המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:הבעיה היא שבנגוד לדורות אחרים אני לא רואה שם אינטלגינציית משחק מיוחדת אצל חלק גדול של השחקנים ...
שחר.ג. כתב:למרות כל הפסימות בנבחרת,פניני הוא נקודת האור שלה,פשוט קמפיין גדול שלו.
Holiday_Armadillo כתב:שחר.ג. כתב:למרות כל הפסימות בנבחרת,פניני הוא נקודת האור שלה,פשוט קמפיין גדול שלו.
לפעמים כשלא רוצים להודות בגדולה של שחקן אז מתעסקים במסביב..
אם תשאל מישהו מהתקשורת(כמו שלח,קופמן,ריגר וכו')מה הדבר הראשון שהוא יגיד על פניני אם הוא יצטרך לסקר אותו..הוא יענה לך שהוא פרובוקטור והוא צריך כבר להפסיק עם השטויות האלה(וזה היה ציטוט של שלח)..
כל כך מדברים על כל מה שמסביב לפניני ולא רואים שהוא באמת שחקן גדול..
עזבו את זה שהוא קולע ל-3..הוא פשוט שחקן שיודע ומבין את המשחק..בין אם זה במסירות(וגיא מוסר נפלא),בין אם זה בשמירה,בין אם זה הכל..
גיא פשוט שחקן נפלא..הגיע הזמן שהוא יקבל את הקרדיט שמגיע לו..כי אני חושבת שיודעים שהוא שחקן טוב אבל עדיין לא שמים אותו למעלה עם האחרים(הלפרין ואליהו)ולפי דעתי מגיע לו..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחר.ג. כתב:למרות כל הפסימות בנבחרת,פניני הוא נקודת האור שלה,פשוט קמפיין גדול שלו.
לפעמים כשלא רוצים להודות בגדולה של שחקן אז מתעסקים במסביב..
אם תשאל מישהו מהתקשורת(כמו שלח,קופמן,ריגר וכו')מה הדבר הראשון שהוא יגיד על פניני אם הוא יצטרך לסקר אותו..הוא יענה לך שהוא פרובוקטור והוא צריך כבר להפסיק עם השטויות האלה(וזה היה ציטוט של שלח)..
כל כך מדברים על כל מה שמסביב לפניני ולא רואים שהוא באמת שחקן גדול..
עזבו את זה שהוא קולע ל-3..הוא פשוט שחקן שיודע ומבין את המשחק..בין אם זה במסירות(וגיא מוסר נפלא),בין אם זה בשמירה,בין אם זה הכל..
גיא פשוט שחקן נפלא..הגיע הזמן שהוא יקבל את הקרדיט שמגיע לו..כי אני חושבת שיודעים שהוא שחקן טוב אבל עדיין לא שמים אותו למעלה עם האחרים(הלפרין ואליהו)ולפי דעתי מגיע לו..
גיא עשה קפיצת מדרגה עצומה במכבי. היום הוא 3 לגיטימי כמעט לכל קבוצה באירופה.
למרות שאני מאוד אוהב את פניני כשחקן ספסל, אני מאוד מקווה שהוא יהיה בחמישייה השנה ביורוליג יחד עם ליאור.
אני גם חייב מילה טובה ליותם. הבחור נותן מעצמו כבר שנים על גבי שנים בכל הנבחרות ובצעירותו גם ביותר מאחת בכל קיץ. מעולם לא שמענו ממנו תלונה, מעולם לא שמענו ביקורת, מעולם
לא היו חופשות או פציעות או ביטולים וכו'.
והנה אפילו עכשיו כשהילד הבכור נולד, הוא נותן לנבחרת את המקום החשוב, ומגיע למשחקים ולאימונים שהוא יכול, וכל זה כשמדובר במשחקי אימון.
לדעתי ראוי שגם המבקרים הגדולים ביותר שלו כאן בפורום, ייתנו לו לפחות על זה מילה טובה.
Holiday_Armadillo כתב:מה שלא שמים לב בקליעה של פניני זה שזה לא רק שלשות..
עדיין יש לו בעיה עם הזריקה(שהיא מאוד קשה מלכתחילה)שהוא מגיעה בתנופה ונשען קדימה..אבל יש להרבה מאוד שחקנים בעיה עם זה..
הקליעה שלו חלקה מאוד מכל טווח..בין אם זה מה-3 או מחצי מרחק..
קצת מדהים ששחקן כזה לא עובר את ה-77% מהקו..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שלא שמים לב בקליעה של פניני זה שזה לא רק שלשות..
עדיין יש לו בעיה עם הזריקה(שהיא מאוד קשה מלכתחילה)שהוא מגיעה בתנופה ונשען קדימה..אבל יש להרבה מאוד שחקנים בעיה עם זה..
טלטוביץ' לא עובר את ה70% מהקוו..
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שלא שמים לב בקליעה של פניני זה שזה לא רק שלשות..
טלטוביץ' לא עובר את ה70% מהקוו..
לגמרי חשבתי על טלטוביץ' כשכתבתי את זה..
אבל אסור לשכוח שטלטוביץ' זה יום אסל יום בסל..
לא חסרים לו משחקים של 1 מ-10 מחוץ לקשת..
כרגע הוא עדיין לא שחקן שמרגיש בנוח עם הרבה דברים חוץ מזריקה מחוץ לקשת..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים