המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:לאסו גאון, גרם לעבירה טכנית כדי להעיר את העסק.
מכבי יורדת בנזק סופר מינימלי. אפשר להתחיל לחלום או שהשטיפה היסודית שיעביר לאסו על השחקנים שלו תעיר את המפלצת?
שמואל1 כתב:רבע לא טוב של מכבי. לדעתי מכבי מפספסת את המחצית הראשונה. ריאל במשחק חלש יחסית, ומכבי הייתה יכולה לנצל את הסיטואציה בצורה הרבה יותר טובה.
זה נראה כאילו מדובר בעניין של זמן עד שריאל תתפוצץ ותעשה את הריצה הגדולה שלה. השאלה אם מכבי תצליח לעמוד בריצה הזאת ולהישאר בחיים עד לשלהי הרבע הרביעי.
אם נגיע צמודים לדקות הסיום, הלחץ יהיה על ריאל ויהיה אפשר להשיג W אדיר.
itai7 כתב:אני לא מבין איפה רייס?
משחק מצוין במדריד עד עכשיו
צריך לקוות שסמית' יתעורר במחצית השניה
אינגלס מצוין
LIAV10 כתב:טוב, זה נגמר.
rc4991 כתב:מכבי נותנת מחצית גדולה מול ריאל האימתנית
מה שהכי חשוב זה שמכבי גוררת את ריאל לסגנון משחק איטי
אינגלס,סופו ורייס טובים,בלו וסמית' על הפנים
מה שמעצבן זה שהשיפוט חד צדדי ולספרדים יש עוד טענות
jol9 כתב:שמואל1 כתב:רבע לא טוב של מכבי. לדעתי מכבי מפספסת את המחצית הראשונה. ריאל במשחק חלש יחסית, ומכבי הייתה יכולה לנצל את הסיטואציה בצורה הרבה יותר טובה.
זה נראה כאילו מדובר בעניין של זמן עד שריאל תתפוצץ ותעשה את הריצה הגדולה שלה. השאלה אם מכבי תצליח לעמוד בריצה הזאת ולהישאר בחיים עד לשלהי הרבע הרביעי.
אתה מודע לזה שיש קבוצה מהצד השני, ואפילו די טובה. מכבי לא יכלה לצאת מהמחצית הראשונה טוב יותר ממה שיצאה.
עם שאר הדברים אני מסכים.
danielgr כתב:LIAV10 כתב:טוב, זה נגמר.
מה יש לכם??? מכבי באחד המשחקים הטובים שלה העונה !!! רק 4 יתרון לריאל במחצית זה הרבה פחות ממה שחשבתי שיהיה......
וזה למרות שכל הזריקות של סמית ואוחיון היו בחוץ ,וגם לבלו רק כדור אחד ניכנס ,הגנתית יחסית הצלחנו די לעצור אותם (הכל יחסית)
סהכ משחק כדורסל ברמה גבוהה
Maccabikid כתב:אני בעיקר מפחד מהריצה שתגיע מתישהו.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:רבע לא טוב של מכבי. לדעתי מכבי מפספסת את המחצית הראשונה. ריאל במשחק חלש יחסית, ומכבי הייתה יכולה לנצל את הסיטואציה בצורה הרבה יותר טובה.
אתה מודע לזה שיש קבוצה מהצד השני, ואפילו די טובה. מכבי לא יכלה לצאת מהמחצית הראשונה טוב יותר ממה שיצאה.
עם שאר הדברים אני מסכים.
מודע לכך בהחלט, רק שהקבוצה בצד השני ביום ממש לא גדול שלה וזאת הזדמנות פז להשיג את אחד הניצחונות הגדולים של מכבי בשנים האחרונות.
מכבי חייבת להתפקס ולהיות במקסימום כדי להביא את הסנסציה.