LIAV10 כתב:felix_r כתב:אפשר להביא גבוה מ D-ליגה ל"חודש נסיון"
אין משהו מעניין שם האמת.
השנה הגבוהים ביורוליג ממש חלשים ברוב הקבוצות. יספיק לנו סתם מישהו גדול וחזק, שיודע לשים גוף ולקחת ריבאונד, גם אם הוא נגר בהתקפה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:felix_r כתב:אפשר להביא גבוה מ D-ליגה ל"חודש נסיון"
אין משהו מעניין שם האמת.
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:השמועות פה אף פעם לא הוכיחו את עצמם עם כל הכבוד אז בוא לא נתחיל לנתח על סמך שמועות עלומות .
במציאות הוא בסך הכול החמיץ כמה משחקים בגלל בעיות גב ועד עכשיו הוא דווקא לא רע ביורוליג בדקות שהוא משחק בטופ 16 לפחות בחלק ההתקפי .
לגבי השלב הראשון הסטטיסטיקה מראה שהוא היה דווקא טוב מאוד עם 14.7 נקודות מדד בפחות מ-20 דקות.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
הייתי מחכה קצת לפני שהייתי מחפש לשנות במיוחד שסופו חוזר ויחד עם טיוס אפשר להסתדר גם עם 5-10 דקות של ג'יימס .
על איזה שמועות אתה מדבר ?
זה שיש לו פריצת דיסק זה לא שמועה זה עובדה .
לגבי זמן החלמה (אם בכלל) באמת שאי אפשר לדעת כי אין ממש טיפול קונבנציונאלי . השאלה אם לקחת את הסיכון בשלב כזה קריטי כשגם סופו לא כשיר לגמרי ?
המצב עם הקפטן מעט מוזר. בשבוע שעבר ג'יימס עבר בדיקת MRI שהראתה כי מצב גבו תקין. הוא אינו סובל מפריצת דיסק ואין כל רמיזה לנזק אחר. בנוסף, ג'יימס נפגש עם רופא מומחה בבית החולים איכילוב, וגם הבדיקה הזו לא העלתה דבר. התסכול במכבי גובר, שכן מדובר כרגע במצב הגרוע ביותר - כאבי תופת שלא מאפשרים לג'יימס לשחק, אבל ללא פציעה שניתן לאבחן אותה, אלא התכווצויות חוזרות שלא ברור מקורן. הלילה יעבור ג'יימס בדיקת MRI נוספת, בתקווה שהפעם ניתן יהיה לפזר מעט את הערפל סביב מקור הכאב של השחקן.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 62453.html
dod כתב:איפה הימים שמכבי היתה מפתיעה עם איזה מהלך מבריק של הבאת גבוה מחליף לשתי הגרוטאות שלנו.
אפשר עוד להחזיר את ג'ייק כהן?
roy1000 כתב:dod כתב:איפה הימים שמכבי היתה מפתיעה עם איזה מהלך מבריק של הבאת גבוה מחליף לשתי הגרוטאות שלנו.
ג'יימס יושב על חוזה מאוד יקר (של למעלה ממליון דולר ברוטו). אין סיכוי להחליף אותו.
dod כתב:roy1000 כתב:dod כתב:איפה הימים שמכבי היתה מפתיעה עם איזה מהלך מבריק של הבאת גבוה מחליף לשתי הגרוטאות שלנו.
ג'יימס יושב על חוזה מאוד יקר (של למעלה ממליון דולר ברוטו). אין סיכוי להחליף אותו.
אי אפשר להחתים מישהו לחודשיים? כמה זה כבר יעלה?
מישהו שישים גוף בהגנה ויקח כמה ריבאונדים.
yehooda כתב:האם זה אפשרי על פי החוקים של היורוליג להחליף שחקן בסיבוב הבא של הטופ 16 או רק בטופ 8 ?
ankram כתב:אל תהרגו אותי אבל לדעתי אפשר להחתים את איבי לחודשיים שלושה.
#כוננות ספיגה
LIAV10 כתב:וגם היכולות שלו לא מצדיקות את היותו בעייתי.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:וגם היכולות שלו לא מצדיקות את היותו בעייתי.
?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:וגם היכולות שלו לא מצדיקות את היותו בעייתי.
?
יכולת?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:וגם היכולות שלו לא מצדיקות את היותו בעייתי.
?
יכולת?
אני אתפלא מאוד אם הוא אפילו יודע לאיית יכולת. בשפה כלשהי.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:וגם היכולות שלו לא מצדיקות את היותו בעייתי.
?
יכולת?
אני אתפלא מאוד אם הוא אפילו יודע לאיית יכולת. בשפה כלשהי.
מה? איבדתי אותך.
toja27 כתב:למרות שהסייז שלו בעייתי ליורוליג, אני חושב שסימפסון מנס ציונה היה יכול לעזור לנו עד סוף העונה או אולי יש סיכוי שוואט מאותה קבוצה. מצד שני לא רואה את נס ציונה משחררת אחד מהם סתם כך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־23 אורחים