שמואל1 כתב:משחק מטורף של הלפרין- 29 נקודות ב 7/8 מחוץ לקשת כולל 9 אסיסטים!
איפה כל מי שהספיד אותו בקיץ? פשוט עונה מדהימה ליותם.
היה יכול לעזור לנו העונה הרבה יותר מ"שובר השוויון" שרצה 800 אלף דולר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הפועל ירושלים בערב קליעה פסיכי מבחוץ
16/19 משלוש![]()
![]()
![]()
![]()
האמת שזה לא כל הקבוצה - זה 3 שחקנים בראשות הלפרין כשרייט ודאנקן מצטרפים. ירושלים בכושר טוב.
מצד שני - שווה לראות את נס ציונה ולו רק בגלל האניקאט. אם הוא לא הולך ל- NBA בשנה הבאה, הייתי מביא אותו למכבי במקום האוסטרלי המהולל.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:משחק מטורף של הלפרין- 29 נקודות ב 7/8 מחוץ לקשת כולל 9 אסיסטים!
אני לא התלהבתי ממנו בקיץ, אבל הוא בהחלט בתקופה מצויינת ובכושר הקליעה הכי טוב בקריירה שלו. אני עדיין לא חושב שהיה לו מקום במכבי. הוא מצליח בירושלים כי נתנו לו את המפתחות. במכבי הוא שוב היה תחת זכוכים מגדלת וקרוב לוודאי שהוא שוב היה קורס תחת הלחץ.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:משחק מטורף של הלפרין- 29 נקודות ב 7/8 מחוץ לקשת כולל 9 אסיסטים!
אני לא התלהבתי ממנו בקיץ, אבל הוא בהחלט בתקופה מצויינת ובכושר הקליעה הכי טוב בקריירה שלו. אני עדיין לא חושב שהיה לו מקום במכבי. הוא מצליח בירושלים כי נתנו לו את המפתחות. במכבי הוא שוב היה תחת זכוכים מגדלת וקרוב לוודאי שהוא שוב היה קורס תחת הלחץ.
לא יודע, אני חושב שהוא היה מצליח. יותם שחקן ברמה מאוד גבוהה. בשורה התחתונה, שני הישראלים הטובים ביותר משחקים בירושלים ולא במכבי.
rc4991 כתב:האניקט שחקן ליגה נהדר אבל אני לא רואה אותו מצליח ביורוליג וב-NBA
הוא טווינר שנמוך וחלש מדי לעמדה 4 ואין לו קליעה טובה לעמדה 3
roy1000 כתב:rc4991 כתב:האניקט שחקן ליגה נהדר אבל אני לא רואה אותו מצליח ביורוליג וב-NBA
הוא טווינר שנמוך וחלש מדי לעמדה 4 ואין לו קליעה טובה לעמדה 3
ראיתי אותו היום והוא פשוט פרפר את הקו הקידמי של ירושלים, ולירושלים יש קו קדמי עבה יותר מהרבה קבוצות יורוליג. ג'וש דאנקן, פרחובסקי וגרין הם לא פראיירים בהגנה והוא עדיין עשה מה שהוא רוצה עם האתלטיות שלו.
הוא לא 4 קלאסי ליורוליג, אבל הוא עדיף מסמית' ופניני בעמדה הזו לדעתי. הקליעה משלוש לא יציבה, אבל מצד שני, מחצי מרקח הוא קולע מצויין. כשחקן שעולה מהספסל, הייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים. רק בזכות הריבאונד שלו מעמדה 3 והפוטנציאל ההגנתי שווה להביא אותו.
rc4991 כתב:אני גם ראיתי את המשחק והוא דווקא לא היה כזה טוב הערב
הבעיה איתו היא בהגנה על מספרי 4 ולא בהתקפה (להפך,שם מן הסתם יהיה לו קל)
לעמדה 3 אין לו קליעה טובה וזה לא שחקן שצריך להביא למרות שהוא מאוד מוכשר
felix_r כתב:המשחק הזה היה ללא הגנות בכלל, בדיוק כמו המשחק נגד בודיבלניק ביורוקאפ, רק שנס ציונה קבוצה פחות מוכשרת מבודיבלניק.
אם גיל אמיתי, שהעונה עד היום לא קלע יותר מ 9 נקודות, הצליח במשחק הזה לקלוע 4/6 לשלוש, אז למה שהלפרין לא יקלע 7/8 ?
Holiday_Armadillo כתב:50 דפים
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:50 דפים
קחי על עצמך יוזמה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:50 דפים
קחי על עצמך יוזמה.
אבל אני לא יכולה לנעול את זה אז..לא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים