LIAV10 כתב:ברור שיביאו תואם טיוס, כל סנטר אמיתי עם טיפת כישרון או עולה 2 מיליון יורו או הולך לאן בי איי (אפילו ראדוליצה שם).
אתה רוצה עוד פלאניניץ׳ אולי?
אתה לא רציני.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ברור שיביאו תואם טיוס, כל סנטר אמיתי עם טיפת כישרון או עולה 2 מיליון יורו או הולך לאן בי איי (אפילו ראדוליצה שם).
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ברור שיביאו תואם טיוס, כל סנטר אמיתי עם טיפת כישרון או עולה 2 מיליון יורו או הולך לאן בי איי (אפילו ראדוליצה שם).
אתה לא רציני.
yzafrir כתב:לפי one לוק בביט מעומד גם כן . שחקן טוב אבל כמו קאלתס הוא לא מתאים...
felix_r כתב:yzafrir כתב:לפי one לוק בביט מעומד גם כן . שחקן טוב אבל כמו קאלתס הוא לא מתאים...
איך לוק באביט מועמד? איך?
הוא ברח מניז'ני נובגורוד ל NBA מבלי לקבל שיחרור. עכשיו הוא מסובך לגמרי.
קובי כתב:אם לא מביאים מישהו רציני כפוטנציאל לשנה הבאה, שלא יביאו כלום. זאת דעתי.
dod כתב:קובי כתב:אם לא מביאים מישהו רציני כפוטנציאל לשנה הבאה, שלא יביאו כלום. זאת דעתי.
ואם סופו ייפצע?
או יותר נכון - כאשר סופו ייפצע, מה יהיה אז?
roy1000 כתב:אז ישחקו עם טיוס 35 דקות. במילא עד סוף הסיבוב הראשון אי אפשר להביא אף אחד.
קובי כתב:אם לא מביאים מישהו רציני כפוטנציאל לשנה הבאה, שלא יביאו כלום. זאת דעתי.
dod כתב:roy1000 כתב:אז ישחקו עם טיוס 35 דקות. במילא עד סוף הסיבוב הראשון אי אפשר להביא אף אחד.
אין סיבוב שני? מה עם הצלבה? אליפות בליגה הישראלית כבר לא חשובה?
35 דקות לטיוס פעמיים בשבוע אומר שגם הוא יקרוס די מהר.
roy1000 כתב:dod כתב:roy1000 כתב:אז ישחקו עם טיוס 35 דקות. במילא עד סוף הסיבוב הראשון אי אפשר להביא אף אחד.
אין סיבוב שני? מה עם הצלבה? אליפות בליגה הישראלית כבר לא חשובה?
35 דקות לטיוס פעמיים בשבוע אומר שגם הוא יקרוס די מהר.
ג'וש פאוול לא ישנה שום דבר ביורוליג ואליפות בליגה הישראלית הפסיקה להיות חשובה מאז שלמכבי יש את החוזה עם היורוליג. קשה לי להאמין שמכבי יביאו שחקן בשביל הליגה בארץ. באירופה כל המטרות כבר הושגו, ככה שאין טעם להביא עוד בול עץ כמו פאוול.
טיוס צעיר, בריא ומאוד אתלטי. הוא גם לא נוטה להסתבך בעבירות מהר מדי. אני לא חושב שתהיה לו בעיה לשחק 30 דקות למשחק. אם סופו ייפצע, תמיד אפשר לשחק עם אלטיט ל- 5 דקות או אפילו ללכת על סמול בול סטייל ד'אנטוני של סמית' ובלו לדקות קצרות.
er79 כתב:אני נוטה להסכים איתך. אני חושב שבדיחה ב-50 אלף דולר זה בזבוז כסף ובזבוז זמן. שחקן בערך כזה לא יהיה הרבה יותר טוב מאלטיט. אם מכבי מביאה שחקן, ומאחר ולפי דעתי הסיפור של שון ג'יימס די גמור (הוא לא יחזור להיות אותו שחקן), מכבי צריכה גבוה טוב לשנים הקרובות, אחרת שלא יביאו אף אחד. אפשרות אחת זה לחכות לעונה הבאה ולנסות להביא את המילטון, על תקן עמדה 4, ואפשרות שנייה זה לרחרח כבר העונה לגבי מריאנוביץ', אם ניתן להביא אותו מהכוכב האדום, גם במחיר ביי אאוט, ולשריין אותו כגבוה שלישי לעתיד, על תקן עמדה 5, יחד עם סופו וטיוס.
dod כתב:קובי כתב:אם לא מביאים מישהו רציני כפוטנציאל לשנה הבאה, שלא יביאו כלום. זאת דעתי.
ואם סופו ייפצע?
או יותר נכון - כאשר סופו ייפצע, מה יהיה אז?
toja27 כתב:קובי כתב:אם לא מביאים מישהו רציני כפוטנציאל לשנה הבאה, שלא יביאו כלום. זאת דעתי.
לא להביא גבוה נוסף זה פשוט לוותר על העונה.
rc4991 כתב:אני לא מבין למה כולם פה מכוונים לסנטר נהדר ולחשיבה לטווח ארוך
שכחתם שאנחנו באמצע העונה ואין כבר שחקנים טובים (וכסף)???
כרגע אני אסתפק בסותם חורים לעונה הנוכחית ופאוול יכול להיות דווקא שם נחמד לשם כך
בעונה הבאה צריך להביא את המילטון אבל אני לא רואה את זה קורה לצערי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים