felix_r כתב:מכביסט29 כתב:דאוסן אתלט נדיר. איזה עתיד יש לשחקן הזה.
עוד פעם נעצרנו על 99
כי בלאט כל פעם אומר לשחקנים לא לקלוע בהתקפה האחרונה... לא יודע למה
sportsmanship
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עוד פעם נעצרנו על 99
עוד פעם נעצרנו על 99
jol9 כתב:איזה ילד חמוד שון דאוסן. פשוט חמוד.
כל הכבוד לאבא ולאמא על החינוך.
הוא צריך מעט להתחזק ולהתחיל לעבוד חזק בהגנה, והדרך שלו לצמרת סלולה. אני דווקא כן חושב ששחקנים כאלה צריכים לקבל את ההזדמנות
בבמה הגדולה ולהתפתח כבר במכבי ולא בקבוצות אחרות.
מכביסט29 כתב:felix_r כתב:מכביסט29 כתב:דאוסן אתלט נדיר. איזה עתיד יש לשחקן הזה.
עוד פעם נעצרנו על 99
אני יודע ולפעמים זה ממש מעצבן אותי, כמו היום. תן לשחקנים שלך את האפשרות להגיע ל-100 נק' הם לגמרי ראויים לזה! לא מבין את ה״סירוס״ הזה..
jol9 כתב:איזה ילד חמוד שון דאוסן. פשוט חמוד.
כל הכבוד לאבא ולאמא על החינוך.
הוא צריך מעט להתחזק ולהתחיל לעבוד חזק בהגנה, והדרך שלו לצמרת סלולה. אני דווקא כן חושב ששחקנים כאלה צריכים לקבל את ההזדמנות
בבמה הגדולה ולהתפתח כבר במכבי ולא בקבוצות אחרות.
felix_r כתב:הרבה אנשים זוכרים רק את הדאנקים, אבל באסטון היה עילוי הגנתי , שהיה סוגר את כל החורים בהגנה ששאראס וניקולא היו עושים, וזאת הסיבה שהם החזירו לו אסיסטים לדאנקים יפים.
אני חושבת שהסיבה העיקרית היא שהשניים הנ"ל היו גאוני על.....
LIAV10 כתב:או כי הם מצאו את זה יעיל?
LIAV10 כתב:או כי הם מצאו את זה יעיל?
felix_r כתב:מכבי של היום חייבת לחשוב על כל דבר. אם נתחיל לקלוע 100, התקשורת תתחיל להתלונן שמכבי בכוונה משפילה את היריבות... אנחנו חיים בעולם הזוי שנשלט על ידי תקשורת
roy1000 כתב:felix_r כתב:מכבי של היום חייבת לחשוב על כל דבר. אם נתחיל לקלוע 100, התקשורת תתחיל להתלונן שמכבי בכוונה משפילה את היריבות... אנחנו חיים בעולם הזוי שנשלט על ידי תקשורת
נראה לי שאתה קצת מגזים. כולם (כולל התקשורת) יאהבו את מכבי ברגע שהקבוצה תחזור לשחק כדורסל מלהיב כמו שהיה לפני עשור. הבעיה זה לא התקשורת, הבעיה היא קודם כל במכבי עצמה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מכבי של היום חייבת לחשוב על כל דבר. אם נתחיל לקלוע 100, התקשורת תתחיל להתלונן שמכבי בכוונה משפילה את היריבות... אנחנו חיים בעולם הזוי שנשלט על ידי תקשורת
נראה לי שאתה קצת מגזים. כולם (כולל התקשורת) יאהבו את מכבי ברגע שהקבוצה תחזור לשחק כדורסל מלהיב כמו שהיה לפני עשור. הבעיה זה לא התקשורת, הבעיה היא קודם כל במכבי עצמה.
נראה לי שאתה קצת מנותק מהמציאות. התקשורת מחפשת את מכבי בכל אפשרות, ואם אין אפשרות, אז היא ממציאה
לסיום, אי אפשר שלא להתייחס לדברי ההגות של הפילוסוף הדגול יהונתן שולדבראנד שפרש את משנתו קבל עם ומדינה בראיון לוואלה! ספורט. אותו לוחם צדק שמטיף לערכים וציונות, שרוצה להגן על השחקנים הישראלים ועל הרום גפנים מצד אחד, וחולם על מגורים בשבדיה לאחר פרישתו מהצד השני. קודם כל, תמיד נחמד לשמוע או לקרוא על שחקני כדורסל שיש להם מה לומר, גם אם זה כולל בעיקר לכלוכים על כל מי שהוא לא יהונתן שולדבראנד. נחמד לא פחות יהיה לראות את פוטנציאל ה-NBA, לפחות בעיני עצמו, מואיל להזיז קצת את הרגליים או לכופף את הברכיים כדי לעזור לחברים שלו לקבוצה לנצח. אפילו אם הם רק זרים שבאים לקחת עבודה לשחקנים מקומיים וציונים כמוהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־9 אורחים