חציברטאס כתב:סילבן לנדסברג במשחק חייו
רודי פרננדז מגחך איפושהוא.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חציברטאס כתב:סילבן לנדסברג במשחק חייו
toja27 כתב:חבל ששון נפצע, איתו הייתי הרבה יותר אופטימי..
טוב, אז מנצחים רק ב-4 נק' ,לא צריך להיות חמדניים.
מכביסט29 כתב:toja27 כתב:חבל ששון נפצע, איתו הייתי הרבה יותר אופטימי..
טוב, אז מנצחים רק ב-4 נק' ,לא צריך להיות חמדניים.
תן לי ניצחון בנקודה ואני אהיה מאוכזב כי יכולנו לנצח בשתיים.
בכלל, אני חושב שאם לא מנצחים אין להם מה לחזור לארץ. זה יהיה ביזיון
roy1000 כתב:הבעיה העיקרית של מכבי במשחק היום היא עמדה 4. אין למכבי שום פתרון למירוטיץ' ויש לו הסטוריה ארוכה של לתפור את בלו וסמית' בלי מאמץ מיוחד. בשאר העמדות מכבי נחותה, אבל בהנחה שאינגלס ימשיך להיות דבוק לספסל, יש לה שחקני הגנה מספיק טובים בשביל להקשות על הקו האחורי של ריאל.
felix_r כתב:הבעיה העיקרית היא ששתי הקבוצות משחקות סמול-בול, רק שלמכבי יש שחקנים פחות טובים בכל עמדה. זאת הסיבה שאין לנו סיכוי.
הקבוצה היחידה שניצחה את ריאל עד היום, היא הקבוצה שלא שיחקה את המשחק של ריאל, ולא ניסתה להתאים את עצמה למשחק של ריאל.
roy1000 כתב:felix_r כתב:הבעיה העיקרית היא ששתי הקבוצות משחקות סמול-בול, רק שלמכבי יש שחקנים פחות טובים בכל עמדה. זאת הסיבה שאין לנו סיכוי.
הקבוצה היחידה שניצחה את ריאל עד היום, היא הקבוצה שלא שיחקה את המשחק של ריאל, ולא ניסתה להתאים את עצמה למשחק של ריאל.
ברור שלמכבי אין את הכשרון שיש לצסק"א בקו הקידמי.
אני מסתכל על זה טיפה אחרת - התקפית אנחנו נחותים ב- 10 רמות מריאל, אבל הגנתית יש למכבי שחקנים בעמדות 1-3 שיכולים להתמודד עם כל שחקן. העמדה שאין למכבי שום כלים להתמודד איתה זו עמדה 4. זה אומר שאתה כל הזמן צריך להביא שמירות כפולות על מירוטיץ' וזה פותח את המשחק לכל השאר.
חוץ מזה, לא ברור לי איך מכבי עושה נקודות פרט לסופו. אני מנחש שמכבי תלך אליו בכל התקפה. לדעתי ריאל לא תביא שמירה כפולה ותיתן לבורוסיס להתמודד איתו. זה תלוי בשופטים יותר מכולם.
rc4991 כתב:אין לנו שומרים מעולים פרט לסמית' ונוכל לעצור אותם רק בזכות הגנה קבוצתית חזקה וטקטיקה של בלאט
בנוגע להתקפה אני חושב שרייס גם יכול לייצר לא מעט ולדעתי צריך לתת לו הרבה דקות וחופש פעולה הערב
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אין לנו שומרים מעולים פרט לסמית' ונוכל לעצור אותם רק בזכות הגנה קבוצתית חזקה וטקטיקה של בלאט
בנוגע להתקפה אני חושב שרייס גם יכול לייצר לא מעט ולדעתי צריך לתת לו הרבה דקות וחופש פעולה הערב
אוחיון, היקמן וסמית' יכולים להתמודד מול כל שחקן. ברור שתהיה הגנה קבוצתית, אבל אין פתרון למירוטיץ' היא הוא פשוט יקח את בלו לפוסט כמו שהוא עושה לו בכל פעם שהם נפגשים.
הדבר היחידי שרייס יכול לייצר מול יול זה איבודי כדור. אוי ואבוי אם בלאט ייתן לו חופש פעולה - זה המתכון הבטוח לחטוף 40 הפרש. צריך ללכת לסופו ואם אין ברירה, אז לתת להיקמן ואוחיון ליצור. בשום אופן אסור לתת לרייס להשתולל - זו לא הליגה של רייס.
Asf כתב:אם אתה מראש שולל מרייס את האפשרות לחדור לסל- הדבר היחיד אצלו שברמה גבוהה, אז מה הטעם שהוא ישחק בכלל?
אני בשום פנים ואופן לא מציע חלילה שיהיה לו אישור לעשות מה שהוא רוצה, אבל זה כמו שנגיד לסופו לא לעשות פוסט-אפ. מה הטעם בכך?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אין לנו שומרים מעולים פרט לסמית' ונוכל לעצור אותם רק בזכות הגנה קבוצתית חזקה וטקטיקה של בלאט
אוחיון, היקמן וסמית' יכולים להתמודד מול כל שחקן. ברור שתהיה הגנה קבוצתית, אבל אין פתרון למירוטיץ' היא הוא פשוט יקח את בלו לפוסט כמו שהוא עושה לו בכל פעם שהם נפגשים.
הדבר היחידי שרייס יכול לייצר מול יול זה איבודי כדור. אוי ואבוי אם בלאט ייתן לו חופש פעולה - זה המתכון הבטוח לחטוף 40 הפרש. צריך ללכת לסופו ואם אין ברירה, אז לתת להיקמן ואוחיון ליצור. בשום אופן אסור לתת לרייס להשתולל - זו לא הליגה של רייס.
rc4991 כתב:כמו שאין פיתרון למירוטיץ' כך גם אין פיתרון ליול,רודריגז,פרננדס וקארול
אני דווקא חושב שלרייס את הפוטנציאל הכי גדול אחרי סופו להשיג נקודות הערב
לרייס יש חדירה טובה בזמן שאצל שאר השחקנים אין יכולת אחת שהם באמת טובים בה
yzafrir כתב:המתכון לניצחון במשחק הזה הוא די פשוט :
מכבי צריכים אחוזי קליעה מטורפים מהשלוש ובעצם מכל טווח .
הרבה לחץ בהגנה ולקוות ליום קליעות לא טוב של הספרדים...
ובקיצור " מלחמה !!!! "
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כמו שאין פיתרון למירוטיץ' כך גם אין פיתרון ליול,רודריגז,פרננדס וקארול
אני דווקא חושב שלרייס את הפוטנציאל הכי גדול אחרי סופו להשיג נקודות הערב
לרייס יש חדירה טובה בזמן שאצל שאר השחקנים אין יכולת אחת שהם באמת טובים בה
יש לך פתרונות ליול, רודריגז, פרננדס וקארול בדמות אוחיון, היקמן וסמית'. ברור שלספרדים יש שחקנים יותר טובים אבל בעמדות 1-3 לפחות יש למכבי שחקנים שיכולים להתמודד פיזית. אין לך פתרון כזה לעמדה 4.
לגבי רייס - אני לא חושב שיהיה לו מה למכור מול ריאל. כל נסיון שלו להיכנס לצבע, סביר להניח שייגמר באיבוד כדור או גג (או שניהם). זה משחק ליוגב, לא לרייס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־32 אורחים