המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:אגב, לוגאן סגר בפאו בסוף ?
שחר.ג. כתב:אני באמת לא מבין,הפיתרון הגדול של מכבי לחסרון הענק שיישאר אחרי שפראגו שילך-
הוא פאפס הקשיש? בורשטיין הנכה? אוחיון הבלתי בשל? גון סימן שאלה שייר? פארמר על כרטיס שאול?
אני ממש לא מבין מה עובר על מכבי ובלאט...
Chen כתב:איזה שחקנים בסגנון פארגו פנויים בכלל?
Chen כתב:איזה שחקנים בסגנון פארגו פנויים בכלל?
TR2 כתב:שחר.ג. כתב:אני באמת לא מבין,הפיתרון הגדול של מכבי לחסרון הענק שיישאר אחרי שפראגו שילך-
הוא פאפס הקשיש? בורשטיין הנכה? אוחיון הבלתי בשל? גון סימן שאלה שייר? פארמר על כרטיס שאול?
אני ממש לא מבין מה עובר על מכבי ובלאט...
ברוך הבא לעידן פדרמן!![]()
![]()
3 ליגות
הגבלת 4 זרים
סגל בלתי נגמר עם שחקנים זמניים...
אחרי אפי וקטש וסימונס ו"החבר'ה הטובים"... צריך קצת לגוון עם השטויות ....
אחרי שפדרמן העיף את כץ ולא הביא שותף אחר במקומו צריך לקמבן כדי לגרד כספים ולבנות סגלים...
שטות גוררת שטות....
במקום להתנהג כמו מועדון רציני והנהלה רצינית...ובמקום לשים את האגו בצד...
לפדרמן הכי חשוב להיות האיש החזק במקום להפוך את מכבי להכי חזקה.
אחרי שהעיף את כץ היה צריך להכניס שותף אמריקאי רציני במקומו,שיגדיל את תקציב השחקנים ואז כל השטויות(שאחת גוררת את השנייה...) היו נמנעות!
צר לי לומר אבל בלאט פשוט יוצא מהסיפור סמרטוט!
בעיקר מרגע שהסכים להביא את פארמר בניגוד להצהרה של מכבי שלא יביאו שחקן לזמן מוגבל!
ועכשיו הם משלמים על זה גם בענין פארגו!....
ככה זה כשעושים דברים "עקום" ומאלתרים ומקמבנים.
אם מכבי היו מתנהלים בצורה רצינית ופדרמן היה מביא שותף במקום כץ מכבי היו יכולים להתנהל אחרת לגמרי ואולי אפילו להביא את הוארטס כמו שברצלונה עשו .(אם היו פועלים בזמן ואם באמת יש אמת בעובדה שהוא יהודי אז אולי גם זה היה עוזר...)
בסוף הרי פדרמן יבין שצריך להכניס שותף אם רוצים להתחרות בטופ,כמו קבוצה רצינית....
השאלה כמה "XXXX" מכבי יצטרכו לאכול עד שהוא יפנים(או האוהדים יגרמו לו להפנים..) ויעשה מה שצריך!....
ולגבי המצב שנוצר:
מה שמכבי צריכים לעשות עכשיו זה "להוציא כמה שיותר כסף מפארגו" ,שישלם על הפרת החוזה ועוגמת הנפש והחור המקצועי שמשאיר למכבי...
ולנסות להחתים את פרקר עד לסוף העונה(+אופציה רק מצד מכבי...)
בלי כספי ואולי גם בלי פארמר( אלא אם מכבי יכולים להגיע להסכם איתו ועם הקבוצה שלו שהוא יישאר עד לסוף העונה אם "השידוך" יצליח)
אין טעם למכבי להשאיר שחקנים שישאירו אח"כ חור וישחקו על חשבון דקות של שחקנים אחרים שיצטרכו את דקות המשחק(שלא קיבלו..) אח"כ....
מכבי צריכה אולי להביא שחקן אחר במקום פארמר לעמדת הרכז(עם נסיון ויכולת ביורוליג,לא אחד ירוק כמו אוחיון או שהוא לקראת סוף הקריירה כמו פפלוקאס)
וכאן את הכסף שיידרש למהלך, שחלקו יבוא מפארגו ,הנהלת מכבי תצטרך להשלים בגלל ההתנהלות החלמאית שלה...
Holiday_Armadillo כתב:עומרי כספי סגר עקרונית במכבי: אני שמח לחזור
http://www.one.co.il/Article/185105.html
לא ממש אכפת לי מעמרי עכשיו..
Chen כתב:כנראה שהסקנד הזה יהיה McCants... שחקן קצת פסיכי...
er79 כתב:טוב לראות את עמרי, אבל מה שבאמת הופך לפרויקט שעליו ייתכן שתיפול או תקום העונה - זה מחליף איכותי לפארגו, יימח שמו.
yarinsaky כתב:Chen כתב:כנראה שהסקנד הזה יהיה McCants... שחקן קצת פסיכי...
מקווה מאוד שלא.
אם זה יקרה, גם מכבי מתחילה להיות קצת פסיכית כנראה.
מכבי כבר וויתרה על איזה עיקרון או שניים בהחתמות של שחקני נ.ב.א שיעזבו באמצע העונה, עכשיו גם להכניס את הראש לביצה של שחקנים מהסוג המופרע ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים