיבל חוזה מאף אחת מNBA,לפי ווינט זה נשמע מוזר מאוד...
15 אוגוסט 2011, 07:35
שיט!
דפק אותנו.
למרות שעל פי החוזה אסור לו לעשות את זה זה נראה לי יהיה טיפשי לריב איתו עכשיו ולשחק איתו בכלים משפטיים, הוא חתם על החוזה ולא כלל בו את המצב שלא יקבל חוזים בגלל השביתה זה בתכלס די בעיה שלו.
אבל אם אתם שואלים אותי, אני הייתי הולך על הכל או כלום ולא משאיר גם אותו לשחק כאן בזמן השביתה. או שיגיעו איתו להבנות והוא יבין שכדאי לו להישאר כאן או שמכבי תוותר ותביא שחקן אחר.
גם אם הוא נשאר, זה יראה כאילו הוא יעשה לנו טובה, לשחק במכבי זה כבוד אז אולי עדיף שילך למרות שאני אוהב את השחקן הזה.
15 אוגוסט 2011, 09:28
אני ממש לא חושב שהוא ניסה לדפוק אותנו.
החלום של כל שחקן זה לשחק בNBA,אני חושב שמרבית השחקנים היו מחלטים כמוהו .
15 אוגוסט 2011, 09:46
"בעקבות הודעת השחקן ובהסתמך עליה, נקטה מכבי אלקטרה ת"א בצעדים הדרושים כדי לחזק את סגל השחקנים לעונה הקרובה."
טוב, מחפשים עוד שחקן שיחליף את פארגו
15 אוגוסט 2011, 10:01
אני חושבת שמקנטס יהיה זה שיגיע..
במיוחד לאור זה שאמרו שהוא היה סגור לפני שתיאו חתם..
15 אוגוסט 2011, 10:04
איפה היה רשום שהוא סגור?
15 אוגוסט 2011, 10:05
itai7 כתב:איפה היה רשום שהוא סגור?
בכתבה שתיאו חתם היה רשום שהוא היה סגור אבל בחרו להחתים את היווני במקומו בגלל שהראש שלו טיפה מסובב..